Ga naar inhoud

RN27

Leden
  • Aantal items

    160
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door RN27

  1. Heeey welkom Nicole, 

     

    Welkom op dit forum. Wat knap dat je toen zoveel bent afgevallen. Snap dat je daar verdrietig van werd. Was je met de maat wel heel blij? Ik heb helaas geen ervaring met een wissel. Kan mij indenken dat je nu denkt aan een wissel. Denk dat 10 jaar ook wel een mooie tijd is om dit te doen:). Better safe, than sorry. Voor mijn eerste consult heb ik een uur gereden naar Enschede en de afspraak met de chirurg twee uurtjes want dat was in Barendrecht en de operatie was ook twee uurtjes rijden naar Oisterwijk. Dus ben wel stad en land afgereisd 😃. Helaas kan ik je ook niet helpen aan een kliniek in Belgie. Heb wel gezien, dat die prijzen lager liggen, maar dat is mij echt te ver rijden. 

     

    Ik zou veelste bang zijn dat ik het ga merken met een roesje of sneller wakker kan worden haha. Gooi mij maar lekker onder het zeil. 

  2. Haaai, sorry voor de laten reactie. Gaat wel goed, tenminste met de boobs gaat alles heel goed. Had even een dipje, maar dit dipje heeft niets te maken met mijn boobs hoor, meer met mijn mislukte liefdesleven haha. Ik zie geen verandering eigenlijk en ze zijn al wel zacht, maar ja wat is zacht. Ik weet niet echt wat de norm is bij een vergroting. Hoe is het met jou?

    Haha ja dat is wel lastig he, het is ook zowat om twee sportbh's over elkaar heen te dragen 😜Ik heb gewichten van bij elkaar 20 kilo, maar ga niet verder dan 10 kilo haha. Ik ben ook aan het planken, maar doe ik ook met gebogen armen hoor. Zijn jouw boobs nog veranderd? :)

  3. Haai, 

     

    Welkom op dit forum. Ik heb ook een consult gehad bij A-klinieken. Ik persoonlijk zelf vond het geen fijn consult. Mijn persoonlijke redenen is dat ik ze onder andere niet transpart vindt in hun communicatie. Een voorbeeld is dat deze kliniek veel merken op hun website hebben staan, zoals Polytech, Mentor en  Motiva. Tijdens het consult gaven ze aan, alleen met Polytech te werken. In dat consult zei ik ook "Jullie hebben op jullie website veel merken staan en als ik nu perse een ander merk wil?" De consulente gaf toen aan dat ik het dan heel goed moest onderbouwen, waarom ik een ander merk prothese zou willen hebben. Mijn oren begonnen toen al te klapperen. Want waarom moet ik dit onderbouwen? Jij bent de specialist. Ik vind als je meerdere merken promoot op je website, dan moet je ook de uitleg geven tussen de verschillende soorten prothesen en de klant laten kiezen op basis van hun advies. Daarnaast geven zij aan dat ze als enige de multiplane techniek toe te passen. Mij werd verteld dat dit bedrag nog boven het tarief komt van de implantaten. Dat staat nergens op hun website. Ook vond ik het gesprek wat kil en waren de antwoorden summier. Dat alles bij elkaar heeft mij toen besluiten, om niet met hun in zee te gaan. 

     

    Hopelijk ervaar jij het anders:). Ben wel benieuwd naar hoe het consult is verlopen! 

  4. Ik vind de littekens van mij nog best wel goed zichtbaar. Ben wel benieuwd of dit helemaal gaat weg trekken, of dat het nog wel te zien zal zijn 😃. En wat fijn dat je weer sport. Ik heb dat ook dat je boobs bij de warming-up wil vasthouden haha. Wat voor soort oefeningen doe jij? Kracht? Of nu voornamelijk nog cardio? Heb zelf een halter gekocht van 20 kg zodat ik thuis ook meer kan trainen:)

  5. Op 16-9-2021 om 11:07, Jenster zei:

    @Von5385 @RN27 ik denk dat ik de man met de hamer maar achter me ga laten…..hij komt niet meer denk ik 😃. Ik geniet enorm, kijk nu al uit naar het shoppen van mooie lingerie 😊. En ondertussen laat ik me vertroetelen door hubby, doe helemaal niks, alleen een wandeltje na het eten. En geduldig wachten  tot ze gezakt zijn, want ze zitten nog erg hoog haha. Morgen controle in de kliniek, ben benieuwd hoe het onder de pleister eruit ziet. Heb bij mij in het brandwondencentrum nagevraagd wat de beste crème voor littekenherstel is en die staat klaar om mee te smeren (Dr Staudt).

