Chasingmydreams

Chasingmydreams : 10 augustus 2016 : Dr. Kortleve : Atrium Medisch Centrum : Heerlen

Recommended Posts

Hallo allemaal!

Al een hele tijd volg ik berichten hier op het borstenforum. Vandaag heb ik mij toch ook maar eens lid gemaakt, en zal ik mij kort even voorstellen. Ik ben momenteel 26 jaar. Al sinds mijn puberteit ben ik niet blij met mijn kleine borsten. Al die tijd zijn mijn borsten echt een issue voor mij geweest. Ik keek vaak op internet naar borstvergrotingen maar deed er verder niks mee. Ik deelde mijn 'probleem' met niemand, en schoof mijn verlangens weg omdat ik het simpelweg zelf als een taboe zag en het ook allemaal niet durfde. Nu een aantal maanden geleden heb ik toch besloten om het bespreekbaar te maken met familie en vrienden. Ook heb ik consulten gehad bij een PC, en jawel.. mijn operatie staat gepland! Halverwege augustus ben ik aan de beurt!!! Ik vind het heel bizar dat ik de knoop na zo'n lange tijd heb doorgehakt en voor mijn eigen geluk heb gekozen. Ik vind het doodeng, maar de beslissing voelt als een last van mijn schouders!

 

Het lezen van verschillende ervaringen hier op het forum vind ik erg fijn! Zo probeer ik me een beetje voor te bereiden op de operatie en de tijd erna! Ondankspreek dat ik het super spannend vind, en het nu erg dichtbij komt kijk ik er ook heel erg naar uit!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi meis, en welkom

Fijn dat je na al die jaren toch de knoop hebt doorgehakt en voor je eigen stukje geluk gaat kiezen, waardoor jij je dadelijk weer helemaal op en top vrouw gaat voelen.

En het is ook spannend en best wel een beetje eng, maar je moet het allemaal maar een beetje over je heen laten komen, en dan komt het echt goed.

Voor welke pc en kliniek heb je gekozen? en wanneer, dan kan ik dat ik je titel vermelden, is ook altijd leuk voor andere meiden om te zien wanneer iemand word geopereerd en door welke arts.

Via de zoekbalk kun je natuurlijk nog heel veel informatie vinden en heb je nog vragen,dan kun je die altijd hier stellen.

Nu lekker af gaan tellen , en de laatste voorbereidingen treffen.

xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh dat is al heel erg snel, spannend, haha , en ook een pc waarvan de naam toch wel af en toe voorbij komt.

En zo zie je maar, eerst hield je deze droom voor jezelf, je besluit om het te delen en nu nog maar een week wachten, hoe raar dat het soms kan lopen allemaal.

Ik ga het in je titel vermelden , en je topic verhuizen naar een andere categorie, hier kun je dan verder alles updaten.

xx

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dankjewel @Desert-Rose!

Zijn er nog tips ter voorbereiding? Ik denk dat ik heel veel al weet door het vele lezen van dit forum.. maar kan kan nog wel wat tips gebruiken ten aanzien van het rustig blijven voor de operatie.. haha!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haha tips voor het rustig blijven, das een goeie.

Nee meid, gezonde zenuwen horen erbij,probeer tot aan de operatie zoveel mogelijk afleiding te zoeken,lekker nog even met vriendinnen de stad in,want de eerste paar weken na je bv heb je daar niet echt behoefte aan, je voorbereidingen te treffen, weet niet of je bijv de lijstjes al hebt gelezen over verschillende voorbereidingen,makkelijke kleding, en wat je bijv wel en niet mag.

Zorg ook in ieder geval dat je genoeg paracetamol in huis hebt, overige pijnstilling krijg je over het algemeen op recept mee naar huis.

Heb je de eerste tijd voldoende hulp, want de eerste dagen is het toch wel heel erg prettig als je iemand in de buurt hebt, ook bijv met douchen, haren wassen etc.

En verder is het een kwestie van het eigenlijk maar over je heen laten komen, want je droom komt dadelijk uit, en dat gevoel is zo fijn, eindelijk boobs, en als je dat voor ogen houd,komt het allemaal goed.

xxx

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Hm volgens mij ben ik al goed voorbereid als ik dit zo lees! Pijnstillers al in huis, mijn vriend heeft tot na het weekend vrij, dus dat ik ook mooi!

Ik ga het maar gewoon op me af laten komen! Althans.. proberen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zo, vanochtend voor de medische foto's naar het ziekenhuis geweest en een kort gesprek bij de anesthesie. 

