Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum


lizyy

Leden
 • Aantal items

  767
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

3 Volgers

Over lizyy

 • Verjaardag 05-03-1993

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  wervik
 • Interests
  hello even voorstellen :D
  Ik ben filien, toen was ik 20 jaar als ik mijn bv ging doen.

  5 september 2013:
  consultatie in de beaucare kliniek
  besloten om 400 cc achter de spier te doen

  7 oktober was mijn dag 2013:
  435 cc sebbin achter de spier door dr; van zele

  van 75 b naar 75e/75f (ik wist niet dat ik 70 had, na de operatie had ik een 70 e kliniek aangekregen)

  Nu bijna 2 jaar later en 22 jaar ben ik zwanger van mijn eerste kindje :)
  ik vroeg mezelf af hoe de borsten met bv er na en tijdens zwangerschap uitzien, helaas was er maar 1 voorbeeld. Bij deze zal ik regelmatig foto's posten voor de verandering.

  Ik ben nu 3 maanden en heb nu 75 g, 70 past niet meer :)

  groetjes

Recente bezoekers van dit profiel

6700 profielweergaven
 1. lizyy

  Voorstelling + twijfels

  Hey hopelijk ben ik nog niet. Te laat. Beidde van deze dokters opteren voor een andere manier van werken indien nodig ook al zie je meestal wel voorbijkomen dat ze op die ene manier werken. Op dit forum jaren geleden innperuode die ik ze liet zetten waren er daar verslagen van. Ieder lichaam heeft iets anders nodig. Heb je meer dan een B cup voordien of extreem veel vel overschot. Dan heb je eigenlijk geen keus, en moet het voor de spier. Anders krijg je 4 borsten. Of rare overhangsels. Heb je een a of b. Zonder overschot is het beter achter de spier. Behalve als je overdreven sport en je borstspieren erg ontwikkeld zijn. Maar ook voor de spier kan dit voor problemen zorgen... jammer genoeg. Dan de vorm achter de spier druppelvormig heeft geen nut je spier duwt je ronde prothese plat waardoor het bovenaan niet rond oogt. Druppelvormig heeft wel nut voor de spier als je het natuurlijk wilt. Ronde prothesen voelen ook veel zachter aan omdat druppelvorm de stand moet vasthouden. Plus de complicaties maar als het niet anders kan dan voor de spier is het een goeie oplossing. Ook blij plat liggen ziet rond er natuurlijker uit. Aangezien de druppelvorm ook zo blijft bij het liggen. Nadeel van achter de spier borsten bewegen mee. Rond heb je ook meer rimpels dan de druppel. Je kan wel cohesiever silliconen nemen maar dan is het weer harder. Ik zelf had toen 70b. Achter de spier. Rond sebbin high profile.435cc. Had een E.(ondertussen f en zoontje verder) Ik was toen heel dun en had hij vooroverbuigen voelbare rimpels. Door ziekte 7kg vermagerd (woog nog 48kg bij 1m75 dus ondergewicht) en dan kon je ze ook zien. Nu 20 kg erbij en voel je zelf niets meer. Dus als je erg dun bent is cohesieve wel beter. succes
 2. Hey dames bbl is nog redelijk nieuw in Europa maar ik hoop toch dat er niets dames zitten die het al hebben gedaan. Ik was eigenlijk opzoek naar lipo nooit gedacht aan billimplantaten. Omdat met sporten en diëten (-35kg op 9maand) mijn vet niet weg wilt wat ik ook doe mijn lovehandles en buikje blijft. (Niet verschieten als je nog me oude foto's ziet en denkt ditnklopt niet -35kg. Ik ben zwanger geweest na dien en letterlijk het dubbele gewogen)Enkel mijn kont word kleiner. Toen ik meer opzocht zag ik dit. Het leek me heel interessant. Ik wil geen dikke kont gewoon beetje ronder aan de bovenkant onder is het al mooi rond maar boven is het echt platjes. Er is heel veel info te vinden over Nederlandse en Belgische artsen maar weinig ervaringen. Dit forum heeft me heel goed geholpen om de stap te nemen door de ervaringen anders had ik nu nog kleine 'tieten'. Dus dames please help me zoveel mogelijk info te verzamelen van Belgische/Nederlandse sites. Velen van Europa gaan buiten Europa. Mijn vader woont in het dominicaanse republiek waar ze al heel veel meer ervaring hebben dan in Europa. En wou eerst daar gaan want kon daar dan verblijven. Maar het is teveel risico en zie enkel maar resultaten a la Nicki minaj en kardashians. En dat wil ik absoluut niet. Alvast bedankt
 3. lizyy