     

    Ik heb het nu wel mijn schoonouders verteld, we gingen daar eten gister, ze waren alleen maar heel blij voor mij! Voel me zo opgelucht nu 😊. Mijn moeder weet van niks, en dat hou ik voorlopig zo. Heb geen zin in flauwe en quasi grappig bedoelde maar enorm kwetsende opmerkingen…..

     Jaaaa vooral achter je laten 😃. Alleen maar super fijn dat je vrijwel geen last hebt. Dus lekker van genieten. Is ook zonde als je daar nu heel erg druk om maakt....voor niets. Je bent gewoon één van de gelukkige, die vrijwel geen last heeft van ongemakken en pijn. Gelukkig was ik daar ook 1 van, dus het kan gewoon😃. Ooh nice dat je dit aangeeft welke littekencreme jouw geadviseerd is. Op dit forum lees ik merken zoals Biodermal en eigen merk van Kruidvat. Weet alleen niet of ik het laatste zo snel zou doen.

     

    Vooral niet vertellen aan je moeder en lekker in je eigen happy bubbel blijven. Was dat toen in een ander forum en was daar echt van geschrokken. Fiijn dat je schoonouders heel blij voor je zijn. Zo hoort het ook. Iedereen mag best een eigen mening hebben, maar lijkt mij echt kwetsend als je eigen moeder hierover grappen maakt of kwetsende opmerkingen maakt. En zag je foto, ziet al wel verandering hoor. Mooi zeg en komt allemaal goed, dat zakken:) Geduld, geduld, geduld haha

  6. Wat ontzettend goed om te lezen dat je herstel zo goed gaat. En je helemaal gelukkig bent 🎉🍀 En alleen maar fijn dat je vrijwel geen last of pijn ervaart. Ik heb dat ook vrijwel niet gehad. Ik was ook wel bang dat het na een paar weken nog kon komen omdat je dit bijna niet leest. En de man met de hamer zich tevoorschijn tovert, maar hij is nooit gekomen. Het kan dus wel en ik geloof echt dat je lichaam het snel genoeg laat merken. Dusss dat is het goede nieuws🙂 haha. Ik zou wel echt goed je rust pakken. Dat is wel belangrijk en je lekker laten verwennen door je hubby. Ik moest 2 weken rechtop slapen. Dat was de 2e week ellende 😅. Daarna mocht ik gelukkig weer op mijn zij. En heb ook geen blauwe plekken gehad. 

  7. Op 10-9-2021 om 21:40, boob1234 zei:

     

     

    Dank voor jullie snelle reacties! Ik ben blij te horen dat de maat niet of bijna niet verandert. Zo fijn dat we nu allemaal zo kunnen genieten van bh’s shoppen. Voor de portemonnaies wat minder fijn 🙈
     

    Ik ben nu nog voor de padded bh’s gegaan omdat anders mijn tepels zo doorschijnen. Straks in de winter kan ik hopelijk overstappen op kanten bh’s 🥳

    Haha ja de bh's zijn nu wel een stukje duurder 😅. Maar mijn maat is ook niet veranderd. Draag ook nog alleen padded bh's. En draag in de nacht ook nog een po bh. Het is toch wel een hele fijne bh om aan te hebben qua ondersteuning in de nacht.

    • Like 1
  8. 21 uur geleden, BabsDM zei:

    Ik twijfel tussen 350 cc en 375 cc. Ik heb van andere vrouwen gehoord dat je beter toch wat groter gaat omdat je zo snel gewoon wordt aan je "nieuwe" borsten. Ook de dokter raadde me ook aan om toch iets groter te gaan omdat veel patiënten nadien spijt hebben dit niet gedaan te hebben. 

    Ik zou het zeker appreciëren mocht ik toegang tot he album hebben. Dan weet ik wat te verwachten. Groetjes Babs

    Ik zou voor het maximale gegaan. Bij mij is 375 cc ook de max. Ik herken zelf ook wat anderen zeggen. Ik ben er ook al aan gewend 😅. Ik voeg je toe.

