Ga naar inhoud

Ayla

Leden
  • Aantal items

    65
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Ayla

  1. 8 minuten geleden, Tess77 zei:

    @Ayla wat zien die van jou er al mooi zacht uit zeg!

     

    Die van mij zijn van die opgeblazen ballen. Rechts voelt allemaal prima maar links doet zeer, daar had ik ook lekkend wondvocht door de pleister heen en dat brandde en jeukte. Gisteravond voor de zekerheid maar even gebeld. 

    Ohh wat vervelend, en wat zeiden ze? Haha ze voelen nog wel als opgeblazen ballen hoor, helemaal tijdens het wandelen of douchen vandaag 

  2. 3 uur geleden, Daniëla89 zei:

    @Ayla yeahh je hebt ze!!🎉 wat zien ze er ook al mooi uit zeg. Voor de spier of dual plane is wat betreft pijn een groot verschil hoor..dat merk je wel😂 ik had altijd een doof gevoel in het begin en dan vooral aan de onderkant van mijn boobs,mijn tepels waren nooit doof/gevoelloos. Het is voor iedereen weer anders dus dat jij nu niks voelt is heel normaal hoor en kan inderdaad nog wel even duren😇 laat je lekker vertroetelen meid😘

    Dankjewel!!! Ja ik weet wel bijna zeker dat het voor de spier is 😅, maar wel apart dat ik het niet echt weet. Ga hem toch nog maar even mailen ofzo denk ik.

     

    Hoop dat er snel wat gevoel terugkomt in mijn tepels. Bij sommigen komt het inderdaad nooit terug (zoals bij jou Tess) maar bij de meesten wel geloof ik. Fingers crossed, want die sensaties mis ik liever niet ;) 

  3. 14 uur geleden, Jenster zei:

    Ja hoor, dat hoort er echt bij. Kan ook heel lang duren voor je weer gevoel krijgt. Ik had na een week ineens enorm pijnlijke tepels. Ik heb bij Hunkemöller van die siliconen tepelpads gehaald. Wat was dat een verademing!

     

    maaruh! Wat zie ze er nu al prachtig uit! Wat kun je dan blij zijn hè?? En dat gevoel heb ik nu ook nog elke dag haha!

    lekker veel brandnetelthee drinken, en je lekker laten verwennen. 
    gefeliciteerd met je nieuwe vriendinnen!

    Oeeehhh ik hoop zo dat het gevoel bij mij ook terugkomt, liever dan nog wat overgevoelig :). Maar die pads lijken me dan wel heel fijn inderdaad!

     

    Ja ik vind het veel mooier dan verwacht en ik ben ook veel blijer!! Ik heb het alleen nog niet zonder bh gezien helemaal, omdat ik dat druk pak er nog overheen moet ivm de lipo onder de oksel en die mag morgen pas eventjes uit voor douchen. Ben dus ook heel benieuwd zonder kleding. 
     

    brandnetelthee is inderdaad in the house. Mijn man zorgt voor de kindjes en ik lig boven op bed, goed te doen zo

  4. 6 minuten geleden, Maarly zei:

    Is dit het uiteindelijk geworden? Ik worstel ook een beetje en krijg ongeveer hetzelfde, enigste verschil is de maat, links 440 en rechts 495 omdat de ene borst groter is als de andere! Ik twijfel ook opeens of het niet te groot wordt?! Hoe was jou voor situatie als ik vragen mag?

    Jaaa ik heb dat ook Volgensmij, links iets van 440 en rechts 490, maar dan geen hoger profiel maar breder.

     

    ik ben 1.80, 77 kilo en voorsituatie was een lege 80C na twee kindjes en afvallen 

  5. 1 uur terug, Tess77 zei:

    Nou ik ben wakker hoor

     

    Ze konden geen ader in mijn hand vinden, daar ben ik een paar keer geprikt. Dat deed zeer. Toen maar naar de binnenkant van mijn elleboog. Daarna tijdens de controle uitvoering kreeg iemand achterin een uitbrander van Bakker. Ik dacht dat heb ik weer.

     

    Nu dus op de kamer en jullie zijn allemaal weg. Ik heb een wat drukkend en branderig gevoel. Ik mag om 5 uur naar huis.

    Ahhhh de laatste, gelukkig snel naar huis!! Hihi, wie kreeg een uitbrander dan? Ik vind hem altijd wel vriendelijk lijken, maar hij weet wel wat hij wil denk ik. 
     

    ik weet trouwens nog niet eens of het nu voor of achter de spier gedaan is, hahaha, dat is wel raar omdat hij de controle niet gedaan heeft. Maar ik ga uit van voor de spier, omdat hij dat zou proberen als het ging… 

  6. De zenuwen beginnen nu wel toe te slaan hoor meiden… was dat bij jou ook vlak van tevoren @Jenster? Ik ben gewoon zo benieuwd hoeveel pijn ik ga hebben erna en  of het dus geen verkeerde keuze is, Haha, bang dat het er niet mooier op wordt ofzo.

     

    Ik heb ook besloten om tegelijkertijd liposuctie van mijn bh bandjes te laten doen, daar bulkt nu vaak wat plaatselijk vet overheen. Ik dacht als we toch bezig zijn ;). Maar daar kan ik helemaal weinig over vinden.

     

    Ik had in mijn hoofd om nog met een soort uitgeprint wishpic blaadje te komen, maar dat is zeker te controlling 😅😅. Kan het moeilijk loslaten hoor, en ik denk ook die dokter ziet zoveel mensen, die kan moeilijk alles onthouden 😂. Wat denken jullie?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.