Ga naar inhoud

Mtvo

Leden
  • Aantal items

    378
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    17

Berichten die geplaatst zijn door Mtvo

  1. Op 17-9-2019 om 20:57, Rosanna123 zei:

    Dank je wel!! Superlief.

     

    Ja, ik heb wat gehoord. Telefonische afspraak gehad met de kwaliteitsfunctionaris van de Cosmed Kliniek. Het was allemaal heel lastig gaf ze aan, want Lydia werkt daar niet meer en ze kon ook geen andere arts vragen want die werken daar niet in loondienst. Lang verhaal kort, ik moet mijn rechtsbijstandverzekering raadplegen en dan Lydia aansprakelijk stellen.

     

    Ik twijfel echt of ik deze weg moet willen gaan. Er gaat een hele hoop tijd en geld inzitten en het beste scenario wat eruit kan komen, is dat het voor een deel vergoed wordt. En dan zou ik door een arts geopereerd worden met wie ik er zo'n strijd op heb zitten... Dat voelt ook niet goed. Misschien dat ik dan nog liever 2850 euro neerleg bij FL. 

     

    Alleen tja, door welke arts dan? Dat blijft de grote vraag. Ik vind Lydia technisch gezien nog steeds goed. Vooral de implantaatkeuze was verkeerd. En oké, ze begrijpt echt niet wat ik wil. Maar ja, wat maakt dat uit als ik toch weet dat het de mini 275 wordt. Dan heb ik niet meer nodig dan een arts die het technisch goed plaatst. Misschien dat ik haar nog eens mail, en vraag als ze mij echt niet begrijpt, of ze mij binnen FL naar een andere arts stuurt. 

     

    Hoe gaat het met jou? Ben je nog steeds blij? Ik hoop het! Lijkt me echt fijn om zo gelukkig ermee te zijn!

     

    Hey meis,

     

    Sorry voor de late reactie, ben hier niet zo heel vaak meer!

     

    Wat ontzettend vervelend dat alles zo moeilijk moet gaan! Kan mij voorstellen dat jij het geen fijn idee vindt om eerst een hele procedure te doorlopen en dan nog weer terug te komen bij de betreffende arts waar je dan zo'n "geschiedenis" mee hebt. Hoop zo dat men iets voor jou kan betekenen en anders idd een andere arts. 

    Het is jouw lichaam en het zijn jouw wensen, daar moet iemand toch iets aan kunnen doen, lijkt mij.... Heb je in de tussentijd al meer gehoord?

     

    Met mij gaat het z'n gangetje, ben nog steeds heel blij met mijn bv, precies wat ik wilde qua "borstmaat"' Wanneer ik een hele drukke dag heb, dan voelen ze soms wat harder en "moe" aan (wat klinkt dat stom, haha) en op her en der een keer een steekje na, ook geen last o.i.d.

    Hoop dat jij over een tijdje net zo positief kan zijn als ik nu ben! 

     

    Liefs xx

     

  2. Op 17-9-2019 om 22:17, best_boobie zei:

    Joehoe @Mtvo
    Hoe gaat het ondertussen?? En hoeveel dagen po ben je ondertussen eigenlijk? ? 

     

    xxx BB

    Hahah, lolz, speciaal voor jou, ff heeeeeeel diep nadenken..... morgen ben ik 224 dagen PO ? 

    Ben nog steeds elke dag blij met mijn boobies :D op her en der nog een "steekje" na voelt het volledig "normaal" 

    Waar ik het meest aan moet "wennen" is dat bepaalde kledingstukken nu WEL kunnen, dat vergeet ik soms nog wel eens ;) 

    Hoe gaat ie verder met jou?

     

    Liefs xx

    • Like 1
  3. Op ‎2‎-‎6‎-‎2019 om 14:52, e.e.f. zei:

     

     

    Hoi Mtvo

     

    Bedankt voor je interesse 

     

    Ik ben nog steeds happy!!! Dat masseren is een dingetje. Na een paar x licht te hebben gewreven begint de huid eromheen erg te irriteren en wordt wat rood. Ik heb nu besloten om 2x heel lichtjes en kort te masseren met de crème en verder mooi met rust laten. De littekens zien er heel goed uit en ze voelen niet hard dus helemaal prima zo!!!

    Hoe gaat het me jou???

     

    Lieve gr Eef...

     

    Fijn om te lezen dat alles goed gaat. Hoe gaat het nu met het masseren van het gebied om je ogen heen? 

