Ga naar inhoud

lift met (grotere) protheses


Aanbevolen berichten

Hmm ben ik eigenlijk ook wel benieuwd naar. Heb nl een dag voor de operatie een beautydag gepland staan met een vriendin. Dan worden we in detox wikkels gewikkeld, worden we helemaal als nieuw gemaakt en daarna een lekker zonnebankie. Dacht dat t wel lekker zou zijn, ook voor dr Plovier (grapje :126: ) maar nu wil ik ook wel weten of het echt zo verstandig is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey,

Ik heb daar op mijn eerste consult (wel bij andere pc als degene waarvoor ik uiteindelijk gekozen heb) naar gevraagd en die zei me dat het aan te raden is om toch 2 tot 4 weken voor de operatie niet (teveel) te zonnen. Maar als het maar 1 zonnebanksessie is, zal het wel niet zoveel kwaad kunnen denk ik. Je kan ook altijd op voorhand de zones vd littekens afplakken natuurlijk :).

Ik heb ook wel een redelijk bleke huid dus misschien scheelt dat ook wat?

Groetjes xx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hm ik ben wel een echte zonne addict, woon niet voor niets op het strand haha. En als de zon niet schijnt dan ga ik wel regelmatig naar de zonnebank. Ik heb wel gelezen dat je na de operatie gewoon onder de zonnebank kan en in de zon maar dat je de littekens moet bedekken. Beetje hetzelfde dus als met tattoos.

Link naar reactie
Delen op andere sites

*** Ja, mijn ww had je al gehad he Patries, maar ik heb inderdaad "maar" 450 cc ;-)

Over het algemeen is het principe hetzelfde, alleen zijn er verschillende methoden voor een lift. Is het bij jou alleen de tepelpositie die veranderd moet worden, of moet er ook overtollige huid worden weggehaald? Anders heb je misschien alleen een litteken rond de tepelhof en dat zie je dikwijls na een paar maanden al niet meer! Ikzelf heb de sleutelgatmethode, dan is rond de tepelhof en een vertikale streep naar beneden, tot een cm. boven de borstplooi zegmaar. Dan heb je ook nog anker, dat gebruiken ze als ze meer huid moeten weghalen. Hoe groter de prothese, hoe minder huid er weggehaald moet worden, vandaar dat ik ook genoeg had aan een sleutelgat (of lolly genoemd).

Groetjes van Ingrid.

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik heb altijd tot me operatie zelf onder de zonnebank gelegen,en niks ondervonden,je litteken word opnieuw opengemaakt en zie je erna niks meer van(verkleuring ofzo)

alleen erna werd me verteld zoals iedereen weet hoe je met je wondjes/littekens om moet gaan,vermijden dus

Bruno weet ook dat ik gewoon zonnebank tot dag van operatie,en heb zelf na me operatie nooit iets ondekt aan me littekentjes

Link naar reactie
Delen op andere sites

hey Ingrid,

tja,ik weet dus nog niet hoe en wat. voor mij is tepelverplaatsen goed genoeg maar weet niet wat Bruno er van vindt natuurlijk haha..

de grootte is prima wat mij betreft. dus voor mij hoeft er geen huid weg...

wel fijn te horen dat je die littekens al snel niet meer ziet. DAT was voor mij de reden dat ik niet een lift heb laten doen de eerste keer maar een gewone BV. en het zou ook wel gaan zei Bruno. alleen heeft hij volgens mij de verkeerde protheses geplaatst. maarja,das ook een samenspraak natuurlijk want ik wilde GEEN pornoboobs.

achteraf gezien had ik beter daar wel voor kunnen kiezen gezien de grootte van mijn borsten (veel huid). en ik ook toch wel van grote volle borsten hou.

thnx hoor,

liefs Patries

Link naar reactie
Delen op andere sites

hey Moontje,

ja ik heb mijn littekens ook nooit afgedekt met iets na mijn operatie. maar die zie je toch niet haha..

maar als ik nu littekens op mijn borsten krijg,alleen van de tepel of ook van de lolly zo maar ff noemen dan wil ik niet dat die eventueel donker verkleuren als ik klaar en genezen ben.

en vroeg mij dus af of het dan kwaad zou kunnen als ik al bruin ben voor de operatie,het miss beter is wit te zijn als je geopereerd wordt.. geen flauw idee hoor of dat dat onzin of niet.. was zomaar een gedachte.

nadien zal ik dus wel! uitkijken met zonnebanken omdat ik geen bruine littekens wil.en dat risico heb je wel als je dat niet afdekt.

liefs X

Link naar reactie
Delen op andere sites

ohja Ingrid,

ik bedoel er nix mee hoor met je "maar" 450cc...

ik heb nu al 520cc en/maar wil echt niet kleiner.

vandaar dat ik eigenlijk rond mijn grootte zoek; 520cc tot max 560cc (ivm de projectie van bepaalde protheses,die zijn iets meer van cc)

liefs Patries

Link naar reactie
Delen op andere sites

*** Ja joh Patries, dat snapte ik wel dat je er niks mee bedoelde hoor, ik ook niet. Ik zag al in je onderschrift dat je nu al 520 cc had. Ik ben aan mijn 450 ook al helemaal gewent. Toen ik pas was geopereerd had ik zoiets van.. amaai da's wel heel groot, en nu ben ik er helemaal al aan gewent, zou evt. best groter hebben gemogen. Maar zo is het bij iedereen he :-)

Vandaag had ik een correctiehemd aan, omdat dat extra druk geeft op mijn buik, en dan lijken ze echt niet groot.

Ik ben benieuwd wat je pc ervan zegt! Blijf je volgen,

Groetjes van Ingrid.

Link naar reactie
Delen op andere sites



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.