Jump to content

Sen. : 20 april 2009 : Dr. Visser : Arenborghoeve


Guest Sen.

Recommended Posts

Zo lieve mede-forumbezoeksters ik zal me even voorstellen.

Ik ben Sen, 20 jaar en denk al een aantal jaartjes aan een Bv.

Na lang rondgekeken te hebben was ik beland bij de W. kliniek, ik heb daar op 25 febr een consult gehad bij Dr. Goerdin, erg aardige man en vertelde een beetje samengevat wat het zou gaan inhouden, ik zou 290cc krijgen achter de spier via de tepel. Nou oke,.. goed, daarna stond ik na 10min weer buiten, ik moest welgeteld 1,5 uur rijden dus vond dat wel een beetje jammer. maargoed, toch wilde ik het wel laten doen daar en ik betaalde aan, ik had maar meteen 1500 betaald want dat kon ik missen op dat moment en dacht, betaald is betaald.

Ik ondenkte borstenforum .nl en heb echt dagen lang ervaringen gelezen, ook dus over dr. Goerdin en de W. kliniek. Tot mijn grote spijt had ik erg veel negatieve reacties gelezen waar ik niet echt een fijn gevoel bij kreeg. Na een paar dagen goed nagedacht te hebben, had ik toch besloten om me niet daar te laten opereren. Dus ik heb de operatie schriftelijk geannuleerd en mijn geld terug gevraagd.

Ook door veel te lezen op het borstenforum heb ik ondervonden dat de Arenborghoeve, Dr. Visser erg goed en populair is onder de dames hier. Ze hadden op dit moment ook een aanbieding die nog geldig is tot 31 maart dus ik dacht ik ga er gewoon op consult. Zo gezegd zo gedaan, gister 18 maart ben ik op consult geweest en ik vond het super, hele fijne omgeving, aardig personeel, en alles word goed besproken en uitgelegd.

Ik had dus vrij snel de keus gemaakt en ik wilde daar graag de operatie laten uitvoeren. Dit kon op 20 april, en die datum kwam me goed uit, dus heb de afspraak meteen bevestigd en aanbetaald. 20 april word dus de grote dag! Ben heel erg blij dat ik deze kliniek heb gevonden, en ben echt al de dagen aan het aftellen..

Op dit moment heb ik een cup AA75 en ik krijg 275cc dual plane via de tepel. Welke cup het precies word weet ik eigenlijk niet, ik heb gevraagd om een volle C. Maar denk ook niet dat dat precies van te voren valt te zeggen omdat het echt bij iedereen anders uitpakt.

Ik hoop in ieder geval een mooie volle C.

Dames die voor mij geopreerd worden zoals Sandra en Carola, 3 april is de grote dag voor jullie, ik lees graag jullie ervaringen, en ik zal die van mij hier uiteraard ook met jullie gaan delen.

Liefs Sen

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Carola

Hoi Sen..

ik denk dat je de juiste keuze hebt gemaakt om niet naar de Wellness te gaan.. ik had eigenlijk de 11 maart een afspraak voor consult daar, maar na 2x das je goed recht ben ik van gedachte veranderd op 2 maart gecanceld (maar goed ook want ook ik had consult bij dr. Goerding) en gelijk naar de arenborghoeve gebeld.. kon daar de 4e al terecht..

3 april is inderdaad onze (emma, sanchez en mijn) grote dag.. emma heeft zich hier nog niet aangemeld dacht ik maar op het forum van .nl was ook zij zeer actief.

Ik weet zeker dat je onze verhalen gaat lezen, en dat je dan helemaal niet meer kan wachten meis!

Ik ben trouwens ook 20, :D hoelang denk jij er al over na? ik echt al vanaf me 15e.. nu gaat het eindelijk gebeuren.. kan niet wachten tot de zomer..

Liefs!

Link to comment
Share on other sites

Hey Carola,

Ja ik had ook de uitzending gezien van das je goed recht en vond het toch geen fijn idee om er heen te gaan met al die negativiteit.

Je kan er idd wel snel terecht, ik was er 25 feb geweest en zou 13 maart al geholpen kunnen worden.

maar dat maakt niet uit, dan maar wat langer wachten :D

Word emma ook 3 april in de arenborghoeve geopereerd? Wel heel leuk dat jullie op dezelfde dag gaan! Kun je lekker samen aftellen.

