Boobskes

Gold Member
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Boobskes

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

341 profile views
 1. Album is gelukt ?? staat openbaar voor de gene die het willen zien?
 2. @Ld1234 Jaa indd het heeft even zijn tijd nodig ? was laatste al aan het kijken voor een album maar kwam er niet helemaal uit hoe dat nou werkte ? @Julie88 Ben ongeveer 3 dagen voor ik moest gaan werken iedere dag eruit geweest en kleine stukjes wezen rijden en dat ging gelukkig goed, heb wel een automaat! Het voelt wat vreemd maar niet pijnlijk. verder onderhands sturen, en rustig aan doen. ?
 3. @Ld1234 Jaa heel goed eigenlijks! eerste dagen was echt even afzien maar na 3 dagen was de ergste pijn weg, vandaag weer aan het werk geweest en dat ging best goed! eindelijk pijn vrij, alleen nog ongemakkelijk allemaal, het voelt nog zo vreemd ?
 4. gisteren was het dan eindelijk zover! na een lange reis in de auto 11 februari onderweg naar het hotel waar we hebben overnacht, dicht bij de kliniek , dat leek ons wel zo makkelijk. Was ook nog eens als eerste aan de beurt. Mocht me half 8 melden en toen we er aan kwamen vielen de zenuwen nog wel mee gelukkig! We kwamen binnen en ik mocht gelijk afscheid nemen van me vriend! Okee dat ging me opeens toch wel heel snel! maar goed dikke knuffel en kus en op naar de O.K. Ik mocht me omkleden en me blauwe hesje en mutsje aan doen. Kreeg daarna een bed toe gewezen en er werden nog controles gedaan en het infuus ging er in. moet wel zeggen dat ze echt super aardige zusters hebben daar. Ze stellen je wel gerust. frans kwam even afteken en alles nog controleren en toen werd ik gereden naar de O.K. en dan lig je daar met die dikke witte operatie lamp boven je hoofd en jaaa toen had ik wel even de zenuwen en de gedachtes dat ze straks in me gaan snijden! ? kreeg goede uitleg en het narcose kapje kreeg ik op me mond... ben zo in slaap gevallen! Heeeerlijk is dat zeg!? Werd wakker gemaakt en moest echt ff denken waar ik ook alweer was!! Schoot me ineens te binnen! Jaaaa we hebben boobies ? voelde wel wat druk en mega strak maar echte pijn viel nog mee. kreeg een lekker ijsje en crackers en werd zo in me kleren gehesen. Mocht vrij snel naar huis want alles zag er keurig uit en kon al naar de wc en helemaal niet misselijk gelukkig! De auto rit viel wat tegen want ik kreeg ook behoorlijk last van me rug pff nu heb ik de eerste nacht erop zitten, wat redelijk ging. Maar pfoe had stiekem gehoopt dat ik me kon aansluiten bij de meiden die niet zoveel pijn hadden ? dit is echt ff afzien hoor. ademen voel ik in me ribben en spieren. vooral me spieren doen zeer en de rug helaas. Overeind komen is een hele pijnlijke klus. en me borsten staan enorm op spanning! maar we hebben het gehad!! Ze zitten er in? gisteren even gespiekt bij de kliniek en toen al aardig tevreden. Moet nog een hoop veranderen natuurlijk! nu hopen dat het herstel snel voorbij gaat??
 5. Ja klopt ook de memorygel. moet zeggen dat ik toch wel zenuwachtig word, meer voor de pijn erna, je leest zoveel verschillende verhalen.. blijft toch afwachten hoe het allemaal zal gaan voelen na de operatie ? hoe zijn de zenuwen bij jou?
 6. Wat leeuk! Ik word 12 februari ook geholpen bij kliniek heyendael? En krijg 425cc mentor xtra high profile en kom van een b cup. nog een paar daagjes te gaan! Spannend!
 7. Hee Danielle wat leuk dat je daar ook geholpen bent door Frans, en wat fijn dat de pijn voor jou mee valt!? ik mag 12 feb en kijk er best tegen op vooral vóór de pijn dat het dus echt tegen zal gaan vallen.. hoop dat ik het zelfde mag ervaren als jou ? ben je al tevreden met het resultaat wat je tot nu toe al hebt? Ga je toevallig ook foto’s plaatsen??
 8. Leuk je verslag te lezen! En wat fijn dat het achter de rug is! Ben benieuwd hoe het nu met je gaat en wat je nu al van het resultaat vind ☺️ Gaan de nachten een beetje? Sterkte met je herstel en dat het maar snel mag gaan????
 9. Heee @ChloeC31 Wat spannend zeg je bent bijna aan de beurt! ? Ik zelf word ook door Frans geopereerd op 12 februari bij kliniek heyendael ? en krijg de zelfde prothese als jou, ook 425cc mentor memory Xtra high profile. ben zeer benieuwd hoe jij het gaat ervaren en ik ga je zeker even volgen☺️
 10. Ooeeh spannend!! Voor je weet is het al februari ? tijd gaat zo ontzettend snel! wanneer mag je in [email protected] even wachten Ga je toevallig ook bij frans straten?
 11. Jaaaa! Thank youu! @best_boobie waaauw heb gelijk even gespiekt! Maar jeejtje het is echt heel mooi geworden! Hoop dat ik ook zulke mooie resultaten krijgen [email protected] wat was je eigen cup maat?