Ga naar inhoud

Annemonde

Leden
  • Aantal items

    60
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Annemonde

  1. Goedemorgen!

     

    Vandaag een half jaar PO alweer (motiva ergo 360cc dual plane) en ben erg blij met hoe ze eruit zien.

     

    Het enige waar ik me een beetje zorgen om maak is dat ze niet heel zacht voelen. Vooral als ik lig zit er eigenlijk geen beweging in. Als ik naar voren buk zijn ze bijv wel heel zacht. Het is eigenlijk als ik rechtop sta met mn schouders naar achter en op mn rug lig dat ze nog hard/strak aanvoelen. Wellicht door de spier..

     

    Hoe is dit bij jullie?


    Zijn ze bij jullie nog zachter geworden na een half jaar? 



    liefs,

  2. Op 7-9-2021 om 12:14, Wendy2020 zei:

    @Lottje72Lief dat je het vraagt! Is alweer een tijdje geleden dat ik op het forum heb gekeken. De tijd vliegt voorbij! We hebben ook sinds een aantal weken een puppy in huis, dus daar gaat enorm veel tijd naar toe. Maar tegelijkertijd ook super leuk!
    Het gaat goed! Ik heb a.s. donderdag mijn laatste controle bij Blooming dus ik ben benieuwd wat Dr. Van der Pot ervan vindt. 
    Ik vind mijn borsten in de ochtend nog wel hard aanvoelen, en ik vind mijn littekens nog wel erg donkerrood en zichtbaar, maar dit heeft allemaal tijd nodig denk ik dan maar. Ik smeer netjes ’s ochtends en ’s avonds de littekencreme en hoop dat het dan vanzelf in de loop van de tijd wat lichter wordt. 
    Ik ga komende maand voor het eerst een dagje naar de sauna. Op de een of andere manier vind ik dit opeens spannend, vond ik daarvoor nooit haha. Terwijl ik juist had gedacht dat ik nu vol zelfvertrouwen naar de sauna zou gaan. Speelt meer in mijn hoofd denk ik.

    Ook hoop ik dat mijn borsten nog wel iets zachter gaan worden en wat meer zakken. We zijn nu toch al 4 maanden verder.. maar misschien blijft hier geduld ook het toverwoord. 
    @Frukje @Goow@Noor45@Von5385

     hoe gaat het met jullie meiden?


     

    Hi! Hoe is je controle gegaan?

    erg herkenbaar wat je zegt dat ze nog niet zacht zijn en litteken nog erg zichtbaar. Over 10 dagen ben ik een half jaar PO en hoop echt dat ze nog veel zachter worden 😅.

    vooral als ik lig zit er nog weinig beweging in en hard; bij jou ook?

     

    heeft Vd Pot er iets over gezegd? 
    ben erg benieuwd en hoop op wat bemoedigende woorden haha 😊 liefs

  3. 4 uur geleden, Von5385 zei:

    @Wendy2020 en @Daniëla89 wat balen van die borstband! Hopen dat het over 2 weken is verbeterd. 
     

    @Annemonde ik ben vandaag 6 weken po. 
    heb afgelopen zaterdag bh’s gekocht met en zonder beugel. Mijn pc heeft aangegeven dat ik na 6 weken normale bh’s mag dragen. Met of zonder beugel maakt niet uit. Een beugel kan vervelend aanvoelen ivm de littekens, dat is bij iedereen anders denk ik. 
    Ik ga vanaf nu ‘s nachts mn post operatieve bh nog dragen tot mijn volgende controle op 30 juni. 
     

     

    Fijn om te lezen! Dank je!

    ik slaap ook nog met post bh aan...vooral littekens voelen vervelend als ik een tijd zonder bh loop/slaap - waarsch omdat er dan geen druk op zit. Beugel is ook niet fijn idd dus vandaar de sport bh aan.. maar kan beide dus 😊

  4. Op 12-6-2021 om 00:25, Wendy2020 zei:

    @Kaygee@Daniëla89Ik heb hier en daar wat filmpjes gekeken over hoe hij hoort te zitten, en aan de hand daarvan zou hij inderdaad zo redelijk goed zitten. Mijn prothese links zit zelfs nog iets hoger dan waar de band zit. (Echt vrij hoog dus) maar hoger dan dit kan hij ook niet. Zit al niet echt comfortabel onder mijn oksels 🙈

    Maar idd alles voor het resultaat! 
     

