Jump to content

Advies over borstprothese na borstkanker


Recommended Posts

Ik wordt half maart geopereerd na  5 maanden chemo en moet beslissingen nemen over maat, vorm, manier van plaatsen en heb het idee dat het ziekenhuis mij vooral praktische info geeft. Zij adviseren dezelfde maat (kleine c), onder de spier en druppelvorm .  Ik wil ook het cosmetische deel meer meenemen in mijn overwegingen en daarom heb ik me hier aangemeld. Ik hoop tot een goede beslissing te komen. Zo hoop ik ook contact te hebben met vrouwen zijn die ook een tepel- en huidbesparende borstamputatie  hebben gehad en wat hun bevindingen zijn/waren. Heeft iemand hier na plaatsing van een prothese bv ook lippofilling gedaan om toch nog grotere maat te krijgen of een zachtere en/of warmere borst? Ik hoor graag als er mensen zijn die ervaringen willen delen. Dank en groet!

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Er is hier erg weinig te vinden over het onderwerp lippofilling. Ik persoonlijk denk (geen ervaring) dat het zeker een mooie behandeling is om een natuurlijk resultaat te boeken. Heel veel succces! 

Link to post
Share on other sites


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.