Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Mee

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  420
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Mee last won the day on October 21 2017

Mee had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

311 Excellent

4 Volgers

Recente profielbezoeken

580 profielweergaven
 1. @Jessie1995 de eerste keer ben ik ook bij die Quelly geweest en ze wilde helemaal geen foto's zien bij mij tweede keer maar naar een andere consulente gegaan
 2. Ik heb ronde protheses 335cc dual plane. Ik wilde ook wat vulling bovenin en dat kon ik het beste met de ronde protheses bereiken. Deze vallen in een druppelvorm als je staat, het zijn dus niet van die neppe ballen aan je lijf. Weet jij al wat je wilt?
 3. Je kunt op consult gaan in Utrecht of Schiphol. En de operatie vindt altijd plaats in Mill in het Bauland kliniek. Deze twee klinieken werken dus samen. Ik ben zelf ook via Faceland geopereerd en erg tevreden. Ik zou niet weten waarom er een prijsverschil is, maar ik kan je wel vertellen dat ik erg tevreden ben met Faceland en het resultaat @sophi
 4. @Marade ik had precies het zelfde hahah. Ik had een bevestiging van 18dec. Maar daarvoor ging ik voor de tweede keer een passessie doen omdat ik niet helemaal uit was over het aantal cc. Daar vertelde ik dat ik 18e geopereerd werd, zei de consulente dat kan helemaal niet we zitten vol tot february. Over die ene week durf ik geen uitspraken te doen. Sommige meiden voelen zich snel na een operatie goed en sommige zijn zoals ik . Hopen dat jij ook een snel herstel hebt! Hoeveel cc krijg je?
 5. @Maradehebben ze dan twee keer je datum gewijzigd? Of geven ze je steeds ter herinnering de zelfde datum door? Ik ben vandaag precies 3 weken po, maar kan nog niet heel veel. Ik ben blij dat ik op Schiphol werk en tot april vrij heb, dus genoeg tijd om te herstellen. Maar ik had toch gehoopt dat ik in de tussentijd andere leuke dingen kon doen omdat ik dan weer geen vrij heb tot het einde van het jaar.
 6. Je wordt gebeld in de week waarin je wordt geopereerd. Bij mij was dat 4 dagen voor de operatie door de anesthesit en op vrijdag ochtend kreeg ik mijn tijd door omdat ik maandag geopereerd werd. Ik ben ook door dokter Klein geopereerd en erg tevreden met het resultaat, maar heb wel een beetje een langzaam herstel. Hoop dat jullie ook net zo tevreden zijn als ik! @Marade @Melis93
 7. Aha, ik had toen ook een gesprek met hem. Heb hier verslagen gelezen van meiden die door hem zijn geopereerd. Met mooie resultaten
 8. @Tattoo greet nou dat is fijn om te horen dat je ook al een datum hebt! Ik heb zelf ook de ronde motiva full. Foto's heb ik je gestuurd via pb. Weet je ook al door welke chirurg je wordt geopereerd? En hoeveel cc krijg je ?
 9. @Roeppies grappig dat je reageert, ik wilde je al taggen toen ik het onderwerp zag. @Elisa85 ik ben op 18 dec via Faceland in het Bauland kliniek geopereerd door dokter Klein. Over het resulaat tot nu toe ben ik erg tevreden. De zorg in het kliniek was ook uitstekend. Wel heb ik een langzaam herstel. Had best veel last van de armspieren dus ik kon niet veel met mijn armen. Ben vandaag pas voor het eerst buiten geweest en doe thuis wat dingen zelf. Het herstel gaat natuurlijk bij iedereen anders, maar ik ben erg tevreden over Faceland!
 10. @Tattoo greet spannend! Bij mij duurde de eerste keer niet zo lang omdat ik geen vragen had meegenomen, tweede keer was het toch wel 45 minuten. Ik wens je heel veel succes en hoor graag hoe je eerste consult is verlopen. De foto's zal ik je sturen in een pb'tje
 11. @Roeppies hi! Lief dat je het vraagt, het resultaat tot nu toe is best mooi. Ik had ronde protheses dus de bolling boven kan ik nog niet echt zien, maar dat komt vast nog wel. Ik vond dr Klein een erg fijne chirurg!
 12. @Tattoo greet hi meid! Gaat nu beter Ik probeer thuis gewoon zelf dingen te doen. Ik ben nog niet buiten geweest omdat ik me daar nog niet goed genoeg voor voel. Ben na 9 dagen gestopt met paracetamol en na 3 dagen met Meloxicam. De Tramadol heb ik nooit geslikt( is een wat sterkere pijnstiller) Gisteren heb ik de pleister eraf gehaald en de hechtingen zien er goed uit ook is het litteken best klein. Als je wilt kan ik je een foto sturen van het resultaat tot nu toe, want ik heb geen album waar ik het in kan zetten.
 13. @Liseh hi , komt wel vaker voor dat je ander advies krijgt. Misschien heeft het ermee te maken dat die 320 cc achter de borstspier gaan er ook wat cc's verloren omdat de prothese dus achter de spier zit . Ik weet het niet helemaal zeker maar misschien kan @best_boobieje helpen hierbij.
 14. @Aloysa dat roze is jodium. Ik durfde tijdens het douchen ook echt niet aan mijn borsten te komen of te schrobben, bij mij ging het pas na 10 dagen ofzo helemaal weg.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×