Janine445

Members
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

4 Followers

About Janine445

 • Birthday 07/14/1988

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

679 profile views
 1. Ik heb een zwart en witte BH van Hunkemöller te koop. Type t-shirt bh zo als ze zelf zeggen. Maar is 80F. Te groot gekocht en te enthousiast geweest met de kaartjes er vanaf halen Ik heb ze nog niet gedragen. Kosten in de winkel €20 per stuk, tegen een goed bod mogen ze weg! Foto bijvoegen lukt niet, staan ook op marktplaats! Hunkemöller bh zwart en wit 80F http://link.marktplaats.nl/m1223649950?utm_source=ios_social&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_ios Ad
 2. Hey, ik ben nu 3 wkn po en heb ook veel last van mn rug. Ik slik eigenlijk pijnstillers voor mn rug ipv mijn borsten. Ik merk overdag dat ik een beetje voorover gebogen loop zodat ik minder spanning op mn borsten heb wat resulteerd in rugpijn en dat ik me het liefsteeven laat kraken...(wat weer niet gaat!!) Dus probeer goed rechtop te staan/lopen/zitten. Dat helpt wel moet ik zeggen. Met slapen op mn rug kan ik juist goed ontspannen en merk ik het minder. Morgen ga ik naar de fysio, kijken of hij het wat losser en soepeler kan krijgen. Sterkte en succes!
 3. @MOniiek Vanmorgen heel stijf wakker geworden en toch maar Tramal bij de paracetamol erbij genomen. Ik merk dat het nu wel wat relaxer liggen en bewegen is. De borstband is wel prettig, lijkt wat meer ondersteuning te geven, de druk aan de zij-en bovendkant is nu een stuk minder.
 4. @Gentle idd! Ik merkte me gister met t half uur verder opzwellen! Zelfs mn voeten en tenen, alsof ik worsten had! Maar het is nu alweer minder aan het worden. Dus vanacht ook 2x naar de wc geweest, houd me ook n beetje in beweging
 5. @Myyear zo de eerste nacht zit er op. Idd het uit bedkomen is even heftig. Ik probeer mn buikspieren goed aan te spannen, dat helpt wel n beetje en anders kwam er n handje van manlief in mn rug om te helpen. Als ik zo rustig lig gaat het wel redelijk. De OK is goed verlopen, op de recovery had ich wel flink pijn maar eigenlijk was het meer last van dat zware drukkend gevoel op de borst, die beruchte vrachtwagen... maar met flink wat morfine is het gezakt en lukt het nu met 4x2 pcm en meloxicam. Ik heb wel een lucht/vochtbel denk ik in mn linker borst. Alsof er soms een scheet uit komt. Het zal dan wel achter de prothese geperst worden als ik mijn arm beweeg. Al met al vind ik het tot nu toe meevallen!
 6. Zo daar lig ik dan lekker thuis in bed van een hele speciale dag. Alles is goed gegaan en de pijn valt me echt mee sinds de middag, op de recovery was het hels, die beruchte vrachtwagen stond echt nog op Mn borstkas! Lang leve de Morfine kan me nu goed behelpen met Paracetamol. Ik heb nog een borstband gekregen om alles een beetje omlaag te drukken, voelt wel prettig aan. Vooral bij de spier ter hoogte van de arm/oksel. Daar is nu de spanning minder. Nu lekker relaxen en me laten verwennen door Mn grote en kleine man.
 7. Hey! Goed om te horen dat alles mee is gevallen! Bij mij ook, na de nodige morfine haha! Lig nu lekker thuis in bed met de bh en borstband te relaxen
 8. @MOniiek alles is klaar, ik ben klaar, nu alleen nog proberen te slapen. Ik moet me morgen om 7 uur melden en ben als eerste aan de beurt, dus denk 8 uur OK. Jij er ook helemaal klaar voor? Hoelaat mag jij?
 9. Janine445

  Operatie!

  @Leen_ @Zee-Bra77 Bedankt dames!
 10. Janine445

  Operatie!

  Ik krijg 485cc hp dp in het ziekenhuis in Sittard via Mooi Kliniek.
 11. until

  Heel veel succes alvast voor morgen!!!
 12. Janine445

  Operatie!

  Hier ook!!