Ga naar inhoud

flowersoflove

Leden
  • Aantal items

    88
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door flowersoflove

  1. 2 uur geleden, quieroboobs zei:

     

    Klopt... Het is best wat geld, maar voor wat je er voor krijgt vind ik het wel waard idd.. 

    Liever 500euro meer en goede nazorg etc. 

    Ik had veel last van mijn PO bh, erg strak. En kreeg gewoon gratis een nieuwe opgestuurd. Dus dat vind ik erg positief.

     

    Ooh was dat ook een borstoperatie? 

    Qua herstel mag ik denk ik niet klagen! 

    Natuurlijk waren de eerste dagen erg pijnlijk, maar te doen. Mijn moeder heeft mij de eerste week vooral verzorgd haha. 

    Over algemeen prima geslapen snachts. 

    Na de 4e dag begon de pijn echt af te nemen. Toen gestopt met naproxen. Na een week PCM ook gestopt. 

     

    Ik heb nu nogsteeds wel eens pijn, maar dit is dan bij bepaalde bewegingen...  Dus ik luister erg goed naar m'n lichaam wat kan en niet. Eigenlijk doe ik erg weinig nog op een dag. Heb namelijk nog vakantie tot 17 augustus. Geen kids of andere verplichtingen dus ik neem alle rust haha. Maar de normale dagelijkse taken kan ik zelf. Ochtend klaarmaken aankleden, brood smeren etc. 

     

    Kan niet wachten tot de andere 4 weken ook voorbij zijn en ik kan BH shoppen haha! 

     

    Wat betreft het merk dat hij je aanraad... Ik denk dat hij gewoon goed kijkt welk merk het best bij de patiënt past... 

     

    Ik ben tot nu toe blij dat ik de Nagor gekozen heb. Wat ik begrijp is dat de Motiva ergonomix wat druppelvormig vallen.  Ik zou persoonlijk niet nog meer Bolling bovenop gemist willen hebben. 

     

    Ooeh 13 oktober! Spannend. Gaat sneller dan je denkt haha. Succes met aftellen! 

     

     

    Heel netjes van die bh inderdaad, dat bedoelde ik dus.

     

    Goed naar je lichaam luisteren inderdaad, voor nog zo kort geleden klinkt het allemaal heel normaal! Ik heb zelf eerder een borstverkleining gehad dus weet wel een beetje hoe en wat nog, het gaaat voorbij en straks herinner je je dit niet eens meer haha! Hopelijk herstelt alles snel en mooi en kan je snel weer alles goed doen. En inderdaad snel mooie lingerie kunnen kopen haha! 

     

    Trouwens, bij Bergman krijg je geen drains ed. toch? En hoelang zijn ze bezig geweest met de operatie? En na hoe lang mocht je weer naar huis? Haha vragenvuur.. 

  2. 47 minuten geleden, quieroboobs zei:

    Heeyy! 

     

    Klopt! Ben vandaag precies 2 weken PO alweer! 

    Ik ben erg blij dat ik Bergman gekozen heb, ik had en heb nogal eens wat vraagjes, en ze helpen/reageren erg snel, wat ik erg fijn vind. 

     

    Klopt... Als ik naar mijn voorsituatie kijk en nu, staan ze zeker wat dichter bij elkaar. En als ze zachter etc zijn, kan ik altijd nog doormiddel van BH ze wat naar elkaar pushen 😊

     

    Dankjewel! Ik zelf ook haha. Maar na 2 weken ben ik al best blij! 

     

    Welke implantaten krijg je? Welk merk? Ik twijfelde namelijk best tussen de Nagor die hij aanraadde of de motiva ergonomix waarover je veel goed leest haha. Dus ben wel benieuwd wat hij jou adviseerde 😊

     

    Heb je al een datum? 

     

    Fijn dat alles zo goed bevallen is, ik ben dus al eerder bij Bergman geopereerd en ook toen was ik heel erg te spreken over alles, je betaalt misschien wat meer (ook niet vergeleken met overal hoor maar dat hoor ik anderen vaak zeggen), maar je krijgt er ook wel echt wat voor terug en het is echt niet alleen de naam. Fijn ook dat je zo goed uit je narcose kwam en de eerste nachten etc. zo goed gingen (heb inmiddels alles even doorgelezen), hoe ging het herstel verder? Heb je nog veel pijn, kan je de meeste dingen alweer? En inderdaad, met een mooie bh straks heb je alweer een heel ander effect denk ik en het is in ieder geval mooi opgevuld tov je voorsituatie.

