Jump to content

Lieve Mona


Recommended Posts

  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Lieve Mona,

Ik ben een vrouw van 44, Maar ik wil echt gaan scheiden.

Mijn man wilt alleen nog maar anale sex. Ik kan er niet meer tegen.

Toen ik hem leerde kennen. had ik een sterretje ter grootte van ongeveer 10 eurocent....

Nu 20 jaar jaar later hebben we het redelijk goed. Hij is miljonair, we hebben een groot huis, ik heb 2 hele mooie grote auto's, voor het weekend een mooi porche cabrio. Ik heb niet alleen een facelift en een BV gehad. Iedere week krijg ik €5.000,-- zakgeld terwijl mijn huishoudster alles schoonmaakt, de tuinman de tuin bijhoudt, de butler mijn telefoontjes aanneemt.

Maar OOK heb ik nu een sterretje ter grote van 50 eurocent!!!!

Wat moet ik toch doen???

Antwoord van Mona,

Dus jij wilt echt je man verlaten voor 40 euro cent???

Lieve Mona,

Ik val maar meteen met de deur in huis, mijn vrouw is steeds vaker ’s avonds de hort op. Als ik vraag met wie dan wel, antwoordt ze steevast: "Met een paar vriendinnen, niks bijzonders." Ik heb al eens geprobeerd om te kijken bij wie ze in de auto stapt maar ze loopt altijd eerst de straat uit en dan hoor ik opeens een auto wegrijden. Wanneer ze terug komt gaat het ook altijd stiekem. Laatst was ik benieuwd naar een oproep op haar mobieltje en ik wilde kijken wie er belde, ze werd helemaal hysterisch! Ik moest er, volgens haar, met mijn poten van afblijven! Gisteravond was het weer zover, madam ging stappen en voor ze weg ging heb ik mij verstopt achter mijn eigen auto om niet op te vallen. Toen ze er aan kwam lopen bukte ik, om niet te worden gezien, en op dat moment zag ik wat roest aan de uitlaat van mijn auto. Lieve Mona, ik vraag u, zal ik nu naar de Sprint rijden voor een nieuwe uitlaat of kan ik het zelf nog repareren met dat spul van Hallford’s?? :wacko:

Link to comment
Share on other sites

Lieve Mona,

Vroeger toen ik een jongenman van 18 was... en ik was aan het masturberen, dan moest ik hem met twee handen naar beneden drukken. :unsure:

Nu ben ik 54, en kan ik hem met 1 hand naar beneden drukken!! :17:

Mijn vraag luid: ben ik nou zoveel sterker geworden???? :5: :131:

Link to comment
Share on other sites

Lieve Mona,

Vorige week vertrok ik 's morgens van huis naar mijn werk.

Zoals altijd zat mijn man televisie te kijken.

Ik reed ongeveer 1,5 kilometer toen de auto er mee stopte.

Ik probeerde te starten, de motor ging wel rond maar sloeg niet meer aan.

Ik ben toen naar huis teruggelopen en toen ik thuis kwam zat mijn man

niet meer op de bank.

Wat ik toen boven aantrof had ik zelfs in mijn stoutste dromen niet

kunnen bevroeden!

Mijn man liep gekleed in mijn lingerie en met mijn ultra hoge pumps en

een laag make-up voor de grote spiegel heen en weer te paraderen.............

Ik ben 36, mijn man is 38 en we zijn al 12 jaar gelukkig getrouwd.

Toen ik hem betrapte probeerde hij nog met een smoesje over dat al zijn

ondergoed in de was zat enzovoort een uitvlucht te verzinnen, maar de schoenen en de make-up dan?

Hij is toen echt helemaal ingestort en heeft bekend dat hij

dit al een maand of vier doet.

Ik heb hem toen gezegd dat als hij er niet meezou stoppen ik wil gaan scheiden.

Mona, je moet weten dat hij een half jaar geleden zijn baan kwijt is

geraakt en daar heel erg depressief van is geworden.