Ik denk ook vanaf mijn 14e/15e aan een bv, toen had ik gewoon al het gevoel dat ze niet meer zoude gaan groeien, en dat was dus ook zo!

Ook ik kan echt niet meer wachten haha, lekker in de zomer mooie bikini's aan! Jezelf niet meer ongemakelijk voelen! heeeerlijk :D kijk er echt naar uit!

Liefs..

Link to comment
Share on other sites

Guest Carola

ja emma werd ook de 3e geopereerd.. inderdaad sanchez (sandra) en ik zitten continu van 16, 15, 14... enz enz..

van de zomer jah idd heerlijke bikini's.. ben echt al volop aant kijken, en mezelf afvragen hoe het eruit zou gaan zien..

mijn vriend kan ook echt niet wachten haha

Kusj!

liefs

Link to comment
Share on other sites

Guest Nina32

Hey Sen,

Wat leuk je eigen topic!! :)

Om even terug te komen op je reactie in het topic van Sanchez... Van mijn PC (en bijna alle andere PC's) mag je pas na 6 weken gewone bh's aan. Ook 's nachts moet ik mijn sport-bh 6 weken aan, dit is bij de meesten maar 4 weken, maar veel meiden vinden het wel prettig om het 's nachts wat langer te doen. Ik vind het 's nachts ook helemaal niet erg hoor, vind het nog een beetje eng om ze helemaal 'los' te laten...

Ik wil je nog complimenteren met het feit dat je toch gekozen hebt om je operatie niet door te laten gaan, dat zal toch niet makkelijk zijn geweest. Je leeft er toch naar toe en bent waarschijnlijk ook best ongeduldig (of ben ik dat alleen...). Heel goed dat je voor Dr. Visser hebt gekozen, schijnt echt een toppertje te zijn!

Heel veel plezier met het toeleven naar je dag, voordat je het weet is het zover!!!

x

Link to comment
Share on other sites

Hey Sen,

Ik ga de 25e op consult en ik wordt als het goed is dan ook de 20e geopereerd!!!

Komen we elkaar maybe nog tegen haha ;)

Link to comment
Share on other sites

Van mijn PC (en bijna alle andere PC's) mag je pas na 6 weken gewone bh's aan. Ook 's nachts moet ik mijn sport-bh 6 weken aan, dit is bij de meesten maar 4 weken, maar veel meiden vinden het wel prettig om het 's nachts wat langer te doen. Ik vind het 's nachts ook helemaal niet erg hoor, vind het nog een beetje eng om ze helemaal 'los' te laten...

Ja precies, dan doe ik dat ook 6 weken, dr visser zal het vast ook nog wel vertellen maar als dat het beste is dan gaan we dan gewoon doen uiteraard!

en ik snap goed dat je het snachts ook nog doet, lijkt me ook nog wel een eng gevoel ja om ze 'los' te laten, weet natuurlijk niet hoe het voelt maar kan het me wel indenken..

Ik wil je nog complimenteren met het feit dat je toch gekozen hebt om je operatie niet door te laten gaan, dat zal toch niet makkelijk zijn geweest. Je leeft er toch naar toe en bent waarschijnlijk ook best ongeduldig (of ben ik dat alleen...). Heel goed dat je voor Dr. Visser hebt gekozen, schijnt echt een toppertje te zijn!

dankje! :)

ja ik baalde er wel van dat ik nu 2 weken langer moet wachten, maargoed, wat zijn nou 2 weken, die zijn ook zo voorbij :D

maar als je iets heel graag wil en er naar uitkijkt duurt het toch altijd langer voor je gevoel.

@nnn:

Leuk zeg! spannend.. volgende week heb je je consult dus, hopelijk is er dan 20 april nog een plekje vrij! misschien komen we elkaar dan nog wel tegen ja :D en dan kunnen wij samen aftellen ;)

liefs

Link to comment
Share on other sites

Hai sen,

Ik ben 13 maart geopereerd in de arenborghoeve!

Ik zou ook eerst naar genk gaan in februari,had consult gepland,maar na de tv uitzending van das je goed recht,zijn we er maar vanaf gestapt!

Toen had ik een consult gepland bij de silhouet kliniek in brede,ook in het nieuws,dus werd hem ook niet.

Uieindelijk via een kennis bij de arenborghoeve terecht gekomen!

Wat een fijne kliniek,zulke lieve mensen,dat was mijn eerste indruk!