     

    Van der Lei heeft mij mentor aangeraden, het meest ideale vond hij de mentor high profile 375cc, dus daar ga ik nu eens goed over nadenken. Nagor en andere merken zijn niet eens ter sprake gekomen, Motiva heb ik naar gevraagd maar Mentor had zijn voorkeur. Ik zal straks mijn album ook nog even updaten met de 3D foto's van vandaag.

     

    13 oktober staat mijn optie, nu goed nadenken..  

  3. Nou dames, paar weken verder sinds mijn eerste berichten en vandaag dan eindelijk mijn consult gehad bij prof. dr. van der Lei en mijn ervaring met Bergman was weer net zoals de vorige keer: professioneel, vriendelijk, netjes geregeld allemaal ook ivm corona maatregelen (maar mijn man mocht gewoon mee, ik mocht gewoon passen, alleen onze temperatuur werd bij binnenkomst even gemeten). Ik vind dat ook zeker wat over het soort kliniek zeggen, denk om je gezondheid! Allemaal heel positief dus! En fijn dat het eindelijk zover was.

     

    Het consult zelf was ook heel prettig, vd Lei luisterde goed naar mijn wensen en was overduidelijk heel kundig! Hij wist eigenlijk ook gelijk hoe hij het 'hebben wilde', dus dat kwam op mij ook goed over. Hij heeft mij 300cc (mentor moderate plus 300) en 375cc (mentor high profile 375) laten passen (heel raar is dat haha, ik kon het niet echt inbeelden) en daar ook een 3D foto van laten zien, die ik thuis ook kan bekijken. Hij raadde wel echt de 375cc aan, ook ivm breedte borst. Mijn doel is om gewoon dichtbij mijn huidige cup te blijven, maar dan gewoon gevuld aan de bovenkant zeg maar. Geen porno boobies, al moet ik het aantal cc's even op me in laten werken. Ik denk steeds ook moet ik niet groter? (Aangezien je vaak hoort dat vrouwen achteraf spijt hebben dat ze niet groter gegaan zijn) en dan denk ik weer, wordt het niet te groot met 375? Haha, lastige beslissingen dit. 

     

    Máár: ik hoef in ieder geval GÉÉN lift, dus dat is echt al zó'n opluchting en goed nieuws! Hij heeft het woord lift niet eens in zijn mond gehad dus dat was voor mij heel fijn, ik had al wel zo'n vermoeden gezien de stand van mijn tegels en de vorm van mijn borsten, maar het is echt een geruststelling. Geen extra littekens, minder herstel: top! Hij gaat wel op een andere plek snijden als het goed is, ivm mijn vorige litteken (anders kwam die halverwege op mijn borst), maar dat moest hij even bekijken. Ik ben even vergeten voor de spier of dual plane, maar daar heb ik even achteraan gemaild. 

     

    Verder is er natuurlijk nog van alles besproken, maar het meest leuke is dat ik een operatiedatum heb! Althans, meer een optie, maar aangezien de plekjes zich snel vullen, heb ik alvast wat vast laten leggen en heb ik ruim de tijd om er even goed over na te denken. Mocht alles doorgaan, dan is 13 oktober dé dag! (Ik wilde eigenlijk in november, in ieder geval na de zomer, maar het is dus oktober geworden..) Hij had het over een langere wachttijd momenteel, maar voor mij komt dit al akelig dichtbij haha!😜

     

    Nou, de voorpret kan beginnen, ik heb veel stof om over na te denken..

  4. Hi @quieroboobs! Ik ben hier even niet actief geweest en jij bent alweer geopereerd.. ik ben eindelijk op consult geweest bij vd Lei vandaag en ook een operatiedatum als optie geprikt, nu alles goed overwegen dus ik ging gelijk naar jouw topic op zoek natuurlijk!

