Ga naar inhoud

Jabba : 3 november 2016 : Dr. koeijers : Mediconsult


Aanbevolen berichten

Even voorstellen:

ik ben januari 2004 geopereerd, mediconsult, dr Christiano, 340 cc voor de spier.(mcghan, ronde implantaten)  Altijd erg tevreden met deze boobies geweest, alleen zijn sinds vorig jaar rimpels ontstaan en voel ik de protheses. Dit is na twee zwangerschappen (en borstvoeding) daarnaast was ik erg veel aangekomen tijdens deze zwangerschappen (meer dan 20 kilo), en toen ik bijna terug op gewicht was, werd ik ziek waarbij ik in 2,5 week negen kilo Afviel en nog maar 46 kilo woog. 

Afgelopen weekend consult bij dr Van der Weij. Het viel hem op dat mijn borsten erg slap zijn geworden en dat ook het implantaat is verzakt. Eigenlijk wil ik niet groter dan ik nu heb (of had voordat de boel verzakte). Echter gaf hij aan dat er nu meer ruimte opgevuld zou moeten worden, en adviseert hij 500cc, rond Mentor II, ook voor de spier  Hij opperde ook  ook een lift, maar dat vind ik nu nog te ingrijpend/heftig Klinken.

de 500cc vind ik erg groot klinken. Ik ben 168, weeg 52 kilo, 37 jaar.  Had na vergroting 70E, dit toonde als als volle C/kleine D. Wel heb ik brede borsten, 14 cm. 

Ik ben op zoek naar informatie van dames die ook een wissel hebben gehad en ook slappere borsten hadden waarbij er (veel) meer in moest. Gaan de borsten hierdoor extra snel weer meer hangen? Hoe vond je zelf de omvangstoename? Of zijn er dames die daardoor juist voor lift zijn gegaanipv meer volume?

Daarnaast zegt de cohesieve gel II mij niet veel. Ervaringen hoe dat voelt? 

En ik vind het bijzonder fijn om meningen/gedachten van andere dames te horen over hoe zij denken dat 500cc bij mij zal staan!!

(ik kan zelf niet altijd snel reageren, maar lees alles vanzelfsprekend. Sowieso erg fijn om hier al rond te neuzen!)

 

liefs Jabba

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 5 weeks later...

Inmiddels heb ik ook een consult gehad bij dr Koeijers. Zijn advies is totaal anders: anatomisch achter de spier ipv voor en rond, plus dat we dan niet zo groot hoeven te gaan. 

Hij was zelfs vrij stellig om te zeggen dat een ronde voor de spier binnen enkele jaren voor dezelfde problemen zou zorgen: deuken en voelbare randen omdat mijn borstweesel/huid erg is afgenomen en de borst iets is gaan hangen. Hij liet zien hoe een ronde prothese wat plooien krijgt als hij hangt, en tekende ook duidelijk het verschil tussen hoe protheses in borst vallen (in een ander topic heeft uemand hier een mooie tekening van gemaakt)

Overigens adviseren beide artsen een lift, alhoewel het bij mij nu nog niet echt noodzakelijk is (tepel zit nog niet ter hoogte van onderste helft arm) maar tja, de natuurlijke gang naar beneden van mijn boobies is ingezet:-)  

Dr Koeijers wil bij anatomisch achter de spier tevens een huiddeel aan onderkant borst wegnemen om de tepel op een mooie plek te positioneren. Daarnaast zou hij de positie van de borst verbeteren: natuurlijke beweging van de borst is dst die met de jaren iets opzij naar buiten valt, en hij zou dan de borst iets hervormen door de borst iets meer naar het midden te maken en aan buitenkant dus de pocket te verkleinen (mijn woorden, weet niet exact hoe hij dat doen)

Naast deze optie was zijn voorkeur om een polyurathene prothese van polytech te plaatsen: deze zuigt zich als het ware vast en kan niet meer verplaatsen en geeft hierdoor beste resultaat waarbij verwachting is dat in toekomst ook geen lift nodig zal zijn, bij andere optie op den duur wel. Maar ik ben zelf huiverig voor deze relatief onbekende optie in NL. 

 

Samengevat heb ik dus 4 opties:

- borstlift en dan zijn alle opties open: optie bij beide artsen

- rond en voor spier , veel grotere protheses door vd Weij

- anatomisch en achter spier, plus weghalen huid in borstplooi: optie dr Koeijers

- anatomisch en achter met polyurathene prothese Polytech: optie dr Koeijers

 

Ik hoop dat jullie niet zijn afgehaakt na dit lange verhaal, ik heb allerlei vragen:

- wie is van rond voor na anatomisch achter gegaan en merk je zelf dat borst stugger is of minder natuurlijk valt?

- als je borst gaat hangen bij anaotmisch achter, heb je dan meer kans dat je zegmaar je eigen borst onder de prothese ziet hangen?

- ervaring met polyurathene protheses: wie heeft een wissel hiermee ondergaan, moest er veel borstweefsel worden weggenomen, zou je het aanraden, of juist niet? Weet iemand hier meer van?

Sorry, het is een lang verhaal geworden maar ik hoop zo dat iemand mij kan helpen in dit keuzeproces. Ben nu zo klaar met mijn huidige boobies met alle hobbels en bobbels en wil echt een goede keuze maken...(ik heb overigens ook tweede consult bij dr Koeijers aangevraagd, maar ja, jullie zijn voor mij belangrijke 'critical friends/experts'

liefs Jabba

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi hoi

Oef.. ik vind dit erg specialistisch om zomaar een antwoord op te geven.. Ook ik ben maar een leek haha

Even kijken of ik er überhaupt iets zinnigs over kan zeggen, al is dat lastig als je niet weet hoe het er nu bij jou uitziet.. De beeldvorming laat dan te wensen over, zeg maar ;) .

