Ga naar inhoud

Margootje : 29 september 2010 : Dr. Maas : Bergman Kliniek


Gast Margootje

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,

Ik ben Margootje, 23 jaar en na een aantal jaar heb ik ook eindelijk de knoop doorgehakt om een borstvergroting te laten doen. Ik ben er al jaren ongelukkig mee en wilde niet zwemmen e.d. en als ik tv zat te kijken en ik zag borsten voorbij komen, werd ik helemaal depressief... Heb voor mijn onzekerheid eerst een aantal sessies bij de psycholoog gehad, en de onzekerheid over de rest van mn lichaam is nu weg, alleen die borsten, daar moet gewoon iets aan gebeuren. Gisteren heb ik gebeld naar de Bergman Kliniek in Bilthoven en ik kan maandagavond de 13e terecht voor een eerste consult met Dr. Maas. Nu is dat een PC die normaal ergens in een andere kliniek zit, dus vraag me af hoe hij dan ineens in de Bergman kliniek terecht komt maarja... we zien wel! Ik heb nu een hele kleine A, en wil graag naar een volle B of kleine C. Dus heel spannend allemaal...

Groetjes, Margootje

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 144
  • Created
  • Laatste Reactie

Top Posters In This Topic

Hey Margootje,

Welkom hier! :D

Spannend zeg, maandag al op consult! :101: Ja, die kleine boobs, 't zit echt niet tussen onze oren hé, we willen allemaal gewoon ook eindelijk eens vrouwelijk zijn, maar fijn dat je andere onzekerheden zijn weggewerkt door de psychologische begeleiding. Gelukkig kunnen we er iets aan laten doen hé, en je zult het zelf ook ervaren, het doet echt veel met een mens om eindelijk te hebben wat je altijd al hebt gemist, je zult je er zoveel beter door voelen.

Veel succes met je consult volgende week en veel lees- en postplezier hier op het forum!

Liefs, :54:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi Margootje

welkom :)

wat ene dappere stap van je zeg,om een consult te plannen,zal je vast goed doen,even weten wat er te wachten staat rondom een borstvergroting.

komt namelijk toch best wat bij kijken,ik dacht vroeger ook,er word wat ingestopt en je moet maar mazzel hebben dat het je staat enzo,maar niets is waar,je hebt verschillende plaatsingen,verschillende merken,verschillende vormen en het aantal cc,s bepaald ook veel natuurlijk.

wil je enorm veel sucses toewensen op je consult de 13de :6:

greetzz moontje

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heey Margootje,

Welkom hier :)

Erg herkenbaar je verhaal, ik had daar namelijk ook last van ;)

maar knap van je dat je stap hebt durven zetten!

en de 13e dat is al bijna... :)

Hoop dat je consult fijn is en dat je heel wat wijzer word erna.

Veel lees en post plezier hier..

Liefs :116:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor de reacties allemaal!!

Idd wel fijn dit forum, dan merk je pas dat je echt niet de enige bent!

Ik ga straks naar de hema, om een bh te kopen voor het passen. Alleen weet niet precies wat voor? Omdat ik niet precies weet welke maat.. mijn moeder raadde mij aan het kaartje eraan te laten zitten zodat je hem na het consult weer terug kunt brengen :131: Maar ja, ik denk dat ik dan voor een B-cup ga, omdat ik twijfel tussen een volle B of kleine C. En dan ga ik vanavond wel vast met rijst aan de gang, wat ik hier al vaker heb gelezen haha!

Ik heb alleen echt niemand op dit forum gelezen die ervaring heeft met dokter Maas. Dus ben heel benieuwd hoe die kerel is!

En ben natuurlijk heel benieuwd hoe lang ik moet wachten tot de operatie zelf..

Heb alleen wel een lening aan moeten vragen, maar ik kon gewoon niet meer wachten. Maar goed, heb een vaste baan, dus komt allemaal goed.

Heb er echt zooo'n zin in ! :5:

Liefs!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Margo.

wat knap dat je de stap gezet hebt.

Ikzelf ga voor een bvk...omdat ik gewoon te veel heb.Ik heb nu 80 F en heb er last van.

De PC zei dat hij er een C van ging maken.Dat is wel fijn.

Jij kunt de bhs tenminste passen.ik kan de sportbhs niet vantevoren passen omdat ik ze gwoon nu nog niet aankrijg met mijn gewicht.hihi

Jammer genoeg is de verzending om de machtiging te krijgen bij de verzekering mis gegaan en moet het weer helemaal opnieuw..ggr.zit ik al 2 weken te wachten.

Gr Chantal.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Moontje: Nee, dr Maas is een PC van ong. 48 jaar oud geloof ik, hij doet al 9 jaar plastische chirurgie, en zijn specialisatie is onder andere borstvergroting :) Dus heb er een goed gevoel over. Hij werkt in ziekenhuis Gelderse Vallei en via google kwam ik terecht op een ander forum waar wat mensen geholpen waren door Dr. Maas en die vonden hem heel aardig en hebben goed resultaat, dus maak me geen zorgen daarover !

@ Chantal,

Vervelend dat je nog zo lang moet wachten :( BVK is nog een grotere ingreep dan een BV toch?

:116:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi meiden!