     

    Ik ga zo even je topic doorspitten, benieuwd hoe jij het allemaal ervaren hebt. Het ziet er al heel mooi in ieder geval (zag net je album), wat een verschil hè! Uiteindelijk ben je dus voor 400cc gegaan begrijp ik, bij mij adviseerde hij 375 (ook high profile), ik ben benieuwd.. Verder nog bijzonderheden, hoe vond je de nazorg etc? 

     

    En mbt de ruimte tussen je borsten: ik snap je helemaal, maar het heeft echt te maken met je voorsituatie, borsten kunnen wel een stukje naar elkaar toe gezet worden door een kundige chirurg (en dat is vd Lei natuurlijk), maar het blijft gewoon jouw anatomie dus ze moeten werken met wat ze hebben om het zo maar te zeggen. Geef het wat tijd, zeker het verschil in grootte, waarschijnlijk zit er in de één nog meer vocht dan de ander of moet de ander nog wat meer zakken. Het eindresultaat wordt vast prachtig!

     

    Succes nog met je verdere herstel, heel benieuwd hoe het gaat worden! 

  5. Dat is absoluut waar!

     

    Goeie inderdaad van die extra bh, de vorige keer heb ik halsoverkop mijn man nog via internet een extra laten bestellen! ;) En volgens mij heb ik nog een voedingskussen liggen dus dat is ook top. Dank!!

     

    Ik ben 2x geopereerd geweest in mijn leven (1x dus bvk en 1x iets anders) en beide keren was ik kots en kotsmisselijk met echt urenlang heftig overgeven na de narcose, alhoewel ze de vorige keer al wat in mijn infuus gedaan hebben tegen de misselijkheid (ik heb dus een vermoeden dat dit vergeten is🙈) dus ik hoop dat ik dit dit keer echt goed aan de anesthesist kan uitleggen en zij hier op inspringen want daar zie ik misschien nog wel het meest tegenop..

  6. Prof. Dr. B. van der Lei via Bergman Clinics (hij is ook werkzaam in het UMCG). 

     

    Nog een vraag aan iedereen die dit toevallig leest: waren er dingen die je achteraf graag eerder had willen weten? En dan heb ik het echt over het kiezen van een arts tot aan het herstel etc. Wat zou je mij nog als evt. tips willen meegeven? Wat moet ik écht kopen etc. etc.

     

    Gek eigenlijk dat je nog op consult moet maar nu al zo bezig bent met alles haha😅

  7. Jaaa ik heb een afspraak, 4 augustus is het zover! Ik wil +- in oktober onder het mes dus dat is prima qua tijd voor mij, ik heb ook gevraagd hoe lang ik dan evt. na het consult geopereerd kan worden, daar verwacht ik nog een antwoord op. Het begint nu echt te worden allemaal! Soms denk ik waar begin ik nou eigenlijk aan, maar ik denk dat dat een soort cold feet is haha! Ik ben blij! :)

  8. Heel herkenbaar idd. Sommige mensen hebben gewoon compleet andere prioriteiten, levensstijlen, ideeën over het leven waar ik mij gewoon niet in kan vinden maar dat vind ìk prima, ik accepteer dat (!) een ieder is zoals hij of zij is en zolang dat verder geen nadelige effecten op mij als persoon of mijn gezin heeft, maakt mij dat niet uit. Zolang de vriendschap maar echt is, je weet wat je aan elkaar hebt, samen leuke dingen doet etc. etc. En natuurlijk wel raakvlakken hebt want anders is het een recept voor ellende natuurlijk. Ik accepteer en respecteer iedereen.

     

    Maar jammer genoeg geldt dit dus niet voor iedereen en zijn mensen soms heel kortzichtig, egoïstisch of gewoon.. een beetje dom haha! Ik zal je mijn verhaal ook besparen, maar stel je een vreemdgaande vriendin voor die jou als dekmantel gebruikt en vervolgens iedereen tegen je uitspeelt zoals je beste vrienden, poging tot je relatie te verneuken etc (haha alsof dat zou gebeuren maar toch) maar zelf zogenaamd heilige maagd Maria is. Zo een. Ik neem wel even pas op de plaats mbt nieuwe vriendschappen tegenwoordig, jammer eigenlijk maar heb er gewoon even geen behoefte meer aan😅

  9. Ik ga zo gelijk even kijken. Als je zelf nu al een bepaald gevoel heb - en dan zeg ik het gewoon even hoe ik het zie - dan denk ik dat je daar voor moet gaan. En ik denk dat dat dan de 360cc is, klopt dat? Ik proef dat een beetje in je berichten namelijk.