Uitgaande van meer hang in de borst, met prothese, is jouw huidkwaliteit ook achteruit gegaan.. Dit doordat je een paar keer meer bij bent gekomen zoals je zelf aangeeft en vervolgens ook weer afgevallen bent. Dit komt de elasticiteit van de huid niet ten goede en dus heb je idd sneller kans op meer hang als er meer gewicht in de huid gehangen wordt... Het voorstel van van der Weij, begrijp ik wel. Waarom snijden in een spier als het niet nodig is? Maar doordat jouw huidkwaliteit waarschijnlijk toch wat afgenomen is, zul je misschien wel wat eerder kans hebben op wat meer hang.. Maar... dat heeft iedereen die zwaardere borsten heeft. Enige wat je daar tegen kunt doen, is altijd een stevige bh dragen. (behalve 's nachts dan)
Om je borst op te vullen, zonder dat je (even uitgaande van het voor de spier plaatsen) een soort bal in een zakje krijgt, moet idd met een grotere prothese. Zo doet Nio dit ook altijd en ik moet zeggen dat hij er heel mooie resultaten mee bereikt. Het is dan dus wel zaak om het boeltje te blijven ondersteunen, maar eigenlijk moet dat dus altijd ;) 

Dan de optie van Koeijers... Het grote nadeel aan prothesen achter de spier in dit geval, is dat je eerder kans hebt op een double bubble. Je eigen weefsel gaat in de loop der jaren sowieso verder zakken.. plaats je dan een prothese achter de spier, dan blijft deze prothese op die plek zitten, maar je weefsel zakt er langzaamaan overheen.. Dit geeft een dubbele rand aan de onderkant in het begin, maar uiteindelijk heb je een bult ter hoogte van waar je borst hoort te zitten en daaronder hangt dan je eigen weefsel.
Je huid blijft namelijk even elastisch, alleen als je achter de spier plaatst, rust niet álle gewicht op het weefsel, dus zal het proces iets langzamer verlopen... Echter.... Wat gaat er gebeuren? (sorry als ik warrig over kom, ik zit hier hardop te brainstormen :P )
Bij voor de spier krijg je in de loop der jaren waarschijnlijk wat meer hang en bij achter de spier krijg je uiteindelijk een double bubble.. Na hoeveel jaar is dat? Geen idee!! Ligt eraan hoe goed en consequent je je borsten ondersteunt...

Enige wat ik zelf wel zou overwegen, is.... Waar moet je eerder weer voor onder het mes? Voor wat extra hang? Of voor een double bubble....?

Ik ben zelf geen fan van de polyurethaan prothesen, maar die zijn in de loop der jaren natuurlijk wel verbeterd, neem ik aan. Ik vind echter, als ik zelf de keuze zou hebben, dat er te weinig bekend is over het effect van de PUR op je lichaam, én het vasthechten aan je eigen weefsel is misschien wel makkelijk, maar het moet wel in 1 keer goed geplaatst worden, en bij het verwijderen van de prothese wordt er sowieso weefsel mee weggenomen, omdat dat dus verkleefd is met de prothese. Dat gebeurt niet bij een 'normale' prothese.

Ik maak het er niet makkelijker op volgens mij, en ik heb alweer een heel verhaal geschreven :45: Krijg het niet voor mekaar om het kort te houden....

Zelf heb ik geen ervaring met een anatomische prothese, maar ik heb wel bij mijn nicht mogen voelen en haar borsten zijn niet stugger dan de mijne (ik heb mentor rond cohesive I ) (zij natrelle anatomisch)
Oh, ik weet wel, dat de polyurethaan prothesen langer nodig hebben om soepel te worden dan de gewone prothesen, dus in het begin zal het wel dus langer duren bij deze dingen.

Ik denk zelf, maar ik kan even niet zien hoe oud je bent en of het financieel mogelijk is, dat een borstlift (de littekens vallen reuze mee, kijk maar eens bij Elvira123 en IngridK naar hun foto's) het langst mooie resultaat geeft, zeker als je dus ook niet te groot wilt gaan....
In het geval je een borstlift neemt, kun je elke prothese kiezen die je graag zou hebben en zal je borst het langste mooi blijven... Maar... het is lastig.. want wil je dat?

Oh en cohesive II is gewoon net iets vastere gel dan de cohesive I gel (mentor geeft alleen daar verschil tussen aan)
Anatomische prothesen zijn altijd cohesive III. Dus de cohesive II prothese zal qua zachtheid uitkomen tussen een anatomisch implantaat en je huidige implantaat :) 

Heb je vragen, stel ze gerust, citeer dan wel even mijn bericht anders zie ik je reactie misschien over het hoofd.

xxx BB

Link naar reactie
Delen op andere sites

Op 16 juli 2016 om 16:37 zei best_boobie:

Hoi hoi

Oef.. ik vind dit erg specialistisch om zomaar een antwoord op te geven.. Ook ik ben maar een leek haha

Even kijken of ik er überhaupt iets zinnigs over kan zeggen, al is dat lastig als je niet weet hoe het er nu bij jou uitziet.. De beeldvorming laat dan te wensen over, zeg maar ;) .

