Ga naar inhoud

essie85

Leden
  • Aantal items

    71
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door essie85

  1. Op 31-3-2021 om 19:41, Wendy2020 zei:

    Hello allemaal!
    Wendy hier! 31 jaar en wonend in het mooie Brabant. Al vanaf mijn 17e worstel ik met het niet tevreden zijn over mijn borsten, ontzettend klein en ook nog eens ongelijk. Op mijn 18e al eens naar het ziekenhuis geweest voor het ongelijke gedeelte, maar toch weer afgehaakt. Al deze jaren is het met ups en downs gegaan, tijden waarin ik dacht en NU ga ik het echt laten doen, maar dan zakte het ook weer voor een aantal maanden weg. 

    Zeker in de zomer was het altijd weer een dramatisch verhaal om een leuke bikini uit te zoeken, of weer eens vol goede moed de hunkemoller in te lopen, om er vervolgens nog net niet huilend uit te komen. Jurkjes met V-halsen, of leuke shirtjes, telkens toch weer proberen maar er vervolgens zo onzeker mee rondlopen dat ze weer in de kast verdwenen. 


    Ergens zakte het gevoel vaak weg omdat ik nog altijd het idee had (is natuurlijk al lang niet meer zo) dat het er niet natuurlijk uit kan zien. Ik was bang dat het nep wordt, en als ik op het strand zou liggen ze als 2 ballonnen rechtop blijven staan haha.

     

    Toen ik een vriendin hoorde vertellen over de Motiva Ergonomix werd mijn enthousiasme weer zo erg aangewakkerd, en is eigenlijk niet meer weggegaan. Ik heb op internet veel gezocht en heb mij in januari op een wachtlijst laten zetten voor in intake bij de Blooming Kliniek. Ik zou in juni de afspraak hebben, maar werd gebeld dat er een plek vrijgekomen is en ik in April al op Intake mag!! Het voelt nu allemaal steeds spannender worden! Ik heb geen idee wat het ' normale ' tijdsbestek/wachttijd zou zijn na de eventuele afspraak of afspraken en de eventuele OK, maar het begin is er! 

    Voor nu heb ik alleen hier een intake gepland, omdat ik veel over de arts heb opgezocht en ik er een erg goed gevoel bij heb! 
    Maar over welke implantaten, welke maat etc. heb ik werkelijk nog geen duidelijk beeld!

    Als jullie tips hebben over hoe ik gericht te werk kan gaan qua het inzamelen van informatie? Hoe ik goede voorbeelden kan vinden? Graag! Alle tips en adviezen zijn welkom.

     

    Alvast heel erg bedankt dat jullie mijn verhaal hebben willen lezen, en ik hoop dat we hier veel met elkaar kunnen delen!
    Liefs, Wendy 

    Hoi @Wendy2020 

     

    Super leuk dat je de eerste stap gaat zetten voor een consult!

    Ik herken me heel erg in jou. Ook ik ben vanaf jongs af aan onzeker en niet gelukkig met de borsten en de interesse voor een bv was de ene keer heel erg hoog en dan zakte het weer weg.

    Ik zou ze heel graag willen en dan ook Motiva Ergonomix. Puur omdat die meebewegen met de borst. Ik wil een zo natuurlijk mogelijk resultaat. 
    Heeft Wouter een lange wachtlijst?

    Op zijn instagram zie ik alleen maar super mooie boobs staan. In 2018 ben ik bij Van der Weij in het Boerhaave Kliniek geweest. Toen was ik er heel erg mee bezig en daarna zakte het dus weer weg. Ook een heel goede arts trouwens en maakt mooie natuurlijke boobs, maar Wouter wekt nu toch ook mijn interesse. 
    Ik ga je avontuur volgen. Ben benieuwd wanneer je op consult mag en hoe het is gegaan.


    Liefs!

  2. Zojuist, polemommy zei:

    @essie85 Tuurlijk, ik zal je toevoegen!

     

    Ik ga er niet van uit dat dat gaat gebeuren, maar als je er zelf mee zit, moet je het niet doen. 