     

    Weet je wat ik zou doen? Vraag inderdaad even of je een telefonisch consult (gesprek whatever) kan aanvragen met van der Lei en geef aan dat je even in dubio bent en graag zijn specialistische mening over de grootte wilt. Nogmaals, vd Lei is volgens mij geen arts die groot, groter, grootst aan zal raden en echt kijkt naar jouw anatomie. Ik zal zo nog wel even terugkomen op je foto's, maar uiteindelijk denk ik dat die 40cc niet zo'n verschil gaat maken en dat je wellicht beter voor de kleinere optie kan kiezen, om ooit bij een wissel voor de iets grotere optie te gaan. Zou hou je letterlijk en figuurlijk ook wat ruimte. Nou, veel succes meid met kiezen!

  10. Heel herkenbaar meid, ik heb ook vorig jaar 2 hele goede vriendinnen de deur gewezen. Voor schijnheilig gedrag heb ik geen plek in mijn leven dus zoek het maar uit. Zeker als iemand zo judgemental in het leven staat, iedereen heeft zijn/haar verhaal en wie ben jij om daar over te oordelen? Dus doe je ding, anderen zullen er toch altijd wat over vinden. Maar de vraag is, hoe ver laat jij dat jouw leven bepalen? 

  11. Via Bergman kan je gratis een 3D maken, foto van je linker zijkant, voorkant en rechter zijkant uploaden en de afstand tussen de tegels opmeten en je krijgt toegang tot een app waar je versch. cc's op jouw borsten kunt uitproberen. Natuurlijk geen exacte voorspelling, maar je kunt wel een beetje kloten met groottes en wat je mooi bij jezelf vindt passen.

     

    Verder zou ik altijd goed luisteren naar de visie van de pc, tenzij je echt een bepaald idee hebt zooals ik wil 'barbie-borsten' dan zou ik goed kijken naar dat doel en of de pc dat kan waarmaken. Zij zien zoveel borsten dat ze inmiddels heel goed weten wat mooi staat en wat niet. Succes iig, blijft altijd lastig en het mantra is yoch een beetje idd kies voor de grootste die ze aanrwden, vaak krijg je spijt haha! ;) (Ik zou zelf nooit in één keer te groot gaan, over een aantal jaar moet je toch wisselen en kan en moet waarschijnlijk je toch groter).

  12. Ik zal ook nog even op jouw eigen topic reageren haha! ;) De meeste meiden die ik gesproken heb, zeggen achteraf allemaal 'spijt' te hebben niet voor die grotere maat gekozen te hebben. Zo'n pasbh geeft toch vaak een vertekend beeld (als in het lijkt groter dan het gaat zijn of andersom). Ook de 3D-foto's kunnen een vertekend beeld geven. Ik zou zelf goed luisteren naar waar je plastisch chirurg tussen de lijnen door naar hint zeg maar, zo'n man ziet duizenden borsten en heeft er idem dito behandeld dus weet goed waar hij het over heeft en wat bij jouw lichaam past. Natuurlijk heeft elke pc zijn eigen handtekening als het ware, maar vd Lei levert volgens mij vrij natuurlijk werk en zou jou nooit iets te groots/porno achtigs aanraden.

     

    Mocht je echt heel erg twijfelen: vraag nog een (telefonisch) consult aan en bespreek je zorgen. Misschien kan hij dan wat concreter ingaan op welke hoeveelheid cc's hij denkt dat passend is bij jouw lichaam.

     

    360cc tov van 400cc is uiteindelijk ook 'maar' 40cc verschil dus ik denk dat het uiteindelijk niet een drastisch verschil gaat maken. Misschien net even dat beetje extra. Ik zou even wachten op de 3D daarvan, mocht je dan nog twijfelen: zet het even in je album dan kijken wij met je mee. Succes!

