Ga naar inhoud
Borsten Forum

sophi

Premium Member
 • Aantal items

  57
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

4 Neutral

4 Volgers

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente bezoekers van dit profiel

562 profielweergaven
 1. Geen probleem! Ja ik ben afgelopen week geopereerd en heb gekozen voor 320 cc demi van motiva ergonomix. Het herstel gaat echt super. De dag van de operatie was heel vervelend want was heel misselijk en voelde mij beroerd, maar vanaf de volgende dag is het mij echt 100% mee gevallen. Ik was heel bang voor het herstel, maar ben dag 2 post op al ergens koffie gaan drinken en nu dag 4 kan ik al zelf mij haren wassen, kan meer wel dan niet eigenlijk haha. Oeh spannend eind juni dus! Is dat je eerste consult?
 2. @Louke48 Fijn om te horen! Ik ga vragen of ik idd iets mag meenemen over achter de hand. Zie ook best op tegen de nachten, alleen maar op je rug liggen pff. Ik ben echt een buikslaper haha.
 3. sophi

  Wat angst voor de narcose...

  Oh dat idee van de tube vind ik ook dood eng! Maar daar merk je niks van toch?
 4. @mokkeltje85 Ik vind het opzich wel goed om niet zomaar een hoop rotzooi te slikken als het niet nodig is. Maar als ze je open snijden en dan nog eens je borstspier doorsnijden dan zou je toch iets meer pijnstilling verwachten dan een paracetamolletje die je normaal neemt voor je hoofdpijn haha. Ik lees ook dat sommige meiden spierontspanners en slaap of rustgevende pillen krijgen. Raar dat daar zoveel verschil in zit. Zijn er meiden die het overleefd hebben op alleen pcm en ibu?
 5. @Louke48 oh sorry haha dat had ik niet in de gaten . Ik ga naar zipper clinics! Ben al best wel zenuwachtig haha en lees soms dat meiden best wel sterke pijnmedicatie krijgen. En ik krijg alleen maar parcetamol en ibuprofen. Dus hoop wel dat het daar mee te doen is haha.
 6. Hi @Louke48 en @Sun04 ik heb over 1,5 week mijn operatie en kom er nog niet helemaal uit voor hoeveel cc ik ga! Ik krijg motiva ergonomix en ga denk voor demi. Wil zo natuurlijk mogelijk resultaat. Ben 172cc, 63 kg en heb nu b cupje. Zijn jullie bij met de keuze voor motiva? Zou ik misschien een kijkje mogen nemen in jullie album?
 7. @Krullenbolletje22 Ja klopt alleen is Faceland iets goedkoper, dat zit hem in de controles volgens mij. Ik ben bij Bauland en bij Zipper geweest en was niks mis bij Bauland, maar bij Zipper kreeg ik meteen een goed gevoel. Bij Bauland werd het gesprek bij mij grotendeels door de doktersassistent gedaan en bij Zipper heb ik alleen de Arts gezien. Ik vond het consult bij Zipper heel persoonlijk en oprecht het is uiteindelijk wel een stukje duurder, maar dat is een persoonlijke afweging denk ik. Ik ben gister voor de 2e keer geweest moet nu de knoop voor mezelf gaan doorhakken. Heb jij al een afspraak gemaakt ergens?
 8. @Krullenbolletje22 Ik heb zelf een afspraak gehad bij Bauland en Zipper clinics zij werken ook met motiva ergonomix. Ik ben zelf nog aan het twijfelen of ik een operatie ga doen. Maar was zeer tevreden over Zipper clinics!
 9. sophi

  Woehoeeee! Twijfelsss

  Hi krengetje, Spannend allemaal! Heb je eventueel al gekeken naar de motiva ergonomix? Deze zijn rond maar vallen anatomisch! En ze voelen ook heel zacht aan. Niet elke pc zet ze dus weet niet dus daar moet je even naar kijken!
 10. sophi

  Rond of anatomisch

  Thanks @Lavelle ziet er al heel mooi uit! Ja poeh het is echt zo lastig denk dat ik maar gewoon even wat afspraken moet gaan plannen voor consulten dan kan ik het ook even passen en voelen enz.
 11. sophi

  Rond of anatomisch

  hi @Auks ooh ben je 2 feb al aan de beurt zie ik? Spannend! Ja vind het heel lastig want vind opzich dat hangende (dus de druppel vorm) wel heel mooi. Maar dacht misschien is de ergonomix dan een goede optie omdat die wel rond is maar iets meer naar een druppel vormt. Ik zie soms door de bomen het bos niet meer haha.
 12. @Wens2017 Aha dat verklaart het, maar daar gaan we natuurlijk niet vanuit ;). Misschien werken ze met andere merken zat ik te denken, dat daar nog prijsverschil inzit.
 13. @Jessie1995 haha nou klinkt beter dan ga ik maar alvast wat fotos verzamelen
 14. @Jessie1995 ooeh spannend! Ja kan ik me goed voorstellen! Nou de vorige keer wilde ik fotos laten zien bij andere pc en die wilde dat niet zien want hij zei dat dat geen zin had omdat het toch anders uitvalt bij iedereen. Dat snap ik ook wel, maar vond wel beetje vervelend omdat ik daarmee wilde laten zien wat ik graag zou willen.
 15. Fijn om te horen @Mee. Mag ik vragen wat jij hebt gekozen qua protheses?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×