    Tegenwoordig is niks meer goed voor je... 

    Ik ga me echt weer verdiepen. Blijft maar in mijn hoofd spoken. Hoe goed het zou zijn ook voor mn zelfvertrouwen enzo en lekker in mn vel zitten...

     

    Dankjewel voor het toevoegen! Lief! ☺️

    • Like 1
  3. Op 10-2-2020 om 21:11, polemommy zei:

    Zo, mijn verslag over mijn grote dag: 

     

    Vanochtend om 8.00 uur vertrokken wij uit het stormachtige Zuiden in richting Amsterdam (aangezien we niet wisten wat het weer en het verkeer zullen doen). Onderweg hadden we dan ook vooral stormachtige, maar ook heldere weermomenten. Zonder onderweg te stoppen arriveerden we rond 10.30 uur bij de Boerhaave kliniek in Amsterdam. Mijn vriend stond te popelen op eten en drinken (bummer), dus ik vulde bij de kliniek even een vragenlijst voor de anesthesioloog in en ging daarna met mijn vriend de supermarkten af om iets voor hem te eten te halen. 

     

    Rond 11.30 waren we terug in de kliniek en werd ik ook snel door de verpleegkundige opgehaald. Zenuwen waren er (voelbaar) niet echt (tenminste voelde ik ze niet, ik moest wel 3 keer naar de wc, dus ze waren er blijkbaar wel). Ik mocht me omkleden, twee Paracetamolletjes innemen en in een bedje gaan liggen en kreeg een voorverwarmde deken (heerlijk!). Na een paar minuten kwam Dr. van der Weij af om af te tekenen. We maakten wat praatjes over van alles en nog wat en uiteindelijk ging ik weer liggen en kwam de anesthesioloog er ook snel aan. We maakten de hele tijd grapjes, ik nam op de gang afscheid van mijn vriend en daarna reden we richting OK. Ik liep dan de OK in, ging op het bed liggen, kreeg een infuus en er werd bloeddruk gemeten. Ik kreeg de slaap toegediend en een seconde later werd ik (al rijdende) wakker. Voor mijn gevoel. ?

     

    Ik had nergens last van, ik kreeg een boterham met jam en een theetje en mocht dan snel weg (was van tevoren ook al met het infuus in mijn handen gaan lopen, omdat ik geen zin meer had om te liggen. 

     

    Mijn vriend en ik gingen daarna uitgebreid lunchen en reden dan naar huis. Ik had tijdens de rit een nekkussentje om en een kussentje van de bank onder de riem gedaan, maar ik had sowieso nergens last van. Rond 19.15 uur kwamen wij bij mijn ma aan en het eten stond ook al klaar. Ik slaap de komende twee nachten bij mijn mama, omdat mijn vierend morgen ochtend weer voor enkele dagen naar Amsterdam moet oprijden.

     

    Het enige nadeel op dit moment is, dat ik bang ben al weer te veel te hebben gedaan omdat ik daadwerkelijk geen gevoel heb. ? Mijn Beha zit super strak en overal zitten afdrukken op mijn borsten. Ik zie ook dat er een beetje bloed onder de pleisters zit en dat het wat blauwig is. 

     

    Ik ga zo lekker Netflixen en chillen en wacht tot ik (n)ooit op mijn rug in slaap kan vallen.


    Hoi @polemommy,

     

    Ik lees even mee en wat fijn dat het zo goed is gegaan. Klinkt goed allemaal! 
     

    ik ben in 2018 bij Van der Weij op consult geweest voor een bv. Wilde er echt voor gaan, maar toen kreeg ik weer ineens twijfels. Of ik er wel goed aan doe en de kans op ziektes door siliconen. Vond het heel eng allemaal. Toen heb ik het weer losgelaten, maar in mijn hoofd blijft het maar rond gaan. Ik wil een bv. Ga me weer orienteren er op. 
    Zou ik in je album mogen kijken? Ben heel benieuwd hoe het er uit ziet bij jou. Vindt de resultaten van Van der Weij ook echt heel mooi. Eerst zou ik ook voor anatomische willen gaan, maar nu zou ik toch voor ronde gaan. Het idee dat anatomische kunnen draaien vind ik eng. Geeft me dan weer geen rust. En bovenin wil ik meer volume zegmaar... ;)

    • Like 1
  4. Op 11-11-2018 om 19:39, Jorinde97 zei:

    Het is een tijdje stil geweest rondom mijn bv. Samen met mijn vriend een huis gekocht (heel leuk fijn en happy!) maar daardoor weer wat langer moeten doorsparen natuurlijk.

