Ga naar inhoud

FL_94

Leden
  • Aantal items

    66
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door FL_94

  1. 5 minuten geleden, Nikkie82 zei:

    Hoi hoi, ik was even benieuwd hoe het met je gaat? Zijn ze al wat meer gelijk geworden? Ik heb afgelopen week gemaild met de kliniek, maak me echt nog steeds zorgen. Gelijk de eind controle/afspraak ingepland op 25-3. 

    Heey, ik maak me dus ook zorgen.. bij mij zijn ze nog steeds niet gelijk! En ga morgen bellen om ook de eindcontrole in te plannen eind maart.. baal er echt van. Wil ook graag weten of het echt 3 maand kan duren of dat dit het is..

  2. Op 27-11-2020 om 16:56, Melissa86 zei:

    Hoi Bridt, zou ik ook misschien in jouw album mogen kijken? Bij mij zit rechts nu een stuk hoger als links vandaar dat ik in jouw topic terecht kwam ☺️ Ik weet dat het vast wel goed komt, maar je wil toch altijd graag vergelijken hè 😉

    Hey ik heb precies hetzelfde, rechts is nog niet echt gedaalt en heb ook echt niet het idee dat het gaat gebeuren. Maar goed lees overal dat ik geduld moet hebben.. alleen is het wel fijn om van anderen te horen dat het echt wel goed komt😋

  3. 4 uur geleden, Nikkie82 zei:

    Hoi @FL_94

    Ik heb even je topic doorgelezen. Ik ben 25-11 geopereerd door Van Straaten. Overmorgen 6 weken po 😃. Ook dual plane, maar 425 rond. Wel zijn ze nog steeds ongelijk, daar maak ik me wel zorgen over, maar ik lees overal dat ik héél veel geduld moet hebben... Hoe is het bij jou? Helemaal tevreden? En heb je een album? Ik moet nog ff uitvogelen hoe dat allemaal werkt.

     

    Groetjes!! 

    Heey! 

    Oh je bent al bijna 6 weken po! Zoo fijn haha dan mag die borstband af of niet? 

    Ja ik heb ook dat ze nog niet helemaal gelijk zijn maar we moeten echt geduld hebben! Wat ik zo lees is dar het echt 3 -6 maand kan duren 😭 ik ben zo slecht als het om geduld gaat hahah. Heb geen album! 

     

    Groetjess

  4. Heey iedereen! Vandaag ben ik 13 dagen po en voel me goed. Met kerst heb ik gewoon meegedaan en kon ik ook aardig mezelf zijn, het is nog wat onwennig af en toe want bij bepaalde bewegingen voel je wel wat druk. Dit kan ook komen door de borstband maar goed die moet er nog 4 weken om blijven🤷🏼‍♀️ vanaf morgen mag ik met bio oil de littekens masseren en daar kijk ik eigenlijk wel naar uit.

     

    heb ook onder mn bh gaasjes zitten zodat de bh niet schuurt over te littekens. Douchen gaat prima, mn vriend wast mijn haar en de rest. Ik mag maar 5 minuten douchen en daardoor besefde ik wel dat ik normaal echt wel langer douche 🙈

     

    Verder is de "druk" goed vol te houden, ik slik ook al 4 dagen ongeveer geen pijnstilling meer. Af en toe paracetamol omdat ik wat hoofdpijn ervaar. Heb al wel gelezen dat meerdere hier last van hebben na de bv maar dat dit wel weg trekt. 

  5. 36 minuten geleden, Marietjuh zei:

    Goed zo! Denk dat je alleen al van een lekkere warme douche goed opknapt!

    Wat fijn dat je blij met ze bent! :35:

    Ze gaan idd bijna nooit gelijk op als ik het zo lees haha!

     

    Ahhhh ja echt superspannend! Ben er in principe helemaal klaar voor, heb alles in huis, behalve hibi-scrub. Die moet ik een week van te voren gebruiken.