  tabel maten Sebbin

  http://www.simplybreastimplants.com/breast_implant_sizes/sebbin_breast_implants.html De tabel werkte niet meer dus bij deze.
 4. Hey meiden 7maanden en 27kg lichter na m'n zwangerschap ben ik niet meer zo tevreden van m'n boobies. Ik vind dat ze hangen. Is een borstlift mogelijk 3jaar na bv? Of wat kan ik doen om weer een gevulde bovenkant te hebben? Ik vind ze er kleiner uitzien maar heb nu wel een h cup dit vind ik erg lastig in het kiezen van bh's. Voor de zwangerschap paste ik in alles soorten modellen. Nu heb ik geluk als er eentje past. Ik zou het zo graag weer als voorheen hebben maar hoe? Alvast bedankt voor de info Foto's voor Na
 5. Nu 7maanden verder en 27kg pas ik enkel nog in h ik had een e/f voor de zwangerschap :o.
 6. Hallo dames, Jammer genoeg had ik geen geduld en geraakte toen niet zwanger na heel lang mroberen en had als troostprijs dan toch m'n droom gedaan grotere borsten. Ik was altijd heel tevreden hoor. Maar ik ben van 75e naar 100 g tijdens zwangerschap zat iedere g goed en nu heb ik in speciaal zaak al enkele moeten passen zodat een g ook paste. Maar een h vinden is toch al weer moeilijker. Ook zijn ze superzacht geworden zelf vroedvrouwen die hielp aanleggen bij borstvoeding kon niet geloven dat ik prothese had zo zacht zijn ze nu... (ondertussen gestopt me borstvoeding maar een week gelukt) en productie is ook gestopt dus daar aan ligt het niet dat ze blijven groeien. Ook al 15 kg kwijt en op dieet... Nog dames die dit hadden of vanaf wanneer werden ze weer kleiner? Als ze niet kleiner worden kan ik een borstverkleining doen? Of kan je niet verkleinen? Ik heb nu 435cc achter de spier van sebbin. Dames die het doen voor zwangerschap ik heb nu zo een spijt dat ik het geduld niet had. Mss en tip wachten want heb nu striemen erop Mss was dit niet gebeurd als ik ging gewacht hebben en gingen ze steviger zijn. (ik ging waarschijnlijk zelf bij die tip niet geluisterd hebben hoor als ik het wou doen )
 7. 2650 voor ronde high profile van sebbin. Bij beaucare in belgië 2 jaar geleden. denk dat de prijs nu zal veranderd zijn want er is nu 21% btw op ipv 6 % sinds 2015. Zeer tevreden
 8. dit dacht ik dus ook maar door omstandigheden kunnen ze echt wel gaan hangen hoor. ik had totaal geen borstplooi maar nu ik zwxanger ben zit er echt wel hang in. ze hangen niet maar dit zou wel nog kunnen gebeuren. Borsten kunnen ook gaan hangen achter de spier als je dus hevig aankomt of net omgekeerd. en idd ook altijd een goeie ondersteunende bh is ook nodig.
 9. lizyy

  In aanloop van...Stoppen met roken

  veel succes met het stoppen, hier zijn de kilo's erbijgevlogen bij het stoppen. Ik ben wel ook zwanger, maar denk toch vooraal dat de eerste kilo's van te stoppen met roken kwam. ik moet zeggen ben 5maand gestopt en pas nu gaat het makkelijk, maar met een doel voor ogen kan je wel moeilijk volhouden. Veel succes!
 10. Ja zal denk ik voor dat moeten gaan kijken. Ze zullen dan iets langer passé is niet erg als ze dan duurder zijn. Had graag al borstvoeding gekocht maar ze zeide dat het nog te vroeg is.
 11. Dat ken ik niet vast iets in nederland?
 12. Ja heb normaal altijd vandaar maar nu heb ik 160 Euro betaald en pas ze nu al niet meer heb ze van begin juli.
 13. Ik heb een vriendin met hetzelfde als jij en snap je volledig. Zij zal het ook doen nadat ze kindjes heeft gekregen. Ze gaat met ons mee naar het strand maar in bikini zit ze daar jammer genoeg niet. Als het zover zit zou ik het echt wel doen. Ook al heb ik een borstvergroting gedaan. Als je jou ak zolang slecht voelt je anders ervoor kleedt en loopt zal je je vast beter voelen als hetietsjes minder is. Mijn leven was ook helemaal veranderd na de operatie. Als je het niet terug krijgt, zou ik toch gewoon in kleine stapjes sparen het komt nu toch niet meer op een jaar of 2 niet. Zeker nadat je vorig jaar al een grote stap hebt gezet terug in bikini Voor borstverkleining wel heel goed kijken voor een goeie arts want een borstverkleining is veel moeilijker dan een borstvergroting! Veel succes met gelijk welke beslissing je neemt!
 14. Hihi had er nooit opgelet maar heb dat ook grappig. kan er nu niet mee stoppen in er aan te kijken.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×