Jump to content

Intiem piercing


Recommended Posts

Oke nu mijn datum bekend is drong het tot me door dat ze hadden gezegd dat mijn piercing uit moet tijdens de operatie. Ik heb een verticale clithood piercing (vch), een gebogen barbell. Ik heb wel eens begrepen dat op de plek het mega snel dichtgroeit dus dat risico wil ik niet nemen. Bij andere piercings wordt geadviseerd om tijdelijk te vervangen met plastic, maar die zie ik niet met gebogen barbells. Iemand ervaringen/tips? Wellicht toch maar even langs de piercingshop tzt. Kan me niet voorstellen dat ik eerste ben ?

Link to comment
Share on other sites

Wellicht iets te kort door de bocht. 

Specialisten zullen altijd vragen om je piercings, om de reden dat metaal een hele goede geleider is van elektriciteit. Hij zal je om deze reden adviseren om de piercings te verwijderen of een retainer te plaatsen. De werking van het apparatuur kan namelijk verstoord raken, en storingen geven op eventuele aanwezige metalen piercings.  In sommige ernstige gevallen kan het gepiercte lichaamsdeel zelfs onder spanning komen te staan tijdens de ingreep.  Al met al een aantal goede redenen waarom een arts of specialist je zal vragen om een piercing uit te doen.

Link to comment
Share on other sites

Kan gewoon uit hoor?

Gewoon diezelfde dag terug doen.  Maar je zal wel hulp nodig hebben van je vriend?

Link to comment
Share on other sites

4 minuten geleden, Nog even wachten zei:

Als ik.dat had geweten dan had ik gewoon in de app gevraagd. Oke nou moet natuurlijk wel een nachtje blijven, maar dan de volgende dag ff pielen ?

Haha ja?.    Ik zal je zo even appen.  Ruim even afwas op en douchen en dan app ik je even er over. 

Link to comment
Share on other sites×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.