    Hier gaat alles weer zijn drukke gangetje, ben nog steeds erg blij met mijn tweeling, de mensen in mijn omgeving die het weten van mijn bv vinden dat ik "straal" en dat ik (nog) zelfverzekerder overkom :) Vind het nu ook leuk om shirtjes e.d. te dragen, dus laat die zomer nu maar echt doorkomen! ;) 

     

    Liefs

    • Like 1
  4. Op ‎26‎-‎5‎-‎2019 om 14:14, Linda_PDD zei:

    @Mtvo @Kimmmm@best_boobie@Miracle79  Ik had afgelopen week echt een baalweek door dit alles, dus thanks voor jullie advies en lieve woorden!

     

    Ik heb afgelopen week de uitslag gekregen. Ik vond het uiteindelijk toch nog best spannend. In ieder geval zeker geen kankercellen in de biopten, dus dat is heel goed nieuws!! In 1 borst konden ze met zekerheid vaststellen dat het een fibroadenoom betreft. In de andere borst, het grotere bobbeltje waarmee ik ook naar de huisarts was gegaan, gaf het biopt geen duidelijkheid. Het is een tumor (zo noemen ze blijkbaar alles wat er groeit en er niet hoort), maar ze kunnen niet zeggen welk type het is. En daarmee dus ook niet of deze kwaad kan in mijn lijf. Blijkbaar heb je goede tumors, slechte tumors, en goede die slecht kunnen worden. Ze willen daarom deze eruit halen zodat deze uit mijn lijf is en ze het volledig kunnen analyseren.

     

    Dus goed nieuws, en toch voelt het dubbel. Het eruit halen is middels een dagbehandeling onder volledige narcose, het litteken zal waarschijnlijk 2 cm zijn. Ik heb al een datum, zal in de 2e week in juli zijn. Ik denk dat de operatie wel meevalt, maar de wond moet natuurlijk wel goed genezen zijn voordat een volgende operatie kan plaatsvinden. Oftewel, de komende maanden geen bv voor voor mij :-(.  Ik verwacht op zijn vroegst september.

     

    Kan mij heel goed indenken dat jij het heel spannend vond, het is ook niet niets om te wachten op zulke uitslagen. En ja, dat jij baalt dat alles nu veel langer op zich zal moeten laten wachten begrijp ik ook. Maar beter dat men er nu mee bezig gaat, dan dat je een bv hebt gehad en dat jij daarna door de mallemolen moet. Zal heel hard voor je duimen!

  5. Op ‎27‎-‎5‎-‎2019 om 09:48, Hayleyy zei:

    Bijna 11 weken, maar ik heb inmiddels 2 bikinis :43:

     

    Gaat die tijd snel hé! Leuk leuk, ik ben ook eindelijk geslaagd, ben 2 badpakken rijker (bikini's werken niet voor mij, verlies altijd het broekje met zwemmen :P). Elke keer als ik langs een lingeriezaak loop moet ik gewoon ff bh's kijken, er is een nieuwe wereld voor mij opengegaan, haha.

  6. Hoi,

     

    Wat fijn om te lezen dat het zo goed gaat en dat je bent begonnen met het masseren! Kan mij goed indenken dat het erg fijn moet zijn om een lichte wrijving toe te passen (rond)om het geholpen gebied. :) Ben je er nog steeds happy mee? Voor nu welterusten.

     

    Liefs

    • Like 1
  7. Op ‎18‎-‎5‎-‎2019 om 11:00, Francisca91 zei:

    @Linda_PDD @Mtvo dank voor jullie reacties.

     

    Ik ben me er idd van bewust dat het wellicht niet door de implantaten komt, hoewel ik het van mijn huid eigenlijk wel bijna 100 procent zeker weet. Ik heb normaal een heel gave huid en nooit last van onzuiverheden, maar wel gevoelig voor veranderingen (hormonen/ veel melkproducten etc). Sinds februari ongeveer werd mn huid steeds onrustiger en het wordt alleen maar erger. Ik ben hier echt zo verdrietig over en word hier echt depressief van. Er is verder letterlijk niks veranderd aan mijn huidverzorging, manier van eten of lifestyle dus er is echt geen ander antwoord waarom dit zo is. Ik ben zelfs bij een huidtherapeut geweest en er zijn geen bacterien ed op de huid, wat voor mij de bevestiging is dat het van binnenuit komt. (En zoals ik al zei, verder geen veranderingen qua hormonen of voeding dus er is geen andere verklaring meer). Daarnaast heb ik regelmatig enorme steken in mn borsten, iets wat ik tot ong 3 maanden po helemaal niet had. 

