Esss

Esss : 26 maart 2018 : Dr. Peters : MFIV

Recommended Posts

Hi girls,

 

Na lang wikken en wegen heb ik de knoop doorgehakt, we gaan ervoor!

Zo'n 3 maanden geleden ben ik bij Diana Gabriels op consult geweest. Vond haar erg fijn, ze gaf een onwijs duidelijke uitleg en nam echt de tijd. Na het passen adviseerde zij mij 375cc H, dualplane. Zij heeft mij gekoppeld aan Dr. K. Peters. Om nog even verder te orienteren ben ik bij de ''Welness kliniek'' in Genk geweest. Hier had ik een consult bij Dr. Dirk van Zele. Persoonlijk vond ik dit een erg onvriendelijke man. Naar mijn mening nam hij erg weinig tijd en ook tijdens het passen kon ik amper goed in de spiegel kijken. Gelukkig was ik hiervoor al bij Diana geweest en had ik al een hoop informatie. Ik had dan ook geen goed gevoel bij Dr. van Zele maar dit is natuurlijk geheel persoonlijk! Vanochtend heb ik de vervolg afspraak via Diana gehad bij Dr. K. Peters. Ik twijfelde erg over de 375cc HP, ik heb van mezelf een 75B/70C en wil het zo natuurlijk mogelijk houden. Peters heeft mij vandaag 350cc MP, dualplane geadviseerd. Ik ''denk'' dat dit dan ook het juiste is voor mij. Vond hem een erg fijne man, ik had nog wat vragen betreft borstkanker en dense (dicht klier -en bindweefsel) gezien dit bij mij in de familie voorkomt. Hij wist overal een duidelijk antwoord op te geven dus wat dat betreft ben ik helemaal gerust gesteld.

 

De operatiedatum is 26 Maart al dus over (ruim) 2 weken, mega spannend! Het zal plaats vinden in de kliniek in Oisterwijk. Heb hier op het forum al wel wat gelezen betreft de slechte verhalen over deze kliniek maar daarin ben ik ook wel gerust gesteld nu. 

 

Volgens mij blijf je tot aan de operatie twijfelen over de grootte etc. dus ik hoop door de verhalen hier dat ik mezelf nog meer kan geruststellen. :)

 

Liefs x

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo!

spannend hoor... zit in hetzelfde schuitje. 

Ook ik heb ongeveer 70c. Ik krijg 390 cc anatomisch ook dual plane. Welke prothese krijg je?

 

ik snap helemaal je twijfels omtrent aantal cc. Hier hetzelfde... wil ook dar het natuurlijk is. Wat ik gepast heb patste super mooi bij mijn lichaam. Maar ik heb nu dus spijt dat ik niet nog 1 groter gepast heb. Dus ik ga nog terug voor een tweede consult.

 

groetjes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi! Ik word 20 maart geopereerd! Heel toevallig, Ik zit dus ook met een 75b/70c van mezelf. En had eerst ook advies voor 350/375cc HP. Na het consult met peters kwamen we idd uit op een 350 mp. Na wat googlen na het consult kwam ik erachter dat een 350mp veel minder projectie heeft dan een 300hp(die ik ook had gepast en wel mooi vind qua projectie). 

 

Dus nu twijfel ik weer qua maat 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Hi San28!

 

Super spannend! Ja lastig hé die twijfels omtrent het aantal cc.. Vind het ook zo moeilijk want wanneer weet je nou zeker dat je de juiste keus maakt haha. Ik twijfelde ook heel erg tussen rond en anatomisch maar na het advies toch voor rond gekozen. Slim dat je toch nog voor een tweede consult gaat om te passen, hopelijk helpt dit bij het maken van de juiste keus. Bij welke arts ben je geweest?

Groetjes :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Hi Bella85,

 

Wow super toevallig! Dan zitten we echt in hetzelfde schuitje. En ga je voor rond of anatomisch?

Dus nu twijfel je tussen 350mp en 300hp? Ik heb alleen de 375cc HP gepast en dat vond ik bij mijn lichaam wel echt to much. Maar nu ik jou hoor over 300hp dan is dat ook nog wel een goede optie inderdaad, daar had ik nog niet over nagedacht. Wat lastig zeg, keuzes .. Gister was ik na mijn gesprek bij Peters wel helemaal zeker van de 350cc MP maar toen ik weer verder ging googlen sloegen de twijfels toe. Weet jij hoe lang je van te voren nog kan switchen que keuze? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haha ja super toevallig! Nou bij mijn 1e consult hadden we gekozen om er tussenin te gaan zitten dus zou ik kiezen voor een 350cc HP. Ik heb ook nog een consult gehad met dr Hupkens en die zei dat ik sowieso voor 375 HP moest gaan omdat ik anders spijt zou krijgen. Terwijl ik inderdaad netzoals jou die 375 eigenlijk gewoon te groot vind. Ik voelde me dus hier niet fijn bij en had toch al een lichte voorkeur voor kevin Peters dus heb toen gevraagd of ik een consult hij hem kon hebben. Ik legde mijn probleem uit en hij adviseerde 350cc mp. Aan de ene kant denk ik dus ik moet natuurlijk zijn advies opvolgen. Aan de andere kant denk ik ik wil niet dat ik dadelijk spijt krijg dat ze te plat zijn. Ik wil namelijk een natuurlijk resultaat maar wel dat ze sexy zijn zegmaar haha. Ik ben dus ook weer bang stel ik ga voor een 300cc HP (wat sowieso niet het geval is) dat die prothese te smal voor mij is en zo’n landingsbaan tussen mijn borsten krijg. Ik weet wel dat ze altijd een maat groter en een maat kleiner bestellen zodat je op de dag van je operatie nog kan switchen van maat. Waar mijn twijfel nu vooral ligt is 350 HP of 350 MP. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Esss

de twijfels horen er bij als ik iedereen zo hoor. Het zou mooi zijn als je kunt zien wat het werd maar helaas he Haha 

zelfs stukje anatomisch of rond twijfel ik wel eens over. 