Nou dr.visser kwam me halen,vroeg wat mijn wensen waren.

Mijn wensen waren:Een volle c-cup[ikzelf heb na 2 zwangerschappen,zonder bv te hebben gegeven,aa cupje over nog]

Zij vroeg mij mijn bovenkleding uit te doen en zei,ja ik adviseer 280cc voor het meest natuurlijke resultaat.

Ze had een pas prothese liggen,dus ik even kijken en passen,maar ik vond het te klein,toen zei ze dan nemen we 320cc.

Dus zogezegd!

Nou even de papieren in orde maken met de as en ik kon 13 maart geopereerd worden!

Maar ik was thuis en begon enorm te twijfelen,mijn vriendinnen hadden m ij geadviseerd om de grootste maat te nemen,omdat je er zo snel aan gewend raakt,dus daar kwamen de twijfels,heb ik niet te klein genomen,na dagen getwijfeld te hebben,belde ik weer op met de vraag of ik ze nog groter kon krijgen,ik wilde ook geen lola worden,dus even ooverleggen,maar ik wilde zeker geen spijt krijgen dat het achteraf te klein zou zijn.

Dus ik heb gevraagd of het groter kon,want moet wel bij mijn lichaam passen enzo,samen overlegd en toch maar 360cc genomen,dat zou kunnen volgens dr.visser en ik zou geen lola worden,alleen de eerste dagen wat meer gespannen gevoel op de borsten!

Nou zogezegd zogedaan,dagen na die keuze werdt ik sóchtends wakker,zwetend,ik wordt lola help!!

Mijn vriend was al onderweg na zijn werk,ik hem gebeld en zei,ik durf niet meer het wordt te groot,waarop hij mij vervolgens weer moest gerust stellen dat ik echt geen ballonnen zou krijgen en dr.visser zou niks plaatsen wat niet bij mijn lichaam zou passen,oke ik weer rustig!

Tot aan de dag van de operatie ben ik aan het twijfelen geweest,wordt het niet te groot,dat soort dingen!

Toen de grote dag was aangebroken,was ik ineens zeker van mijn beslissing,thank god!

Ik was geopereerd en keek naar mijn nieuwste aanwinst en tot op de dag van vandaag,vindt ik ze super mooi en geen ene seconde spijt gehad!!

Ze zijn zo mooi,nu al en dan zijn we pas een week verder,heb totaal geen pijn gehad,alleen nu beginnen de littekens een beetje te trekken,maar ik moet om half 11 in venlo zijn,want dan worden ze verwijderd de hechtingen!

En nu klopt mijn lichaam ik ben eindelijk vrouw!

Zo dat was een heel verhaal he hahaha,trouwens ik weeg 61 kilo en ben 1.65 lang!

Liefs kim

Link to comment
Share on other sites

Hey Kimmie!

Wel toevallig, ik wilde ook nadat ik mijn beslissing had gemaakt niet naar Genk te gaan, een consult plannen bij Silhouet, dit had ik ook gedaan zou eigenlijk morgen op consult moeten daar. Maar ook daar had ik weer slechte dingen over gelezen enz. Dus heb eigenlijk hetzelfde als jij gehad qua volgorde haha ;)

Uiteindelijk toch maar goed dat we nvoor venlo hebben gekozen :D

En ik vind het ook heel moeilijk om een maat in te schatten, ik krijg nu dan 275cc maar dacht eerst dat dat niet echt groot zou zijn, maar als ik zo hier en daar foto's bekijk en hoor dat sommige vrouwen van A75 naar D75 zijn gegaan met 275cc heb ik er het volste vertrouwen in dat het groot genoeg zal worden. ik wil namelijk ook niet ineens 'hele grote'. Ik ben ook slank dus dat zou niet mooi zijn bij mijn lichaam. Ik ben 1.69 en weeg 53 kg.

Succes vandaag! hoor graag hoe het gegaan is..

heb je ze via de borstplooi en tepel?.. ik krijg ze via de tepel, vind het best een eng idee maar het is wel het mooist denk ik, want ze zeggen dat je geen littekens krijgt.

Ik wacht je reactie af meis!

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Hi Sen,

Wat fijn dat je toch nog zo snel geholpen kan worden he?! Jij hebt wel helemaal gelijk dat je je andere afspraak hebt afgezegd, lijkt me echt vreselijk als je je operatie al ingaat met zo een gevoel van, als het maar goed komt!

vraagje; heb je zelf gekozen voor Dual Plane of heeft je pc je dat aangeraden?

