Miracle79

Members
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Miracle79 last won the day on May 11 2019

Miracle79 had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

2 Followers

About Miracle79

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nou sinds vandaag lijk het eindelijk wat meer gelijk te trekken. Ben nu 25 dagen po. Ik heb trouwens ook deze bh in maat M en hij rolt bij mij ook steeds op aan de onderkant. Ze hadden mij maat M aangeraden.
 2. Hier ook links groter dan rechts 3,5 week po. Links was al iets groter maar niet zoveel voor mijn gevoel. Links zit ook nog wat hoger dan rechts. Hoop dat het nog wat zwelling is idd en dat het wegtrekt
 3. Jeetje meid wat een ellende. Had gehoopt dat je snel een nieuwe datum zou kunnen prikken maar dat gaat dus allemaal een beetje anders dan gehoopt. Gezondheid voor alles uiteraard maar wel zuur dat je nu zo lang moet wachten voor zowel duidelijkheid mbt het bobbeltje als je nieuwe borsten. Hoop dat je voor dat eerste in ieder geval heel snel weet waar je aan toe bent en dat je een manier vindt om de komende maanden een beetje goed door te komen. Sterkte?
 4. Het stond bij mij wel in de papieren maar ik heb er geen recept voor gehad. Ik belde de kliniek om te vragen hoe dit zat en of zij er nog een recept van konden sturen. Was niet nodig zei ze. Ik las inderdaad ook dat het voor de staphylococcus bacterie is.
 5. Yes ik heb mezelf 3 dagen gewassen met dettol handzeep. Dag van ok ook mijn haren. Gelukkig mag je wel deo want die dettol geur is niet echt geweldig?? Ik ben trouwens ook door Hupkens geopereerd(340cc dual plain) en heb totaal geen blauwe plekken en minimale pijn. Hij schijnt erom bekent te staan heb ik me laten vertellen.
 6. Tja dat geduld he?? heb gister denk ik iets teveel gelopen want heb afgelopen na ht enorm gespannen borsten gehad waardoor ik de halve nacht wakker heb gelegen. Trok helemaal naar mijn rug. Vandaag maar even een stapje terug. Ben onwijs blij met mijn borsten al zijn ze nu wel enorm groot en gezwollen. Ik zie wel al een beetje wat het moet gaan worden ?
 7. Vandaag 4 dagen po en heb vannacht voor het eerst echt goed geslapen. Gister naar de winkels gelopen en terug, dat was nog best pittig. Had onwijze rugpijn toen ik terug kwam omdat je toch een soort verkrampt loopt ofzo denk ik? Heb zo’n massage matras liggen dus lekker de hele avond daarom gelegen op de bank en gelukkig is de rugpijn weg. Net weer naar buiten geweest en dat ging gelukkig een stuk beter alleen spannen mijn borstspieren zich wel erg aan? Heb wel erg last van vocht in mijn buik, heb echt een zwangere buik nu!! Ben begonnen met brandnetelthee, hoop dat het helpt icm wat meer beweging. vandaag voor het eerst ‘gewone’ kleding aan en het voelt toch wel gek dat mijn blouse nu ineens zo gevuld is?
 8. Weet je, ik wil niet zweverig klinken want dat ben ik totaal niet, maar ik geloof wel echt dat een hoop dingen met een reden gebeuren. Het zal vast allemaal wel ergens goed voor zijn dit en zoals je zegt, nu weet je dat je gevoelig bent voor fibroadenomen. Neemt niet weg dat het gewoon rot blijft dat je nu aan het herstellen bent van een bopt en niet van een borstvergroting maar die paar weken extra wachten kunnen er dan ook nog wel bij. Heb je er erg veel last van? Moet je nu nog een bepaalde periode wachten voor je geopereerd mag worden of is het gewoon afwachten op de uitslag en dan een nieuwe datum prikken? Misschien kunnen ze je alvast inplannen ovb zodat je niet straks nog langer hoeft te wachten? Je geduld wordt wel goed op de proef gesteld he zo
 9. Ik duim voor je! Ik heb een album, staat niet prive. Staan alleen nog foto’s in van zaterdag.
 10. Ik heb aan je gedacht hoor, ik zou denk ik dezelfde keuze hebben gemaakt. Gezondheid is het aller belangrijkste maar het is toch een rot keuze om te moeten maken als je al zolang uitkijkt naar iets. hoop dat je over een paar weken alsnog terug kan kijken op een geslaagde borstvergroting! Ik voel me verrassend goed. Dit is de 2e dag PO en kan vandaag al veel meer met mijn armen. Slapen gaat gelukkig ook goed. En ben nu al heel blij met het resultaat al zijn ze nu wel wat gezwollen en zitten ze nog erg hoog.
 11. Je bent gelukkig lekker vroeg aan de beurt. Voor je het weet ben je wakker met 2 prachtige borsten
 12. Heb recepten meegekregen voor naproxen, maagbeschermer en een morfinepil. Die laatste heb ik niet opgehaald. Gister paracetamol ingenomen met de naproxen, vandaag alleen naproxen. Ben verbaasd over hoe goed ik me voel. Hoop dat je beetje slaapt vannacht. De verpleegkundige adviseerde om echt vlak voor dat het niet meer mag wat te eten en te drinken. Ben blij dat ik de wekker had gezet anders had ik me gister denk ik echt rot gevoeld. Succes, ben heel benieuwd hoe het gaat morgen!
 13. Hier gaat het goed, voel me goed alleen heftige spierpijn. Mega blij met het resultaat. Heb een verslagje geschreven mocht in mijn voorsteltopic en heb een album aangemaakt