Ga naar inhoud

Fleur38

Leden
  • Aantal items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Fleur38

  1. 3 minuten geleden, Loessss zei:

    Ha Fleur, 

    ja klopt. Blij mee dat het zo kon en was gelukkig ook geen enkel probleem en heb er eigenlijk ook niets over hoeven zeggen, ze vroegen er ook niet naar. Dus wellicht kwam het hen ook goed uit! 
     

    Hoe is het met jou? Als ik me niet vergis is bij jou operatie ook uitgesteld toch omdat je voor andere reden onder het mes moest. Nou hopelijk gaat alles goed met je!

     

    Hier zal het helaas nog wel een paar maanden gaan duren 😔. Ik heb een cyste van 17 bij 14 bij 10 cm aan m’n eierstok (best pijnlijk). Te groot om het via een kijkoperatie weg te halen, dus krijg een buikoperatie.Hoop dat het blijft bij 1 eileider die verwijderd moet worden.Sta op de wachtlijst van het ziekenhuis, maar door corona zal het waarschijnlijk pas begin maart worden. Pas als ik goed hersteld ben ga ik een nieuwe afspraak maken.  
     

     

  2. Op 8-1-2021 om 15:02, Marietjuh zei:

    Dankjewel! 😘

     

    Ik ben ook blij met de maat. Jij krijgt ook 300 cc toch? Wat is jouw voorsituatie?

     

    Jeetje wat een pech zeg! 😢 Hopelijk niet iets al te ernstigs?

     

    Ik twijfelde ook tussen dr. Zaal en dr. van der Weij. Zij maakt ook zulke mooie borsten!! 😍

    Ben ook benieuwd hoe je afspraak gaat.

     

    In ieder geval heel veel succes met je aankomende operatie. Hopelijk verloopt alles voorspoedig en kan je snel weer voor de boobs terecht! 😄

    Hoe gaat het nu met je ? Al een beetje gewend aan je nieuwe boobs ? 😃

    Op dit moment staat mn wereld even op z’n kop, vandaar de late reactie. 
     

    Ik moet helaas een zware buikoperatie ondergaan. Ziekenhuis hoopt tussen nu en 2 maanden.. maar vanwege Corona zijn de operatiekamers op dit moment gesloten (alleen beschikbaar voor spoed). Herstel tijd is minstens 6 weken. Ik heb voor mezelf besloten dat ik de borstvergroting in het najaar wil laten uitvoeren. Ik kom van een slappe 75b/c, deels door borstvoeding. 
     

     

  3. 6 uur geleden, Marietjuh zei:

    Jaaa zeker! Ben blij dat het achter de rug is en dat het zo is meegevallen!

     

    Oh spannend! Door wie wordt jij geopereerd?

    Ik vind bij mijn figuur 300 cc ook een prima maat, groter zou teveel van het goede zijn haha!

    Wanneer ben jij aan de beurt?

     

    Ik heb je toegevoegd aan mijn album :)

    Fijn dat het allemaal meevalt bij je. En wat zien er al super mooi uit zeg ! Ik blijf je volgen, want ben super benieuwd naar het eindresultaat 😃 En die 300cc is echt een mooie maat die bij je postuur past.

     

    Hier helaas een kink in de kabel 🥺 Ik zou 16-2 door dr Fortuin geopereerd worden, maar zal deze moeten verplaatsen.

    Ik zit ineens sinds dinsdag in de medische molen (niks te maken met mn borsten) en zal spoedig geopereerd moeten worden. Ik wil wel goed hersteld zijn voor ik aan de borstvergroting begin, om infecties te voorkomen. Zou zonde zijn als het een negatieve invloed heeft op het resultaat.

     
    Door langere wachttijd bij Velthuis heb ik 18-1 nog een afspraak staan bij dr Zaal. Heb goede verhalen over haar gehoord en ben wel benieuwd wat haar idee over mijn borsten is. Door de uitstel kan het zijn dat ik dan misschien wel voor haar kies als het goed voet.

  4. 15 uur geleden, veel zei:

    Ah oke, laat je je consult bij Velthuis nog doorgaan? Of ben je er al helemaal uit?

    Eerste instantie zou ik als het goed voelde bij Dr Fortuin Velthuis afzeggen. Dit omdat ik door hem op de gewenste datum geopereerd kan worden en bij Velthuis waarschijnlijk niet.

     

    Alleen ben ik sinds gister in een andere medische molen terecht gekomen. Ik moet binnen een paar weken geopereerd worden en zal de borstvergroting uit moeten stellen 🥺. Voordeel hier wel van is dat ik nu meer tijd heb en de afspraak met Velthuis door kan laten gaan.

  5. 11 minuten geleden, veel zei:

    Wat leuk! Welk protheses krijg je dan? 

    @veel Ik ben vandaag voor een tweede consult bij Dr Fortuin geweest om nog een keer te passen en vragen te stellen. Ik ga voor 300cc , 350cc past niet bij mij. Zal gaan om anatomisch 323, dual plane geplaatst met benelli lift. 
     

     

     

  6. @Marietjuh Wat goed om te horen dat he goed is gegaan en dat je blij bent met het resultaat 😃

     

    Zou ik in je album mogen kijken ? Ben erg benieuwd naar jouw resultaat. Ik heb vandaag besloten dat ik ga voor 300cc, anatomisch high projection. Vond de 350cc te groot en niet bij mij passen. Bij mij gaan ze dual plane geplaatst worden in combinatie met de benelli lift. 

