Jump to content

Miss M84

Silver Member
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Miss M84

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik blijf elke dag 2 x spoelen. En verbind het met gaasjes. Maar het blijft hetzelfde eruit zien. Wel iets minder diep lijkt het. Maar veder nog hetzelfde. Geen idee of dit β€˜normaal’ is? Ik blijf geduld houden maar ga zeker van de week weer bellen als er echt geen verbetering optreedt ..
 2. Dank je wel! Ik heb haar een bericht gestuurd.maar nog geen antwoord. Had jij ook zo n groot gat? Ik moet dinsdag weer werken. Hoop dat t gaat lukken. Ben jij wel gewoon gaan werken? Liefs
 3. Lieve meiden. Wie heeft er tips voor me. Sinds vorige week vrijdag zijn mijn hechtingen eruit. En sinds zaterdag zit er links een gat en rechts een klein gaatje. Ik heb al 2 x gebeld met de kliniek. Advies is spoelen en luchten en vet gaasje erop... ik baaaaal zo... het schiet niet op. Het blijft hetzelfde. Ik had gehoopt al iets verbetering te zien. Moet het niet gewoon gehecht worden?
 4. Ja ik heb met de kliniek gebeld. Ze hebben de foto s bekeken. Ik moet blijven spoelen en dan moet het vanzelf Helen. Ik woon op een uur afstand van de kliniek.
 5. Sinds vanmorgen aan 1 kant een groter gat. Ik heb erover gebeld. Kunnen jullie even meekijken. Dit lijkt me toch echt niet goed. Verpleegkundige die ik sprak zei via de telefoon dat ik gewoon moet afwachten...
 6. Ja vandaag prikt het wel erg. Maar ik neem paracetamol. Ik denk dat t erbij hoort. Ik mag de littekens vanaf vandaag masseren. Maar dat vind ik nog best spannend. Deden jullie dat ook?
 7. Hi! Jaa het ziet er ook netjes uit hoor. Ik ben de hele dag niet zo lekker. Prikt toch allemaal behoorlijk. Hoop dat t morgen weer wat beter gaat.
 8. Lieve allemaal. Vanmorgen zijn mijn hechtingen eruit gegaan. Aan 1 kant is het nog een beetje open. Het viel me echt tegen. Ze zeiden dat t er goed uit zag maar ik schrok wel. Het prikt de hele dag al en moet echt een paar stappen terug doen. Ik ben ook flauw gevallen. Ik voeg even foto s toe hoe t eruit ziet. Hoe was dit bij jullie? Na hoeveel weken gaat t dicht? Liefs
 9. Hi! Heeel goed! Morgen mogen de hechtingen eruit. Het ziet er echt super uit al.
 10. Heb even alles gelezen. Heftig die eerste dagen. Ik ben 22 april in de Velthuis kliniek geholpen. Borstlift met prothese. Was echt nodig na 3 x borstvoeding. De eerste 4 dagen vond ik zwaar. Daarna ging t beter. Ik merk wel dat mijn energie erg laag is. Mijn jongste is 2, daarna eentje van 4, een van 7 en een van bijna 15. Vooral de 2 kleintjes moeten wel wennen dat mama niet alles meer kan tillen en doen. Vrijdag gaan mijn hechtingen eruit. Dat bloeden de eerste keer met douchen herkende ik! Bij mij is dit ook gestopt. Ik hoop dat je snel beter slaapt. Bij mij werkte oxy heel goed om op
 11. Ik ben afgelopen donderdag geopereerd. Borstlift en 250 cc prothese. Ook na 3 kinderen en borstvoeding theezakjes. Ik ben nu al super blij met het resultaat! Het ziet er echt goed uit en natuurlijk ook! Bij de Velthuis kliniek. Laura Zaal.
 12. Dank je wel! Ik heb ook contact met de kliniek gehad hoor. En morgen bellen ze me weer. Gelukkig is t bloeden nu gestopt.
 13. Beste Allemaal. Afgelopen donderdag ben ik in Amsterdam geholpen bij de Velthuis kliniek. Dr Zaal heeft mij gerust gesteld en ik vond het personeel heel lief. De operatie ging goed en vlot. Eenmaal wakker ervaarde ik veel pijn. Ik heb pijnstillers gekregen. In de middag mocht ik naar huis. Poeh dat valt even tegen.. ik neem elke 6 uur pijnstillers want anders trek ik t echt niet. Mijn linker tepel blijft bloeden als ik heb gedoucht en daar heb ik over gebeld vandaag. Alles voelt mega strak. Ik hoop dat t snel wat beter gaat met de pijn. Ik ben wel erg blij dat ik er stap heb gezet. Mijn kinde
 14. Ik ben afgelopen donderdag geopereerd. Gelift en een 250 cc mentor erin. Bij mij doet alles ook giga pijn! Mega spanning ook. Mijn linker tepel bloed ook nog. Ik ervaar veeeeel pijn. En met 4 kids in huis echt een uitdaging.
Γ—
Γ—
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.