 

Hoop zeker dat tweede pas sessie de twijfels wegneemt. Ik denk dat ik gewoon ff wat foto’s zoek van borsten die ik mooi vind, kan ik dat laten zien. Vertellen wat je mooi vindt is lastig .

 

ik zit bij Boerhaave, pc L.M. Maclannen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Bella85

 

Wel goed dat je nog bij Peters bent geweest. Nu weet je ook in iedergeval duidelijk wat je niet wilt, die 375 cc. Maar moeilijk inderdaad, Peters heeft er verstand van en eigenlijk zou je zijn advies moeten kunnen opvolgen. Precies dat wil ik ook, zo natuurlijk mogelijk maar wel sexy haha. Bij mij adviseerde hij sowieso niet minder dan 350 cc te doen dus dit houd ik ook zeker aan. Alleen wat jij ook hebt of je dan voor de HP of MP moet gaan. Ik ben aan de ene kant wel weer bang dat je bij HP nog veel de ronding van de silicoon aan de bovenkant ziet zitten en aan de andere kant bij de MP inderdaad dat het te veel ''hangt'' omdat je dan meer de breedte dan de hoogte pakt. Ik zal ook nog is gaan googlen voor een goed verschil tussen die twee. Maar ben tot nu toe nog niet echt wijzer geworden, bij ieder lichaam ziet het er weer zo anders uit. Wel echt fijn dat er net voor de operatie nog geswitcht kan worden, dan hebben we nog tijd genoeg om te twijfelen haha. Ben benieuwd wat je uiteindelijk gaat doen!

 

Ben je verder al goed voorbereid? En al zo'n bh besteld (via diana?) ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@San28

 

Haha ja dat zou echt ideaal zijn als je van te voren precies kunt zien hoe het gaat worden. Dat zou een hoop twijfels afnemen.

Ja snap ik, dat vond ik ook echt heel moeilijk. Ik heb het onderstaande stukje gelezen, en voor mij is het laatste van toepassing: (dit werd mij ook verteld in de kliniek)

  • Voor een meer gevuld decolleté en een wat rondere bovenkant van de borsten, adviseer ik een rond implantaat te nemen.
  • Vrouwen met kleine borsten raad ik een anatomisch/druppelvormig implantaat aan wanneer ze een wat meer natuurlijke vorm willen
  • en vrouwen met al enige borstvorming die een mooie, maar wat kleine borst hebben raad ik weer een rond implantaat aan. Dan het liefste onder de spier, zodat de druk van de spier een beetje een druppelvorm geeft.

Misschien helpt het jou ook een beetje en inderdaad foto's heel verstandig! :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaa ik heb dus nog een extra consult gehad omdat ik zo erg ging twijfelen over de maat en heb toen besloten om 350 HP te nemen maar daar twijfel ik nu dus nogsteeds over haha. Wel grappig dat we dezelfde twijfels hebben. En waarom adviseerde hij jou om niet kleiner te doen? Omdat het anders niet mooi gevuld zou worden? Ik heb toen bij dat consult 2 anna carefix’en gekocht inderdaad. Verder las ik dat het goed is om extra vitamine c te nemen en iets over arnica druppels. Ik denk dat ik daar ook mee ga beginnen. Verder iemand nog tips? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja super slim van je! Helaas nog steeds twijfels, haha ja toevallig dezelfde! Vind het nu toch ook wel spannend worden hoor, voor jou is het echt nog maar 1,5 week ofzo! Bij mij adviseerde hij niet kleiner te gaan omdat mijn borst van zichzelf al ''redelijk'' breed is en als ik kleiner zou nemen het inderdaad niet mooi gevuld zou worden. Dat was handiger geweest ja meteen met het consult. Ik moet ze nog even online bestellen.

 

Ja dat heb ik ook gelezen om blauwe plekken tegen te gaan arnica druppels en vitamine C. Verder las ik ook om vocht af te drijven brandnetelthee. En voor direct na de operatie las ik dat cola helpt tegen misselijkheid en Dextro helpt tegen duizeligheid en flauwvallen

 

Verder zijn alle tips welkom inderdaad :)!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Esss 

als ik de dingen lees die jij hebt gevonden op internet... dan denk ik dan zou rond beter zijn. Pfff

nou zoek gewoon foto’s en die laat ik dan aan haar zien. Er maar op vertrouwen dat ze doet wat mooi bij mij staat 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@San28

Oh nee, ik wil je niet nog meer aan het twijfelen brengen! Maar we moeten inderdaad ook vertrouwen op wat de pc zegt, die hebben er het meeste verstand van. Goede voorbeeldfoto’s en dan kom je er wel! :) 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@San28

Het scheelt inderdaad zoveel per persoon wat het mooiste resultaat zou geven. Gewoon kiezen wat jou het beste gevoel geeft. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Bella85 @Esss

 

hebben jullie helemaal gelijk in.

is zo stom he want kwam hardstikke zeker enz uit mijn eerste consult :D maar terug naar dat gevoel gaan 

Share this post


Link to post
Share on other sites