    @Noor45Wat lief, dank je! Ik moet zeggen met bh aan ben ik er toch ook al wel erg blij mee. Zeker als ik naar beneden kijk en dan denk wow ik heb gewoon een decolleté! 😍

     

    Nog even een algemene vraag/advies. Het advies is toch in principe 6 weken de post operatieve bh, en daarna een beugel bh zonder vulling? 
    Ik lees ook wel dat er sport bh’s gekocht worden, is dit dan al voor de 6 weken? 
     

    En bijvoorbeeld Bralettes liever nog niet na de 6 weken? Er moest eerst wat meer steun zijn?

     

    In dit gedeelte ben ik namelijk nog niet zo bekend 😊

     

    Hi! Vraag me ook idd af wat nu het beste is te dragen na de 6 weken!

    ben nu 2,5 maand PO en draag voornamelijk sport bh’s, maar als ik jouw berichtje lees met het liefst beugel bh voor steun? Heeft Vd pot dit aangegeven? X

  5. 4 uur geleden, Wendy2020 zei:

    Goodmorning ladies! 
    5 dagen PO alweer, ik heb een nieuwe foto aan mijn album toegevoegd. 😊 


    Ze staan nog steeds lekker hoog, mijn bakstenen. Maar... de pijn is goed onder controle. Ben gestopt met de diclofenac en de paracetamol ook aan het afbouwen. 
    Af en toe heb ik alleen steken onder mijn rechterborst op de plaats van mijn litteken. Herkent iemand dit? 

     

    Het slapen is nog wel echt een dingetje.. heb vannacht hooguit 4 uur gehaald, waardoor ik overdag niet veel waard ben. Kan niet wachten tot ik in ieder geval weer wat platter kan gaan liggen. 

     

    Vandaag ga ik wel proberen een klein wandelingetje te maken. Ik ging vanochtend op de weegschaal staan. (geen slim plan) 3 kilo erbij... mijn boobs zullen vast geen 3 kilo wegen 😅. Maar door het weinige bewegen zal ik ook wat vocht vast houden. (schat ik..) Dus nu flink aan de brandnetelthee. Mocht er nog iemand meer tips hebben?

     

    Fijne dag allemaal! 


     

    heel mooi je nieuwe foto’s! Veel volume boven wat strakjes mooi naar de onderkant zakt!

     

    steekjes bij litteken heb ik ook gehad en nog steeds af en toe; is een heel gevoelige plek en volgens mij wel normaal hoor om daar steekjes te voelen.

     

    vervelend dat je niet zo goed slaapt :( ik heb daar ook mee gestruggled en op een gegeven moment melatonine genomen om wat beter te slapen, hielp bij mij erg goed; misschien het proberen waard? X

  6. 1 uur geleden, Wendy2020 zei:

    @SabboMisschien is dat voor mij inderdaad ook nog wel een idee. Al ben ik dus bang als ik ga zoeken ik alleen bij de horrorverhalen uit kom 🥲 vandaar dat ik nog niet echt heb gezocht haha.

    Maar mocht je goede links hebben mag je ze zeker doorsturen hoor! 😊

     

    Ik heb er zeker ook alle vertrouwen in. Ik betrap me er vooral op dat ik telkens denk... “mijn god, ik kan in de zomer ook leuke bikini’s gaan kopen dit jaar” ik kan echt niet wachten!


    leuke vlog tip is van Nienke plas. 
    Als je zoekt naar ‘Nienke plas 18’, die gaat over haar operatie bij Vd Pot ook! Hoe ze er mee omgaat zo positief en relaxt terwijl ze een nabloeding had en een 2e keer onder narcose moest maar toch zie je dat alles goed komt, heeft mij erg geholpen gerust te blijven 🤣😉 X

  7. Jeetje ook niet netjes! Ineens 500€ erbij terwijl je al eerder een offerte hebt gehad, zouden ze het eigenlijk niet ineens mogen verhogen 🥴 Dat hebben ze echt net aangepast dan...ben maandje geleden geopereerd daar en was het nog 5270. 

