Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Rokje

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik wordt half maart geopereerd na 5 maanden chemo en moet beslissingen nemen over maat, vorm, manier van plaatsen en heb het idee dat het ziekenhuis mij vooral praktische info geeft. Zij adviseren dezelfde maat (kleine c), onder de spier en druppelvorm . Ik wil ook het cosmetische deel meer meenemen in mijn overwegingen en daarom heb ik me hier aangemeld. Ik hoop tot een goede beslissing te komen. Zo hoop ik ook contact te hebben met vrouwen zijn die ook een tepel- en huidbesparende borstamputatie hebben gehad en wat hun bevindingen zijn/waren. Heeft iemand hier na plaatsing van een prothese bv ook lippofilling gedaan om toch nog grotere maat te krijgen of een zachtere en/of warmere borst? Ik hoor graag als er mensen zijn die ervaringen willen delen. Dank en groet!
 2. Rokje

  Voorstellen, prothese na borstkanker

  Thanks. Ik ga het zoeken! Groetjes.
 3. Rokje

  Voorstellen, prothese na borstkanker

  Hi Mrs, dank voor je reactie. Ik ben nog bezig met de chemo's en dat is pittig maar ik heb wel al fantastisch resultaat want de tumor is weg zover ze kunnen zien aan de buitenkant. Helaas moet de borst wel helemaal verwijderd maar gelukkig met behoud van mijn huid. Daar ben ik blij mee. Er zijn bij mijn geen uitzaaiingen verder dus ik ga uit van een lang en mooi leven na deze avonturen.
 4. Hi, ik heb me net aangemeld hier omdat ik graag meer te weten kom over van alles rond borstprothese. Ik wordt half maart geopereerd na 5 maanden chemo en moet beslissingen nemen over maat, vorm, manier van plaatsen en heb het idee dat het ziekenhuis mij vooral praktische info geeft. Zij adviseren dezelfde maat (kleine c), onder de spier en druppelvorm . Ik wil ook het cosmetische deel meer meenemen in mijn overwegingen en daarom heb ik me hier aangemeld. Ik hoop tot een goede beslissing te komen. Zo hoop ik ook contact te hebben met vrouwen zijn die ook een tepel- en huidbesparende borstamputatie hebben gehad en wat hun bevindingen zijn/waren.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×