San28

Silver Member
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

San28 last won the day on February 12

San28 had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About San28

Recent Profile Visitors

373 profile views
 1. Pijn in de borst, onder de ribben en trekt door naar je arm? Ook in je rug boven? Hoe is het als je diep ademt?
 2. Nou ja, bij mij was het verhaal nog even anders daar ik net voor ik de infectie kreeg longembolieeen geconstateerd waren (na hevige pijn op de borst , arm rug die verergerde bij ademhaling). Dus ik heb toen bloedverdunners gekregen. Daarna kwam de infectie, toen hebben ze schoongespoeld en teruggeplaatst. Maar helaas doordat mijn bloed verdund was kreeg ik inwendige bloeding en toen moest de prothese eruit. Dus als je 1 keer embolieeen hebt gehad, moet je bij elke operatie in de toekomst bloedverdunners preventief. Dat was dan ook het enige als je het hebt over voorzorgsmaatregelen. Dus antwoord op jouw vraag om lang verhaal kort te maken hahaha nee geen extra voorzorgsmaatregelen. Qua kosten hadden ze het er bij mij eerst over dat ik misschien alleen de narcose moest betalen a ongeveer 400 euro, uiteindelijk heb ik toch niets meer hoeven te betalen. Geen idee wat die kapselvorming. Nog nooit van gehoord. Het enige is... dat er tijdelijke of volledig blijvende assymetrie van de borsten kan optreden. Ik heb daar ook een formulier voor moeten ondertekenen.... indekken 🙈 maar goed ondanks dat heb ik het toch willen proberen. Vond ze zo mooi..... op dit moment is de assymetrie enorm moet ik eerlijk bekennen. Wel zie ik dat de borst veel lijkt op de andere qua vorm. Ik heb daarom goede hoop dat als ik een paar maanden verder ben en het allemaal goed gezakt is, ze toch wel bijna gelijk gaan worden... mijn “inkijk” ziet er gelukkig alsnog mooi uit hahahaha dus daar ben ik voor nu blij mee. Geduld zal het leren... succes met je keuze...
 3. Overigens, begrijp ik je angst dat je zegt bang te zijn dat de rechterkant een probleemborst blijft. ik ben nu net morgen 3 weken po van mijn linker “probleemborst”. Mijnborst is nog flink blauw aan de onderkant (alles is naar beneden gezakt) maar ik heb geen pijn meer aan mijn borst. ik snap de angst, omdat ik zelf ook niet kan wachten tot de 6 weken voorbij zijn, liever nog 12 weken verder.... mijn ontsteking was na 4 weken vorig jaar. Tot zover gaat het dus goed, probeer ook positief te zijn. Dat het dus 1 keer pech was... vaak is dat ook zo.... misschien dat je met die gedachte iets kan?
 4. Hoi Roza, ik heb ook een infectie gehad vorig jaar o.a. bij mij is de prothese er ook 6 maanden uit geweest. Mij werd verteld dat de borst die tijd echt nodig heeft om goed te herstellen van binnen. Niet alleen van de infectie maar ook qua littekenweefsel. De borst moet echt weer goed zacht voelen van binnen, en volgens mijn pc is periode van 3 maanden daar te kort voor. Ik wens je veel sterkte... het deed geestelijk bij mij heel veel dus kan me voorstellen dat jij dat ook hebt. Er is niets te zeggen om dat stukje te verzachten.... rustig aan.... 6 maanden vlogen bij mij uiteindelijk voorbij en ik hoop voor jou ook.
 5. Aaah ach zo.... ja dat is zeker waar inderdaad. Ik dacht even dat het beter was voor de borsten om 3 maanden te wachten ik denk wattttt hahaha. maar gelukkig zo snap ik hem zeker! Dank je
 6. Heej... wat jij zei over dat advies van bh pas na 3 maanden, was dat dr van der weij?