     

    Bij gewone kleding aan valt het niet op, maar ik ben op het strand door de mand gevallen. Mijn push-up bikin's die ik had, halen niet het volume wat ik nu heb.  Liefs 

  9. 1 uur geleden, boob1234 zei:

    @Noor45, @Von5385, @RN27even benieuwd. Is jullie bh maat nog veranderd ten opzichte van 6 weken po. Nu best wat bh’s aan het shoppen, de duurdere zitten het beste. Maar ook wel weer zonde als ze over een paar maanden niet meer passen 😏

     

    Ik heb net een foto toegevoegd met een paar bh’s. Over een 3 dagen 6 weken po, dus weer sporten! Zal dan ook een nieuwe foto van de voortgang. Geeft met een selfie een wat vertekend beeld, dus moet even manlief inschakelen 😅

    Mooie bh's heb je gekocht😀. Staat je mooi hoor. En ga morgen weer shoppen, maar kan mij niet indenken dat mijn maat is veranderd 🙂. Ik heb ook echt zin om meer bh's te gaan shoppen 😅

  10. Jeeeyyyyy nog 1 nachtje en dan is het boobsday 🎊🎉🎊. Wat fijn dat daar gehoor aan gegeven is. In de ochtend lijkt me zoveel fijner. Ook in verband met het nuchter blijven. Hoop dat je vanacht goed kan slapen. Ben je zenuwachtig? Of gezonde spanning? 🙂. Jaaaa maar de weken erna gaan ook wel snel, ook al heb je last van ongemakken haha. En voor je het weet kun je ook genieten van je mooie boobs en lekker shoppen🙌🙌

  11. Haaai, welkom op dit forum @BabsDMSpannend dat je al een datum hebt voor je operatie. Tijd gaat super snel, dus voor je het weet ben je aan de beurt😃 Ik ben zelf twee jaartjes jonger dan jou en beter te laat dan nooit. Ik ben nu 9 weekjes po en heb er in ieder geval geen moment spijt van gehad. Persoonlijk vind ik dat wel heel mooi als je nieuwe boobs dichter bij elkaar staan. Mijn boobs voor de operatie waren wel iets kleiner en had een 70A. Ikzelf heb gekozen voor de Motiva Round Silk 375 cc en zijn dual plane geplaatst. Hoeveel cc krijg jij? Ik kan je wel toegang geven tot mijn album als je wilt? 

  12. Haaaai, ja ik zag het🙂. Heb net even terug gereageerd. Ik denk wel dat het komt door de operatie, tenminste dat dit wel een grotere rol speelt. Voor de operatie had ik genoeg aan 7.5 slaap. Nu heb ik wel meer nodig haha. Dank je wel 😘. Ze zijn nu al een heel stuk zachter, dus dat is wel heel fijn. Ik vraag mij of of het nog wel zachter wordt of dat dit het is haha.

     

    Ja, ben pas begonnen (thuis), en doe alleen oefeningen voor de buik, benen en billen met elastiek. Planken doe ik ook wel, omdat dit niet zoveel kracht kost in de armen. Zodra ik weer in het ritme zit, ga ik weer naar de sportschool. Soms denk ik ook, zal ik ook weer beginnen met hardlopen, maar als ik nu een lichte jog doe voor de warming up, houd ik mijn boobs wel vast. Dat houd me wel tegen om buiten te gaan hardlopen of in de sportschool. Staat anders ook zo raar als mijn boobs vast houd🤣

  13. Haaai @boob1234 Fijn dat het werken best goed gaat. Dat scheelt wel enorm. Ik herken je gevoel van moe zijn. In het begin viel mij dat niet zo op en viel mij dat allemaal wel mee, maar de laatste weken merk ik dat ik aan het eind van de dag een stuk moeier ben dan voorheen. Ook de vrijdagavond na een week werken, ben ik niet zoveel meer waard😅 

     

    Gelukkig dat je geen wondvocht meer hebt, dat lijkt me wel even schrikken. Welke littekencrème gebruik jij?

    Ik denk dat de vorm nog wel echt gaat veranderen. Heb je dit toevallig gevraagd/voorgelegd aan je chirurg? Ohhh niceee, leuk he nieuwe bikini shoppen:)

     

    Las in de chat dat je last hebt van steken, maar dit heb ik nooit gehad, best wel raar want ik lees dat best veel. 

     

    Met mij gaat het heel goed en mijn boobs ook. Ja ben pas begonnen met sporten, wel thuis overigens. Beetje inkomen, voordat ik naar de sporschool ga. Train nu alleen mijn buikspieren, buik en billen. Als ik een warming-up doe en een lichte jog, dan houd ik mijn boobs wel vast haha. Dus ben benieuwd hoe je het hardlopen gaat ervaren🙂

     

    • Like 1
  14. Haaaai, dank je wel:). Ben er ook super blij mee! Ik vind ze nu qua vorm niet meer veranderen, maar wel worden ze steeds zachter gelukkig. Zachtere borsten is toch wel fijner, dan van die harde boobs. Mijn max was 375 cc en ben daar ook voor gegaan. Datt voelde meteen goed en heb er ook geen spijt van. Want ze ogen groter dan dat ze daadwerkelijk aanvoelen haha. Als ik ze vastpak dan vind ik ze helemaal niet groot aanvoelen, eerder klein en zulke grote handen heb ik niet 🤣Mijn borstbreedte was 13 cm. Weet je jouw borstbreedte toevallig? Ik snap dat je liever tegelijkertijd wil, maar snap de onderbouwing van de chirurg ook wel. De chirurg wil alle kansen op een infectie zoveel mogelijk elimineren/voorkomen. Ik zou toch uitgaan van het advies van de chirurg:). 