     

    Maar echt fijn joh dat je je al zoveel beter voelt, gaat alleen maar beter worden 🤗

    Hahaha nee gaat echt niet gelijk op🤷🏼‍♀️ jaa en wat echt een aanrader is om een bidon met rietje te halen, want de eerste dagen is zelfstandig water drinken lastig maar met een rietje met bidon krijg je ook voldoende water binnnen en gaat gewoon veel makkelijker! 

     

    Ooh echt om het gebied schoon te houden? Die hibi scrub?

  6. 1 uur terug, Anns zei:

    @FL_94 Hoe gaat het nu met jou ?

    Hoe gaat je herstel en heb je al gekeken inmiddels😊

    Oooh gaat zoooveel beter echt wow! Hoe slecht je je kan voelen een paar dagen geleden in vergelijking met nu! Haha ja heb inmiddels al gekeken en ben er erg blij mee, ben nog wel heeel geel bij mn borstkas tussen de borsten maar verder erg blij! Hoe gaat het met jou?

  7. 14 minuten geleden, Marietjuh zei:

    Ja snap ik wel maar hoop toch dat het ondertussen gelukt is!

    Even lekker douchen doet een mens goed :)

     

    Enne.. je zal ondertussen wel benieuwd zijn hoe ze eruit zien, toch 😇

     

    Voor mij gaat het ook opschieten.. over 12 dagen ga ik onder het mes, wordt nu toch wel spannend!

    Ja heb lekker gedoucht, nog niet zonder bh hoor haha wel lekker haren enzo gewassen. Heb ze gezien! Gisteren, echt heeeel blij mee, merk wel dat ze zijn begonnen met vormen, de ene zakt iets meer dan de ander en dar soort dingen. 

     

    Ooehh spannendd! Ben je er klaar voor 😁?

  8. 7 minuten geleden, Flowerbloempje7 zei:

    Tuurlijk, ik zal je toevoegen :)

     

    Na Hoeveel dagen merkte je echt verschil qua pijn? En na hoeveel dagen was dat drukkend gevoel op je borst weg?

    Ik merkte ongeveer na 5 dagen dat de pijn minder werdt en drukkend gevoel iets later pas. Nu met 8 dagen kan ik echt heeel veel weer zelf! Komt goed! Is echt even kut nu, ik had die dagen zelfs dat ik me even niet kon voorstellen hoe het was zonder pijn.. maar laat alles gewoon doen en je tijd uitzitten🤷🏼‍♀️

  9. 3 minuten geleden, Flowerbloempje7 zei:

    Even een kleine update. 

     

    Pijn is iets minder dan gisteren, maar het voelt nog steeds alsof er een stuk beton op mijn borsten zit. Ik voel het tintelen, alsof het een paar seconden in slaap valt. Heel gek gevoel. 

     

    Vanochtend voor het eerst gedoucht op een tuinstoel haha! Hulp met het douchen gehad zodat ik zelf alleen maar hoefde te zitten. Wat een opluchting toen die borstband los ging, poeh! Die hebben wij nu iets losser gedaan, uiteraard wel even over gebeld maar dit was prima. Alles weer ingepakt wat heel gevoelig was en voor de rest weer de hele dag op de bank. Rugpijn en nekpijn van het in dezelfde houding zitten, maar goed. Liever dat dan steken in mijn borsten bij een verkeerde beweging.  

     

    Ik vraag mij wel af wat ik zelf al zou kunnen doen, ook al voelt het akelig. Een deur openen, tandenpoetsen, broodje smeren dit lukt mij niet. Kan ik dit wel proberen? Als ik het probeer voel ik een enorme druk op mijn borstspieren dus echt prettig is het niet. Maar zou zo graag wat meer onafhankelijk willen zijn..

     

    Foto gemaakt net voor het douchen vanochtend die is aan mijn album toegevoegd:)  

    Heeey ik zou dat echt nog niet doen, en het afhankelijk zijn dat is maar even zo maar die pijn daar kom je wel van af! Dus doe maar lekker rustig aan, ook beter voor je herstel, 

    Zou ik met je mee mogen kijken?

