Jump to content

Cestlavi

Silver Member
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Cestlavi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hii, mag ik het resultaat zien? Ben ook erg benieuwd hoe doe mast eruit ziet. Ik had na 4 dagen veel minder pijn. Komt goed!
 2. Ik merkte gisteren dat ze nu zachter beginnen te worden aan de zijkant. Ik denk over een paar weken als je het mag masseren dat het zeker geen stressbal is πŸ˜„. Als je gaat liggen blijven ze helaas wel naar voren staan. Ik hoop steeds dat ze een beetje opzij gaan. Misschien over een paar maanden maar nu nog niet.
 3. O de breedte heb ik niet gevraagd, maar ik heb mentor cohesive III tall height moderate profile. Merk nu vandaag op dag 7 gewoon alles kan doen als ik geen kracht hoef te zetten, dus ik denk dat werken wel lukt als lichamelijk niet zwaar is.
 4. Ja, ze voelen nog wel hard aan maar gaan nu meer naar voren hangen, het oogt ook groter. Ik begin eraan te wennen πŸ˜„
 5. Ja, ik moet inderdaad wel toegeven dat ze nu ook groter ogen en je toch echt geduld moet hebben. Hij heeft mij denk ik gered van grote ballen, daarin ben ik hem ook weer dankbaar. Hij gaat niet mee in de wens naar steeds meer. Dan had ik nu waarschijnlijk de rand van de prothese zien zitten. πŸ˜„
 6. Hii, las jullie berichten, ik ben een week geleden bij dr van der weij geopereerd, hij maakt hele mooie Borsten. En is inderdaad erg zakelijk, hij kwam ook alleen maar langs op de dag van de operatie om op me te tekenen πŸ˜„. Ik vond het zelf niet erg, ik kom daar niet voor emotionele steun. Maar geef wel goed aan hoe groot je het wil want ik had toch liever iets meer volume gehad en had dit misschien wat meer door moeten duwen. Hij wilde het absoluut niet doen. Ik ben er uiteindelijk nu ook wel blij mee maar denk toch steeds dat je iets meeR ook mooi was geweest. De vorm is wel geweldig. Je kun
 7. Het is inderdaad nog lastig te zeggen maar ik vind ze nu vrij hard. Hoop dat dit nog gaat veranderen. De vorm ben ik wel heel blij mee. Ik kwam van een a cup dus ik had ook geen super zachte volle borsten verwacht, daar heb je wat meer ruimte voor nodig denk ik. Herstel vind ik prima te doen, 2e en derde dag heel veel pijn en druk maar met genoeg pijnstillers kom je er goed doorheen. Nu een week verder kan ik gewoon weer redelijk normaal bewegen, moet ook wel want ik heb kindjes πŸ˜„ succes!
 8. Ik las je bericht en ik had precies hetzelfde, alleen mijn pc zei dat als ik voor groter gegaan was, er toch een risico op een rand zou zijn en ben ik toch blij uiteindelijk met wat natuurlijker resultaat. Als het aan mij had gelegen waren ze groter maar niet perse mooier. Kijk maar bij mijn foto’s πŸ‘‹πŸ»
 9. Hii, ik zag je post en ik ben 2 dagen geleden bij dr van der weij geopereerd. Ik heb 2 consulten gehad en aangegeven dat ik bang was dat 300cc Voor mij te klein zou zijn. Hij garandeerde van niet, maar vind ze nu dus toch wel te klein. Dus ik zou zoiezo voor wat meer gaan. Dr van der weij is heel erg van de natuurlijke look. hoop dat je wat aan de info hebt. Succes!
Γ—
Γ—
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.