  15. Haaai @Ammiiikzelf ben 5 juli geopereerd door dokter Damen van Diana Gabriels. Heb zelf ook Motiva Round Silk, alleen dan minder cc 😜. Ik voelde me juist totaal geen nummertje en vind de nazorg juist goed en heb dit hele avontuur juist heel prettig ervaren. Fijn dat je herstel zo goed gaat 😀

     

    @happyxgirl haaai, wat een verhaal en wat naar wat je allemaal hebt moeten doorstaan. Heb zelf het tegenovergestelde en juist een goede ervaring met de kliniek. Gelukkig kon de chirurg meteen een nieuwe implantaat plaatsen. Hoop voor je dat je nu helemaal blij bent met je boobs en er lekker van kan gaan genieten😀

  16. Heloowww allemaal, 

     

    Ben een tijdje niet meer online geweest, maar dacht laat ik maar eens een update plaatsen. Ben nu 8 weekjes en 2 dagen PO. Bij het starten van dit topic heb ik helemaal niets vermeld over dat ik een vorm van Bechterew heb. Ik kan op dit forum vrijwel niets vinden hierover of op internet zelf, maar bedacht me dat het wel handig is om voor meiden/vrouwen die ook een borstvergroting overwegen en ook Bechterew hebben om hierover iets te schrijven. Ik kan je vertellen dat ik er tot nu toe geen moment spijt van heb gehad. 

     

    Bij mij is Bechterew de laatste paar jaren vrij rustig. Slik ook al een hele tijd geen medicatie. Ook ben ik de afgelopen jaren niet op consult geweest bij een reumatoloog. Om die reden heb ik ook niet overlegd met mijn reumatoloog of een borstvergroting wel een verstandig idee is in combinatie met Bechterew. Ik ben in die zin uit gegaan dat mijn lichaam (ondanks dat ik een verzwakt immuunsysteem heb) dit wel aan kan. Werk ook 36 uren en meld mij 1x per jaar ziek ivm griep. Wat ik heb begrepen van de reumatoloog is dat ons levensjaar 5 jaar verkort is ten aanzien van een gemiddeld gezond mens. Misschien vinden mensen mij naïef (nog niet gehoord, maar dat boeit mij niet), maar ik wil later niet dood gaan met het idee dat ik spijt heb, dat ik nooit een bv heb laten uitvoeren. Ik leef maar 1x. Als mijn lichaam de implanteten wel zouden afstoten of ik voel mij slechter, dan heb ik liever dat ik het heb geprobeerd. 

     

    Maar kan heel goed begrijpen als iemand wel medicatie slikt of toch twijfels heeft of het wel een verstandig idee is, om dit te overleggen met de reumatoloog. Ik ben na een week wel gaan werken en dat was iets te enthousiast i.v.m. een weekje slaaptekort. Mijn algemene advies of iemand nu Bechterew heeft of niet, neem vooral twee weekjes vrij😃. Ik heb ook niet langer pijnstillers geslikt dan dat ik voorgeschreven heb gekregen. 

     

    Zoals ik in eerdere berichten heb aangegeven ging mijn herstel heel goed. Vrijwel geen pijn gehad of last van steekjes ed. Ze voelen ook al veel zachter. Het enige wat ik nu wel meer merk is dat ik sneller moe ben na een week werken. Maar geen idee of anderen dit ook herkennen zonder Bechterew. En anders denk ik dat het een combinatie is van Bechterew en het herstellen. Want herstellen vergt ook veel energie van je lichaam. 

     

    Ik draag overigens nog steeds mijn postoperatieve bh bij het slapen. De bh voelt toch wel heel vertrouwd en de ondersteuning vind ik wel fijn 😅. Toen ik 6 weken po was, ben ik meteen gaan shoppen. En bij het passen kwam ik uit op 70 E. Het klinkt zooo huge. Mijn kleding zit zo veel mooier en voel mij zoveel zelf verzekerder. Mijn voorkeur gaat wel uit naar een beugelbh, omdat deze meer ondersteuning bied. Wat ik wel herken is het kleine tietensyndroom. Wanneer ik in de spiegel kijk dan lijkt het wel groot, maar wanneer ik de dames vast pak, voelen ze helemaal niet zo groot 🙃

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.