Ga naar inhoud

MissL

Leden
  • Aantal items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door MissL

  1. @AnitaSR nee geen album helaas, durf ik niet aan met mijn werk en herkenbare moedervlekken ?

     

    Ik was de dag van de operatie wat duf maar heb mij eigenlijk daarna super goed gevoeld. Geen pijn, fit en prima in staat om boodschappen te doen en naar buiten te gaan. Alleen strakke harde borsten maar nu na dik 1,5 week gaat dat ook al veel beter. Ik heb dus zeker niet stil hoeven zitten. Ik heb geen kinderen maar mijn katten van ruim 5 kilo heb ik prima kunnen tillen en verzorgen ?

  2. Hi allemaal, na een paar jaar te hebben meegelezen hier nu toch de knoop doorgehakt en mijn operatie ingepland. 20 december (in de kerstvakantie, scheelt vrije dagen :) ) laat ik mijn borstvergroting uitvoeren door Dr. van der Weij bij de Boerhaave kliniek. Zijn advies 265CC anatomisch voor de spier. Ik ben maar 1.58 en weeg 53 kilo en heb nu een 70/75A cup. Lege borsten, vooral als ik voorover hang. Bij de arts heb ik gevraagd om natuurlijke borsten welk bij mijn lijf passen, (heb nogal brede heupen en flinke billen) en hij gaf aan dat ik niet groter dan dit zou moeten gaan.

     

    Nu lees ik van veel dames dat ze achteraf best wat meer hadden gewild. Wat denken/ vinden jullie?

     

    Op dit forum lees ik veel goede verhalen over de arts en wil dus ook wel vertrouwen op zijn oordeel, maar ben toch benieuwd :)

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.