Uitgaande van meer hang in de borst, met prothese, is jouw huidkwaliteit ook achteruit gegaan.. Dit doordat je een paar keer meer bij bent gekomen zoals je zelf aangeeft en vervolgens ook weer afgevallen bent. Dit komt de elasticiteit van de huid niet ten goede en dus heb je idd sneller kans op meer hang als er meer gewicht in de huid gehangen wordt... Het voorstel van van der Weij, begrijp ik wel. Waarom snijden in een spier als het niet nodig is? Maar doordat jouw huidkwaliteit waarschijnlijk toch wat afgenomen is, zul je misschien wel wat eerder kans hebben op wat meer hang.. Maar... dat heeft iedereen die zwaardere borsten heeft. Enige wat je daar tegen kunt doen, is altijd een stevige bh dragen. (behalve 's nachts dan)
Om je borst op te vullen, zonder dat je (even uitgaande van het voor de spier plaatsen) een soort bal in een zakje krijgt, moet idd met een grotere prothese. Zo doet Nio dit ook altijd en ik moet zeggen dat hij er heel mooie resultaten mee bereikt. Het is dan dus wel zaak om het boeltje te blijven ondersteunen, maar eigenlijk moet dat dus altijd ;) 

Dan de optie van Koeijers... Het grote nadeel aan prothesen achter de spier in dit geval, is dat je eerder kans hebt op een double bubble. Je eigen weefsel gaat in de loop der jaren sowieso verder zakken.. plaats je dan een prothese achter de spier, dan blijft deze prothese op die plek zitten, maar je weefsel zakt er langzaamaan overheen.. Dit geeft een dubbele rand aan de onderkant in het begin, maar uiteindelijk heb je een bult ter hoogte van waar je borst hoort te zitten en daaronder hangt dan je eigen weefsel.
Je huid blijft namelijk even elastisch, alleen als je achter de spier plaatst, rust niet álle gewicht op het weefsel, dus zal het proces iets langzamer verlopen... Echter.... Wat gaat er gebeuren? (sorry als ik warrig over kom, ik zit hier hardop te brainstormen :P )
Bij voor de spier krijg je in de loop der jaren waarschijnlijk wat meer hang en bij achter de spier krijg je uiteindelijk een double bubble.. Na hoeveel jaar is dat? Geen idee!! Ligt eraan hoe goed en consequent je je borsten ondersteunt...

Enige wat ik zelf wel zou overwegen, is.... Waar moet je eerder weer voor onder het mes? Voor wat extra hang? Of voor een double bubble....?

Ik ben zelf geen fan van de polyurethaan prothesen, maar die zijn in de loop der jaren natuurlijk wel verbeterd, neem ik aan. Ik vind echter, als ik zelf de keuze zou hebben, dat er te weinig bekend is over het effect van de PUR op je lichaam, én het vasthechten aan je eigen weefsel is misschien wel makkelijk, maar het moet wel in 1 keer goed geplaatst worden, en bij het verwijderen van de prothese wordt er sowieso weefsel mee weggenomen, omdat dat dus verkleefd is met de prothese. Dat gebeurt niet bij een 'normale' prothese.

Ik maak het er niet makkelijker op volgens mij, en ik heb alweer een heel verhaal geschreven :45: Krijg het niet voor mekaar om het kort te houden....

Zelf heb ik geen ervaring met een anatomische prothese, maar ik heb wel bij mijn nicht mogen voelen en haar borsten zijn niet stugger dan de mijne (ik heb mentor rond cohesive I ) (zij natrelle anatomisch)
Oh, ik weet wel, dat de polyurethaan prothesen langer nodig hebben om soepel te worden dan de gewone prothesen, dus in het begin zal het wel dus langer duren bij deze dingen.

Ik denk zelf, maar ik kan even niet zien hoe oud je bent en of het financieel mogelijk is, dat een borstlift (de littekens vallen reuze mee, kijk maar eens bij Elvira123 en IngridK naar hun foto's) het langst mooie resultaat geeft, zeker als je dus ook niet te groot wilt gaan....
In het geval je een borstlift neemt, kun je elke prothese kiezen die je graag zou hebben en zal je borst het langste mooi blijven... Maar... het is lastig.. want wil je dat?

Oh en cohesive II is gewoon net iets vastere gel dan de cohesive I gel (mentor geeft alleen daar verschil tussen aan)
Anatomische prothesen zijn altijd cohesive III. Dus de cohesive II prothese zal qua zachtheid uitkomen tussen een anatomisch implantaat en je huidige implantaat :) 

Heb je vragen, stel ze gerust, citeer dan wel even mijn bericht anders zie ik je reactie misschien over het hoofd.

xxx BB

Bedankt voor de uitgebreide reactie zeg! Erg fijn. Ik merk dat ik vrijwel op deze,fde denklijn zit als jij, dus ik snap je heel goed:-) 

Ik zal binnenkort eens kijken hoe ik een foto kan plaatsen. Ik denk dat mijn huidige situatie het best als pseuoptisis omschreven kan worden.  Oftewel, bovenkant leeg, zwaarte (en huidige prothese) onder in de borst maar wel met tepel die nog hoog staat. En ik ben 37, hoef geen pronte jonge meidenborsten, wil vooral van de gaten en randen en hobbels en bobbels af, en geen risico op herhaling hiervan.