     

     

    Ik ben inmiddels op consult geweest bij dr Budo. Hij begreep me volledig en wil een explantatie doen. Hij is tevens bekend met klachten van implantaten en erkent ze. Hij pleit voor veel meer informatieverstrekking door artsen. Ik heb eind mei en in juni nog andere consulten staan (van Selms en Kappel) dus dat wacht ik nog even af, maar anders ga ik 4 juli explanteren bij dr Budo. Ik wil ze er nu zsm uit. 

     

    Zoals ik eerder al zei, ik wil geen angst zaaien en iedereen moet zijn eigen keuze maken. Maar klachten van implantaten komen echt vaker voor dan gedacht en bekend is. Laat je niet bang maken maar doe ook zeker goed onderzoek en wees je ervan bewust dat je klachten kán krijgen. En dan het eenvoudig eruit halen is helaas niet zo simpel (ivm het kapsel eruithalen, achtergebleven delen die al schade hebben aangericht etc.) bovendien beginnen de klachten vaak zo vaag dat er vaak veel tijd overheen gaat en je niet zomaar bij een vermoeidheid of gewrichtsklacht denkt ‘ik haal ze er nu uit’. En dan is dus nog maar de vraag of alles omkeerbaar is of dat het kapsel wel verwijderd kan worden.

     

    Op het forum van meldpunt klachten siliconen las ik ook een verhaal van compleet kapotte motiva implantaten na slechts 1 jaar, en dat zouden zogenaamd de nieuwste en de beste zijn. Ik besef me dat deze verhalen in de minderheid zijn, maar vind het wel belangrijk om een eerlijk beeld te scheppen. Ik dacht dat ik een veilige keuze maakte om voor hydrogel te kiezen, maar helaas. Als ik opnieuw voor de keuze had gestaan had ik het risico zeker niet genomen. Spijt hebben heeft geen zin want daar koop ik niks voor, maar ik baal heel erg van de huidige situatie en dat ik voor mn gevoel mijn gezondheid deels op het spel heb gezet.

     

    als ik een definitieve datum heb voor explantatie, maak ik een topic voor explantatie aan.

     

    liefs x

     

    Fijn dat de arts die jij gesproken hebt jouw problematiek erkent en jou wil helpen, ben benieuwd wat de andere artsen zullen zeggen! Ik blijf jou iig volgen en wens jou heel veel suc6!

     

    Liefs

     

     

  8. Op ‎17‎-‎5‎-‎2019 om 10:40, Hayleyy zei:

    Het gaat heel goed met mij! 

    Ik ben nog niet echt bh's wezen shoppen.. ik heb nu 2 saaie beugelloze bh's van de hema. 

    Daar moet nog verandering in komen haha. 

    Wel al wezen kijken voor een bikini, maar nog niet kunnen vinden helaas..

     

    Fijn om te lezen dat het goed met je gaat! :) Shoppen komt vanzelf ;). Dat nog niet geslaagd zijn voor een bikini is herkenbaar, hoop binnenkort iets te vinden wat ik leuk vind en wat fijn zit. Hoeveel week PO ben jij nu?

  9. Op ‎16‎-‎5‎-‎2019 om 09:35, Miracle79 zei:

    Tja dat geduld he?? heb gister denk ik iets teveel gelopen want heb afgelopen na ht enorm gespannen borsten gehad waardoor ik de halve nacht wakker heb gelegen. Trok helemaal naar mijn rug. Vandaag maar even een stapje terug.

    Ben onwijs blij met mijn borsten al zijn ze nu wel enorm groot en gezwollen. Ik zie wel al een beetje wat het moet gaan worden ?

     

    Goed om te lezen dat jij er iig al heel blij mee bent en dat je al een beetje een idee hebt hoe het zal gaan worden! Hoop dat je rugpijn in de tussentijd ook minder is geworden, rugpijn is niet fijn. Haha, ja dat geduld idd, heel herkenbaar, zolang jij je aan de door jouw voorgeschreven afspraken met jouw pc houdt komt het vast helemaal goed! :) 

    • Like 1
  10. 12 uur geleden, Miracle79 zei:

    Vandaag 4 dagen po en heb vannacht voor het eerst echt goed geslapen. Gister naar de winkels gelopen en terug, dat was nog best pittig. Had onwijze rugpijn toen ik

    terug kwam omdat je toch een soort verkrampt loopt ofzo denk ik?

