Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Bushaju

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  102
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

9 Neutral

3 Volgers

Recente profielbezoeken

732 profielweergaven
 1. Hey, heb jij ook een herstel operatie gehad? Wat was bij jou het probleem?? En hoe gaat nu met je? Heb je een album?
 2. Hey meid, ben blij om iets van je te horen. Ik was echt al ongerust aan het worden.. jammer dat het nog niet is gelijk je het gewenst had, maar ik denk dat het ook wel normaal is dat het niet gelijk is. Ik zie het op de Facebook groep heel vaak voorbij komen.. bij iedere pc. Maar het is een magere troost.. ga je er een foto opzetten hoe het er nu uitziet?? Ik hoop dat het nog wat betrekt met de tijd.. als je een prothese wissel had gedaan, was dat dan enkel voor die slechte borst?? Veel liefs
 3. Amai Guusje.. na zo een lange tijd en zoveel operatie en geduld kunt ge zindelijk genieten van uw mooie boobies.. ik ben heel blij voor u. Geniet ervan. Ge verdient het. Veel liefs xx
 4. Hey, ik lees hier dat jij een hersteloperatie hebt gekregen? Hoe is het herstel erns verlopen?? En ben je nu helemaal tevreden over het resultaat? Zou ik mogen meekijken in jou album?
 5. Ooh dat ziet er super uit. Ben super blij voor u dat het nu wel allemaal goed is. Geniet er maar lekker van.. dat verdien je.
 6. Linker borst wil niet goed indalen

  Oh ik zie dat je album niet privé is. Het is omdat ik het wist dat ge het ook ziet omdat ik erom gelet heb. Maar Het is idd een minimaal verschil.. en borsten zijn nooit gelijk.. ze zien er al heel mooi uit. Hoelang ben jij po? En bij welke pc en jij geweest?
 7. Linker borst wil niet goed indalen

  Zou ik ook mogen meekijken? Ook verschil met de borsten.. maar het begint toch wat bij te trekken. Wel ondertussen 4maanden po.
 8. Linker borst wil niet goed indalen

  Zou ik ook mogen meekijken.. Kheb het zelfde probleem, wel andere pc en 4maanden po..
 9. Zou ik ook mogen mee kijken in jou album?? Ik heb ook 1 kant wat niet zakt. 14weken po..
 10. Ik heb jou hele verhaal gelezen.. ik ben er ff mee bezig geweest.. petje af voor u dat je dat deelt.. en wss is het ook niet altijd even gemakkelijk om hier op het forum te zitten tussen dames wat wel onmiddellijk mooie borsten hadden.. ik heb er ook bewondering voor dat ge 3x zijt terug geweest en dat ge nog steeds voor die mooie borsten zijt gegaan. Terwijl er denk ik wel dames zijn die ze miss gewoon al hadden laten verwijderen.. echt chapeau.. ik hoop dat het deze x goed blijft gaan. Maar ik heb net naar je laatste foto’s gekeken van het litteken en dat zag er toch wel mooi uit.. door jou verhaal te lezen heb ik toch wel weer een positievere kijk op mezelf. Bedankt op mij toe te voegen aan je album. Ik blijf je volgen.. maar het komt helemaal goed,ben ik zeker van.. heel veel succes xxx
 11. Hey @Guusje78 zou ik ook toegang mogen krijgen tot jou album? Ik zelf moet wss ook een herstel operatie ondergaan.. duurt nog wel een hele tijd, maar ik volg graag iemand wat dat ook heeft moeten doen.. xx
 12. Hey, wat fijn om hier te lezen dat alles goed met je gaat.. staan jou borsten nu op gelijke hoogte? Ik heb echt het zelfde als jou.. maar ik ben er ook zeker van dat het mij met een herstel operatie helemaal goed komt.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×