  7. Dinsdagavond heb ik een tweede consult met Dr Fortuin. Heb toch nog een paar vragen. Wat ik van hem gezien heb ziet er wel mooi uit. In principe staat er wel een operatie datum voor Februari gepland, maar mocht ik dinsdag geen goed gevoel hebben kan ik deze altijd nog annuleren.

     

     

  8. Op 20-12-2020 om 22:01, Nog even wachten zei:

    Een benelli lift geeft geen anker litteken, dat is wel een voordeel. Volgens mij is de richtlijn wel een beetje dat als je tepels onder je borstplooi zitten een lift aan te bevelen is. Maar altijd goed een second opinion te hebben

    Ben zeker blij dat het mogelijk is met een Beneli lift en een anker litteken niet nodig is 😃

  9. 7 uur geleden, BonnyBastian zei:

    Welkom!!

     

    spannend!! Hoe groot ben je? 
     

    Fijn dat je een fijn gevoel had bij het consult. Ben benieuwd bij je volgende consult. 
     

    Liefs Bonny

    Dank je wel Bonny 😃

     

    Ik ben 174, en weeg rond de 65 kilo.

    Voor jou is het aftellen al begonnen zag ik ,spannend hoor ! 

  10. 19 uur geleden, GlitterMermaid zei:

    Veel succes en plezier bij Laura 18 januari 😊

    Ik kwam heel gelukkig thuis na het consult met haar.

    Ben erg benieuwd naar haar 😃 Had gister een beetje een dubbel gevoel. Had wel een klik met de pc, maar had de benelli lift niet zien aankomen 🙈. Wacht idd Dr Zaal af , wie weet komt ze met een ander voorstel.

  11. Vandaag bij Dr Fortuin geweest van Boerhaave. Aardige man en heeft alles goed uitgelegd incl de risico’s. Hij stelt borstlift , dual plane , anatomisch , 300cc of max 350 cc voor. Ik ga er even goed over nadenken.
     

    Maandag 18 januari heb ik een consult bij Velthuis staan.

  12. 22 minuten geleden, GlitterMermaid zei:

    Ja ik had wel een bevestigingsmail, maar ik weet niet meer hoelang dat na het telefoongesprek was. Maar je krijgt sowieso nog een paar dagen ervoor een sms ter herinnering haha. Nee je mag niemand meenemen, dit ivm Corona. Je mag wel foto’s maken of facetimen als je dat zou willen. 

    Bedankt voor je reactie. Bij Boerhaave mag mijn man wel mee, maar als het bij Velthuis niet mag heb ik daar geen probleem mee😃

  13. 19 uur geleden, Loessss zei:

    Ha misschien is een online consult eerder mogelijk. Dan heb je in ieder geval een gevoel bij dr. Van der Weij. 
    En gewoon af en toe bellen misschien valt er wel iemand uit... 

    Hopelijk kun je snel terecht! En wellicht ervaar je dr. fortuin ook als heel prettig. Denk sowieso goed om vergelijking te hebben 

    Ben niet vies van online, maar dit doe ik liever van persoon tot persoon. Ik ga zaterdag gewoon naar Dr Fortuin. Mocht het niet goed voelen maak ik een nieuwe afspraak met Dr van der Weij. In januari heb ik een afspraak bij Velthuis, misschien ook goed om verschillende klinieken te bezoeken 😀

  14. 19 uur geleden, GlitterMermaid zei:

    Ik weet trouwens niet of consulten nu ook allemaal worden afgezegd hoor? Misschien dat die ook wel kunnen doorgaan. Gewoon even checken wanneer ze plek hebben voor een consult en hoe snel je eventueel geholpen zou kunnen worden.

    Vandaag een afspraak gemaakt voor 18-01 bij Dr Zaal 😊

  15. Hoi GlitterMermaid, 

     

    bedankt voor je reactie. Je hebt me aan het denken gezet 😃. Het bedrijf waar ik werk gaat in februari 2 a 3 weken dicht ivm verbouwing, dus die periode zou qua operatie het beste uitkomen. Als ik pas 21 januari terecht kan voor de eerste consult gaat dat niet lukken. Daarom akkoord gegaan met een andere pc. Maar je hebt helemaal gelijk dat het belangrijker is om te gaan voor een pc die goed voelt en waar je echte verhalen over gelezen hebt. Ik ga morgen contact opnemen met Boerhaave voor een andere afspraak. Ook zal ik contact leggen met Velthuis voor een consult. Nogmaals bedankt 😃

  16. Hoi, ik ben Fleur. Nooit veel gehad, maar door kind voeden en veel sporten is het er helaas niet beter op geworden (kleine 75B). Eindelijk de stap gemaakt om er voor te gaan. Ik zou as zondag een afspraak hebben met Dr Weij van Boerhaave, maar door zware griep helaas moeten afzeggen. Een nieuwe afspraak zou pas eind januari kunnen. Ik heb daarom toch maar een afspraak gepland voor volgende week zaterdag bij Dr Fortuin. Helaas kan ik erg weinig over hem vinden. Foto’s op de site zien er goed uit. Is iemand hier geholpen door Dr Fortuin? Zou graag willen weten wat de ervaringen zijn. 
     

    Heb je vragen aan mij, stel ze gerust 😃

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.