  13. Hahaha hou op hoor @Lindan, straks ga ik nog blozen! ;) Ik kies natuurlijk ook goede foto's uit, in het echt vind ik dat het nog net iets 'erger' is. Inderdaad heb ik vrij veel striae, zeg het maar gewoon zoals het is hoor haha, dus ik hoop dat dat inderdaad verholpen is op het moment dat ze het opvullen. Ik dacht eerlijk gezegd dat ik mijn bvk heel zwaar gevonden had, maar toen ik gisteren al mijn berichten uit 2014 teruglas (toen ik dus mijn bvk kreeg) bleek het eigenlijk heel erg mee te vallen. Ik hoop ook zo dat ik dus geen lift nodig heb, dat bespaard me én littekens én waarsch. een zwaarder herstel. Vandaar ook mijn voorfoto's alvast, benieuwd wat anderen denken al is het natuurlijk het meest belangrijk wat de pc denkt. 

     

    Ik heb net vorige week mijn verstandskiezen laten trekken/snijden door de kaakchirurg en was de eerste paar dagen echt een beetje min en toen dacht ik al, wat vreselijk als je als moeder niets kan en je kinderen steeds nee moet verkopen omdat mama even niet in staat is om te helpen (ze zijn beiden onder de 6). Maar gelukkig heb ik een lieve man die mij overal bij helpt en ook dit gaat weer voorbij. Ik was ook nog jong toen ik mijn bvk kreeg en mocht iemand die een bvk overweegt dit lezen: wacht liever tot na je kinderen gekregen hebt/je gewenste gewicht bereikt hebt, want je borsten zijn ook na een operatie erg gevoelig voor veranderingen (gewichts toe- of afname, zwangerschappen ed.) en dat eindigt niet altijd positief. Liever een blijvend resultaat dan continue veranderingen en eindigen met een slappe cup. 

     

    Ik heb trouwens ook vrij grote littekens onder de borst lopen (gelukkig overlapt mijn borst er overheen zeg maar), als in als je bepaalde bikini's draagt zie je ze aan de zijkant omdat ze vrij ver doorlopen, dus ik hoop dat daar ook wat aan gedaan kan worden.. Al met al dus een soort borsten make-over haha! Ik merk dat ik het wel spannender vind dan destijds. Toen was het gewoon een kwestie van kleiner maken en ik was al blij, nu ben je toch op zoek naar een zekere vorm van 'perfectie', al kan ik het nu wel meer relativeren nu ik ook zoveel verschillende borsten zie. Grote tepels, kleine tepels, kleine borsten, grote borsten, hangende borsten, strakke borsten, striae etc.. ze mogen er allemaal zijn en van geen een denk ik 'wat lelijk' oid. misschien zijn we gewoon veel te hard voor ons zelf.. ik kan lig niet wachten tot ik meer weet! :)

     

    Ik merk dat het enige wat me echt nog doet twijfelen, mijn gezondheid is. Ik heb best wel wat ziektes etc. meegemaakt de afgelopen tijd waardoor de focus op je gezondheid natuurlijk al extra is en met een ingreep als deze helemaal. Ergens ben ik bang voor breast implant illness (hoor je toch veel over), of toch in de toekomst borstkanker te krijgen, terwijl ik weet dat een borstvergroting die kansen alleen maar nihil vergroot en dat je zonder eigenlijk net zoveel kans hebt. Wat ik al eerder schreef, jarenlang ongelukkig in de spiegel kijken is ook niks. Ik denk steeds meer dat ik er gewoon voor moet gaan en voor mijn geluk moet gaan! :)

  14. @Lindan Ik heb je gelijk even aan mijn album toegevoegd, ik ben benieuwd wat jij denkt mbt een lift. Let me know! Zo raar om nu die borsten te plaatsen waar je niet blij mee bent haha, maar ik hoop dat ik daar over een aantal maanden een heel mooi beeld tegenover kan zetten :)

     

