Bushaju

Silver Member
 • Content Count

  146
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

4 Followers

About Bushaju

Recent Profile Visitors

1,447 profile views
 1. Hey, heb je ook een album? Ik heb 15maart een consult bij dr van der pot.. ik heb al een bvg gehad maar helaas niet goed verlopen en ik heb ook al een herstel gehad, wat het nog erger heeft gemaakt.. dus ik ben opzoek naar een goeie pc wat mij hopelijk echt kan helpen. Xx
 2. Hoi, heb je al raad gekregen over je vraag? Heb je miss de bvg al gehad?
 3. Oh ook verschil? Heb je ook een album waar ik miss mag mee kijken?? Hoeveel cc heb je dan laten zetten... ik ga maandag bellen.. en dan zien we wel hoe het verder verloopt.. ik zal toch nog wel een tijdje moeten wachten mits dat ik pas ik januari een herstel heb gehad.
 4. Oh dank je wel voor je reactie.. ik ga sowieso onder de 500cc blijven. Ik heb nu 255cc dat is toch wat weinig ze mogen zeker dikker zijn ☺️ Voor mij is het vooral dat ze recht staan. Ik heb mijn borstplooien niet gelijk en heb daar een herstel aan gehad, maar mijn pc is hier precies niet zo handig in, en er komt nog eens bij dat de pocket te groot gemaakt is , waardoor de prothese heel raar zit.. maar in bikini en beha zie je het gelukkig niet ?.. heb jij telefonisch contact opgenomen voor een consult bij Nio?
 5. Ja ?? ik en niey Nio actirf geweest hier.. meer opzoek werk van mijn eigen pc.. nadat ik de kliniek had ingegeven in de balk, zag ik het idd ook dat Het veel Nio boobies zijn.. nu nog kijken of er ook Belgische meiden zijn geweest.. kweStie van voorbereid te zijn op de kosten ??
 6. Hoi @Jaydee zou ik mogen meekijken in jou album? Ik heb zelf al een bvg gehad, en een herstel. Helaas zonder goed eind resultaat.. ik denk aan een wissel, en wil echt goed geholpen worden deze x. Volgens vele heeft Nio gouden handen.
 7. Oh bedankt. Ik had al vanalles in de zoekbalk ingegeven, maar her kwam niet ☺️ Een verwijsbrief??
 8. Zijn er dames wat bij Nio geweest zijn? Ik heb laatst een herstel operatie gehad, maar spijtig genoeg NIET goed gegaan. Dus ik heb het wel helemaal gehad met mijn huidige pc en ben opzoek naar een kundige chirurg wat mij WEL kan helpen. Het probleem ligt denk ik aan mijn borstplooien.
 9. Pff ik vind het echt jammer voor u.. ge ziet natuurlijk dat er bij u vóór situatie ook al iets van verschil is.. maar dat had hij toch ook gezien.. ik denk dat verdocnk hele mooie borsten kan maken, als er geen problemen zijn. Maar als er op voorhand al iets is, dan lukt het blijkbaar toch niet zo goed.. ik ben morgen zelf ook weer 2w po na mijn herstel operatie, op het moment gaat het wel nog de goede kant uit, maar toch heb ik nog altijd schrik dat het op weer op een bepaald moment blijft hangen en geen vooruit gang meer heeft.. mijn borst zag ee wel heel anders uit na mijn herstel operatie dan die van u.. wat ga je nu doen?? Een 3e keer bij hem zou ik persoonlijk niet doen..
 10. Het gaat stilletjes aan de goede kant uit. Het heeft zijn tijd weer nodig. Het is ook nog steeds wat gezwollen.. maar komt wel goed.. heeft de vorige x ook redelijk lang geduurd. Xx
 11. Ja eigenlijk wel tevreden op dit moment.. dus duimen dat ze op deze plaatst blijft zitten en beter wordt qua vorm.
 12. @Lisanne015 ik heb zelf ook geen album omdat ik me heel onzeker voel.. ik heb ondertussen ook al een herstel operatie achter de rug sinds afgelopen donderdag. En weer de band om.. je mag er vanuit gaan dat die band na 3maanden niks meer afdoet.. dit wil niet zeggen dat je borst niet meer verandert.. ik heb mijn band ook lang gedragen, ook een dikke 3maanden maar zonder effect. Je mag mij gerust een pb sturen.. liefs -x-
 13. Hey, ik had snel in je album gekeken. Het gaat zeker de goede kant op. Heel fijn voor je. Ik heb het verband al af.. ik kon het niet uithouden. Veel te jeuk ? het ziet er nu wel een beetje vreemd uit, maar het bobbeling vanboven is wel WEg, nu zal ze toch wat haar weg moeten zoeken zodat ee mooi in de plooi gaat vallen zal ik maar zeggen ?
 14. Dat gaat ook in orde komen bij jou. Nee ik heb verband om.. Ik zie natuurlijk wel dat de herstellende borst gezwollen is, maar dat is normaal.. zal ook weer zijn tijd moeten hebben.. het is natuurlijk minder pijnlijk nu en met de linkerkant kan ik nu gewoon alles doen wat ik wil ? dat is best wel fijn.. Hoe is het nu bij jou met de pijn?