Jump to content

Wie maakt de beste (bescheiden) druppelvormige borsten?


Recommended Posts

Hallo allemaal

Ik steek heel veel op van al jullie verhalen over borstvergrotingen, hoop de mijne hier ook dit jaar te kunnen plaatsen.

Nu probeer ik een voorselectie te maken van plastisch chirurgen, maar tjee, hoe doe je dat?! Ik word een beetje gek achter mijn PC, tot 's avonds laat ben ik aan het zoeken.

Ik wil bescheiden (geen grote, eerder B/C, heb nu AA) natuurlijk ogende borsten waarbij mijn persoonlijke voorkeur uitgaat naar een druppelvormige borst zonder bolling aan de bovenkant.

Ik heb de volgende namen opgeschreven: van Selms (geen foto's kunnen vinden), Plovier (of is hij alleen aan te raden bij grotere borsten?), van der Weij en Demeyere.

Hebben jullie tips om die voorselectie goed te kunnen maken?

Wil eigenlijk bij twee chirurgen een consult aanvragen.

Groet Moeke

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi Moeke,

Plovier werkt voornamelijk (of zelfs enkel ??) met ronde prothesen. Ik denk dat je ook voor minder grote boobs bij hem terecht kan, maar zoals ik zei.... ik kan me eigenlijk niet herinneren dat er hier iemand is die anatomische prothesen bij dr Plovier gekregen heeft.

Ik zou zeggen : Dr Demeyre :35: Zeker een consult waard ;)

Succes in het oerwoud van klinieken :D

Link to comment
Share on other sites

Dr D'hondt werkt bijna altijd met anatomische prothesen. Hij vertelde mij dat hij ongeveer 1x per jaar een operatie doet met ronde prothesen. Hij is zelf ook voor natuurlijke, niet al te grote borsten.

Veel succes in je zoektocht!

x

Link to comment
Share on other sites

hoi hoi

Voor de druppelvormige prothese zou ik absoluut naar dr. D'hondt en naar dr. van der Weij gaan. Zij werken hier allebei heel veel mee en hebben dus de meeste ervaring! Ook dr. Demeyere is goed, maar weet niet zeker hoeveel hij met druppelvormige prothesen werkt.

Van D'hondt en v/d Weij weet ik het zeker.

D'hondt plaatst volledig achter de spier. V/d Weij plaatst dual plane en ook voor de spier. Je zult bij hun beide een fatsoenlijk consult krijgen en er zal naar je geluisterd worden. Ik heb bij beide een consult gehad en was erg tevreden erover.

Ben uiteindelijk bij Demeyere gegaan, omdat ik sowieso rond wilde.

xx BB

Link to comment
Share on other sites

En ik wou druppelvormige (lees 'natuurlijk uitziende') borsten maar wel ronde protheses .

Wanneer een ronde prothese dual plane geplaatst wordt heb je ook een druppelvormig rezultaat wat je kan bekijken in de gallerij (zonder wachtwoord) . Ik heb laag profiel dus ook geen bolling bovenaan .

De meesten hier gaan net voor die bolling en 'groot' , ik was van dezelfde gedachte als jij : niet te groot en 'natuurlijk' rezultaat .

Van alles en iedereen zijn voor- en nadelen te vinden .

Het ziet ernaar uit dat je je keuze al gemaakt hebt en dan is het slim om uit te vissen wie daar goed in is om anatomische protheses te plaatsen . Ik laat je gewoon even weten dat er nog een andere mogelijkheid is :38:

Link to comment
Share on other sites

Ik zeg volmondig van der Weij. Ik ben door hem geholpen, anantomisch en voor de spier geplaatst. Ik ben echt meer dan tevreden over zijn consults, de operatie, de nazorg en natuurlijk het resultaat!

Ik raad je een consult bij hem dan ook absoluut aan. Ik wilde ook minimaal 2 consults bij verschillende p.c.'s, maar na 1 consult bij dr. van der Weij wist ik zeker dat ik door deze p.c. geholpen wou worden.

Succes met je keuze.

Link to comment
Share on other sites

Thanx allemaal.

@b-cupje: mocht een ronde prothese eenzelfde druppelvormige resultaat opleveren dan zou ik daar wel voor open staan. Waarom wilde je ronde protheses? Door de nadelen van anatomische?

Ze zijn trouwens heel natuurlijk, je borsten! Ik heb echter wel veel minder borst van mezelf, als ik mijn armen omhoog doe, zie je niets meer. Weet niet of dat betrokken wordt in de keuze rond of anatomisch.

Link to comment
Share on other sites

Ja door de 'nadelen' , had bang voor het draaien (wat niet mag als de pocket goed gemaakt is) en ze zouden stugger aanvoelen (lijkt me logisch omdat er vorm inzit) . Had er gewoon geen goed gevoel bij maar dat is persoonlijk eh ! ik wou ook incisie in de tepel en met anatomische gaat dat niet .

Ach , je leest hier boven antwoorden genoeg van dames die héél tevreden zijn dus waarom niet ?!

Veel vinden mijn borsten niet mooi (wegens 'te plat' , heb dan ook nog eens laag profiel wat ook niet veel voorkomt) , ieder haar voorkeur en smaak :106:

Het is zo dat het soms idd niet mogelijk is om aan wensen te voldoen omdat niet bij iedereen zomaar alles kan . Je wensen goed duidelijk maken aan je chirurg maar ook hoe je't absoluut niet wil .