    Ik heb eigenlijk precies hetzelfde verhaal, borstverkleining gehad, kindjes gekregen en nu een slappe cup. Ik hoop dat ze bij mij idd ook gebruik van de oude littekens kunnen gebruiken of dat in ieder geval netjes kunnen wegwerken, daarom hoop ik zo geen lift nodig te hebben maar nogmaals, als dit het resultaat ten goede komt, hoor je mij niet klagen. Ik denk op dit punt ook dat ze er alleen maar mooier van kunnen worden, want ook ik zit nu met best veel striae ed. en al is het wit, in een laag topje zie je het toch duidelijk. Ik ben nog onder de 30 dus moet nog een tijdje mee en soms voel ik me net een 'oud wijf' met mijn borsten, ik ben 1.73 en 60 kilo dus gewoon een prima lichaam maar dan die borsten.. :( Een slappe bedoeling. Ik ben ook heel erg benieuwd naar het aantal CC's wat ik 'nodig' ga hebben om de boel op te vullen, ik denk al gauw wat meer omdat je natuurlijk al eerder een bvk gehad hebt (toen kwam ik echt van een grote cup F). Ik hoop op een redelijk natuurlijk resultaat met wel volume aan de bovenkant, eigenlijk gewoon hoe mijn borsten in een push up bh zijn zeg maar.

     

    Ik heb ook wel goed nagedacht over het wisselen en tot wanneer je dit gaat doen, maar ik vind ook dat ik het recht heb om gelukkig te zijn. Wie zegt dat ik überhaupt 60 bij wijze van word? Wie zegt dat ik niet bij wijze van borstkanker krijg - klopt het af -? Je weet niet hoe het leven gaat lopen dus jarenlang ongelukkig zijn wanneer ik in de spiegel kijk is het me ook niet waard. Dan maar een extra risico nemen. De een rookt, de ander drinkt teveel, de ander sport zichzelf uit de naad, de ander werkt in een fabriek met gevaarlijke stoffen.. en ik.. ik wil mooie borsten! :P

     

    Bedankt voor je reactie, heel fijn om het van mensen te horen die in hetzelfde schuitje zaten. Een bv na een bvk is toch wat minder doorgaans zeg maar..

  15. @quieroboobs Super, dankjewel! Ik ben heel benieuwd naar jouw eindresultaat, kan ik eerst even bij jou spieken :P Maar wát ik gezien heb, ziet er heel goed uit. Een beetje tussen nep en natuurlijk in, precies waar ik naar op zoek ben. En de beste man heeft natuurlijk een heel indrukwekkend cv dus dat is stiekem ook wel een beetje waarom ik denk ik voor hem ga kiezen. 

     

    Ik had dus eerst een afspraak bij dr. Nio staan, maar dat viel net in de corona periode en de manier waarop zij daarmee omgingen vond ik niet zo prettig. Ik vond dat zij niet echt goed anticipeerden op de opkomst van een wereldwijde pandemie dus heb toen uit voorzorg zelf mijn afspraak maar afgezegd. Vorige week nog contact met ze gezocht voor een nieuwe afspraak maar daar wordt niet eens op gereageerd dus dat was voor mij eigenlijk de doorslaggevende factor om het niet daar te doen. Ik hoor ook eigenlijk ineens alleen maar 'Nio, Nio, Nio' wat mij juist een beetje zo'n tietenfabriek-gevoel geeft en afgeraffelde consulten etc. Het gaat wel over mijn lijf en ik wil daar geen extra risico's mee nemen. Ik ben ook moeder natuurlijk. En ook voor mij is het inderdaad een heel stuk rijden vanaf het noorden in Nederland dus dan is dit een veel betere optie. Ach, ik denk dat als je goed genoeg zoekt, je altijd positieve en negatieve verhalen hoort over pc's, ik denk dat heel veel heel kundig zijn, maar dat het persoon, de kliniek waar het persoon voor werkt en vooral de resultaten (elke borst is anders maar iemand heeft toch een soort eigen 'handtekening' natuurlijk) jou moeten liggen en een goed gevoel bij moet hebben. En Bergman in het algemeen staat gewoon heel goed aangeschreven (en daarnaast werkt van der Lei ook nog in het UMCG natuurlijk dus dat is ook niet zomaar). Eigenlijk moeten we hier een kliniek beginnen joh, een gat in de markt in 't Noorden haha!

