Jump to content

DD+

Members
 • Content Count

  224
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About DD+

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

12,400 profile views
 1. Sorry meiden, maar ik verlaat dit forum. Alle foto's zijn verwijderd! Ik stap in de "spotlights", sommigen zullen mij in de toekomst wel tegenkomen op het internet.
 2. Sorry voor de late reactie. Permalip is een silicone implantaat voor de lippen. Het is permanent in die zin dat het gelijk blijft tot je het laat verwijderen. Van de injecties is er niets meer over van het resultaat na 3 maanden, dus ben aan het zoeken naar andere oplossing.
 3. Weet er iemand of ik mij zorgen moet maken over de rode vlekjes (gesprongen adertjes?) onderaan mijn rechterborst? Zie foto "8 weken PO pic 3" in mijn galerij.
 4. Ik heb niet gezegd dat 3500 euro duur is, maar het zal wel het minimum zijn bij Plovier dacht ik zo. Voor mijn operatie vroeg hij 6500 euro. Ik heb het laten doen (met hetzelfde implantaat) voor 4200 euro. Dat is toch een enorm verschil en dan vind ik hem dus wel duur. Mijn reactie is niet negatief bedoeld en al zeker niet op Plovier zelf, want hij doet goed werk.
 5. Hey, Blij te lezen dat alles goed gaat. Kan je eens laten weten hoeveel omtrek je hebt op je borsten? Groetjes
 6. Hij heeft niet echt een vaste prijs. Er verschijnen hier veel verschillende bedragen. Maar hij is aan de duurdere kant, dus reken maar op 3500 en meer.
 7. Vandaag geweest voor de draadjes en controle ... en hij zag dat het goed was. Intussen besproken wat de verdere mogelijkheden zijn en wat mijn opmerkingen zijn betreffende het huidige resultaat. De dokter heeft prachtig werk geleverd, maar het is nog niet wat ik wilde en dat begreep hij ook. In het najaar van 2015 volgt er dus nog een bijvulling ... Doel: 3000cc à 3600cc zodat eindresultaat in de buurt komt van Penelope Black Diamond, met dat verschil dat ze bij mij dualplane zijn geplaatst en bij haar vóór de spier. (Waarschijnlijk in meerdere bijvullingen) Het aantal cc is niet het u
 8. Je kan me alvast eens toevoegen als vriendin, dan kan je mijn resultaten bekijken. Je keuze implantaat heeft niets te maken met een reductie toch? Ik ben niet zeker dat ik je vraag juist begrijp. Waarom zou je voor Mentor saline kiezen?
 9. Of je nu hele grote pornoboobs wil of niet, heeft er niets mee te maken. Je hebt echter mijn tekst verkeerd begrepen. Ik heb geen problemen gehad met de operatie zelf. De chirurg en mijn lichaam hebben ook niets te maken met wat er verkeerd is gelopen. Het is een feit dat de implantaten die in de Wellnesskliniek worden gebruikt niet de allerbeste zijn. (Werd mij door 2 dokters bevestigd) Maar wat ik het meest negatieve aan de Wellnesskliniek vind, is dat iedereen gewoon dezelfde implantaten krijgt. Als je logisch nadenkt kan dat niet. Maar goed, ik hoop voor jou dat alles goed verloopt en
 10. 380cc zal nog niet overdreven groot zijn hoor. Ik had ook een C, maar geen lege. De eerste keer heb ik 425cc laten plaatsen. je kan mijn foto's bekijken en profiel lezen voor meer info, maar je zal wel eerst een vriendschapsverzoek moeten sturen om de foto's te kunnen zien.
 11. Intussen heb ik geen pijn meer bij 5 dagen PO. Ik hou wel mijn ellebogen nog altijd onder mijn de hoogte van mijn borsten. Het enige wat er nu aankomt is de jeuk ... Ik heb deze keer ook geen narcose uitslag. Ik had dit gezegd vóór de operatie en blijkbaar hebben ze iets veranderd. Ik heb vandaag afspraak gekregen om op donderdag 08/01/2015 terug te gaan voor de draadjes. Kan dit ook bij de huisarts doen, maar ik ga liever terug naar Vandevoort. Intussen kunnen we het dan eens hebben over het voorlopige resultaat en wat er nog kan gebeuren in de toekomst ...
 12. Heel eerlijk zou ik zelf nooit meer naar de Wellnesskliniek gaan. Mijn eerste operatie was ook door Dr. Daman. Ik vind dat het advies niet persoonlijk is, maar meer lopende bandwerk. Ze gebruiken een aantal implantaten bij iedereen en dat klopt ergens niet. Bijkomend had ik een lekkend implantaat. Als je wil kan je mij toevoegen als vriendin en mijn foto's bekijken. Ik wil je niet bang maken, maar als ik die naam zie passeren kan ik het niet laten om mijn verhaal te delen.
 13. Ja en nee. Nee, omdat iedereen andere borsten heeft. Er zijn heel wat factoren die bepalen hoeveel cc je kan plaatsen en ook hoe het kan geplaatst worden. Hoeveel eigen weefsel heb je? Hoe elastisch is je huid? Hoe is de vorm van je borsten vooraf? Enz ... Ja, maar dan met meerdere operaties Je mag je ook niet blind staren op de resultaten van anderen met 600cc. Om zelf hetzelfde resultaat te bekomen met die 600cc, moet je ongeveer dezelfde situatie vooraf hebben en moet je ook hetzelfde implantaat gebruiken. Het ene 600cc implantaat is het andere niet. Het aantal cc is maar één factor
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.