Jump to content

BabsDM

Platinum Member
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BabsDM

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik ga nog 2,5 weken thuis zijn vooraleer ik terug moet gaan werken. Ik hoop dat dit genoeg zal zijn om te herstellen want ik heb wel een nogal fysieke job. Moest het zijn dat ik nog niet optimaal ben en niet mogelijk ben om terug te gaan werken dan zal ik ziekte aanvragen.
 2. Ik ben heel de maand oktober in verlof. Heb met opzet mijn verlof wat opgespaard. Ik moet maar beginnen werken in november. Draag nu al wat extra vulling in mijn reeds gevulde push-up bh's. Dus ze lijken nu al groter dan ze zijn 😉. Na de operatie ga ik geen gevulde bh's meer dragen dus ik hoop dat het zo minder opvalt.
 3. Vraagje aan andere leden. Was het duidelijk voor je omgeving, je collega's dat je een borstvergoting had gedaan? Enkel mijn partner, dichte vrienden en familie weten nl. dat ik deze operatie zal laten doen. Ik wil niet hebben dat iedereen meteen door heeft van ja die heeft haar borsten laten doen, zeker niet op mijn werk.
 4. Ik zou voor de motiva implantaten gaan. Ze zijn duurder maar zou minder kan kaspelvorming zijn. Ik twijfel tussen 350 en 375 cc.
 5. Ik twijfel tussen 350 cc en 375 cc. Ik heb van andere vrouwen gehoord dat je beter toch wat groter gaat omdat je zo snel gewoon wordt aan je "nieuwe" borsten. Ook de dokter raadde me ook aan om toch iets groter te gaan omdat veel patiënten nadien spijt hebben dit niet gedaan te hebben. Ik zou het zeker appreciëren mocht ik toegang tot he album hebben. Dan weet ik wat te verwachten. Groetjes Babs
 6. Beste leden, sinds vandaag nieuw op dit forum. Ik ben 40 jaar en twijfel al sinds mijn 18 jaar om een borstvergroting te doen. Na vele jaren twijfelen heb ik eindelijk besloten om er iets aan te doen. Mijn operatie is ingepland 13 oktober bij Dokter Verdonck Belgian Beauty Clinic. Ik heb een kleine 195B en zou gaan naar een mooie D. Van nature heb ik iets wat de dokter "kissing breasts" noemt. De afstand tussen mijn borsten is niet groot hierdoor heb ik iets meer kans op een uniboob na de operatie. Voordeel is wel dat ik dan van nature het effect zou hebben alsof ik een push-up zou d
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.