Ga naar inhoud

Nenanena

Leden
  • Aantal items

    30
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Nenanena

Recente bezoekers van dit profiel

701 profielweergaven

Nenanena's Achievements

3

Community reputatie

  1. Nou alles staat klaar! Ietwat ze Zenuwachtig!
  2. Ik moet vanaf morgen middernacht nuchter blijven, jij ook? Want dat is een lange ruk! Ik ben blij met mijn 8.00, wordt vaak misselijk van narcose dus nu meer kans om gewoon naar huis te mogen.
  3. Spannend he! Komt nu echt dichtbij! Hoelaat wordt je geholpen? Ik al om 8.00 uur!
  4. Zo goed als alles is geregeld. Mijn favo joggingsbroek nog even wassen. Extra hoofdkussens gewassen en droog, voedingskussen voor op de bank weer van zolder getrokken. Woensdag ochtend ben ik alleen, daarvoor moet ik dus even voedsel op het aanrecht klaar leggen. Vanaf 13 uur komt mijn moeder helpen en haalt ook mijn kinderen op van school en kdv. alles wat mee moet qua spullen ligt klaar, hoef niet zoveel mee, tablet en telefoon en ik red me wel hahaha. Ik heb 2 kinderen, bijna 5 en 2 jaar, en tot zaterdag heb ik opvang of hulp thuis, zaterdag zal ik het weer alleen moeten doen. Ik hoop dat het dan te doen is. Mijn oudste kan veel en wil me graag helpen. Haar zusterpakje ligt ook al klaar hahaha
  5. Het is zover: 13 juni. De dag van mijn borstvergroting.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.