Vandaag was dan mijn eerste consult. Ik was vanmiddag gebeld door de Bergman kliniek of ik ipv 19.10u om 17.50u al kon komen. En dat kon natuurlijk wel. Ik woon in de Bilt dus was er vrij snel en veel te vroeg :P De Bergman kliniek te Bilthoven ligt in een prachtige bosrijke omgeving, en het is een heel mooi, chique gebouw. Aan de balie werd ik doorverwezen naar een wachtkamer en daar werd ons wat te drinken aangeboden. Toen kwam dr. Maas me ophalen. Ik had meteen een vertrouwd gevoel bij hem, supervriendelijke, rustige man. Als eerste vertelde hij me de evt. complicaties (wat ik persoonlijk wel goed vond) en daarna vroeg hij of ik rookte, of er borstkanker in de fam. voorkwam of dat ik eerder geopereerd was en dat soort vragen. Toen vroeg hij of ik al wist wat ik wilde, en hij zei: de meeste mensen die hier komen weten bijna meer dan ik door het internet :P Moest meteen aan dit forum denken! :lol:

En toen gingen we passen, ik heb kipfiletjes van 200, 250 en 300 cc gepast. 200 vond ik te weinig, 300 iets teveel. Dr. Maas vertelde me dat ik na de zwangerschap inderdaad hangborsten kan krijgen en dat er dan nog meer cc in zou moeten om het allemaal weer wat strakker te krijgen. Ik heb dus besloten om voor de 260 cc te gaan. Ik twijfelde eerst tussen de 260 en 280, en hij zou ze allebei bestellen en ik kan dat voor de operatie aan hem vertellen wat ik wil. Mijn vriend was mee en die heeft ook meteen zijn vragen afgevuurd :) Dus we zijn er uit! 260 cc rond, dual plane. En daarna gepraat met een hele aardige vrouw. De operatie zou volgende week woensdag al plaats kunnen vinden, maar aangezien ik vandaag begonnen ben met mijn nieuwe baan , en ik na de operatie 1.5 week zowiezo vrij neem, ik eerst even met mijn baas moet praten :) Dus mijn uiteindelijke datum is 29 september, op een woensdag!! Heb er al helemaal zin in. Ik wilde het liefst zo snel mogelijk, maar alles moet wel goed geregeld en een weekje word dan wel erg krap. Vooral omdat ik de lening nog moet afsluiten, en dat gaat niet lukken in een week denk ik. 1 dag voor de operatie moet de aanbetaling (25% van het totaalbedrag, wat E3950,- is) betaald zijn.

Al met al een heel fijn gesprek gehad, helemaal gerustgesteld en vol vertrouwen in Dr. Maas !! IK KRIJG BOOOOOOBIES :D:126::63:

Ik hou jullie op de hoogte!!!

Liefs, Margootje

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hihi wat een leuk verslagje zeg. :D

Wauw je kan ook al lekker snel terecht!

Spannend he?

Nou zo te horen heb je er een heel goed gevoel bij dat ik ook heel erg fijn ^_^

Wat bedoeld je arts met na zwangerschap kunnen ze hangen en heb je meer cc's nodig?

Was dit de reden waarom je niet voor 300 koos?

Nou aftellen maar :D

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey marisjuh, bedankt voor je reactie. ja was zeker een heel fijn gesprek.

Nou, ik heb nu een 75A en ik ben nu 23, over een paar jaar wil ik wel kindjes en net als bij alle vrouwen, worden je borsten na borstvoeding niet meer zo straks als dat ze waren, omdat je huid oprekt en je gewoon meer ruimte krijgt waardoor het gaat hangen. Als je dan weer een bv doet, moet er meer cc in om die ontstane ruimte op te vullen, en ik wil zelf niet al te grote borsten, dus kan ik beter iets kleiner beginnen. Zowiezo vind ik 300 cc te groot voor mijn lijf op het moment. Dan kan ik dat beter doen als ik kindjes heb gehad en een wissel nodig heb ofzo. Dus 260 cc word het voor mij :) Later kan ik dan nog groter gaan en hoef ik niet TE groot uit te komen, vandaar.

groetjes!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Margootje,

Wat fijn dat je zo'n goed consult had met dr. Maas, 260cc is een goede keuze denk ik! :35: Is ook niet lang meer aftellen hé! Duimen dat alles goed loopt met je werk en met je lening en je kunt er dan voor gaan! Superspannend kan ik me voorstellen!

Liefs, :54:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi Margootje

jeetje meid,jij weet ons te verassen zeg :5: wat leuk dat je al meteen een datum hebt zeg,en dat is dus niet lang aftellen meer voor jou,heerlijk!!

en wie maakte de keus op rond,jij of de arts?

ik ga vermoeden dat je ene goede keus hebt gemaakt met 260cc dual plane,als je het mooi natuurlijk wilt houden.

en nu maar aftellen tot 29sep :43:

greetzz moontje

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Moontje:

Bedankt voor je post, ik ben zelf ook enorm blij dat ik niet zo lang meer hoef te wachten! Ik had voor mezelf al in mijn hoofd om ronde protheses te doen, maar Dr. Maas nam mijn weefseldikte op, en die was 2cm, dus hij zei dat het zou kunnen om anatomische te doen, maar als ik nog iets zou afvallen je grote kans hebt dat je de randen zou zien. Plus het feit dat als je ronde protheses dual plane plaatst je ongeveer hetzelfde effect krijgt als bij anatomische protheses.

Dus vandaar :)

Ik ga maar eens naar mijn werk. Vandaag gesprek met de baas ... spannend! :unsure: Ik ken die man amper maargoed..

Liefs!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo hallo!

Nou het viel harstikke mee! Hij reageerde niet raar, maar hij zei gewoon: prima, kijk maar hoeveel tijd je nodig hebt om te recoveren, en we zien je dan vanzelf weer terug :) Moest wel het een en ander regelen met personeelszaken, maar dat is allemaal oke. Morgen de bank bellen (vandaag niet aan toegekomen) en verder is alles ready. Mijn vriend neemt vrij, dus hij is dan 5 dagen na de operatie gewoon thuis.. heerlijk :D

Moet nog wel even wat makkelijke kleren kopen enzo... aanraders???

Liefs!!

Link naar reactie
Delen op andere sites




×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.