Huidige protheses (rond 340 op spier) zijn tot tweede zwangerschap (dus circa 11 jaar) prachtig (!!) geweest, maar daarna is de huid dun geworden. En dat is mijn grote angst, dat bij rond voor de spier het binnen enkele jaren weer zo zal voelen. Overigens moet ik eerlijk zeggen dat ik dit aspect bij vele dames onderbelicht vind in hun keuze, terwijl velen aangeven in de toekomst kids te willen en hier dus gedegen risico op bestaat  (ook in mijn keuzeproces destijds nooit aandacht aan besteed destijds omdat het 'ver van mijn bedshow' was toen)

 Hoewel ik in eerste instantie erg tegen lift was, ook omdat ik hier nooit aangedacht had omdat mijn tepels nog hoog staan, begin ik aan het idee te wennen. Financieel is het te dragen, maar wel slikken. De horizontale lift die Dr Koeijers ook in een optie heeft meegenomen, is volgens mij vrij onbekend. Alleen engelstalige info vind ik hierover, en nog vrij beperkt. Heb jij hier kennis van?

Helder verhaal over double bubble, was mij nog enigszins onduidelijk maar jouw verhaal is erg verhelderend hierover, thanxs.

Bedankt voor de tips voor de foto,s, daar ga ik zeker naar kijken. 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh.. verdorie, ik lees nu eigenlijk toch wel wat anders in je verhaal!
Je hebt het over dat je onderpool eigenlijk heel groot is, en ik denk dat jij bottoming out hebt.. En nu snap ik ook waarom Koeijers dan wil werken met die PUR prothesen.
Heeft Koeijers het dan ook gehad over de borstplooi verhogen en die vastzetten aan de ribben (weefsel op de ribben)? Of is dat niet wat hij bedoelde met die horizontale lift?
In dat geval, noemt hij het gewoon zo, maar wat hij eigenlijk bedoelt is, dat hij je borstplooi weer netjes op zijn plaats zet, en door het plaatsen van prothesen die zich snel vasthechten in je weefsel, zal de druk op je borstplooi niet zo groot zijn. (het gewicht van de prothese hangt dan meer in je spier, zeg maar, omdat de prothese zich daar aan vast 'grijpt')
Een foto van je huidige borsten, zou echt enorm helpen.. Ik kan je wel vertellen of je bottoming out hebt of niet.

Bottoming out is namelijk niet persé noodzakelijk op te lossen door die PUR prothesen, en misschien is een lift dan zelfs ook niet nodig..
Je mag me ook een foto in pb sturen, maar zet dan wel even de huidige prothese erbij (zoveel mogelijk info) en de twee voorstellen, dan ga ik me er iets meer in verdiepen.. Ik wil dan kijken welke breedte prothese je nu hebt, en welke je geadviseerd gekregen hebt. Ook de projectie neem ik dan mee..
Het hoeft namelijk, zoals ik het nu lees, helemaal niet nodig te zijn om te liften.. enkel het verplaatsen van je borstplooi, maar deze dan wel heel goed vasthechten, (dacht dat dan ook je huidige kapsel mee omgevouwen werd en mee vastgehecht voor extra stevigheid) zou al voldoende moeten zijn..
Er is 1 pc in Nederland, die ik weet dat gespecialiseerd is in bottoming out.. Dat is dr. Paris Melis. Werkt in het Rode kruis ziekenhuis in Beverwijk, maar als je googled, zie je ook dat hij een privékliniek heeft.
Stel dat dit is wat je hebt, zou je altijd bij hem een consult kunnen plannen om zo erachter te komen wat de beste methode is in jouw geval.

Tag of citeer me, of stuur me pb, zodat ik tenminste weer reageer hier of in pb :)

xxx

Link naar reactie
Delen op andere sites

10 uur geleden zei best_boobie:

Oh.. verdorie, ik lees nu eigenlijk toch wel wat anders in je verhaal!
Je hebt het over dat je onderpool eigenlijk heel groot is, en ik denk dat jij bottoming out hebt.. En nu snap ik ook waarom Koeijers dan wil werken met die PUR prothesen.
Heeft Koeijers het dan ook gehad over de borstplooi verhogen en die vastzetten aan de ribben (weefsel op de ribben)? Of is dat niet wat hij bedoelde met die horizontale lift?
In dat geval, noemt hij het gewoon zo, maar wat hij eigenlijk bedoelt is, dat hij je borstplooi weer netjes op zijn plaats zet, en door het plaatsen van prothesen die zich snel vasthechten in je weefsel, zal de druk op je borstplooi niet zo groot zijn. (het gewicht van de prothese hangt dan meer in je spier, zeg maar, omdat de prothese zich daar aan vast 'grijpt')
Een foto van je huidige borsten, zou echt enorm helpen.. Ik kan je wel vertellen of je bottoming out hebt of niet.

Bottoming out is namelijk niet persé noodzakelijk op te lossen door die PUR prothesen, en misschien is een lift dan zelfs ook niet nodig..
Je mag me ook een foto in pb sturen, maar zet dan wel even de huidige prothese erbij (zoveel mogelijk info) en de twee voorstellen, dan ga ik me er iets meer in verdiepen.. Ik wil dan kijken welke breedte prothese je nu hebt, en welke je geadviseerd gekregen hebt. Ook de projectie neem ik dan mee..
Het hoeft namelijk, zoals ik het nu lees, helemaal niet nodig te zijn om te liften.. enkel het verplaatsen van je borstplooi, maar deze dan wel heel goed vasthechten, (dacht dat dan ook je huidige kapsel mee omgevouwen werd en mee vastgehecht voor extra stevigheid) zou al voldoende moeten zijn..
Er is 1 pc in Nederland, die ik weet dat gespecialiseerd is in bottoming out.. Dat is dr. Paris Melis. Werkt in het Rode kruis ziekenhuis in Beverwijk, maar als je googled, zie je ook dat hij een privékliniek heeft.
Stel dat dit is wat je hebt, zou je altijd bij hem een consult kunnen plannen om zo erachter te komen wat de beste methode is in jouw geval.

