Ga naar inhoud

Aloysa

Leden
  • Aantal items

    725
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    8

Berichten die geplaatst zijn door Aloysa

  1. 55 minuten geleden zei Ittybittymary:

     Ah thanks! Heb vannacht haar vlog gekeken en dat hielp wel heel goed! Lekker mens is dat toch ook haha, zo nuchter! Helpt goed om zoiets te zien. En bij haar helemaal goed gegaan en goed herstel daarna dus dat geeft goed gevoel.

     

    Ben helaas nog niet geopereerd vannacht... het zal nu vanochtend hopelijk gaan gebeuren. T is erg druk op de OK. Hoop dat ik snel mag zodat ik snel naar huis kan en daar lekker kan herstellen! Was leuk een nachtje in het ziekenhuis overnachten maar ik ben er nu wel klaar mee :p hup die zooi eruit, spoelen, hechten die handel en naar huis!

    Fijn dat je er wat aan hebt gehad! Ik kende haar niet tot dat ik deze vlog zag, heerlijk nuchter inderdaad :45: 

     

    Ah jammer zeg, nou hopelijk ben je deze ochtend aan de beurt dan, thuis is toch het fijnst om te herstellen! Succes!

  2. 32 minuten geleden zei Ittybittymary:

     Oh dat is fijn om te horen! Komt dus toch wel vaker voor... lees het hier haast nooit op t forum. Ik ga me er ook maar gewoon bij neerleggen, dit is wat het is. Je moet wat over hebben voor mooi boobies! Hoop dat ik snel geopereerd kan worden en het bloed eruit kan en dat ik dan echt kan beginnen met herstellen.

     

    xx

     

    26 minuten geleden zei Ittybittymary:

     

    Thanks!!! Ik hoorde net dat er misschien om 1 uur een plekje vrij is om me te opereren. Zou mooi zijn. Probeer nu beetje te rusten in mijn ziekenhuisbedje. Heb een lieve verpleegster gelukkig en mn vriend is ook super lief en steunend.

    Nienke Plas heeft een vlog over haar borstvergroting gemaakt en ik geloof te herinneren dat zij ook een nabloeding had. Is ook allemaal goed gekomen :) 

     

    Nou dat zou mooi zijn om 1 uur! Alvast heel veel succes!

  3. 8 uur geleden zei Rocker:

    Heb nu pas een topje gekocht van creatures of xix en die zit lekker stevig. 

    En ook eentje van gymshark. Zijn beide wel wat duurder maar heb ik wel over voor m’n boobies. 

    Bedankt voor de tips! Ik was in de veronderstelling dat die van gymshark allemaal low support waren. Welk model heb jij?

  4. @Rocker vervelend zeg dat het nog steeds niet gaat zoals je wilt! Hopelijk kun je snel die knop in je hoofd omzetten en inverten zoals vroeger! :71:

     

    Ik ben inmiddels 5 maanden po en vorige week voor de eerste x naar de les geweest. Ik had eigenlijk verwacht dat ik niets meer zou kunnen, maar dat viel reuze mee gelukkig! Ik heb het wel enorm gemist zeg, deze week ook alweer 2 x naar de les geweest :11: Wel een flinke portie spierpijn, maar geen last van mijn borstspier! En kramp in mijn tenen omdat ik het niet meer gewend ben om de teentjes mooi door te strekken:44:

     

    Mijn conditie is ook nog steeds belabberd ja :45: Tijdens onze vakantie moesten we een stuk hiken naar de andere kant van een eiland, 45 minuten met verschillende rotstrappen. Nou ik was kapot helemaal nat van het zweet, en mijn vriend keek me echt aan van wat is er met jou aan de hand :45: 

     

    Iemand trouwensnnog tips voor leuke high support sportbh’s/paaldanstopjes? :) 

    • Like 1
  5. Nou ik ben aankomende woensdag 12 weken po, en het begint nu toch wel echt te kriebelen! Even dit topic weer opgezocht om @Rocker‘s tips te lezen. 

