Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Kheyra

Full Member
 • Aantal bijdragen

  152
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

44 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Eindhoven
 • Interests
  Sporten, hardlopen en haken.

Recente profielbezoeken

2575 profielweergaven
 1. @Desert-Rose @Sweetboobs16 @Jaydee Ik weet dat het tillen fout is, maar voor het in en uit bed halen ontkom ik er niet aan. Daarvoor heb ik geen hulp. De rest van de dag sjouw ik niet met ze. Voor wat betreft de medicatie heb ik gelukkig geen last van mijn maag. Afbouwen zal nog wel even duren, want de pijn is draaglijk, maar daar is ook alles mee gezegd. Ik heb echt nog veel pijn. Hoop heel snel op verbetering, want ik wordt er wat depri van. Dag en nacht pijn, slecht slapen... Fijn te lezen dat er niet zo snel iets echt kapot kan. Het voelt wel heel vervelend het bewegen van de protheses. Ook als ik 's nachts plat op mijn rug lig voelt het alsof ze wat meer omhoog schuiven. Mijn volgende afspraak bij dr. Nio heb ik op 13 oktober. Dan ben ik 8 weken PO. Hoop toch echt dat de pijn dan helemaal weg is.
 2. @Desert-Rose @Sweetboobs16 @Jaydee Thanx girls! De Diclofenac was extra. Ik zat nog aan de Paracetamol en Naproxen (met maagbeschermer). Ik heb nu in principe hetzelfde als waarmee ik van start ging na de operatie. Het is nu nog steeds erg heftig, maar draaglijk. Ik voel nu wel alles bewegen. Op moment dat ik even naar voren hang voel ik alles naar voren/naar boven schuiven. Is dit normaal? Ik ben zo bang dat ik het kapot gemaakt heb met het in- en uit bed tillen van mijn kindjes van 20 kilo @JaydeeOh sorry, ik dacht dat ik iedereen aan mijn fotoalbum had toegevoegd. Meteen gedaan!
 3. Wat reageren jullie toch allemaal lief, dankjewel!!! Ik heb dr. Nio zelf niet gesproken. Mede doordat ik aangaf dat mijn borsten niet rood, hard, warm of dikker waren en ik dus niet vermoedde dat er iets "mis" is. Ik heb benoemd dat ik denk dat alles goed zit, maar dat de pijn ondraaglijk ik en dit uitgelegd. Via het ziekenhuis toen uiteindelijk weer Diclofenac gehad (volgens mij hebben ze zelf wel contact met hem gehad of met een andere arts). Ik dacht dat dit niets zou helpen, maar ik moet zeggen dat het beter is na mijn dubbele dosis gisteravond en de dosis vanochtend. Ik heb nog steeds erg veel pijn, ook met adem halen, maar het is weer een beetje te doen. Dat was het gisteren echt niet. Toen dacht ik letterlijk "trek die silliconen er maar uit, zolang ik maar geen pijn meer heb". Nu hoop ik dat het niet weer erger wordt en hopelijk ook snel wat beter. Lig vandaag, net als gisteren, in mijn bedje. De hele dag rust. Ik heb morgen een extra dag vrij genomen, dus kan blijven rusten. Hoop dat mijn lichaam na 3 dagen in bed er weer een beetje tegenaan kan. Hoop dat de pijn niet meer zo erg als gisteren wordt. Dat was, met uitzondering van toen ik wakker werd na de narcose, de ergste pijn die ik meegemaakt heb. Gelukkig is er weer wat vooruitgang.
 4. De pijn in nog erger geworden. Ik trek het echt niet meer. Gisteravond dacht ik dat het na een nachtje slapen wel beter zou worden, dus vroeg erin gedoken. Weer met heftige pijn opgestaan. Ik lig nu de hele ochtend al op bed, maar hou het niet meer uit. Lig te huilen van de pijn. Mijn man is boos met de kindjes weg. Hij vind dat het nu lang genoeg geduurd heeft. Ik heb de huisartsenpost gebeld, maar aangezien het niet rood, warm of dik is krijg ik van hen geen extra pijnstillers. Moet maandag naar mijn eigen huisarts. Iemand tips voor mij? Is er bij de drogist nog iets wat ik extra zou kunnen halen? Sorry dat ik zo'n jankerd ben, maar ik weet niet waar ik elders terecht kan.
 5. Vandaag alweer 2 weken PO. Ik heb geen seconde spijt en ben nog steeds heel blij, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik de pijn nu wel wat minder verwacht had. Het is well minder dan de eerste week en natuurlijk draagt het feit dat ik weer werk en met mijn kindjes sjouw niet bij aan het herstel, maar ik heb echt nog heel veel pijn. Ik slik nog de maximale hoeveelheid Paracetamol en gebruik nog Naproxen (en een maagbeschermer). Ik hoop gewoon dat de pijn snel iets minder heftig wordt. Maar zoals ik al aangaf; het is het nog steeds meer dan waard.