Tag of citeer me, of stuur me pb, zodat ik tenminste weer reageer hier of in pb :)

xxx

hey best_boobie,

Ik heb geprobeerd wat foto's te uploaden: zowel van huidige situatie als zoals die was circa 10 mnden PO in 2004 en de voorsituatie voor de borstvergroting in 2004. (Ik hoop dat je ze kunt zien, anders moet ik een tweede poging wagen)

Ikzelf denk niet echt aan bottoming out; enerzijds omdat ik zou verwachten dat artsen dat zouden benoemen en anderzijds omdat je dan toch een dubbele onderrand zou moeten zien?

Enfin, erg fijn als jij jouw mening zou laten horen a.d.h.v.d. foto's.  En wederom een erg verhelderend verhaal van je, ik laat de info die je geeft nog even bezinken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sorry, ik zie geen foto's op je profiel. 

Heb je ze misschien privé gezet? Dan zou je mijn naam nog moeten toevoegen, als je op album bewerken klikt.

Als je na 5 april lid geworden bent, (kan dat ff niet zien op mn telefoon terwijl ik dit bericht typ :P ) dan heb je een pb gekregen bij aanmelding, waar ook een link naar het topic in staat, hoe je een album aanmaakt :)

Lukt het niet, laat me dan even weten waar het mis gaat.

Xxx

Link naar reactie
Delen op andere sites

3 uur geleden zei best_boobie:

Sorry, ik zie geen foto's op je profiel. 

Heb je ze misschien privé gezet? Dan zou je mijn naam nog moeten toevoegen, als je op album bewerken klikt.

Als je na 5 april lid geworden bent, (kan dat ff niet zien op mn telefoon terwijl ik dit bericht typ :P ) dan heb je een pb gekregen bij aanmelding, waar ook een link naar het topic in staat, hoe je een album aanmaakt :)

Lukt het niet, laat me dan even weten waar het mis gaat.

Xxx

Mijn excuses, ik heb het forum vervuild:-(  Ik heb in eerste instantie foto's albumloos bij 'overige plastische ingrepen'geplaatst. Ik krijg ze daar niet meer weg... (twee peuters entertainen en foto's plaatsen/maken gaat niet goed samen)

Ik heb zojuist een map aangemaakt, onder mijn naam bij borstvergroting, foto's voor iedereen toegankelijk. Hopelijk kun je hier wel in kijken! xx 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi hoi

Sorry voor de late reactie, had niet eerder tijd om mijn notificaties door te werken.

Ik zal zometeen even kijken of ik de losse foto's kan weghalen, die horen bij je forumvervuiling haha ;) 

Sja.. ik heb net even gekeken naar je foto's en wat ik heel moeilijk kan zien is, of je borst over de borstplooi hangt, of dat de onderkant van je borst, tevens je borstplooi is... Kun je met een vinger onder je borst, of is het echt de onderkant borst, dat je ziet?

Die rimpels die je namelijk hebt, vind ik niet horen bij een 'hangende' borst (sorry voor het oneerbare woord) maar vind ik meer iets voor een uitgezakte borstplooi, omdat de prothese dan de breedte van je pocket aanhoudt, maar wel verder naar beneden wil. Je krijgt dan meer het ovale idee als je de prothese zou bekijken en dan krijg je dus meer rimpelvorming.

Zou je me hier nog iets in kunnen verduidelijken?
En hoe is je planning nu eigenlijk?
Heb je nog ergens een (tweede) consult staan?

xxx

Link naar reactie
Delen op andere sites

2 uur geleden zei best_boobie:

Hoi hoi

Sorry voor de late reactie, had niet eerder tijd om mijn notificaties door te werken.

Ik zal zometeen even kijken of ik de losse foto's kan weghalen, die horen bij je forumvervuiling haha ;) 

Sja.. ik heb net even gekeken naar je foto's en wat ik heel moeilijk kan zien is, of je borst over de borstplooi hangt, of dat de onderkant van je borst, tevens je borstplooi is... Kun je met een vinger onder je borst, of is het echt de onderkant borst, dat je ziet?

Die rimpels die je namelijk hebt, vind ik niet horen bij een 'hangende' borst (sorry voor het oneerbare woord) maar vind ik meer iets voor een uitgezakte borstplooi, omdat de prothese dan de breedte van je pocket aanhoudt, maar wel verder naar beneden wil. Je krijgt dan meer het ovale idee als je de prothese zou bekijken en dan krijg je dus meer rimpelvorming.

Zou je me hier nog iets in kunnen verduidelijken?
En hoe is je planning nu eigenlijk?
Heb je nog ergens een (tweede) consult staan?

xxx

hey Best_boobie,

Geen sorry, juist dank voor alle info en tijd die je aan me besteedt! Heel erg fijn.

Ik snap wel denk ik wat jij in beeld wilt krijgen, ik heb geprobeerd wat foto's te maken (zie album) met een vinger onder de borst. Ik kan als ik rechtop sta, 1 vinger onder de borst krijgen die dan tegen de plooi aandrukt. Maar als je recht voor me staat, zie je de onderkant van die vinger nog wel (als je begrijpt wat ik bedoel) 

Foto's maken blijft lastig, is niet een van mijn "core qualities' helaas.. 