Alles komt nu heel erg dichtbij! Met name ook de spanning! Ik hoop dat ik het woensdag een beetje onder controle kan houden..

 

Ik moet nog sport bhs gaan halen. Advies was om twee maten te halen, 75 c en 75 d. Wat is verstandig om te doen? Eerst van beide maten 1 en dan bij halen? Met hoe veel sport bhs is iedereen begonnen? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hee meid, 

Heb net je verslagje gelezen, en morgen is het al jou grote dag! wat ontzettend spannend zeg..

Ik ben heel benieuwd wat je gaat zetten rond of anatomische en hoeveel cc. want ik denk dat wij dezelfde maat hebben aangezien de cupmaten van je sportbh's moest ik precies dezelfde als jou halen.

Wat ik heb gedaan is van beide maten 1 halen.. en de kaartjes er nog aan laten hangen.. want als de een te groot is kan je geld nog terug krijgen.. of kun je er 1 bij halen die je dan ruilt.

In totaal heb ik er nu 3 en dat vind ik persoonlijk meer dan genoeg aangezien ik na 6 weken een gewone bh mag dragen en dat kost ook al genoeg geld haha.

Als je nieuwsgierig ben kun je ook even in mijn album kijken ik ben nu 4 weken + 1dag po.

Volgens mij ben jij wel goed voorbereid voor je grote dag morgen.

Ik wens je heel veel succes toe!! hoe laat mag je morgen?

x

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey!

Ik had de sportbh maat 75c laatst eens gepast en vond het ontzettend strak zitten bij de omvang! Ik heb nu 80c en 80d gehaald.. 

Ik ben zojuist voor de laatste x bij de pc geweest. Er gaat 350cc in en volgens hem kom ik uit op een goede C. Een kleine D vind ik persoonlijk ook niet heel erg haha.. maar misschien word ik wat hebberig en past dat niet bij mijn postuur! Ik ben namelijk rond de 1.70 en weeg ongeveer 63 kg.

Morgen mag ik mij al om 6.50 uur melden! Lekker vroeg!! 

 

Ik ga nu even in je album spieken !! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spannend he!!

Oke mooie maat ik ben ook 1.70 en heb 345 anatomische laten zetten.

De omvang zit idd strak maar de bh moet ook best wel strak zitten aan de onderkant ik had eerst ook 1 maatje groter maar die vonden ze echt te los zitten.. maar als je er meerdere hebt is er sowieso wel 1 goed.

Je wilt idd snel groter, zou ik ook graag willen maar dat zou niet mooi staan bij mijn figuur en meer paste er ook niet in dan zouden ze aan de zijkant te veel na die kant gaan hangen.

Lekker dat je zo vroeg mag! aangezien je ook niks mag eten en dan heb je erna nog lekker de hele dag om bij te komen.

Heel veel succes!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dankjewel @Lotte90!! 

Ik heb voor de 80c en d gekozen omdat ik blijkbaar een omtrek heb van 78 cm.. 

Normaal in bhs heb ik wel 75,maar dit was zo n mega verschil dat ik voor 80 ben gegaan. Hoop dat ie het niet te los vindt nu.. hihi...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik denk dat ik je al mag feliciteren met je nieuwe boobs!! 

Hoe is het gegaan? Laat je maar lekker vertroetelen en rust maar lekker uit.

Dikke kus

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 @Lotte90

Ik zie nu pas je berichtje! Zoals je al in de chat hebt kunnen lezen heb ik ze inderdaad en heb ik vooral vandaag heel veel pijn gehad!

Ik was gisteren als eerste aan de beurt, ik was van te voren helemaal zen. Geen zenuwen of niks. En dat is eigenlijk helemaal niet hoe ik ben, want ben echt een zenuwpees normaal..

Voor ik het wist werd ik wakker en had ik borsten! Om 8 uur was ik aan de beurt en om 9.15 werd ik wakker op de uitslaapkamer. Daar een morfine spuit gekregen. Voelde me redelijk goed. Tegen 13.00 uur mocht ik naar huis maar telkens als ik recht ging zitten werd ik ontzettend duizelig en misselijk. Uiteindelijk ben ik pas rond 16.00 uur naar huis gegaan.

 

Vannacht niks geslapen.. vandaag overdag maar een uurtje.. 

De pijn in mijn linkerborst is onbeschrijfelijk maar momenteel iets rustiger. Daar teer ik even op verder.

De drains mochten er vandaag nog niet uit, dus die blijven helaas nog even. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites