Ga naar inhoud

Stephh90

Leden
  • Aantal items

    212
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Stephh90

  1. Ben benieuwd of de scholen dichtgaan. Heb zelf een zoon van 10 jaar. Ik ben 2 weken geleden afgestudeerd en op zoek naar werk.. maar ja geen idee of ik snel wat kan vinden en of er überhaupt nog sollicitatiegesprekken en dergelijke gehouden worden?! Hopelijk gaan bedrijven het nu ook telefonisch of via skype of zo doen. Dus ja daar maak ik mij persoonlijk wel druk om, verder vermijd ik ook sociale contacten. Maar eten kopen joh, wat een ramp.. ik heb niet meegedaan met die hamster hysterie en dat heb ik nu geweten, kon amper eten halen gisteren en vandaag ook nog lege schappen.

  2. 2 uur geleden, silliebillie zei:

    @Eefje 1ik vind je borsten heel mooi en alleen als je er met een kritisch ook naar kijkt, zie je een inimini beetje verschil. Maar ook ik heb (met steun van iedereen hier) maar gewoon geaccepteerd dat het niet meer dan natuurlijk is om twee verschillende borsten te hebben. Ook heb ik het idee dat als je juist een foto maakt van je borsten alsof je een selfie maakt, dat het verschil dan groter linker dan wanneer je ze in de spiegel maakt of een andere een foto laat maken. Dan ga je je toch afvragen wat de werkelijkheid goed weerspiegelt haha. @bent001 vorige bericht was dus niet voor jou maar voor Eefje!! Verkeerd gelezen ?

    Precies dit! Je borsten zullen nooit beide precies hetzelfde eruit zien! Bij mij is eentje ook iets groter, altijd al geweest en ook zo gebleven na de operatie, maar ik stoor mij er niet aan.

  3. 4 uur geleden, Robijntje02 zei:

    Tijd voor een update:

    Vandaag precies 2 weken PO.

    Mijn vriend had zondagavond de pleistertjes die op de littekens onder de borst zaten er voorzichtig af gehaald, en ja, het zag er gewoon goed uit; alles is mooi aan het genezen; heb alleen nog wat kleine blauwe plekjes onder de linkerborst, maar heb geen open wondjes ofzo, dus had de controleafspraak die ik vandaag eigenlijk had bij Parkkliniek bij dr. Van der Putten gisteren afgezegd. Om nu 2 uur in de auto te zitten voor een afspraak waarbij ik te horen krijg dat het er goed uitziet en ik binnen 10 minuten weer buiten sta, tja, daar zag ik het nut niet zo van in. Als ik nu door dr Nio zou worden gezien, dan was ik er misschien nog wel naar toe gegaan. Vind het toch wel jammer dat de controle-afspraken vaak niet door de pc zelf worden gedaan hoor. Of zijn hier ook meiden bij wie dat wel het geval was?

    Mijn herstel verloopt nog steeds probleemloos. Even afkloppen... Als ik loop of zit voel ik mijn borsten amper; ze zitten lekker stevig ingepakt in mijn Ava Carefix sportbh, en 's nachts draag ik zelfs nog het compressievest. Alleen als ik even in bed lig, 'voel' ik wel mijn implantaten; beetje lastig uit te leggen, maar ik voel gewoon dat er iets in mijn borsten zit;  en ervaar een beetje een drukkend gevoel ofzo, een beetje een apart gevoel. Af en toe lig ik op mijn zij; en steun ik op het voedingskussen, en dat ligt prima.

    Mijn borsten zijn 24/7 nog ingepakt, maar als ik ga douchen en mijn bh uitdoe en in de spiegel kijk, dan ben ik nog steeds versteld van het resultaat. Elke keer als ik in de spiegel kijk, ben ik een beetje bang dat ze er iets anders, iets minder mooi uitzien dan de vorige keer dat ik ze gezien heb, maar dat is helemaal niet het geval. Ze blijven er mooi uitzien! En elke keer moet ik weer lachen en kan ik niet geloven dat ik nu opeens zulke mooie borsten heb; en dat ik het uiteindelijk na 2 jaar twijfelen toch aangedurfd heb...