Beide artsen die ik heb bezocht (vd Weij en Koeijers) hadden het over wat verzakte protheses overigens. Ze hebben niet benoemd dat de borstplooi gezakt is. Ik merk wel dat wanneer ik lig, de protheses ook dan helemaal wegzakken onder mijn oksels. Dus naar boven en opzij vallen, ik vrees dat dat toch wel erg door slapper wordend weefsel komt... Koeijers zei net als jij dat het niet oogt als een hangende borst, maar ergens wel zo is omdat zwaartepunt door zakkende protheses gedaald is.

Ik heb nog geen beeld van wat een uitgezakte borstplooi is (sorry voor alle vragen, ben een grotere leek dan ik van te voren zelf had ingeschat). Ik ga googlen of ik daar wat afbeeldingen van kan vinden.

Overigens hebben de littekens van mijn eerste boobjob altijd wel iets boven de borstplooi gezeten, zeg 0.5 cm.

Ik heb op 2 augustus een tweede consult staan bij dr Koeijers. Hij kwam mij als zeer kundig over en ik denk niet dat een derde arts bezoeken mij zal helpen in het keuzeproces. Ik wil dan -als de verkregen informatie bevredigend is- de knoop doorhakken en eind dit jaar de operatie laten uitvoeren.

XXXX

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou, deze foto's verduidelijken inderdaad weer een en ander en bottoming out sluit ik dus nu uit Zeker ook omdat je eigenlijk min of meer aangeeft dat je littteken al vanaf het begin op dezelfde plek zit
Je foto's gezien te hebben, ziet het er idd ook meer uit als dat je onderpool wat 'slap' geworden is en dus uitgezakt is Je ziet eigenlijk precies hoe je prothese in je borst zit als je van opzij kijkt, met die vinger eronder!

Wat hiervoor de juiste oplossing is, is aan de pc idd.... Er zullen meerdere wegen naar Rome leiden.
Ik ben zelf gewoon geen fan van PUR, maar dat wil niet zeggen dat ik het je af ga raden. Als jij een goed gevoel had bij de beredenering van Koeijers, dan moet je dat zeker doen!
Ik moet wel zeggen, dat ik dan oprecht heel benieuwd ben hoe het gaat worden en wat hij precies gaat doen. Ik leer namelijk altijd graag bij, dus als je wilt mag je me op de hoogte houden :) 

xxx BB

Link naar reactie
Delen op andere sites

2 uur geleden zei best_boobie:

Nou, deze foto's verduidelijken inderdaad weer een en ander en bottoming out sluit ik dus nu uit Zeker ook omdat je eigenlijk min of meer aangeeft dat je littteken al vanaf het begin op dezelfde plek zit
Je foto's gezien te hebben, ziet het er idd ook meer uit als dat je onderpool wat 'slap' geworden is en dus uitgezakt is Je ziet eigenlijk precies hoe je prothese in je borst zit als je van opzij kijkt, met die vinger eronder!

Wat hiervoor de juiste oplossing is, is aan de pc idd.... Er zullen meerdere wegen naar Rome leiden.
Ik ben zelf gewoon geen fan van PUR, maar dat wil niet zeggen dat ik het je af ga raden. Als jij een goed gevoel had bij de beredenering van Koeijers, dan moet je dat zeker doen!
Ik moet wel zeggen, dat ik dan oprecht heel benieuwd ben hoe het gaat worden en wat hij precies gaat doen. Ik leer namelijk altijd graag bij, dus als je wilt mag je me op de hoogte houden :) 

xxx BB

Lieve BB,

bedankt voor alle kennis die je hebt willen delen. Zeer waardevol voor mij. Ik had net opgeschreven dat ik mijn prothese ongeveer kon vastpakken, maar dat vond ik zo luguber klinken. Maar nu schreef jij het ook al:-)

Natuurlijk zal ik blijven posten en mijn info met jou -en anderen uiteraard- delen! 

Na de 2e weet ik meer! 

Xxxx Jabba

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb even bij je foto's gekeken.

Als leek lijkt het wel dat de prothese's niet meer zijn ingekapseld en een eigen leven zijn gaan lijden.

Ik wens je veel succes op 2 augustus bij Dr.Koeijers.

xx Ank

Link naar reactie
Delen op andere sites

7 uur geleden zei best_boobie:

.... Er zullen meerdere wegen naar Rome leiden.

Mijn gevoel zegt..consult plannen bij Nio! Wil hiermee uiteraard niet de goed aangeschreven PC's afvallen maar dit klinkt als een job voor Nio ;) 

Op 15 juni 2016 om 16:42 zei Jabba:

de 500cc vind ik erg groot klinken. Ik ben 168, weeg 52 kilo, 37 jaar.  Had na vergroting 70E, dit toonde als als volle C/kleine D. Wel heb ik brede borsten, 14 cm. 

En ik vind het bijzonder fijn om meningen/gedachten van andere dames te horen over hoe zij denken dat 500cc bij mij zal staan!!

(ik kan zelf niet altijd snel reageren, maar lees alles vanzelfsprekend. Sowieso erg fijn om hier al rond te neuzen!)

liefs Jabba

Heb dezelfde maten en gewicht ( en 500cc) maar niet dezelfde voorsituatie ( A/Bcup-achter de spier) maar wil even terugkomen op die 500cc. Het klinkt veel maar als je deze past in je bh en een truitje aan doet zul je zien dat het reuze meevalt. Weet niet of je deze uberhaupt heb gepast? En had je voorbeeldboobs bij je en gevraagd of deze haalbaar waren bij je in je huidige situatie? 

