Mee

Members
 • Content Count

  420
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mee last won the day on October 21 2017

Mee had the most liked content!

Community Reputation

309 Excellent

4 Followers

About Mee

Recent Profile Visitors

1,035 profile views
 1. @luvpasta Hai meid, ik ben ook in december door dokter Klein geopereerd en moet zeggen dat ik erg tevreden ben. Het is een hele aardige chirurg die goed zijn werk doet. Tuurlijk zullen er meiden zijn die door hem geopereerd zijn en niet blij zijn met het resultaat, maar dat wil niet direct zeggen dat hij geen goede chirurg is. Aan iedere operatie zitten risico’s verbonden en zo ook bij een borstvergroting. Succes!
 2. @Jessie1995 de eerste keer ben ik ook bij die Quelly geweest en ze wilde helemaal geen foto's zien bij mij tweede keer maar naar een andere consulente gegaan
 3. Ik heb ronde protheses 335cc dual plane. Ik wilde ook wat vulling bovenin en dat kon ik het beste met de ronde protheses bereiken. Deze vallen in een druppelvorm als je staat, het zijn dus niet van die neppe ballen aan je lijf. Weet jij al wat je wilt?
 4. Je kunt op consult gaan in Utrecht of Schiphol. En de operatie vindt altijd plaats in Mill in het Bauland kliniek. Deze twee klinieken werken dus samen. Ik ben zelf ook via Faceland geopereerd en erg tevreden. Ik zou niet weten waarom er een prijsverschil is, maar ik kan je wel vertellen dat ik erg tevreden ben met Faceland en het resultaat @sophi
 5. @Marade ik had precies het zelfde hahah. Ik had een bevestiging van 18dec. Maar daarvoor ging ik voor de tweede keer een passessie doen omdat ik niet helemaal uit was over het aantal cc. Daar vertelde ik dat ik 18e geopereerd werd, zei de consulente dat kan helemaal niet we zitten vol tot february. Over die ene week durf ik geen uitspraken te doen. Sommige meiden voelen zich snel na een operatie goed en sommige zijn zoals ik . Hopen dat jij ook een snel herstel hebt! Hoeveel cc krijg je?
 6. @Maradehebben ze dan twee keer je datum gewijzigd? Of geven ze je steeds ter herinnering de zelfde datum door? Ik ben vandaag precies 3 weken po, maar kan nog niet heel veel. Ik ben blij dat ik op Schiphol werk en tot april vrij heb, dus genoeg tijd om te herstellen. Maar ik had toch gehoopt dat ik in de tussentijd andere leuke dingen kon doen omdat ik dan weer geen vrij heb tot het einde van het jaar.
 7. Je wordt gebeld in de week waarin je wordt geopereerd. Bij mij was dat 4 dagen voor de operatie door de anesthesit en op vrijdag ochtend kreeg ik mijn tijd door omdat ik maandag geopereerd werd. Ik ben ook door dokter Klein geopereerd en erg tevreden met het resultaat, maar heb wel een beetje een langzaam herstel. Hoop dat jullie ook net zo tevreden zijn als ik! @Marade @Melis93
 8. Aha, ik had toen ook een gesprek met hem. Heb hier verslagen gelezen van meiden die door hem zijn geopereerd. Met mooie resultaten
 9. @Tattoo greet nou dat is fijn om te horen dat je ook al een datum hebt! Ik heb zelf ook de ronde motiva full. Foto's heb ik je gestuurd via pb. Weet je ook al door welke chirurg je wordt geopereerd? En hoeveel cc krijg je ?
 10. @Roeppies grappig dat je reageert, ik wilde je al taggen toen ik het onderwerp zag. @Elisa85 ik ben op 18 dec via Faceland in het Bauland kliniek geopereerd door dokter Klein. Over het resulaat tot nu toe ben ik erg tevreden. De zorg in het kliniek was ook uitstekend. Wel heb ik een langzaam herstel. Had best veel last van de armspieren dus ik kon niet veel met mijn armen. Ben vandaag pas voor het eerst buiten geweest en doe thuis wat dingen zelf. Het herstel gaat natuurlijk bij iedereen anders, maar ik ben erg tevreden over Faceland!
 11. @Tattoo greet spannend! Bij mij duurde de eerste keer niet zo lang omdat ik geen vragen had meegenomen, tweede keer was het toch wel 45 minuten. Ik wens je heel veel succes en hoor graag hoe je eerste consult is verlopen. De foto's zal ik je sturen in een pb'tje
 12. @Roeppies hi! Lief dat je het vraagt, het resultaat tot nu toe is best mooi. Ik had ronde protheses dus de bolling boven kan ik nog niet echt zien, maar dat komt vast nog wel. Ik vond dr Klein een erg fijne chirurg!
 13. @Tattoo greet hi meid! Gaat nu beter Ik probeer thuis gewoon zelf dingen te doen. Ik ben nog niet buiten geweest omdat ik me daar nog niet goed genoeg voor voel. Ben na 9 dagen gestopt met paracetamol en na 3 dagen met Meloxicam. De Tramadol heb ik nooit geslikt( is een wat sterkere pijnstiller) Gisteren heb ik de pleister eraf gehaald en de hechtingen zien er goed uit ook is het litteken best klein. Als je wilt kan ik je een foto sturen van het resultaat tot nu toe, want ik heb geen album waar ik het in kan zetten.
 14. @Liseh hi , komt wel vaker voor dat je ander advies krijgt. Misschien heeft het ermee te maken dat die 320 cc achter de borstspier gaan er ook wat cc's verloren omdat de prothese dus achter de spier zit . Ik weet het niet helemaal zeker maar misschien kan @best_boobieje helpen hierbij.