Jump to content

Dr . Jürgen Parys


B-Cupje

Recommended Posts

Dr . JÜRGEN PARYS

Esthetische Chirurgie en Gynaecologie

Dr. Parys behaalde het diploma geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven Belgie (1993).

Dr. Parys specialiseerde zich in gynaecologie en verloskunde. Hij was werkzaam in het Krankenhaus St. Joseph Stift in Bremen. Na het behalen van de specialisatiegraad in februari 1999, werd hij in dit ziekenhuis supervisor.

Tijdens deze periode was hij ook quality-manager van het borstencentrum en specialiseerde zich verder in de plastische afdelingen van de ziekenhuizen Alteneichen (Hamburg) en Hildesheim, waar vooral de borstverkleiningen, reconstructies en borstvergrotingen geleerd werden.

Ook was Dr. Parys gehospiteerd aan het Antonie Van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam om zich te specialiseren in borstkankerchirurgie.

Vanaf juni 2006 was hij Adjunct-Kliniekhoofd in de afdeling gynaecologische oncologie met nadruk op de behandeling van het Mammacarcinoom aan het Universitair Ziekenhuis Antwerpen.

Dr Parys zal vanaf 1 april niet meer opereren in de Wellnesskliniek te Genk maar werkt nog steeds in het UZA , waar blijkbaar geen bv's gedaan worden als ik hun site eens doorkijk .

Link to comment
Share on other sites

  • 8 years later...
  • 2 weeks later...


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.