Sinds ik hem heb verteld dat ik wil scheiden als hij dit blijft doen

is hij heel erg teruggetrokken en afstandelijk.....

Het lijkt wel alsof ik helemaal geen contact meer met hem kan maken.

Kan jij mij helpen??

M. Verbeek uit Tilburg

Antwoord: Beste M. Het zou de automatische choke kunnen zijn, vooral

omdat het al zo dicht bij huis gebeurde, anders zou ik gewoon nieuwe

bougies laten monteren.

Mona

Link to comment
Share on other sites

rox...

gewoon plaatsen!

man man... ik zit hier te genieten!!!!

heb voor de zekerheid mijn ipad maar ff mee naar de wc genomen... dan geeft dat nat lachen wat minder vuil dan wanneer ik 't in de bank doe!

gossie...

heerlijk....

zal nog s ff denken voor een nieuw mona verhaaltje...

een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.!

xx

TP

Link to comment
Share on other sites

Lieve mama en papa, We moeten U van onze jeugdleider een brief schrijven, om jullie gerust te stellen, in geval jullie de overstroming hebben gezien in het nieuws. We maken het goed . Er is maar één tent weggespoeld en ook twee slaapzakken. Gelukkig is niemand verdronken. Toen de overstroming gebeurde, waren we juist op de berg naar Bartje aan het zoeken.

Oh ja, bel je even naar de mama van Bartje om te zeggen dat hij het goed stelt? Hij kan namelijk geen brief schrijven met zijn twee gebroken armen. Ik heb mogen meerijden in de jeep van de reddingswerkers. Dat was gaaf!!! Als het niet zo fel gebliksemd had zouden we Bartje nooit gevonden hebben. De jeugdleider was een beetje kwaad op Bartje,omdat hij alleen de bergen in trok zonder het te zeggen. Hij had het wel gezegd, maar de jeugdleider was toen bezig met de brand te blussen, misschien heeft hij Bartje daardoor niet gehoord?

Wist je dat, als je een gasfles in het vuur gooit, dat die dan ontploft? Het hout van de bomen was te nat om te branden, maar wel één van de tenten en sommige van onze kleren . David zal er wel een tijdje raar uitzien, tot zijn haar weer is bijgegroeid. Als de jeugdleider de minibus gemaakt krijgt, zijn we zaterdag weer thuis. Het was niet zijn fout dat we gebotst zijn. Toen we vertrokken, waren de remmen nog heel goed. De jeugdleider zegt dat het normaal is dat zo'n oude auto soms kapot gaat. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom hij geen verzekering kan krijgen. Wij vinden het wel een toffe bestelwagen. De jeugdleider vindt het niet erg als we hem vuil maken. Er zitten tien stoelen in, maar we kunnen wel met twintig in de auto. We mogen dan om de beurt op de bergwegen rijden, daar zijn veel bochten, das dus wel spannend. Alleen jammer dat de politie ons juist tegenhield toen ik aan het rijden was. Hij ging eens met jullie praten, zei hij.

Maak jullie niet ongerust, we zijn in goede handen De jeugdleider is echt een toffe knul. Deze morgen ging iedereen zwemmen in het meer Ik mocht niet mee, omdat ik niet kan zwemmen en Bartje kon ook niet zwemmen met zijn gebroken armen. Maar we mochten wel met de kano's varen, wij met ons twee. Helemaal tot aan de overkant. Als je in het water kijkt, kun je de bomen zien die door de overstroming onder water staan. Onze jeugdleider is niet zo lastig als die andere van vorig jaar. Hij werd zelfs niet kwaad toen we de zwemvesten vergeten waren. Hij heeft het te druk met het repareren van zijn auto, we laten hem dus zoveel mogelijk met rust.