    Heb zo’n massage matras liggen dus lekker de hele avond daarom

    gelegen op de bank en gelukkig is de rugpijn weg.

    Net weer naar buiten geweest en dat ging gelukkig een stuk beter alleen spannen mijn borstspieren zich wel erg aan?

    Heb wel erg last van vocht in mijn buik, heb echt een zwangere buik nu!! Ben begonnen met brandnetelthee, hoop dat het helpt icm wat meer beweging.

    vandaag voor het eerst ‘gewone’ kleding aan en het voelt toch wel gek dat mijn blouse nu ineens zo gevuld is?

     

    Oef, die opgezette buik ken ik nog van de eerste weken, verschrikkelijk! Veel drinken en regelmatig wat lopen kan helpen. Uiteindelijk komt het weer goed, maar ook hier is het toverwoord; geduld ;). Wat fijn dat je afgelopen nacht zo goed hebt geslapen  :). Kan zo zijn dat jouw rugpijn idd door een verkrampte houding is gekomen, kwam bij mij toentertijd door het rug slapen. Hoe voel jij je verder en hoe vindt jij jouw borsten tot nu toe?

     

    Liefs

  11. Op ‎11‎-‎5‎-‎2019 om 12:39, e.e.f. zei:

     

    Dank je voor je lieve reactie!!!

    Ik heb gisteren een telefoontje gehad van de nazorg, om te horen hoe het nu met me gaat. Ik vertelde haar dat ik dat slapen op mijn rug nogal een dingetje vond. Ik mocht van haar wel op mijn zij slapen als ik mijn masker maar gebruik en wel hoog met mijn hoofd lig, dan kan het volgens haar geen kwaad. Yeahhhhh :43: Ik heb afgelopen nacht dus lekker op mijn zij liggen te slapen en heb dan ook geslapen als een ?...

     

    Lieve gr Eef...

     

    Dat rug slapen is echt verschrikkelijk als je geen rug-slaper bent! Dus heel fijn dat jij de 2e dag al op je zij mocht slapen en dat je toen heerlijk hebt kunnen slapen! :D Je bent nu 1/2 week verder, hoe gaat het nu met je? Hoop dat alles een beetje voorspoedig gaat! 

     

    Liefs

    • Like 1
  12. 15 uur geleden, e.e.f. zei:

    @Sjuul @best_boobie @Doe ik het of niet? @Mtvo Bedankt voor jullie lieve berichtjes 

     

    Heb een slechte nacht achter de rug. Slapen op mijn rug en met mijn hoofd iets omhoog valt tegen maja dat was met mijn bv ook zo. Het is gelukkig maar voor tijdelijk he en ik weet waar ik het voor doe.  

    Heb gelukkig geen pijn. Tot nu toe ben ik alleen wat rood om mijn ogen en voel wat trekken door de pleistertjes...

     

    Ik vergat nog in mijn verslagje te schrijven IK HEB OOGLEDEN  Yeahhhhhh!!!!

     

    Lieve gr Eef...

     

     

     

     

     

     

    Yeah, jij hebt oogleden!!! ? :43:

     

    Het is voor een goed doel, maar dat rug slapen is idd een dingetje... Fijn om te horen dat je (tot nog toe) geen pijn hebt gehad, m.u.v. wat ongemak. Hoop dat het gauw wat beter zal gaan en dat je v.a. vandaag elke nacht iets beter beter zal kunnen slapen!

     

    Liefs

     

    • Like 1
  13. 15 uur geleden, Cato2 zei:

    Dat is wel goed om te horen, dat die zijn werk verricht! Ik heb na veel moeite een shirtje gevonden waar de band bijna niet zichtbaar is. Het is nog een lastige taak; kleding die makkelijk aan gaat en de band verbergt.

     

    Ik ga zo eens kijken! Dankjewel

     

    Heel herkenbaar, dat vond ik toen ook erg lastig! Een sjaaltje kan de band ook een beetje camoufleren, dat deed het iig bij mij :) 

     

    En graag gedaan ;) 

  14. Wat fijn om te lezen dat alles goed is gegaan en dat jij jouw paniekaanval onder controle heb weten te houden! Zal idd niet makkelijk zijn geweest! Ik voor je duimen dat jij een (ondanks het rug slapen, niet fijn) goede nachtrust mag hebben en op naar een goed herstel! :116:

     

    Liefs.

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.