Jump to content

Pamela81

Silver Member
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Pamela81

 • Birthday 12/15/1981

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

74 profile views
 1. Vandaag in het ziekenhuis geweest. PC voelde niks bijzonders en wilde me eigenlijk zo wegsturen. Ik heb hem verteld dat ik meer zekerheid wil en dat ik het goed onderzocht wil hebben omdat ik ook wat vage klachten heb. Niet dat het daarvan moet komen, maar ik wil gewoon het zekere voor het onzekere. Dus morgen terug voor een MRI en volgende week maandag de uitslag bespreken.
 2. Nog een paar nachtjes en dan de intake bij de pc. Ben benieuwd wat hij er van gaat zeggen. Pijntjes worden wel wat pijnlijker ook
 3. Hoi, Mijn implantaten zitten er sinds vorige week 5 jaar in. Ik kom van een kleine a af, heb 425 cc mentor laten plaatsen(ook door Frans) en zit op een 65 G. Bh's kan ik eigenlijk niet meer verdragen en heb pijn in mijn rechterborst. Deze voelt ook anders aan dan links. Ik heb 27 september een intake staan met de chirurg hier in het ziekenhuis. Want lek of niet, ze gaan er hoe dan ook uit. Inderdaad ook iets met accepteren wie ik ben.
 4. Ik ga er van uit van wel, omdat ik gisteren mijn verhaal bij de HA gedaan heb. Eerst de intake maar eens even afwachten en kijken wat er dan gezegd wordt. Kan mezelf nu wel druk gaan maken, maar misschien is er helemaal niets aan de hand. De pijn die ik heb, kan misschien ook een uitwerking zijn van alle zorgen en stress van afgelopen jaar. Het valt niet mee om plots alleen voor 2 puberende dochters te zorgen.
 5. Vandaag bericht van het ziekenhuis. 27 september mag ik op intake bij dhr borg (plastisch chirurg)
 6. Hoi hoi, Een hele poos geleden hier al eens eerder lid geweest. Mijn naam is Pamela, mama van 2 prachtige dochters. In juli 2016 een vergroting ondergaan in kliniek Heyendaal bij Fransje. Een jaar of 2 geleden kwam ik hier nog eens kijken, zwaar aan het twijfelen voor een prothesewissel met meer cc. Afgelopen 1,5 jaar veel voor m'n kiezen gekregen, ik ben alleen achter gebleven met m'n 2 meiden(zal jullie de details besparen).. Nou ja alleen, inmiddels weer gelukkig in de liefde. Enfin, vanmorgen bij de huisarts geweest. Al enkele weken last van m'n rechterborst, dus
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.