MangaMania

MangaMania : 7 juni 2019 : Dr. Hupkens : MFIV

Recommended Posts

Hallo allemaal!

 

Wat fijn dat er een forum

als deze bestaat ☺️ 

 

Een lange tijd (6jaar) heb ik getwijfeld om mijn borsten te laten vergroten. Ik heb in totaal verdeeld over 2 kids borstvoeding gegeven. Maar hierdoor ben ik wel de volume kwijt geraakt, Haha. Maar ik zou het zo weer doen! Mijn postuur is lang, slank (dunne huid) 32 jaar, en ik heb nu 75b.

 

De knoop is doorgehakt, begin Juni staat mijn operatie bij Dr Hupkens. Hij raadde de mentor helemaal af, en stond 100% achter Motiva, deze vond ik ook mooi zacht aanvoelen, en precies mijn maat hebben ze. Hij zei dat deze heel natuurlijk maar mooi vol zou gaan staan. 

 

Maar ik ben wel wat huiverig omdat dit een vrij nieuwe naam is! Motiva gaat nog maar kort mee. Ook twijfel ik aan de Nano oppervlak. Ook nano is nog niet heel lang getest. Ik ben heel erg benieuwd om alles te lezen hoe jullie meningen hier over verdeeld zijn! Één ding weet ik zeker, ik wil grotere boobies! Haha.  

 

Groetjes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey!

 

Ik word 24 mei geopereerd door dr. Hupkens en ik neem de Motiva.

Ik heb me de laatste dagen erg ingelezen over de Motiva en lees er tot nu toe alleen maar goede verhalen over.

 

Ik wilde eerst ook liever de Mentor, maar deze zou bij mij voor rimpelvorming kunnen zorgen en de Motiva is daarin een stuk 'steviger' dus vandaar dat hij mij ook de Motiva aanraad.

 

Wat heeft ie je geadviseerd qua maat en grootte?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi,

 

wat ontzettend spannend zeg! Dan mag jij al iets eerder dan ik ?

 

Haha, de maat was nog echt een uitdaging ? Ik kreeg een tabel voor mij, en toen moest ik tussen

 cijfers kiezen. Ik kwam er niet uit! Ik kon er zelf geen beeld bij krijgen, Haha. Ik liet toen foto’s gezien, en gebaseerd op mijn postuur, en de foto’s. Zei hij 500 cc full. Volgens mij keek ik geschrokken, want hij zei gelijk dat t niet te groot is, zeker niet voor mijn postuur. Maar t klinkt zo groot ? 

 

bij mij zou ook Mentor niet mooi passen, plus rimpelvorming ook idd. En deze is ook harder en ruwer zei hij. Langzaam begin ik aan T idee van Motiva te wennen. Ik heb zelf ook niks nadeligs gevonden over t merk. Behalve dat ze vrij nieuw zijn dan.

 

Maar nu ben ik ook heel nieuwsgierig naar hoe jouw consult ging ! En de maat wat jou geadviseerd werd ? 

Wil jij de Silk round of de ergonomics? 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey!

 

Ja ik kijk er toch best wel naar uit, ondanks dat ik het spannend vind ?

 

De cijfers zijn inderdaad lastig, vooral omdat je er geen beeld bij krijgt inderdaad. Maar hij had alles opgemeten en bij mij was de max. 400cc full van Motiva. Ik heb wel wat wensen doorgegeven en hij zij dat ze zo echt prachtig worden haha! Ik ben dus ontzettend benieuwd.(ik heb nu ook een kleine 75b en ben klein en smal)

 

Ik kan me wel voorstellen dat je schrikt, maar zoals ik lees hij niet van de te grote borsten maar meer van het natuurlijke. Dus ik denk dat dat wel moet goedkomen. ?

 

Hij is niet zo'n prater maar wel erg duidelijk vind ik. Als hij over zijn vak praat merk ik toch wel een soort van enthousiasme bij hem. Hij stelde me in ieder geval al gerust voor de 24e en zei dat ie me goed ging begeleiden!