En hiernaast zou ik je toch een consult met Nio willen adviseren. Je geeft aan dat een derde consult geen toegevoegde waarde zou hebben maar ik denk in deze situatie het tegenovergestelde. Wil hiermee niet zeggen dat je huidige keuze in PC niet goed is maar waarom niet aanhoren wat hij heeft te zeggen? Hij heeft toch een aardige CV opgebouwd met "lastige gevallen" en dit bedoel ik respectvol hoor :P Ben je breder geïnformeerd en je kunt tevens de aangeboden adviezen met hem bespreken. 

Succes en veel wijsheid in deze xx

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

13 uur geleden zei BrownieG:

Mijn gevoel zegt..consult plannen bij Nio! Wil hiermee uiteraard niet de goed aangeschreven PC's afvallen maar dit klinkt als een job voor Nio ;) 

Heb dezelfde maten en gewicht ( en 500cc) maar niet dezelfde voorsituatie ( A/Bcup-achter de spier) maar wil even terugkomen op die 500cc. Het klinkt veel maar als je deze past in je bh en een truitje aan doet zul je zien dat het reuze meevalt. Weet niet of je deze uberhaupt heb gepast? En had je voorbeeldboobs bij je en gevraagd of deze haalbaar waren bij je in je huidige situatie? 

En hiernaast zou ik je toch een consult met Nio willen adviseren. Je geeft aan dat een derde consult geen toegevoegde waarde zou hebben maar ik denk in deze situatie het tegenovergestelde. Wil hiermee niet zeggen dat je huidige keuze in PC niet goed is maar waarom niet aanhoren wat hij heeft te zeggen? Hij heeft toch een aardige CV opgebouwd met "lastige gevallen" en dit bedoel ik respectvol hoor :P Ben je breder geïnformeerd en je kunt tevens de aangeboden adviezen met hem bespreken. 

Succes en veel wijsheid in deze xx

 

Ik heb bij Vd Weij wel gepast, maar was lastig omdat ik mijn eigen boobies moest opdrukken met pasprothese erbij, en afhankelijk van hoe ik de boel lifte, was een grootte zichtbaar. Ik ga zo wel even kijken of foto van jou in galerij kan vinden! 

Ik heb het vooroordeel dat Nio vaak legere/hangende borsten opvult tot gewenste resultaat, en ik heb zelf twijfel bij of dat bij mijn slappe huid wel een lange termijn oplossing is (of dat de boel in korte tijd richting het zuiden stort:-)) 

Maar ik hou dit advies zeker in gedachten als ik nog twijfel heb na mijn extra consult bij Koeijers. Want er zijn zoveel dames gelukkig met Nio-boobies dat ik dat vooroordeel dan maar even los moet laten. En je mag me gerust een moeilijker geval noemen hoor, ik vind het zelf namelijk ook best lastig in deze situatie :-). En ik ben ook wel verbaasd dat verschillende artsen zulke tegenovergestelde adviezen kunnen geven qua plaatsing en vorm. Tuurlijk hebben ze een voorkeur, maar blijkbaar is het toch flexibeler qua oplossing dan ik zelf van te voren dacht.

xxx thanks voor het meedenken!! Jabba

Link naar reactie
Delen op andere sites

14 uur geleden zei Ank:

Ik heb even bij je foto's gekeken.

Als leek lijkt het wel dat de prothese's niet meer zijn ingekapseld en een eigen leven zijn gaan lijden.

Ik wens je veel succes op 2 augustus bij Dr.Koeijers.

xx Ank

Daar had ik zelf nog geeneens over nagedacht. Zou dat echt mogelijk zijn? In ieder geval ben ik een vraag rijker op mijn consult! Mocht het kunnen, laat ik het weten! 

X Jabba

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey hey,

Zal je toevoegen ( staan prive) maar nogmaals onze voorsituatie is niet te vergelijken he dus het kan zo zijn dat de 500cc anders bij jouw eruit gaat zien. Volg je gevoel in deze en weet dat je nog een SO kan hebben bij Nio :) 

Groetjes

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Jabba Bij mij wilde dr. Koeijers ook polytech inplantaten plaatsen. Een dag later werd ik gebeld dat gezien mijn situatie (volledig lege hangzakjes) een borstvergroting te ongewikkeld was. 

Echter dacht Dr. Nio daar anders over en sta om bij hem ingepland voor een "gewone" BV. 

Ik zou je adviseren ook bij hem op consult te gaan. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Susannah en @Kheyra : jeetje he, ik heb nu al van 5 vrouwen, waaronder jullie, de tip van Nio gekregen! Wat fijn dat er zoveel vrouwen met mij mee willen denken en enorm tevreden over Nio zijn! 

Ergens ben ik een eigenwijze donder die haar positieve gevoel bij Koeijers wil volgen en denkt dat een derde arts alleen maar verder verwarrend zal zijn, maar ik begin nu wel te twijfelen of ik niet ook bij hem langs moet gaan.... Zo veel tevreden vrouwen is wel de beste referentie die iemand kan hebben...

