Boobskes

Gold Member
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Boobskes

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

33 profile views
 1. @Corns oh dat klinkt niet heel verkeerd, ik kijk zo op tegen de pijnπŸ™ˆ wat was je voor situatie ? Ben je blij met de cc’s die je hebt nu? ik begin toch te twijfelen over de maat.. lastig hoor. fijn herstel gewenst!πŸ™πŸ»
 2. @Liek74 bedankt voor je berichtje! Ik snap je onzekerheid zeker want je leest zoveel verhalen en bij iedereen pakt het weer ander uit. Lastig lastig.. hoe gaat het nu met je? Heb je veel pijn gehad? Ben je blij met het resultaat? zoals het nu staat word ik 12 februari geopereerd 😁 helemaal happy en heel zenuwachtig πŸ™ˆ bang voor de pijn die gaat komen en de narcose.
 3. @fvdk Wat spannend! Voor je het weet is het al de 21ste! Ik snap dat je erg twijfelt of je de goede aantal cc’s hebt gekozen, het is lastig om te kijken hoe het resultaat zal worden πŸ˜… denk dat het wel een goeie is om voor de grootste maat te gaan, zoveel scheelt het ook niet.. gisteren was mijn consult en ben zeer tevreden over Frans en over hoe het gesprek is gegaan, ik heb 2 maten gepast en was er snel over uit en Frans ook, het word 400cc high profile moet zeggen dat ik ook stiekem begin te twijfelen over de maat πŸ˜… Misschien had ik toch wat extra maten moeten passen.
 4. Even voorstellen! πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ Ik ben 28 jaar oud en een lengte van 1,68 en cup maatje 75b 2 kindjes rijker en daardoor zijn ze een stuk leger geworden helaas.. in februari wil ik graag voor een borstvergroting gaan bij kliniek Heyendael bij Frans straten. via deze topic hoop ik in contact te komen met andere meiden die hun resultaten zouden willen delen en misschien meiden die binnenkort ook naar Frans toe gaan😊 aankomende maandag heb ik mijn consult bij Frans en krijg ik te horen hoe en wat er mogelijk is! Super spannend! heeft er iemand nog tips voor het consult? heb al een klein lijstje gemaakt met vragen voor frans, voordat ik ze vergeet als ik er straks benπŸ™ˆ denk dat er gewoon heel veel op je af komt en veel informatie krijgt en je daardoor dingen sneller gaat vergeten! verder kijk ik echt tegen de operatie op en ter gelijk heb je er heel veel zin in. Vooral de pijn lijkt me het ergste.. je leest zoveel verschillende verhalen.. ik Ben wel nieuwschierig of er binnenkort nog meer meiden naar Frans gaan voor dezelfde operatie πŸ˜„ Fijne dag allemaal!