     

    Maar na 6/7 maanden verder vanaf mijn eerste consult bij Boerhaave begint het nu langzaam een beetje in zicht te komen!

     

    Ik ga nu 9 december nogmaals op consult bij van der Weij en hopelijk dan ook mijn datum prikken! :wub:

     

    Wat super leuk!!! Spannend zeg! En wat zal het een fijn gevoel geven om er nu echt voor te kunnen gaan! Wanneer zou je geopereerd willen worden? 

    Hebben ze bij Boerhaave nu ook die nieuwe Mentor Memorygel/memoryshape implantaten? Ben daar wel

    benieuwd naar. 

    Veel plezier alvast 9 december!! 

     

    :116:

  5. Op 7-8-2018 om 17:31 zei Kelly_E:

     

    Ik vind de foto's die ik gezien heb van de prothesen voor de spier ook echt super mooi. Wat ik me wel afvraag is of die niet meer komen te hangen na een tijd? 

    Ik sport zelf ook veel en ik heb begrepen dat wanneer je ze achter de spier plaatst dat ze dan ook zo'n rare vormen kunnen krijgen als je met gewichten loopt te zwaaien dus ben ik echt aan het afstappen van het idee ze achter de spier te laten plaatsen nu ik dit weet.. 

     

    Leuk dat je ook enthousiast bent over Van der Weij. Ik vind de borsten die hij geopereerd heeft (zonder lift) ook echt heel mooi. 

     

    Maar ik ga eerst zorgen dat ik over de rest van mijn lijf ook tevreden wordt. Dus nog even wat afvallen. Dan kan ik net als @Jorinde97 de beste versie van mezelf neerzetten. Het wordt afgemaakt met mooie boobs. Dat is de beloning! 

    Maar ik ben er in mij hoofd echt elke dag mee bezig. Liefst zou ik nu al willen.... het houdt me gewoon zo bezig. 

     

  6. 4 uur geleden zei Kelly_E:

     

    Wauw je hebt niets moeten betalen voor een consult Eva25? Dat heb ik nog nooit gehoord. Hier in België betaal je toch denk ik al snel 50 of 60 euro om even advies in te winnen. 

     

    Wel top om te horen dat het zo snel kan! Omdat ik hier ergens iets las van 6 maanden maar dat zal ik dan verkeerde begrepen hebben (en zal met het kostenplaatje en spaarplan te maken gehad hebben vermoed ik). 

     

    Er zijn chirurgen die het goedkoper doen maar op mijn lichaam wil ik niet besparen en ik wil ook voor een heel natuurlijk look gaan en dat doet Dr. Van der Weij echt geweldig vind ik aan de foto's te zien!

     

    Ik raad dr. Van der Weij ook echt aan. Ik ben 29 juni op consult geweest bij hem. Alles werd super goed opgemeten en hij neemt er echt de tijd voor. Zo fijn! 

    Wel moet ik nog volop sparen voor de borstvergroting. Het wordt bij mij volgend jaar. Wanneer durf ik niet te zeggen. 

    In termijnen betalen is bij Boerhaave niet meer mogelijk. Hebben ze veranderd. Had gelezen dat het vorig jaar nog wel kon. 

    Maar ik raad je echt aan om bij hem langs te gaan. Mij werd 380cc, anatomisch, voor de spier geadviseerd. Ook ik sport regelmatig en vindt voor de spier dan fijner. 

    Ook heb ik er genoeg weefsel voor en herstel is sneller. Wel voordelig dus.