  10. 9 uur geleden, Flowerbloempje7 zei:

    Wij hebben een elektrisch bed gelukkig, dat is echt fijn in dit geval. Alhoewel ik nog steeds met tranen uit het bed kom. Ik heb niet gevraagd in welke houden ik moet slapen eigenlijk 🤔. Ik heb het rug gedeelte helemaal omhoog en nestel dan in een voedingskussen. Dus ik zit eigenlijk te slapen. 😂

     

    Wat leuk dat je 7 januari al aan de beurt bent! Wat ga je krijgen en waar? :)

     

    Tuurlijk, ik zal je aan mijn album toevoegen 

    Hey! Ik ben nu 8 dagen PO en ik weet precies hoe je slaapt haha ik heb ook een elektrisch bed en nestel me ook in het voedingskussen.. vaak werd ik nog wakker savonds en moest mn vriend me helpen omhoog te tillen door zn handen achter mn rug te doen en dan zo naar voren.. de eerste dagen zijn echt heel rot, en ik werd er ook super emotioneel van, zelfs drinken moest mee geholpen worden, mijn advies, koop een bidon met een rietje! Nu 8 dagen later kan ik zelf veel dingen weer doen, behalve soms uit bed komen dat is dan nog net iets te stijl en douchen doe ik niet zelf. 

     

    Veel beterschap en succes met je herstel je kunt het 🥰

  11. 2 uur geleden, Marietjuh zei:

    Oh echt dus je hebt ze nog helemaal niet gezien of gedoucht sinds je operatie.

    Vind je het spannend om te zien hoe ze eruit zien of is het gewoon nog te gevoelig?

     

    Heel veel succes met herstellen meis, zal met de dag vast beter gaan 😘

    Nee heb nog niet echt gedoucht nee, maar ben beetje zenuwachtig hoe het voelt zonder bh want dit geeft zoveel steun!

  12. 13 uur geleden, Anns zei:

    Het duurt vast ook nog langer als ik het zo van iedereen lees. Dan ben ik ook nog lang niet ver genoeg. Kan niet wachten tot ze normaal voelen en alle prikjes/lijntjes en het ‘zware’ gevoel beter wordt en je een gewone bh aan mag.

     

    Vooral in mijn linker borst voel ik soms ‘bubbels’. Waarschijnlijk vocht. Rechts eigenlijk niet. Ik ben ook rechts en vraag me af of dat daar dan sneller beter wordt omdat je die arm meer gebruikt voor alles. 
    Mijn linkerarm doet ook nog wel meer zeer als rechts. Ook ‘s nachts met slapen soms.

     

    Hoe staat het er bij jou voor nu ?

    Jaa dat moment vab een gewone bh... ik heb ook een borstband om en dat zou ook fijn zijn als dat klaar is haha.

     

    Ik heb precies herzelfde, ook in links! Heb de meeste pijn met links.

     

    Merk wel dat het echt elke dag beter gaat. Moet morgen de pleister eraf halen en fotoa maken voor de kliniek.. daar ben ik dus nu weer zenuwachtig voor 🤷🏼‍♀️

  13. 1 uur terug, Anns zei:

    Nu kan ik mijn armen weer redelijk normaal gebruiken en ik doe nog wel voorzichtig met ver uitstrekken en voorover buigen. Maar de meeste pijn is wel weg nu. Rug slapen blijf ik ietsje lastig vinden.

    Ik zet zometeen nieuwe foto’s erop. 
    Mijn borsten zijn sinds 2 dagen ongeveer wat zachter aan het worden en het vocht wordt gelukkig minder. Hoera !

    Ooohh wat fijn om te horen! Ik zit eecht in een periode nu dat ik denk dat het nog suuper lang duurt haha had jij ook zn raar bubbelig gevoel in je borst? Ivm vocht? 

    Ben blij dat het beter gaat nu met je!

  14. 1 uur geleden, Marietjuh zei:

    Haha ja onze mannen hebben/krijgen het er maar druk mee maar zij hebben er straks ook voordeel aan toch, haha!