     

    vond het ook een beetje onpersoonlijk daar hoor. Maar artsen zijn idd goed en dacht het gaat om het resultaat!

    heb je wel een goed gevoel van het telefoon gesprek met Vd Pot overgehouden? 

  8. 1 uur geleden, Wendy2020 zei:

    Het gaat ineens erg snel! Ben gisteren gebeld dat er een plekje vrij is gekomen. 21 mei!! Heb gelukkig vrij kunnen krijgen op mijn werk dus het gaat al gebeuren! 
     

    ik denk dus dat mijn topic doorgezet kan worden naar de operatieverslagen? Ik weet niet precies hoe dit moet haha.

    Maar oh wat spannend ineens zeg!! 
     

    ik droom er de laatste dagen ook constant over, als de dood dat ze te groot worden of niet naar mijn zin. En die narcose blijft een dingetje, ben ik ook zo bang voor... controle dingetje. 
     

     

     Ah wat gaaf!! Voor een consult bij Vd Pot is even geduld hebben, maar als je eenmaal consult gehad hebt kun je snel terecht voor operatie! Ik kon ook al gelijk een maandje na het consult 😊

     

    ik ben nu 3 weken PO, 360 cc ergonomix ook! Ik dacht hetzelfde bij de passessie; wat groot :o en ook als de dood dat het te groot zou worden.

    maar is het absoluut niet hoor! Valt echt kleiner uit dan tijdens passessie :) Ik denk nu zelfs stiekem, bij de wissel ga ik groter ;) 

     

    Ik heb dus dezelfde protheses en arts; als je vragen hebt zijn ze welkom! 

    en vooral lekker genieten van de voorbereidingen en het ernaar uit kijken! X anna

     

  9. Ik herken alle kwaaltjes hierboven :) alleen geen doof gevoel nog, eerder mega gevoelig. Vooral met vlagen zenuw- en rugpijn aan onderkant linkerborst, kan dan niet stilzitten en moet wandelen om het niet te voelen (3 weken PO)

     

    Vooral bij opstaan s ochtends komt er natuurlijk druk op, waardoor ze erna pijnlijker aanvoelen.

    M’n armen gebruik ik niet en probeer vanuit m’n buikspieren op te staan maar je ontkomt er denk niet aan dat er toch ook druk komt op je borsten. Is dit erg schadelijk?

  10. vervelend dat je zo last van je rug hebt! Ik mocht gelijk op m’n zij liggen (dual plane), hier was ik zelf wat huiverig voor maar pc gaf aan dat het niet zo is dat de boel dan verplaatst. 😉

    miss heeft dit met de techniek/manier van plaatsen te maken?

     

    Heb je een stevig kussentje onder je knieen-tegen billen aan al geprobeerd, dat helpt bij mij tegen rugpijn xx

  11. Op 11-3-2021 om 16:16, Elis1994 zei:

    @Noor45 alles wat je zegt klopt haha! 
    qua slaap de de eerste 4 nachten mooi optijd slapen (22u) en geen dutjes overdag expres omdat je inderdaad niet kan sporten dus anders lig ik met bergen energie in bed🙈

     

    Ik werd dan 1x wakker tussen 2-5 elke nacht andere tijd, niet van de pijn maar naar het toilet moeten🤷🏼‍♀️ Viel erna wel weer snel in slaap, geen pijnstilling gepakt, in de ochtend pas weer maar wel een😊 dus slaap goed maar minder diep en wordt natuurlijk even minder fris wakker. 🤭 is de spanning nu te doen voor je @Noor45

     

    @Daniëla89ja pfff be prepared op confrontatie met je eigen denkstijl🤣 als ik niet kan bewegen ga ik alles analyseren en dat moet je niet doen als je lichaam hersteld🥸 🤣