     

    Ik denk dat ik eind deze week inderdaad maar eens ga beginnen met voorzichtige stretchoefeningen en na een goede warming up kijken of ik wat draaitjes op mijn paal thuis kan doen en zien hoe dat gaat. Ben bang als ik meteen naar de les ga dat ik er achter kom dat ik misschien nog wel helemaal niets kan doen en nog wat langer de tijd moet nemen. (En dan de les jaloers makend naar alle paaldansende dames moet kijken :153:) Als het thuis niet gaat, dan kan ik er ook direct mee stoppen. Ik ben heel benieuwd hoe mijn borstspier gaat aanvoelen.. Met krachttraining kun je proberen het direct trainen van je borstspier te vermijden, maar dat is met paaldansen toch wel anders. 

     

    Bedankt voor de tips @Rocker! Hoe gaat het paaldansen nu? Jammer dat je wedstrijd verplaatst is :( 

  6. @Lavelle @Kimmik Ik heb jullie toegevoegd! Ben pas 6 dagen po dus heb nog niet veel foto's, maar ga proberen regelmatig update foto's te plaatsen.

     

    Ik ken mensen die bij dr. Koeijers zijn geweest die ook heel tevreden zijn ja! Ik had ook een consult bij hem gepland staan, maar het voelde zo goed bij dr. Straten dat ik het consult met Koeijers gecancelled heb. Ik zou zeggen plan meerdere consulten in en kijk bij wie je je het beste voelt :) 

    • Like 2
  7. Welkom @Kimmik

     

    Ik ben 27 december door dr. Straten geopereerd en ben tot nu toe heel tevreden. Ik ben pas heel kort PO dus ze zijn nog heel strak en gezwollen, maar ik denk dat dr. Straten het aantal cc heel goed geadviseerd heeft kijkend naar mijn lichaam en mijn wensen. Kan niet wachten tot ze wat meer zakken :D Ik heb hele andere afmetingen dan jij, maar ik kan je toevoegen aan mijn album en in mijn topic kun je mijn verslag lezen over mijn ervaring tijdens het consult en de operatie, misschien heb je er wat aan! Ik vind zowel dr. Straten als dr. Nio prachtige borsten maken, dus succes met je keuze!

     

     

  8. @abj Ben gisteravond weer naar de les geweest, probeer er inderdaad zoveel mogelijk van te genieten nog!

     

    Ik wil al zo lang een bv, dus moet een tijdje niet paaldansen/sporten er maar voor over hebben :) na hoeveel weken PO ben jij weer begonnen?

     

    Yay gaaf spinning pole combos! Vind dat er altijd zo mooi uit zien. Doen jullie veel op spinning? Wij af en toe maar, we hebben ook maar 1 spinning paal bij de les maar mijn lerares zei van de week toevallig nog dat ze ook vaker spinning wil gaan doen. Ik heb thuis een xpole die ook op spinning kan, dus probeer thuis wel eens te oefenen maar ik word toch nog wel snel misselijk/duizelig:67:

     

     

  9. 20 minuten geleden zei abj:

    Klimmen jullie al in de paal?

    Nog wel, ik ben pas 18 december aan de beurt. :P probeer er nu nog zo veel mogelijk van de genieten aangezien ik het straks een lange tijd niet kan doen:(

     

    @Rocker ja stom he! Ik heb dat ook met een twisted grip handspring. Lukt prima op eigen kracht als er iemand bij staat, maar alleen kom ik er niet in. Durf ik toch niet ver genoeg op te gooien ofzo:blush:

  10. 2 uur geleden zei Rocker:

     

    Jaaa ik weet welke je bedoelt, die moest ik een tijdje terug ook doen was echt een beetje eng haha. 

