Eutje

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

2 Followers

About Eutje

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1,265 profile views
 1. Ik heb anatomisch natrelle mx410 400cc, dual plane geplaatst. Ik ben 168cm en 57kg. Mijn voorsituatie was een b-cupje. Mijn borsten waren erg verslapt na het geven van borstvoeding en hadden de 400cc echt nodig om de borsten weer mooi te vullen. Ik heb nu cupmaat E70.
 2. Ik denk dat het goed is om verschillende consulten bij verschillende plastisch chirurgen in te plannen. Wel wil ik je waarschuwen om je niet blind te staren op je voorbeelden. Het resultaat wordt niet alleen door de prothese en de techniek van de chirurg bepaald, maar ook door de vorm en stand van je eigen borsten. Staan je borsten nu bijvoorbeeld wat verder uit elkaar, zal dit met protheses ook zo zijn. Ik ben zelf door dokter de Wit in het amphia in Breda geopereerd en ben erg tevreden! In mijn album kun je het resultaat eventueel bekijken. Succes met je zoektocht!
 3. Wat fijn dat het allemaal goed is gegaan! Nu lekker rustig aan doen en herstellen van de operatie. Ben heel benieuwd naar het resultaat! Geniet van je nieuwe boobs en een goed herstel gewenst! X
 4. Aangezien ik hem niet meer nodig heb, verkoop ik mijn compressievest en bijbehorende borstband. De borstband is op de rug met klittenband vast te zetten zodat hij niet verschuift. Citeer dit
 5. @Lin85 hoe is het nu? Wel pittig dat je alleen paracetamol als pijnstilling mag gebruiken. Je borsten zijn echt prachtig geworden! De zwelling zal zeker nog afnemen en ze zullen ook nog wel wat zakken. Voor je het weet voelen ze helemaal eigen en kun je straks weer rondspringen zonder dat ze eraf vallen Morgen eerste controle bij de Wit? Ben benieuwd wat hij er van vindt!
 6. Oh @Lin85! Wat een mooi resultaat al! Ben benieuwd hoe het herstel gaat verlopen en hoe jouw uiteindelijke resultaat eruit gaat zien. Hoe voel je je nu?
 7. @Ellen125 Ik zeg ook niet dat er geen onderzoeken zijn gedaan, maar dat er nog geen wetenschappelijke onderzoeken bekend zijn. Ook wil ik absoluut niet beweren dat Motiva minder goed is. Ik wil alleen aangeven dat de kans dat bij dit merk over een aantal jaren mogelijk ook een "minpunt" naar boven komt, ook zeker aanwezig is. Zoals ik al heb gezegd, een silicone prothese blijft een onnatuurlijk product dat eigenlijk niet in je lijf thuis hoort. De kans dat je lichaam hierop reageert is gewoon aanwezig. Dit is iets wat je, mijn inziens, meeneemt in je overweging voor een borstvergroting. Protheses (ongeacht welk merk) zijn al een stuk verbeterd en veiliger geworden, toch denk ik dat er de komende jaren altijd nog (minimaal) schadelijke gevolgen aangetoond zullen worden.
 8. Volgens mij is het inderdaad zoals @Henrique schrijft. Mijn chirurg heeft mij hier overigens ook netjes over ingelicht. Maar omdat de kans dat je het krijgt zeeeeer klein is en het, mocht je het krijgen, goed te behandelen is, heb ik toch gewoon voor natrelle gekozen. Van motiva zijn nog geen wetenschappelijke onderzoeken bekend. Dus wie weet wat hier nog allemaal aan blijkt te mankeren over een aantal jaren. Al met al blijft het een onnatuurlijk product, dat niet in je lijf thuishoort....
 9. Je krijgt bij dokter de Wit inderdaad tubiegrip. Ik vond dat wel fijn. Geen knellende randjes en zo! Ik heb een compressiebh besteld gebaseerd op de geschatte cupmaat. Mijn bh was erg rekbaar, dus komt dan niet zo nauw. Heb hem nu te koop staan hier op de website ;-)
 10. Aangezien ik hem niet meer nodig heb, verkoop ik mijn compressievest en bijbehorende borstband. De borstband is op de rug met klittenband vast te zetten zodat hij niet verschuift.
 11. @Lies1987 ik ben geen 30 kilo afgevallen, maar mijn borsten zijn tijdens de zwangerschappen wel vier cupmaten gegroeid (had toen G70). Na de zwangerschappen ook niets meer over. Ik ben 19 dagen geleden geopereerd en heb nu 400cc anatomisch van natrelle. (Je kunt bij mijn foto's het resultaat bekijken) Het verschil tussen 400cc en 425cc zul je nauwelijks/niet zien.
 12. Het wordt er niet eenvoudiger op. Ik zou echt gewoon zeggen dat je een operatie wilt plannen zonder medische noodzaak. Je hoeft hierover dan niet verder uit te wijden als je dat niet wilt en dan kun je ook gewoon zeggen dat je na twee weken bijvoorbeeld weer therapeutisch kunt werken. Door eerlijk te zijn creëer je voor jezelf de beste mogelijkheden.
 13. Misschien inderdaad overuren, pbl of onbetaald verlof opnemen? Wettelijk gezien mag je je namelijk niet ziek melden, omdat het inderdaad geen medische noodzaak heeft. Mits je complicaties krijgt, waar je niets aan kunt doen en het herstel langer duurt. Volgens mij hoef je niet te vertellen welke ingreep je ondergaat (reden operatie zonder medische noodzaak is voldoende) Maar wat Liefbeestje zegt, misschien overleggen met de bedrijfsarts?
 14. Ik had na de operatie ook last van vocht. Had vooral een opgezwollen buik. Begon gewoon te twijfelen of ik niet beter een buikwandcorrectie had kunnen laten doen Fijn dat je al zo tevreden bent over het resultaat. Mijn zoontje is nu 1,5 een wil ook graag opgetild worden, vond dit ook erg lastig. Vooral als hij verdrietig is. Nu (twee weken na de operatie) lijkt hij te snappen dat dat niet kan. We kroelen nu dus veel op de bank en gehurkt op de grond. Doe lekker rustig aan en geef je lijf de tijd om te herstellen. Ben ook erg benieuwd naar het resultaat! Dus als je mij toe wil voegen, graag!
 15. Lees nu net je verhaal en herken veel van je situatie en twijfel. Ik ben 30 jaar, heb twee kinderen een had na de zwangerschappen ook niets meer over. Mij borsten zijn tijdens de zwangerschappen van een c cupje naar een G cup gegroeid, waardoor ik ook een slappe huid had. Dit maakte dat ik 400cc moest laten plaatsen(anders zou er huid ingenomen moeten worden en zou het een stuk complexer worden) Maar goed, ik ben 19 april geopereerd en heb geen moment spijt gehad hierna! Pijn is ook goed te doen. Had de eerste nacht wat hulp nodig om uit bed te komen, daarna lukte het mij om mijn been als hefboom te gebruiken en kon ik zo overeind komen. Hopelijk ben jij straks ook helemaal tevreden met het resultaat en alvast veel succes met het herstel!