 6. Wauw, in deze bh vind ik ze echt super groot! Ik hoop dat de push-up bh's gaan helpen en dat je straks ook gelukkiger bent met je grote borsten.
 7. Wauw, prachtige décolleté en hele mooie bh. Super!!!
 8. Ja, idd een prettige bh die TriAction. Ik heb hem nu een dagje aan en hij zit echt heerlijk. Makkelijk verstelbaar met dat klittenband, vooral met mijn wat ongelijke borsten. Drukt onderaan wel wat op mijn littekens, maar daarvoor heb ik van die gaasjes ertussen gedaan. Zo fijn een passende bh. Ik kan het niet laten om steeds als in naar de wc geweest ben even voor de spiegel mijn shirt omhoog te trekken om ff mijn gevulde bh te bewonderen. Wordt daar zo blij van
 9. De keuze van grootte is altijd moeilijk. Zoals je misschien gelezen hebt, zat ik ook te lang te twijfelen. Ik was erg bang dat het te groot zou worden. Nu ben ik er super blij met het resultaat. Dus neem de tijd om de juiste keuze te maken
 10. Wat fijn dat je ook zo'n goede, leuke pas sessie gehad hebt! Dankzij mijn 8 minuten controle was jij mooi eerder aan de beurt. Blijft apart dat hij bij mij nooit bh maten of merken genoemd heeft. Denk dat mijn geval te afwijkend was. Zag er goed uit die 600 en 700 cc. Denk dat je met beide heel blij zal zijn. Succes met je keuze
 11. Pfff met de bus naar Livera geweest. Hele onderneming, maar wel geslaagd. Heb ook de Triumph TriAction gescoord. Dan weet ik tenminste zeker dat het een goede bh is. Het is een 80C geworden. Even getwijfeld met de 80B, doordat mijn rechterborst kleiner is. Uiteindelijk toch voor de C gegaan, waarbij ik rechts gewoon net wat meer ruimte heb. Ik had het dus toch zelf goed opgemeten. Ik hoopte destijds op een D, maar ik vind ze mooi dus bij deze is een B/C ook prima. Eindelijk borsten en eindelijk een echte bh. Ik ben super blij
 12. @Sweetboobs16Oh, ik wist niet dat je ook een afspraak had. Er stond inderdaad iemand achter me, maar daar heb ik verder helemaal niet op gelet. Jammer, had het wel leuk gevonden om je even gedag te zeggen. Hoop dat je een goed/fijn consult met "onze" dr. Nio gehad hebt. @Dreamboobies25Apart hè, zolang reizen voor zo'n korte afspraak. En toch zijn mijn vragen beantwoord en vond ik dat hij gewoon goed de tijd nam. Heerlijke nuchtere man. Ik hoor hem nog zo zeggen dat hij wel verwacht had dat ik nog flink pijn zou hebben. Welke Triump TriAction bh heb jij? Ik zie online zoveel verschillende versies (extreme/hybrid lite/free motion). Ik was het niet. Had pas om 16.30 de afspraak en mijn man was er niet bij. Fijn dat bij jou alles ook goed was. Ik zit eraan te denken om toch zometeen de bus in te springen en iets bij de Livera/Hunkmöller te halen. Dan weet ik ook mijn maat en kan ik altijd nog een Triumph online erbij bestellen. Maakt Livera of Hunkmöller nog verschil in goede sport bh's voor na de operatie? Hoop dat ze personeel hebben die goed kunnen adviseren.
 13. Bijna 2 uur onderweg en 8 minuten bij dr. Nio binnen gezeten. Littekens onder zijn mooi dicht en er zit geen vocht meer in de borsten. Wel erg veel onderhuidse blauwe plekken en beurs. Hij geeft ook aan dat hij lang bezig geweest is en daardoor alles wat extra tijd nodig heeft om te herstellen en wat langer pijnlijk is. Dus gelukkig alles prima! En ik mag een sport bh scoren, moet zelfs omdat het vestje niet goed zit! Dr. Not heeft uitgelegd waar ik op moet letten en verder qua merk en maat moest ik zelf maar kijken (dit in tegenstelling tot wat ik bij anderen las). Vestje kan helemaal weg. Ook 's nachts sport bh aan. Over 6 weken weer terug op controle.
 14. Ja, vanmiddag controle bij dr. Nio. Hoop dat hij me kan vertellen dat alles ondanks de pijn (die nu wel ietsjes minder is) gewoon oké is. Hoop ook dat ik nu sport bh's mag gaan dragen. Ik ben dit te los zittende vestje zat. Wil nu eindelijk eens een bh die past en niet te groot is.
 15. Zo, uurtje (nacht)wandeling erop zitten. Weet gewoon niet meer wat te doen met de pijn. Was best lekker. Nu weer proberen wat slaap te pakken. Vandaag al 8 PO, dus het zal nu niet lang meer duren tot de pijn wat af gaat nemen @F.aronee, die vreemde plek wordt niet minder, maar ook niet erger. En idd een hele metamorfose. Ik ben erg blij met mijn borsten.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×