Succes nog !

Link to comment
Share on other sites

Meis, ik denk dat iedereen hier een andere mening over heeft/ervaring mee heeft.

Ik ben zelf naar de Velthuis kliniek geweest in Enschede naar dr.Smulders. Heb een druppelvorm wat er vrijwel na de 3e dag al ´natuurlijk´ uitziet.

Maar dit verschilt natuurlijk per persoon! Weet niet waar je vandaan komt maar ik zou idd gewoon bij 2 of 3 pc een afspraak maken en kijken wat ze zeggen/adviseren en dat je samen met hen je wensen en hen ideeen op elkaar kunnen laten aansluiten.

Komt vast goed meis.

Evt kan je kijken bij de foto´s van de forummers om een beeld te krijgen!

Ben benieuwd waar je uiteindelijk voor kiest.

Succes!

Liefs Sizzlie.

Link to comment
Share on other sites

Je hebt gelijk Sizzlie. Ik word gek achter mn pc. Steeds weer een ander 'screenen'. En op de websites staan er altijd wel een paar borsten tussen die je minder aanspreken, dat betekent dan natuurlijk niet dat het niets is. Ook zie ik behoorlijke prijsverschillen. Alhoewel ik dit niet mijn keuze wil laten beïnvloeden denk ik weleens shit... gewoon 1500,-- verschil!!

Bang zijn de verkeerde keuze te maken.

Ik ben woonachtig in Rotterdam, maar bereid om ca. 2 uur te reizen.

Link to comment
Share on other sites

Ja meis, het blijft altijd lastig.

Had van mijn nicht goede verhalen gehoord over de velthuis kliniek in Enschede.

De arts die haar had geopereerd werkte daar niet meer en toen liet ik mij bijna verleiden om het dan maar in het zkh te doen waar hij nu werkzaam is. Toen dacht ik op een gegeven moment: waar ben ik mee bezig. De kliniek staat goed aangeschreven en zij hebben nog meer goede p chirurgen in dienst! Toen een afspraak gemaakt (verhaal staat wel bij mijn topic) en dat was bij een vrouwelijke arts dr. Smulders. Had zo'n goed gevoel bij haar!!!

En toen heb ik meteen de knoop doorgehakt!!!

De Velthuis Kliniek zegt ook dat ze niet de allergoedkoopsten zijn maar dat ze kwaliteit en goede zorg erg belangrijk vinden. Op dat moment was ik niet zo bezig met dat financiële gedeelte maar als ik terug kijk hebben ze gewoon gelijk. Alles maar dan ook alles was tot in de puntjes voor elkaar en goed geregeld!

Als je vragen hebt meis dan laat maar horen!

Xx

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Inmiddels bij twee chirurgen geweest, er volgen er nog één (september) of twee.

Heb nu cup A (denk ik) en wil naar B of B/C.

Adviezen:

1) 245cc / anatomisch / Natrelle / voor de spier / 4600,-- (zou genoeg weefsel hebben)

2) 250 - 280cc / rond / Sebbin / achter de spier / 2650,-- (reden rond: prothese gaat achter spier en wordt platgedrukt dus anatomisch geen zin bij kleine vergroting en geen kans op nadelige effecten draaien (eigenlijk was de trend dat ze weer voornamelijk rond wilden plaatsen))

Zal vanavond eens foto van mijn borsten plaatsen.

Link to comment
Share on other sites

Hoi, spannend, ik lees even mee want ik zit met dezelfde vragen eigenlijk. Ben ook benieuwd naar jouw borsten (ik heb zelf foto's van de mijne geplaatst gisteren).

Op de site van dr D'Hondt uit Tongeren heb ik ook gezien dat hij hele mooie resultaten boekt met anatomische protheses en dat het bij hem zo'n 3500 kost (hier gelezen). Alleen is dat voor mij al ruim 2 uur rijden en ik woon tussen Rotterdam en Breda, iets dichterbij dan jij nog zelfs, dus ik vind dat best ver weg. Maar ik heb wel foto's van zijn site uitgeprint die ik meeneem naar mijn consulten (in september) als voorbeeld voor de borsten zoals ik ze graag wil :)

Link to comment
Share on other sites

hey moeke,

bij wie ben je nu op consult geweest en wie geeft je welk advies?

ik ben er nu ook bij 2 geweest en ga voor de zekerheid nog voor een 3de consult.

jij noemt de pc's die ik ook in gedachten had,vandaar mijn vraag ;)

Link to comment
Share on other sites

Van der Weij en Beaucare (wens was dr Bosselaers, maar 1e gesprek(je) bleek standaard via Vrambout te gaan). Van der Weij nam de tijd. @Suus1973: In september ga ik nog naar d'Hondt (hele vrije dag voor genomen door afstand). En eventueel nog naar van Selms. Je hebt trouwens een mooie borst (meer dan ik), kan je geen advies geven : ) Ps. Foto's geplaatst.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Zo, bij 3e pc geweest en m'n 3e advies binnen.

Adviezen:

1) v/d Weij: 245cc / anatomisch / Natrelle / voor de spier / 4600,--

2) Beaucare: 250 - 280cc / rond / Sebbin / achter de spier / 2650,--

3) d'Hondt: 245 cc / anatomisch / Natrelle of Sebbin / achter de spier / 3600,--

Tijd om te beslissen....

Link to comment
Share on other sites×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.