Oh en weet je wat? We hebben een cursus EHBO gehad. Toen Danny in het water dook en zich kwetste aan zijn arm, hebben we zelfs geleerd hoe je een tourniquet legt. Dat is een knoop om grote wonden mee af te binden. Ik heb toen wel moeten overgeven en sommige anderen ook, maar volgens de jeugdleider is dat omdat we die vieze kip gegeten hebben. Hij zegt dat die hetzelfde smaakte als het eten in de gevangenis. Ik ben echt blij dat de jeugdleider vrij is gekomen en dat hij nu met ons op kamp gaat om zijn leven te beteren. Hij zegt dat hij voortaan alles veel beter gaat doen.. Wat is eigenlijk een pedaal -fiel? Zo, ik ga stoppen met schrijven. Straks gaan we naar de stad om onze brieven te posten en om vaseline te kopen. Dat dient om spelletjes te spelen zegt de jeugdleider. Maak u niet ongerust. We stellen het goed.

Jullie zoon Kareltje

Link to comment
Share on other sites

Ik ben echt blij dat de jeugdleider vrij is gekomen en dat hij nu met ons op kamp gaat om zijn leven te beteren. Hij zegt dat hij voortaan alles veel beter gaat doen.. Wat is eigenlijk een pedaal -fiel?

OMG :118:

:152:

Link to comment
Share on other sites

Brief van een studente...

Liefste mama en papa,

Ik zit nu zo'n drie maanden aan de universiteit, en ik weet dat ik te weinig contact heb gehouden. :44:

Daarom wil ik jullie nu alles vertellen wat me ondertussen overkomen is.

Zorg er, voor jullie verder lezen, best voor dat jullie even niet gestoord worden.

Eigenlijk gaat alles prima. :106:

Alleen heb ik enkele weken geleden een hersenschudding opgelopen op een feestje, maar dat kwam gewoon door die verkeerde pillen die die jongen me gegeven had, maar daar herinner ik me allemaal niet meer zoveel van en mijn kleren heb ik bijna allemaal weer teruggevonden, dus maak je geen zorgen. :5:

Gelukkig hoefde ik niet naar het ziekenhuis en heb ik nu nog maar een paar keer per dag hoofdpijn.

Ik had eerst last van het lawaai in het studentenhuis, maar nu logeer ik bij een lieve jongen die in het benzinestation om de hoek werkt.

Hij is echt een schat en we willen gaan trouwen. :118:

Een datum is er nog niet, maar ik wil niet te lang wachten anders zie je te veel dat ik zwanger ben. :56:

Ja, mama en papa, ik krijg een kindje, en het gaat prima. Ik voel me wel soms wat moe, waarschijnlijk door de medicamenten die ik moet nemen.

Die zijn tegen een infectie die ik dom genoeg van Abdul, mijn vriend, heb overgenomen, maar dat is niet zijn schuld, ik had beter moeten uitkijken. :blush:

Jullie zullen Abdul vast geweldig vinden. Hij heeft geen opleiding gehad maar hij is heel ambitieus en hoopt binnenkort zijn eigen bezinestation te openen, als we tenminste dat geld kunnen lenen op mijn naam.

Dat is toch stom he, alleen maar omdat hij geen nederlander is en eens een keertje in de gevangenis heeft gezeten komt hij niet voor een lening in aanmerking. Volgens mij is dat toch discriminatie. :wacko:

Hij is ook geinteresseerd in politiek en is lid van drie Marokkaanse organisaties, maar daar weet ik niet zoveel van, want ik moet altijd even weg wanneer ze bij elkaar komen.

Eergisteren ben ik hem gaan ophalen van het politiebureau, en het was geweldig hoe hij met zijn argumenten drie agenten tegelijk stil kreeg.

Hij is heel trots op mij, en hij zegt dat ik met mijn hoofddoekje (ja, dat moet nu eenmaal) veel knapper ben dan de andere vrouwen die hij heeft gehad. :ph34r:

Zo, nu jullie weten wat er allemaal had kunnen gebeuren wil ik nog even kwijt dat ik geen pillen, hersenschudding, vriendje, baby of ziekte heb.

Ik heb wel een 4 voor sociologie en een 5 voor geschiedenis en filosofie,

en ik wilde jullie gewoon duidelijk maken dat dat geen ramp is.

Veel kussen Jullie dochter :118:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.