Ik ga in ieder geval maandag voor mijn tweede consult bij Koeijers, en daarna beslis ik wat mijn vervolgpad zal zijn: ben ik volkomen tevreden en vol vertrouwen blijf ik bij hem, en bij lichte twijfel eerst langs Nio voor ik een knoop doorhak...

bedankt voor jullie berichten, ik laat weten wat mijn stappen hierna Zijn..

xxx Jabba

Link naar reactie
Delen op andere sites

52 minuten geleden zei Jabba:

@Susannah en @Kheyra : jeetje he, ik heb nu al van 5 vrouwen, waaronder jullie, de tip van Nio gekregen! Wat fijn dat er zoveel vrouwen met mij mee willen denken en enorm tevreden over Nio zijn! 

Ergens ben ik een eigenwijze donder die haar positieve gevoel bij Koeijers wil volgen en denkt dat een derde arts alleen maar verder verwarrend zal zijn, maar ik begin nu wel te twijfelen of ik niet ook bij hem langs moet gaan.... Zo veel tevreden vrouwen is wel de beste referentie die iemand kan hebben...

Ik ga in ieder geval maandag voor mijn tweede consult bij Koeijers, en daarna beslis ik wat mijn vervolgpad zal zijn: ben ik volkomen tevreden en vol vertrouwen blijf ik bij hem, en bij lichte twijfel eerst langs Nio voor ik een knoop doorhak...

bedankt voor jullie berichten, ik laat weten wat mijn stappen hierna Zijn..

xxx Jabba

Volg vooral jouw 'gut' feeling! Dat moet leidend zijn in jouw beslissing! Koeijers is naar wat ik hoor ook een kundig pc!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weeks later...

Lieve ladies,

Afgelopen maandag heb ik mijn tweede consult bij dr Koeijers gehad, nu met partner erbij. Ten eerste erg fijn dat hij alle tijd neemt om al mijn vragen te beantwoorden, en daarnaast aangaf dat ik vervolgvragen altijd mag mailen; mooie service en betrokkenheid bij de onzekerheid die bij zo'n proces horen!!

Hoewel ik een lichte voorkeur had voor een wissel naar anatomisch dual plane met daarbij wegnemen van huid in huidplooi, ben ik door het gesprek toch veranderd van mening en heb ik besloten te gaan voor een lift plus anatomisch dual plane!

Belangrijkste reden is dat hij van mening is dat bij mijn eerste operatie de pocket wat te wijd is ingezet, plus een natuurlijke wat masculiene tepelpositie (oftewel: ze staan wat verder van elkaar af dan gemiddeld) Hij gaf overigens aan dat hij dit -als ik niet voor een lift zou kiezen- zou corrigeren door de prothese wat gekanteld te plaatsen en daarnaast de borst ook wat naar binnen te verplaatsen. Dit vind ik eigenlijk al een soort 'work-around' die mij niet optimaal in de oren klinkt/risicovoller. Daarnaast voel ik zelf gewoon dat mijn eigen weefsel/huid erg slap is geworden, wat betekent dat het risico op plooien groter is, ook bij een anatomische achter de spier. En door mijn huidige zeer zichtbare plooien aan de bovenzijde van de borst (gaten noem ik ze zelf), ben ik hier heel beducht op.

Mijn grootste weerstand tegen een lift betrof de littekens. Echter, ik zou sowieso door de inname van huid al een extra groot litteken er aan overhouden onder de borstplooi, en het schijnt dat de andere littekens veruit het snelste vervagen.

Mijn angst bij de lift plus wissel is dat na een lift er gewoon minder ruimte is voor een prothese. Dus dat betekent  kleinere protheses dan ik zonder lift zou kunnen hebben . Ik heb nu 340 rond voor de spier, en was altijd heel erg blij met de grootte..... Hij kan nu alleen nog grof schatten dat hij tussen de 300 en 400 uit zal komen. Werkelijk geen idee wat mij dit zal brengen, want ik heb ook geen idee wat mijn cupmaat is zonder huidige prothese.. Iemand die een schatting kan geven, ervaring mee heeft??

en een andere angst is dat ik ronde protheses cohesie I gewend ben, en dat anatomische cohesie III hebben, en dat het afhankelijk is van je eigen borstweefsel hoe zacht het uiteindelijk aan gaat voelen. Hij benadrukte dat het bij anatomische juist de bedoeling is dat het niet beweegt, dus ik heb geen idee hoe dit bij mij zal zijn. BB heeft al verteld dat het bij haar nichtje heel zacht ook aanvoelde, maar ja....ieder mens is uniek, heowel mij dit wel wat geruststeld!

Uiteindelijk heb ik een aantal stellingen aan mezelf voorgelegd, samengevat zoiets als: wil ik liever iets zachtere grotere borsten met potentieel risico op hang en dus weer plooien, of wil ik liever kleinere stuggere borsten met veel minimaler risico op plooien? En toen voelde ik dat ik liever kleiner en stevig dan groot en straks met 7 jaar weer in eht zelfde schuitje te zitten.

Enfin, lang verhaal.. Knoop doorgehakt, flink geslikt over het bedrag wat toch wel een stuk hoger is dan bij een eerste borstvergroting of reguliere wissel, en nu nog datum prikken en ondersteuning regelen bij de zorg voor mijn kleintjes van 2 en 3..

Ik vind trouwens dat niet in iedereen in mijn omgeving dit hoeft te weten (schoonfamilie, werk echtgenoot) Wie heeft er een goed excuus zodat man al van te voren veel dagen vrij kan plannen in die zes weken hersteltijd, zonder dit te hoeven zeggen?

Nou ja, is lang verhaal geworden.. Ik laat het jullie weten als ik mijn datum heb (denk aan eind oktober of beginnovember, ben ik lekker weer mobiel met kerst)

Liefs,

Jabba

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.