Jump to content

Sophiek : oktober 2020 : Dr. Hupkens : MFIV


Recommended Posts

Hi Dames,

 

Over 3 weken word ik eindelijk geopereerd, zo spannend! 

Ik kan maar niet beslissen welke maat ik moet nemen, misschien kunnen jullie je mening geven??

 

Ik ben 1,79 m, 62 kg, een borstbreedte van 12,5/13 cm en momenteel een kleine b cup. 

Ik twijfel over de Motvia 380cc Demi of de 450cc Full.

Ik ben bang dat het of te groot of te klein is.. zoals iedereen denk ik haha 🙃.

 

Ik laat mij opereren door dr. Pieter Hupkes, via Diana Gabriels.

Er is de laatste tijd veel gedoe rondom Diana Gabriels, maar goed er zijn ook veel positieve verhalen, dus ik ga er vanuit dan alles goed komt.

Zijn jullie trouwens ook 6 weken voor de operatie gestopt met roken?

 

Groetjes,

 

Sophie!

Link to post
Share on other sites

Welkom hier op het forum

Ik ben morgen 3 weken geleden ook geopereerd bij DG en ondanks alle verhalen ben ik tevreden hoor 

Heb wel een andere arts uiteindelijk en een andere maat genomen maar dat kan je allemaal lezen in mijn verslag 

Heb je beide maten gepast? En waar gaat je voorkeur naar uit? Full is meer projectie en wel een verschil met demi 🙂 

Link to post
Share on other sites

Dankje! @Petra84

Ik heb het gelezen, blij dat je zo tevreden bent en alsnog geholpen bent.

Ik wil eigenlijk persee Motiva, omdat ik daar op de een of andere manier meer gerust over ben. Die gebruikt Gabrietz niet..

 

Ik schrik er wel van dat eigenlijk dr Hupkens een soort van verkeerd advies heeft gegeven en je misschien dan helemaal niet blij bent geweest. Ze zeggen wel dat Mentor groter uitvalt dan Motiva? We hebben dezelfde borstbreedte en 'beginformaat' dus ik kan mezelf wel met jou vergelijken. Ik vind ze super mooi, ik zou ze zelf wel iets dichter bij elkaar willen hebben, dus misschien is 450cc dan toch de goede maat? En heb jij dual plane laten doen? Vaak vallen ze dan ook minder groot uit.

 

Ik ben meerdere keren wezen passen.🙃 Ik vind met passen alles er groot uitzien... want ik ben niks gewend. De consulentes en dr Hupkens zeggen dat ik niet blij ga worden van de demi omdat ik wel wat borst wil laten zien. Het hoeft niet supernatuurlijk, maar het hoeft ook geen porno.. Wil geen koplampen.. dat je eerst borsten ziet en daarna ik.. Maar ik zou het niet erg vinden als je kan zien dat het nep is, want dat vind ik mooi.

Link to post
Share on other sites

Jawel hoor als ik motiva zou willen dan had grabietz deze ook gezet 🙂 maar na hoe alles was gelopen heb ik me helemaal aan dokter Grabietz overgelaten en ik wilde juist wel natuurlijk en hij legde mij uit dat dokter hupkens meer open snijd als hij en met grotere prothese werkt maar dat is niet wat ik wilde en motiva is breder als mentor zoals hij mij uitlegde dus ben ik met hem voor mentor gegaan 

Ik denk gezien je wensen je zeker voor de 450 moet gaan en dan full LettyBoob heeft ook door dokter hupkens gedaan en 550 cc meen ik dus ze kan je mss toevoegen aan haar album

 

Mijne zijn dual plane geplaatst dus worden nog groter en zakken nog maar zeker een goede formaat en niet te klein

 

De dag van de operatie hadden we 4 maten bij de ok en we zouden als het kom voor de 425 cc mentor high profile gaan maar dat ging echt niet passen dus vandaar dat het 400 cc is geworden

 

 

Link to post
Share on other sites

Hallo @Sophiek,

 

Ik heb dezelfde afweging gehad als jou en uiteindelijk besloten voor de 450cc te gaan. Ben vorige week woensdag geopereerd en ik heb zeker geen spijt van de keuze! Ik ben wel 15 kg zwaarder dan dat jij bent, lengte ongeveer hetzelfde. Had ze niet kleiner willen hebben en blij dat ik niet voor de demi ben gegaan hoewel die misschien wat natuurlijker ogen. 

Link to post
Share on other sites

@Petra84 

Oh echt? Dat wist ik helemaal niet, dus als ik het goed begrijp is het dus andersom haha, Motiva is dus groter, snap dr niks meer van hahaha🧐. Ja volgens mij zeggen ze dat allemaal van elkaar.. 'Hupkens staat bekend om zijn mooie kleine littekens'.🤣.

Bedankt voor je mening, ik nijg ook steeds meer naar de 450 full dan 380 demi..

Link to post
Share on other sites
4 minuten geleden, Sophiek zei:

Hi @Kaya74


Ah dat is fijn om te horen! Heb je ook een album waar ik in kan kijken? Ben heel erg benieuwd.

Door wie ben je geopereerd? 

Ik ben door Lydia Oostveen Bol geopereerd bij OCA Amstelveen via Faceland. Ik heb een prothesewissel ondergaan van 280cc low profile naar 450cc full ergonomix. Ik zal je toevoegen aan mijn album. 

Link to post
Share on other sites

Hoi Sophie, als ik je wensen lees zou ik gaan voor de 450cc Full. De demi geeft een natuurlijker effect en minder projectie. 
Ik wilde natuurlijk en ben voor de demi gegaan en ben daar heel blij mee. Mijn pc zei ‘met de demi kun je kiezen hoeveel decolleté je wenst te laten zien met de juiste bh (push up bijvoorbeeld), met de Full zijn ze altijd aanwezig’. Ik ga mij straks dus uitleven op veel nieuwe lingerie. Enkele voor gewoon werk en familie bezoekjes en andere voor avondjes uit 🤗🙃

Link to post
Share on other sites
  • 5 months later...


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.