Link to comment
Share on other sites

Ja precies coco, ik ben ook erg blij dat ik de 20e geholpen kan worden!

Ik heb niet zelf gekozen voor dual plane, dr visser raden het me aan omdat ik niet veel vet heb en dat je de randen heel goed zou gaan zien als ik ze voor de spier zou laten plaatsen. Dus zodoende..

gelukkig niet helemaal achter de spier want dat schijnt best pijnlijk te zijn als ik sommige verhalen hoor/lees.

Liefs!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Sen,

Ook ik had eerst een afspraak bij de WK gemaakt maar die heb ik ook heel snel afgezegd na alles slechte berichten die ik heb gelezen. Je gevoel moet gewoon goed zijn. Je leest ook best veel goede reacties over de WK maar als je zelf al twijfelt moet je het niet doen. Ik heb 1 april mijn intake en mag dan ook nog profiteren van de aanbieding mocht ik daar voor gaan.

Ook al duurt het nu wat langer............OVER EEN PAAR WEEKJES HEB JE ZE!! Weet je ik word ook steeds enthousiaster door dit forum! Het is zo leuk om te lezen hoe het met iedereen gaan en wat iedereen krijgt en waarom. Het forum werkt echt verslavend! Ik was ook helemaal van slag toen borstenforum .nl er uit lag :(

Wat betreft de maat; lijkt me, zo als Kim ook al schreef,

heel lastig om te bepalen. Als ze maar niet te groot worden, maar te klein is ook niet goed. Maar wat is nou te klein en wat is nou te groot.. :wacko:

Via de tepel lijkt mij wel eng. Maar ik laat me gewoon helemaal voorlichten!

Liefs Patricia

Link to comment
Share on other sites

Hoi Patricia!

Ja het is gewoon zo, wanneer je veel meer negatieve dingen leest/hoort over een kliniek dan positieve zegt dat in mijn ogen niet veel goeds.

Ik baalde er wel heel erg van, want alles was rond in mijn ogen zeg maar, ik was op consult geweest, had al een operatie gepland op 6 april. Had zelfs al betaald. Maar bij zoiets zegt je gevoel genoeg, ik heb echt een dag met een rotgevoel gelopen en toen het einde van die dag meteen besloten dat ik niet naar de WK wilde gaan.

En nu ben ik ooo zo blij dat ik door dr. visser word geholpen want die verhalen hier zijn allemaal zo positief, ik kan echt niet meer wachten!

En op 1 april heb je je intake, heb je wel heel veel geluk dat je dan nog mag profiteren van de aanbieding :D scheelt toch een hele hoop geld!

Zoals je zegt, de maat is niet te bepalen van te voren.. dat word bij iedereen anders. Maar ik hoop dat ik een C krijg, wat ook vast wel zal gaan gebeuren met 275 cc.

Via de tepel lijkt me ook eng, maarja ze zegt dat het beter is omdat ik nog jong ben en later kinderen wil, dan wil ik waarschijnlijk weer andere protheses, (altijd grotere) haha, en dan is het beter om ze nu via de tepel de doen zei dr. visser. Opzich is het ook niet erg want je merkt zelf niks van de operatie. Alleen lijkt het me daarna gewoon heel vreemd dat er dingen (knoopjes zoals dr visser ze noemt) in je tepel zitten.

Dr visser zal wel bepalen wat het beste voor je is, zei is er in gespecialiseerd :)

Liefs Sen

Link to comment
Share on other sites

Hoi Sen!

Dus je had ooo al betaald?! jemig. Wel heel erg goed dat je toch hebt afgezegd! Je kan echt het beste opje gevoel afgaan! Heb je nog geld terug gehad?

Ik heb op 6 maart gebeld voor een afspraak bij Dr. Visser en kan pas 1 april terecht voor een consult maar dat was wel de laatste dag wilde ik nog profiteren van die aanbieding. het is zelfs zo dat als ik voor de aanbieding zou gaan dan ook direct een aanbetaling (+ consult kosten) moet doen. Heb jij ook een aanbetaling moeten doen?

Ik heb al 2 nderen dus ik hoop eerlijk gezegd dat het bij mij via de borstplooi kan/mag. Hoeveelheid? Ik heb geen idee maar ik ga voor een kleine C. Wat houdt dual plane ook al weer in?