    Succes met je zoektocht naar een goede arts.

  7. @Jorinde97 Bedankt voor je reactie! Super dat hij alles zo goed heeft opgemeten. 

    Ik heb inmiddels ook wat voorbeeldfoto’s gevonden met wat ik mooi vind. Deze zal ik hem zeker laten zien. 

    Je hebt inderdaad wel gelijk dat alles risico’s heeft. Het is maar net hoe erg je er zelf last van hebt. Ik had gewild dat ik met deze boobies kon leven, maar helaas ben ik er alleen maar ongelukkig door. Nu volop sparen en hopen dat ik het geld snel bij elkaar heb. 

    Ik ben wel een sportief typje dus hoop dat er dan boven de spier geplaatst kan worden. Maar moet gewoon de consult afwachten... spannend!! 

     

    @MCR Super dat het bij jou ook goed is bevallen!

  8. Op 4-5-2018 om 22:01 zei Jorinde97:

    Dag lieve dames,

     

    In Januari heb ik een consult gehad bij Bergman Clinics, hier niet de juiste 'klik' gevonden dus rustig verder gaan zoeken. Zo ben ik bij Boerhaave Dr van der Weij uitgekomen en zojuist vandaag (vrijdag 4 mei) mijn eerste consult bij hem gehad. Een woord, TOP! Wat is dat een geweldige kundige man. Waarbij ze bij Bergman na 1 blik riepen het word dit en dat heeft hij echt alles netjes opgemeten, tot in details verteld, foto's gemaakt, verschillende protheses gepast, laten zien hoe de prothese komt te zitten en ga zo maar door. Bij Bergman was mijn advies 225 cc dual plane anatomisch (de pasprothese hiervoor was er niet dus moest beetje 'gokken'), Van der Weij raar mij aan 300 cc voor de spier en ook anatomisch. Van te voren dacht ik eigenlijk als van der Weij voor de spier zou aanraden dat ik het niet zou doen bij hem, maar omdat hij zo kundig alles op heeft gemeten en verschillende voorbeelden heeft laten zien met de zelfde 'situatie' als waar ik nu in zit heb ik er de volle vertrouwen in dat het goed gaat komen bij hem!

     

    Omdat ik op dual plane had gerekend, ik werk in het cafe van een hotel, had ik erop gerekend dat ik er toch 6 weken uit zou moeten. Maar omdat voor de spier natuurlijk veel sneller hersteld zou ik ook weer sneller de boel kunnen oppakken. Lastig om dit zo in te schatten waar je goed aan doet. Hoe is jullie ervaring met het herstel voor de spier? 

    Voor mezelf moet ik finacieel helaas nog wat dingen op een rijtje zetten, ookal wil ik het liefst morgen als dat kon ;-p maar het komt er aan!

     

    En wauw wat zag het er toch mooi uit als je jezelf zo ziet met de pasprotheses aan, ik kan niet wachten!

     

    Liefs,

    Jorinde

    Wat super om te lezen dat je consult bij Van der Weij zo goed is gegaan! Dat geeft me een goed gevoel! 

    Fijn dat hij ook goed de tijd voor je heeft genomen om alles te meten. 

    Hij raadt je dus aan om ook op de spier te plaatsen. Heb je ook gevraagd waarom niet dual plane? Want je bent ook erg sportief toch? 

    Ik ben ook erg sportief en dacht dan juist dat dual plane beter zou zijn. 

    Waar heb je voorbeeld foto’s vandaan gehaald? Dat vind ik namelijk nog best lastig om die te vinden. Heeft dr. Van der Weij het ook nog gehad over de gezondheidsrisico’s? Zijn siliconen echt schadelijk voor de gezondheid en hebben vrouwen met protheses echt meer kans op de ziekte kanker? Als ik deze berichten dan weer in het nieuws lees ga ik weer zo twijfelen. Het is niet niks natuurlijk. 

    Ik moet nog even geduld hebben tot 28 juni voor mijn consult! Kan niet wachten! 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.