     

    Wel heel netjes vandaag werd ik ineens gebeld door de kliniek, hoe het met me ging en of ik nog vragen had! Nog even rustig aan doen en dan langzaam dingen oppakken 😇


     


     

    hi ellis! Zou ik mee mogen kijken in je album?

    ik krijg over een paar daagjes 360 cc ergonomix! Zo mega spannend!!


    wat fijn dat de pijn bij jou ‘meevalt’ en je al redelijk goed slaapt de eerste nachten en minder paracetamol al nodig hebt! Lukte het om zelf uit bed te komen of heb je daar wel hulp bij nodig? X

  12. 16 uur geleden, Anne4 zei:

    Nou ik heb ze hoor! M’n nieuwe vriendinnen 😂 Ben erg blij. Operatie geen supervlot blijkbaar, in een uurtje was het gepiept. Alleen dat compleet niks kunnen nu moet ik weer even aan wennen, merk ik. Al gaat dat vaak ook vrij snel weer beter, toch?

     

    Er is uiteindelijk 335 cc Motiva Round Ergonomix ingegaan. Paste net mooi dicht zei de arts, een maatje griste vond hij te. Nou prima, ik ga op zijn advies af. Zijn, van wat ik er nu van kan zien, borsten die passen bij mijn lijf. Zal morgen of zo ff een fotootje maken :)

     


    wat leuk!! En wat fijn dat de operatie zo goed is gegaan! Wie is je arts?

    hoe voel je je vandaag, een beetje kunnen slapen? 

  13. 16 minuten geleden, MiaMae zei:

    Hallo! Een poosje terug alweer, tijd voor een update 😊

    Zit nu in m'n 7de week en kan/mag weer alles doen. Geen pijntjes, zelfs nauwelijks ongemak! Ik heb net een paar foto’s toegevoegd aan m’n album. Ik vind ze zelf pràcht-tig (🤩!!) al ligt het er wel aan wat voor licht erop staat. Met bovenverlichting zie je de ronde bolling boven nog erg (blijft dit?) en voel ik me een beetje 'Pamela' 😅 M'n littekens genezen ook echt heel mooi. M'n huid is nog wat ongevoelig onder m'n tepels maar kan me weer helemaal vrij bewegen en dat is zo fijn! Afgelopen weekend voor het eerst weer hardgelopen, dat ging ook hartstikke goed. Vanavond ga ik een volle yoga vinyasa sequence doen, kijken hoe ver ik kom.
     

    Het enige waar ik soms wat onzeker van word, is dat ze nog vrij strak op m’n borst staan. Al veeeeel minder strak dan in het begin, maar ze vallen nog niet naar de zijkant als ik lig bijvoorbeeld. Of bewegen niet veel mee als ik op en neer spring. Een bh heb ik ook echt niet nodig, m’n huid ìs een soort van strakke sportbh. Had een hele doos vol bh’s besteld op Zalando maar op twee stoffen bralettejes na konden ze allemaal weer terug. Maar, m’n borsten zijn al echt een stuk naar beneden gezakt en voelen best zacht aan. Ze vallen alleen nog niet als het ware in de cups, staan nog erg rechtop.
     

    Probeer dus nog geduldig te wachten op de volledige ‘drop & fluff’. Lezen er dames mee die al 6+ maanden verder zijn? Hoelang duurt dit proces? Iemand tips of bemoedigende woorden…? Hoe gaat het met jullie??


     

    Wauw heb net je resultaat gezien en ze zijn prachtig geworden!! 🤩 

    inderdaad absoluut niet te groot! 
    Over de soepelheid wat ik heb begrepen is dat het zeker 3 maanden duurt, ze gaan de komende tijd vast nog meer vallen waardoor de bolling soepeler wordt. Wat geeft de arts zelf aan? 
     

    zijn echt heel mooi en heel fijn dat je herstel zo goed is gegaan! Ik snap dat je er enorm blij mee bent 😊

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.