 7. Even update tot zover: gaat het heel goed! Borst is veel minder gezwollen, dus vocht neemt nu flink af. Af en toe een steekje. Maar soms vergeet ik zelfs even dat ik opnieuw geopereerd ben omdat ik dan al een paar uur niets voel. het voelt ook dat de borst al mooi aan het zakken is. Ik heb zin om maandag een 2 weken foto na po te maken. wel zijn mijn borsten uiteraard nog heel verschillend. Maar als ik zo kijk naar de vorm van mijn “nieuw geopereerde borst” lijkt ie erg op de rechterborst en lijkt het verschil enkel dat de nieuwe nog niet gezakt is. het kan me allemaal niet snel genoeg gaan... geduld opbrengen is nog wat lastig. Vooral omdat de vorige keer de ontsteking pas met 4en halve week was. Doe mij dus maar 3 maanden verder maar tot zover voel ik me erg positief!
 8. Dank je wel! Lief dat je dat zegt, ik ben ook erg blij met de rechter. Ik hoop dat links net zo mooi wordt. Ik ging ook voor een natuurlijk uitziende borst
 9. Overigens, bij mij heeft dr. Maclennan gekozen voor anatomisch, 390 cc high profile dual plane
 10. korte versie is na 4 weken longembolieen, bloedverdunners, bij bijna 5 weken ontsteking, gespoeld en teruggeplaatst, inwendige bloeding uiteindelijk overgedragen aan het vu waar de prothese is verwijdert. 6 maanden dus maar 1 borst en vorige week vrijdag opnieuw geopereerd. Lange versie vind je onder titel nachtmerrie. Ik zal je pb sturen met foto toen het nog goed was dus 4 weken po ongeveer.
 11. Ik heb nog wel een foto voor je, voordat het bij mij mis ging zeg maar. Uiteraard ziet mijn rechterborst en nu weer anders uit... maar dan kun je een stukje werk zijn van Maclennan hahahaha 😂
 12. Dr. McLennan was mijn pc vorig jaar. Ik had ook een goed gevoel bij haar. Maar helaas was ik nogal een pech vogel, wat niet de schuld is van de pc, noch het mijne. De borst die goed is, door haar is heel erg mooi! Anderhalve week terug ben ik door dr. Van der weij geopereerd aan mijn linkerborst. Er was iemand anders gelijktijdig bij dr. Maclennan. Ik kwam dat meisje afgelopen maandag op controle tegen en ze vertelde dat ze heel blij was! bij boerhaave is dus in mijn optiek niet alleen dr. Van der weij. Dr. Maclennan heeft lang in Parijs gewerkt en werkt nu net een jaar bij boerhaave voor zover ik weet. Daarom is er minder te vinden over haar, maar doet niets af aan haar ervaring volgens mij.
 13. Zeker fijn, inderdaad. Gewoon het idee dat mijn lichaam nu aan het doen is wat het hoort te doen 😊
 14. Heej icequeen, nou ik ben toch gerustgesteld. Blauwe plek was inmiddels verkleint en geel geworden, dat was een goed teken zei dr. Snel en daarna zou het weggaan. De rode plek was inmiddels weg.... hij zei dat als deze paarden maanden verder is zal die net zo mooi zijn als mijn rechter. Ook wel iets dat ik even nodig had te horen. ik heb toch het idee nu dat mijn lijf aan het doen is wat het hoort te doen en dat is super fijn! pas over 3 maanden is de volgende controle, dat voelt echt als te lang. Maar goed, ik probeer er vertrouwen in te hebben en als ik twijfel bel ik gewoon dat ik heen wil.
 15. Nog niet helemaal, heb een beetje rode plek op mijn borst weeer. Heel licht nog, misschien dat het normaal is maar maak me er direct zorgen over. Gelukkig heb vandaag controle. Ik denk dat ik gewoon ga vragen of ik niet preventief een antibioticakuur mag voor de zekerheid. Alleen na de eerste controle duurt het toch best lang voor er weer een controle is?