Ik zou trouwens ook naar dr. goerdin gaan! Ben toch echt heel blij dat ik dat niet heb gedaan... Dr. Visser opereert tcoh ook in de WK?

Maakt ook niet uit. We hoeven nu in ieder geval niet naar Belgie. beter toch?

Liefs Patricia

Link to comment
Share on other sites

Dual plane is als het bovenste deel van de prothese bedekt zit onder je borstspier :)

wordt ook wel split pocket genoemd, en een redelijk foute benaming: tussen de spier.

Link to comment
Share on other sites

Hey Patricia!

Nou ik moest schriftelijk annuleren en dat moet allemaal naar belgie dus duurt een week voordat het daar is enz. Ze belde vrijdag dat ze begin deze week (nu dus) mij het geld terug gaan storten. Dus ik verwacht het deze week!

En ik heb ook meteen aanbetaald ja, dat moet om je operatie vast te stellen anders kunnen ze niets reserveren.

Dr. Visser heeft idd ook in de WK geopereerd, maar nu doet ze dat niet meer. en precies nu hoeven we niet naar belgie! :D veel beter!

Ga je eenn operatie plannen als je er een goed gevoel bij hebt 1 april?

Liefs Sen

Link to comment
Share on other sites

Ik lees elke keer over een uitzending van das je goed recht, dat heb ik denk ik even gemist..

Kan iemand in het kort uitleggen waar die uitzending over ging?

Link to comment
Share on other sites

Guest Carola

Hoi Coco

kijk even op uitzending gemist!

even via Google : das je goed recht intoetsen.. en dan kun je kiezen uit verschillende afleveringen.. ergens in februari die aflevering en in begin maart nog een...

Gr.!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Senna,

Ik hoop dat je inmiddels je geld terug hebt gehad! Wat een gedoe zeg.

Inderdaad, niet naar Belgie, dat scheelt even weer een paar kilometers! Ben je al nerveus? Ik moet ga over een paar dagen voor mijn intake en ik ben daar al neveus voor :) Maar ik krijg er wel steed meer zin in! Als ik een goed gevoel bij de intake heb dan ga ik inderdaad een afspraak plannen. Ik hoop ook dat ik dan zo snel mogelijk kan. Ga 18 juli n.l. op vakantie en ik hoop er dan niet al te veel last meer van te hebben. de afspraak 6 weken voor mijn vakantie gepland wordt en denk ik dat ik de operatie na mijn vakantie plan. Maar toen ik belde voor een afspraak vertelde de dame van de klinike mij dat het zelf nog wel eind april kon gebeuren... Tja dan denk ik dat ik het wel doe. 10 weken voor de vakantie, moet toch goed zijn?

Mae; nog bedankt voor je antwoord. Wat is het voordeel van dual plane. Moet ik alle mogelijkheden weten of kan ik op Dr. Visser vertrouwen? Want ik vind het allemaal wel ingewikkeld hoor; voor de spier, achter de spier, via tepel, borstspier, oksel, soort prothese... pfff. :19:

Liefs Patricia

Link to comment
Share on other sites

Hey patricia!

Ik heb mn geld nog niet terug, maar ze zoude het begin deze week overmaken, en dat is vanuit belgie, dus kan goed 5 dagen duren. morgen bel ik erheen als ik het nog niet binnen heb!

Ik ben niet nerveus, ik wil alleen zo graag dat het 20 april is haha, ben echt de dagen aan het aftellen maar het schiet maar niet op.

En waarschijnlijk als je bij je intake een afspraak maakt kan dat al voor eind april/begin mei. En 10 weken voor de vakantie lijkt me meeeer dan genoeg hoor!

En je hoeft niet alle mogelijkheden te weten, ofja, zij zal aangeven wat het mooiste en het beste is bij jou. Je kan beter naar haar advies luisteren, zij is de specialist ;)

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Ik kan me heel goed voorstellen dat je de dagen aan het aftellen bent! Ach voor je het weet is het zover!

Ik denk dat ik ook maar gewoon moet vertrouwen op Dr. Visser! Volgens mij komt dat helemaal goed, Ik hoop dat ik ook niet al te lang hoef te wachten op de operatie. En dan moet het ook nog eens allemaal lukken op mijn werk....

We horen het woensdag wel!

Liefs Patricia

Link to comment
Share on other sites
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.