     

    Oh en ik zal jou ook even aan mijn album toevoegen, dan kunnen we elkaar volgen! :)

  16. Hi @quieroboobs Ik zag jouw topic al dus super leuk dat je reageert! Ik heb inmiddels - na lang zoeken haha - in ieder geval 2 vrouwen gevonden die foto's hebben gedeeld ( @MiekeW en @Jolien93 als het goed is) dus mocht je nog graag een extra voorbeeld willen zien (want voor jou is het dus al bijna zover, spannend joh!) dan bij deze. Ik ben benieuwd naar evt. foto's die hij tijdens het consult kan laten zien. Kan je mij vertellen waarom je uiteindelijk voor van der Lei hebt gekozen? Hoe vond je het consult? En wat was de 'wachttijd' voor een operatiedatum? Alvast bedankt en als ik je niet meer spreek voor die tijd alvast heel veel succes! 

  17. Hahaha ik heb echt hardop gelachen bij het lezen van je bericht: you go girl!🙌😂 Vooral dat stukje met je ex.. hahaha heerlijk!

     

    En wat betreft commentaar, ik merk dit momenteel geel erg in alles van mijn leven. Wanneer je een andere keuze maak dan een ander liever had gezien om welke reden dan ook, zijn mensen al snel geneigd om iets af te kraken of erger. Omdat het niet in hun straatje past. Terwijl, het is toch jóuw leven, jóuw lichaam, dus ook jóuw risico's. Ik neem aan dat er maar weinig mensen zijn die voor de lol een operatie ondergaan zonder de voor en de nadelen te overwegen en zeker met een ingreep als een borstvergroting. Ik denk ook weleens met al die bbl's en bilimplantaten van tja, niet mijn smaak, veel plezier ermee, maar wie ben ik om een ander daar op af te vallen. Het is jouw leven, niet die van mij. En inderdaad vaak is het ook een beetje afgunst oid.

     

    Ik hoop dat je gauw wat meer tevreden met je littekens ed. kan zijn. Komt vast goed!!

  18. Bedankt voor je reactie @Robijntje02! Altijd fijn om ervaringen te horen van anderen in hetzelfde schuitje. Na een borstverkleining is het toch weer anders dan een blank canvas natuurlijk. Ik hoor het 'lift verhaal heel vaak over Nio dus dan misschien toch het overwegen waard.. is maar eens naar de pc waar ik nu een goed gevoel bij heb en kijken waar dat op uitdraait. Ik heb natuurlijk al oude littekens dus het liefst zo min mogelijk gedoe ;) Ik ga je topic even opzoeken!

  19. 1 uur geleden, Fje1981 zei:

    Mag ik in je album kijken? Het gevoel bij een arts is zooo belangrijk! Maar als je zelf twijfelt of je een  lift wil zou ik als jouw arts dat voorstelt  misschien toch ook elders een consult doen. Een lift is echt wel pittiger qua herstel dus als het niet hoeft zou ik daar niet zo snel voor kiezen 

    Ik heb je toegevoegd! En inderdaad, mocht deze pc een lift aanraden ga ik zeker nog andere opties overwegen. Mochten zij het dan allemaal zeggen weet ik genoeg ;)

  20. Ja inderdaad, ik kan niet wachten op meer informatie en ben nu al ongeduldig eigenlijk haha! Ik ben ook zo benieuwd of ik een lift nodig heb, ik heb foto's van mijn voorsituatie in een privéalbum gezet dus als iemand daar een beetje verstand van heeft, let me know en ik voeg je toe. Ik ben heel benieuwd namelijk, ik zie wel een beetje tegen een lift op mocht dit nodig zijn. Op dit moment is het allemaal nog een beetje aannames want ik weet natuurlijk nog helemaal niets, laat ik maar niet op de zaken vooruit lopen. Ik heb trouwens nog dr. Nio overwogen omdat ik gehoord heb dat hij vaak geen lift doet waar anderen dit wel aanraden, maar ik heb daar toch geen goed gevoel bij. 

     

    En ik ben hier zeker in goede handen, destijds ook heel veel aan dit forum gehad en vandaar dat ik hier nu weer ben! ;) Ik heb jouw foto's inmiddels bekeken trouwens en het ziet er prachtig uit, heel natuurlijk ook! Bedankt dat ik even een kijkje mocht nemen.

     

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.