    Ja eng he! Toen lukte hij een paar keer alleen. Wou hem net voor doen tijdens onze les hier maar durfde hem niet meer alleen:blush:

    • Like 1
  11. @Rocker Heel fijn om jouw updates te lezen, ik hoop dat het ook automatisch weer gaat straks! Inderdaad, bereid me ook maar op het ergste voor kan het alleen maar meevallen :P 

     

    Heel leuk om eens lessen te doen bij een andere studio. Een jaar geleden was ik ook in Dubai en heb ik een beginnerslesje gevolgd. Ik heb nu een nieuwe grip geleerd, lastig uit te leggen maar je wrapped je arm om de paal en hebt de paal verder vast met normale grip. Andere arm op borsthoogte normaal de paal vast en dan gooi je op naar een helikopter. Je moest er lopend in zegmaar, geen idee hoe het heet! Bijna van een soort radslag eindigen in een helikopter. 

     

    Een andere die we geleerd hebben was vanuit een outside leghang, andere arm onder je hoofd in cupgrip en dan beide benen naar de andere kant brengen bijna als een balletje en dan het onderste been strekken. Ook geen idee wat de naam was :P ook lastig altijd die namen want sommige oefeningen worden door iedereen anders genoemd

     

    En we hadden ook nog een leuke overgang van een halve jade naar een allegra :D 

    • Like 1
  12. @Rocker leuk om weer een update te lezen! Ik zie er toch wel tegenop om straks weer voorzichtig te beginnen. Ik denk dat ik heel bang ben om dingen te forceren en helemaal niks meer kan en durf :P

     

    Ik ben nu op vakantie en heb vandaag een lesje intermediate static pole bij polefit Dubai meegepakt. Was heel leuk, wat dingetjes gedaan die ik nog nooit gedaan heb. Toch heel ander soort lessen dan de lessen die ik in Nederland volg :) 

  13. Ik ben begonnen in juli een jaar geleden. Ik train in een studio 2 x per week, en sinds december heb ik ook een paal thuis waarmee ik kan oefenen. 

     

    Mijn lerares geeft eigenlijk algemene lessen, niet specifiek op een bepaald niveau gericht. Afhankelijk van je niveau geeft ze je dan moeilijkere of makkelijkere variaties van de oefening die we op dat moment doen. Ik ben in ieder geval geen beginner meer, ik denk meer intermediate dan?  

     

    Ik heb inmiddels een paar pleasers aangeschaft omdat ik exotic steeds meer begin te waarderen. Wil binnenkort ook een proefles exotic gaan doen. Je voelt je toch wel meteen een stuk sexier als je op zo'n hakken staat:wub:

    • Like 1
  14. @Rocker leuk om de update te lezen!

     

    Fijn dat je minder flexibiliteit hebt ingeleverd dan je had verwacht. Mijn spagaat is nog niet plat, dus ik denk dat ik na mijn operatie, zodra mijn lichaam het toelaat, voorzichtig aan mijn flexibiliteit ga werken. Aangezien we de paal voorlopig dan niet inkunnen:rolleyes:

     

    Inverts is soms ook een knop in je hoofd omzetten en dat lukt het opeens wel. Ik vond ze in het begin ook best lastig. Zoals je zelf al aangaf de kracht heb je, maar je bang bent om iets te forceren. Binnenkort zul je vast weer inverten alsof het de normaalste zaak in de wereld is:P

     

    Dat je boobies in de weg kunnen zitten had ik nog niet eens over nagedacht:01: hopelijk is dat maar bij een enkele oefening:wub:

  15. Leerzaam om jouw ervaring te lezen!

     

    Ik ben een jaar geleden begonnen met paaldansen en ben sinds dien verslaafd:wub: Ik ben nog in de orientatiefase voor een BV, maar een van de eerste dingen die in me op kwam was 'hoe lang ik niet kan paaldansen'. Ik heb ook een x-pole thuis, wat de verleiding ook nog groter maakt natuurlijk.

     

    Bedankt voor de tips!

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.