 

Ik heb gekozen voor de silk round en jij?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat leuk zeg, we maken momenteel echt het zelfde mee :)

 

Het is inderdaad een man die net even wat anders is, haha. Maar hij is volgens mij ook ontzettend precies! Ik heb vertrouwen in deze arts, hij werd idd helemaal blij van hoe de operatie zal gaan!

Ik las wel ergens op dit forum dat hij zijn incisie anders doet, heb jij hier wat meer over gelezen?

 

Ik neem ook de Motiva round silk, zonder chip.

De ergonomics zou minder mooi worden met mijn wensen zei hij. (en ik wilde de chip niet, haha)

Ik heb hem daardoor ook niet gevoeld.

 

Hoeveel weken heb jij vrij ingepland?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja precies!

 

Ik heb gelezen en gezien, dat hij de incisie net wat hoger doet dan de plooi. Waarom weet ik eigenlijk niet? 

 

Met de Motiva wordt het litteken nog kleiner, omdat er maar een kleine incisie gemaakt hoeft te worden.

 

En ik vind die chip ook niets eerlijk gezegd! ?

 

Ik heb 1.5 week vrij gevraagd, maar ben momenteel nog beginnend met opbouwen van werkuren (i.v.m. burn-out) dus ik sta boventallig en hoef nog niet veel te doen.

 

En jij?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

Nee, ik weet ook niet waarom? Hij zal er ongetwijfeld een reden voor hebben? Misschien voor het herstel van het litteken, dan zit hij net iets droger? Of om beter zijn techniek uit te voeren bij de borst spier? Ik hoorde in de kliniek namelijk dat Hupkins altijd net iets meer decollete probeert te verkrijgen dan andere artsen.

Hmm,.. Misschien gewoon maar aan hem vragen, haha ?

 

Dat is inderdaad wel een mooi voordeel van de Motiva ja! Ik ben zo ontzettend benieuwd naar het resultaat..

 

Vervelend dat je last hebt gehad van een burn-out. Wel fijn dat je kunt opbouwen in deze situatie  dan.

Ik heb 2 weken vrij, daarna hopelijk fit genoeg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja ik weet niet. Misschien is het ook wel iets prettiger. Als je een BH aantrekt zit het niet zo in je litteken.. maar het is wel een Hupkens kenmerk. Een wat hogere incisie ?

 

Ja ik ben ook zo benieuwd! 

 

En dat is voor mij nu wel een voordeel, dat ik rustig kan opbouwen en de tijd kan geven om goed te herstellen.

2 weken vrij moet ook wel voldoende zijn denk ik! ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@MangaMania

 

Hoi hoi.

 

Ik heb de titel aangepast en het topic verhuisd naar operatieverslagen, dit topic kun je nu gebruiken voor je verslag, maar ook voor alle verdere updates, zodat je alles netjes op 1 plek bij elkaar hebt staan.

 

Nu lekker aftellen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo allemaal ?

 

Mijn operatie is geweest. Hierbij dan een klein verslag. 

 

Ik moest afgelopen vrijdag om 09:15 aanwezig zijn, eenmaal daar (08:20) kreeg ik een melding dat ik om 10:15 nu aanwezig moest zijn. Hier kan ik me nooit zo druk om maken, maar achteraf kwam mijn moeder er achter dat dit kwam door een boze moeder van een andere patiënt, omdat dat haar echt piepjonge dochter pas om 15:15 aan de buurt was, en hier zo boos over was dat ze iedereen had gebeld op de kliniek. Net zo lang tot ze eerder mocht. Dit vertelde ze aan mijn moeder. Waarop mijn moeder zei, dan heeft ze dus mijn dochters ok tijd gekregen, dat verklaard dus waarom zij nu 2 uur extra wacht. (Ik was hier niet bij, haha) 

 