    Ik vraag me af of ze na verloop van tijd iets groter of iets kleiner gaan worden, want eigenlijk zien ze er nu op dag 14 PO nagenoeg hetzelfde uit als op dag 1 PO. Gelukkig!! 

    Mijn omgeving ziet niets aan mij, ik zie er in kleding ook niet voller of groffer uit; en daar ben ik heel blij om.. Het is net of ik een maximizer bh of een goeie push-up bh aan heb; die ik voorheen ook regelmatig droeg. 

    Maar bloot zie je toch écht een verschil; van platte borsten naar volle borsten. Ik had verwacht dat ik er misschien psychologisch een beetje moeite mee zou hebben; want hoe mooi nepborsten ook zijn, je ziet toch vaak wel dat ze 'niet echt' zijn, en daar moet je toch aan wennen, aan een wat andere look en een wat ander gevoel. Maar daar heb ik gelukkig geen moeite mee gehad, wat ik wel had verwacht eigenlijk... Maar nee, vanaf dag 1 was ik eigenlijk superblij met mijn nieuwe volle borsten en ik hoop dat dat ook lang zo blijft...

     

     

     

     

     

     

     

    Het is inderdaad jammer dat de controles niet gedaan worden door Nio. Ik was er van de week toevallig nog, en idd  binnen 10 min sta je weer buiten! 

  4. Op 30-12-2019 om 21:19, Lindan zei:

    Ik wil me even voorstellen .

    Ik ben in de dertig . Lengte 1.55 en weeg 50 kilo. 

    Ik heb 10 jaar geleden een borstverkleining / borstlift gedaan .

    Van maat F ( hangende ) naar een volle maat D.  Ondanks de littekens was ik wel blij met het resultaat. 

    Maar helaas na mijn zwangerschap zijn mijn borsten gekrompen en gaan “ hangen” . Linker borst een lege C en rechter borst een B cup. Groot verschil dus. Ik heb altijd wel ongelijke borsten gehad maar nu valt het meer op.

    Nu gaat er in de kleine borst 475 Cc en grotere borst 425 CC motiva Ergonomix Dual plane. Zij gaan mijn oude litteken onder mijn borst gebruiken voor deze operatie . 

     

    Mijn operatie staat al gepland voor 25-01 in Park medisch centrum . Ik kom er nu ook wel achter dat ik niet veel vooronderzoek qua klinieken heb gedaan.

    Puur gekeken naar beoordelingen online. 

    Ik lees dat veel dames meerdere consulten hebben gehad. Ik zou willen dat ik dat ook had gedaan gezien de grote prijsverschillen . Maar ik heb een goed gevoel bij deze PC dokter Braam. 

    En zo blijf je maar ? twijfelen .
     

    Zijn er dames die dezelfde maat CC hebben genomen? Of ook ongelijke borsten hebben . Is het bijgetrokken na BV? 
     

     

     

    Je bent zeker in goede handen bij deze kliniek! Ben er zelf 2x onder het mes geweest, laatste keer in november voor een borstlift. Dr. Braam ken ik niet, is deze chirurg nieuw daar?

  5. Ik ben een buikslaper dus ja slapen was zeer vervelend. Maar idd een voedingskussen is ideaal! En had ook een hele constructie gemaakt met kussens enzo, en sliep in het begin zo half rechtop en dan mijn hoofd een beetje schuin, maar goed je bent zo moe in het begin dat je vanzelf wel in slaap valt. Ben nu bijna 9 weken PO en slaap sinds week 7 weer zonder issues op mijn buik. 