    Die brandende steken in je borst lees ik vaak dus is idd normaal maar lijkt me een heel apart gevoel.

    Heb jij ze eigenlijk voor of achter de spier geplaatst?

    Ben over 2 weken aan de beurt dus wordt steeds spannender!!

    Als je een album hebt, zou ik graag meekijken. Ga er zelf ook nog eentje aanmaken.

     

    Heel veel succes met herstellen!! 😘

    Haha ja echt hoor, voor de meest stomme dingen.. maar zo heeft hij inderdaad straks ook een mooi kado🤣 ja is echt een k.. gevoel! Je gaat echt door de grond van de  pijn pfffgg maar op een gegeven moment dan went het wel ofzo op een aparte manier. Ik heb ze achter de spier laten plaatsen. Heb zelf nog niet gekeken 😳 ik durf niet de bh los te doen.. stom he🤷🏼‍♀️

  15. 1 minuut geleden, Anns zei:

    Ja ik kan zeker zelf naar het toilet. Wel wat onhandiger als normaal. Dat wel.

    Koken heb ik de eerste paar dagen niet gedaan, maar daarna wel weer gewoon.

    Zelfs nu na 2,5 week doe ik nog redelijk voorzichtig met armen uitstrekken en iets hoger pakken. Maar stofzuigen heb ik na 1 week wel weer gewoon gedaan. Gewoon rustig aan. Er komt steeds meer bij wat weer lukt. 

    Oh dat is fijn, haha wnlant dat wc gedoe is echt onhandig! Merk inderdaad nu  dat het wat beter gaat dan de afgelopen dagen. Maar dat ik wel rustig aan moet blijven doen, niet te overmoedig haha. Hoe voelt dat dan na 2,5 week? Wel wat normaler weer als je bijvoorbeeld je armen strekt enzo?

  16. 13 minuten geleden, Anns zei:

    Fijn dat het iets beter gaat. Dat opstaan en zitten en slapen ongemakken duurden bij mij wel even. Heb het nu nog steeds af en toe en ben nu 2,5 week p.o. Vooral uit bed stappen en de eerste minuten daarna zijn zwaar. Maar iedere dag gaat het beter, dus houd vast aan die gedachten 😊. En die pijntjes en steken blijven ook nog wel een poosje helaas.

    Denk inderdaad dat dat nog wel even gaat duren ivm die spieren maar die pijn van de eerste paar dagenis gelukkig al minder. Kun je al wel zelf weer naar toilet enzo? En bijvoorbeeld zelf soep eten dat soort dingen? Want ik kom echt niet zo ver met mn hand

  17. Op 17-12-2020 om 21:23, Marietjuh zei:

    Hoi! Hoe gaat het nu met je?

    Hopelijk is de rugpijn al minder.

     

    Heel veel sterkte met herstellen! 😚

    Heey, ja gaat steeds beter.. heb wel echt last met zitten/slapen enzo omdat je jezelf niet omhoog kunt krijgen. Mn vriend heeft het er maar zwaar mee ook, lieve schat haha. Ben al aan het minderen met de medicatie, is nu 4 dagen po, en loop stukjes door het huis!  Wel af en toe echt hele harde/brandende steken in mn borst maar heb al gelezen dat dat inderdaad normaal kan zijn. 

     

    Dankjewell🤗

  18. 54 minuten geleden, Anns zei:

    Komt uiteindelijk helemaal goed, alleen ...... duurt het even 🤭🤣😇😬!!!!

    Je hebt vandaag nog wat last van de narcose en de 5 dagen die nu komen worden wat zwaarder. En daarna iedere dag weer iets beter.

    Ik ben benieuwd naar je foto en wens je alvast ‘beterschap’  !!

    Hahaha ja de dagen zijn wel langer als je niks kan 🤣 hou gewoon die dagen wat jij zegt in mn hoofd en ben heel benieuwd hoe het dan gaat voelen en eruit komt te zien! Dankjewel🤗

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.