Wat werd ik toch warm ontvangen door de dame/verpleging  bij de receptie. Mijn moeder kreeg alvast een formulier zodat zij naar de apotheek kon in mijn afwezigheid. Deze vulde we samen in de in wachtkamer. Mijn eigen zenuwenen vielen mij wonderbaarlijk genoeg echt reuze mee! Dat ik eenmal

opgeroepen werd, mocht ik mij in een kamertje uitkleden, en mijn spulletjes uit doen. De (niet dure) spulletjes (zoals piercing) werd door de lieve verpleegster alvast bij mijn bed gelegd voor mijn terugkomst. Ik was klaar, ze wenste me succes en vertelde dat de anesthesist en Chirurg Hupkens zo nog kwamen kijken. Voor bij het wachten kreeg ik een heerlijke deken die van te voren was opgewarmd! Echt heerlijk ❤️

 

Zowel Dr Hupkens als de anesthesist waren erg vriendelijk. De anesthesist deed nog een check, ben ik gezond, wat krijg ik, etc. En Dr Hupkens vroeg ook, klopt de CC, hoe gaat het, en mag ik aftekenen. Aftekeningen deed hij staand en liggend. En hij zei, het wordt prachtig in verhouding met je bouw zo. Beide erg aardige mensen.

 

kort daarna mocht ik meelopen naar de ok. Ze checken dan weer, of je t juiste persoon bent. En ook maar goed! Want t was heel druk daar. En ze namen alle tijd om je heerlijk rustig in narcose te laten gaan. Allemaal echt rustige en vriendelijke mensen. Voor mijn was het een hele goede ervaring in de kliniek MFIV.

 

Eenmaal op de verkoeverkamer werd ik ook gelijk vrolijk geholpen en was er ruimte voor al mijn vragen. Maar ik bleef onwijs slaperig! Toen kreeg ik een Dextro, en wat energie om te eindelijk naar beneden te kijken. En... wat zag ik!! ik had boobies!!! Yeah! De grootte van 500cc viel me echt reuze mee. En dat terwijl er nu nog vocht bij zit. Dus ben heel benieuwd op welke cup ik kom.

 

Dr Hupkens kwam ook nog langs, hij was ondanks de drukke Operatie planning, heel kalm en vriendelijk. 

Mijn operatie BH moet ik soms dagdelen uit doen, soms alleen op t haakje en soms moet hij aan. Best lastig, ik kreeg geen duidelijk instructies. Ik moest t aanvoelen, er naar uiterlijk ermee spelen hoe vaak ik geen bh draag. Maar omdat t mijn eerste borstvergroting is, hoop ik maar dat ik goed “speel”

 

 

De volgende dag belde praktijk Gabriels om te vragen hoe t ging. Ik heb wel gezegd dat ik t verschuiven van de OK tijd zo last minute, zonder dat er een spoed geval was niet netjes vond. Maar dat ik verder onwijs goed geholpen ben! Ook ben ik heel blij dat ik over 2 weken na mijn controle bij DR Hupkens op gesprek terecht kan zodat hij even kan kijken of ik op de juiste manier “speel” met mijn BH. Dat geeft mij wel wat rust ?

 

voor mij is het zover allemaal heel positief geweest! De pijn had ik stiekem wel iets minder intens verwacht. Maar alsnog, het is het prima te doen. Mijn borsten voelen nog wel heel hard. Ik ben heel benieuwd hoe ze zullen worden. Het ziet er voor een borst die net geopereerd is, echt prachtig uit!

 

 

 

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Grappig om te lezen! 

Ik ben afgelopen vrijdag ook bij dr Hupkens geweest.

ik was om 12.20 op de OK waarschijnlijk hebben wij elkaar net gemist. 

Mijn ervaring is ook heel goed geweest. Iedereen was heel vriendelijk en kundig! 

 

Spoedig herstel gewenst en geniet van je Boobiess!

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Echt! Wat onwijs leuk zeg !

Dan hebben we waarschijnlijk wel samen op de rekoeverkamer gelegen ? Jij moet dan vlak na mij zijn geweest. 

 

Hoe gaat t nu met jou? 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat denk ik wel ja?

gelukkig gaat t heel erg goed, ik was wel misselijk van de narcose de eerste 24 uur. Maar eigenlijk daarna ging het heel erg goed.

merk dat ik mezelf moet inhouden met dingen doen ivm herstel.

bij jou?

Share this post


Link to post
Share on other sites