  6. Ik heb alleen een consult gehad met Lydia, stond binnen 10 min weer buiten, kwam allemaal gehaast over en ze zat mij alleen maar complimenten te geven over mijn uiterlijk (heel leuk en aardig maar daar kwam ik niet voor) Vond het allemaal niet zo professioneel. Maar goed is mijn subjectieve oordeel over haar haha. Ik heb uiteindelijk niet voor haar/FL gekozen, te veel lopende bandwerk gevoel. 

  7. Op 4-12-2019 om 20:59, Lady.D zei:

    Bedankt voor jullie reactie @Nog even wachten @Parle @Stephh90

    Met je eens @Stephh90, alleen waar dan? Zoveel klinieken, en dus zoveel keuze. Wat is goed? Wat niet. Ook hier al zo lang aan t rondkijken, en zie zoveel verschillende klinieken voorbij komen. 
    Vind het oprecht heel erg lastig...

    Ben het absoluut met je eens dat alles goed moet zijn, van het begin tot het eind.

    mag ik vragen bij welke kliniek je nu 2 keer naar alle tevredenheid bent geholpen?  
     

    Vervelend @Parle ! Zeker als je zoveel geld betaald en het resultaat Nog steeds niet is wat het moet zijn. Deze verhalen heb ik ook voorbij horen komen, dat communicatie daar heel slecht is. En daar liep ik dus ook tegenaan. 
     

    absoluut waar @Nog even wachten

    Ik vind dit zelf niet zomaar iets, en er zijn waarschijnlijk genoeg meiden/vrouwen die met een kort rommelig consult genoegen nemen. Alleen wil ik er echt een goed gevoel bij hebben. Dat had ik nu dus wel volledig bij de arts. Dat voelde echt heel erg goed. Alleen de praktijk hè...

    naar mijn idee is trouwens niet gelijk goedkoop duurkoop. Ik geloof er wel in dat sommige praktijken het voordeliger kunnen aanbieden omdat ze groots kunnen inkopen, en geen overnachting hebben. 
    Ik heb van jou al eea gelezen tijdje terug. Maar weet even niet meer waar je geholpen gaat worden. 
    Je twijfelt dus nog over de maat? 

    Ik ben zelf bij Parkkliniek geweest. Ik ben zelf bij verschillende klinieken op consult geweest en volgde echt mijn gevoel. Ik vond bijv Faceland helemaal niks, volgens mij ligt dat een beetje in hetzelfde segment als Diana Gabriels. 

  8. Ik kan je niet helpen wat betreft ervaring met die artsen of Diana Gabriels. Maar als ik dit zo lees.. ik zou persoonlijk geen zin dan hebben daar een operatie te hebben. Wat als er iets misgaat na je operatie en je ze dan ook zo behandelen, goede nazorg is ook zo extreem belangrijk. Maar goed dat is mijn mening :) omdat ik zelf ook gedoe heb gehad na de operatie vond ik juist dat stukje nazorg en afspraken nakomen heel fijn bij de kliniek waarbij ik 2x geopereerd ben. 

  9. Op 28-11-2019 om 12:47, Betje zei:

    Ben bij de chirurg geweest advies is drie maanden sportbh dag en nacht dragen prothese was inderdaad gedraaid hij heeft hem teruggedraaid moet nu dit proberen en anders moet de borst gelift woorden iemand hier ervaring mee groetjes 

    Heb nog 3 weken geleden een lift gehad van nio. in 2018 borstvergroting gehad die niet goed gelukt was door andere arts. als je iets wil weten stuur me een PB :)

  10. 3 uur geleden, Marlies84 zei:

    Prachtig hoor. Ik vind het heel mooi staan!

    Even een vraagje los van jouw operatie: hoe heb jij hele post-operatieve ervaren met de kids? 
    Ik ben over 3 weken aan de beurt en maak me daar een beetje zorgen over.. 

    Hoe oud zijn je kinderen? De mijne is 10 dus gelukkig al heel zelfstandig en hielp me ook goed met alles in t huishouden (ben alleenstaande moeder). Maar denk als je echt kleine kinderen hebt dat je wel wat hulp nodig hebt, vooral de eerste 2 weken. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.