Ga naar inhoud

Arlandria

Leden
  • Aantal items

    165
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door Arlandria

  1. Hoi @Diana75,

     

    Het klinkt voor mij helemaal niet tegenstrijdig! Als jij een vergroting wil, wil je een vergroting. Wat fijn dat je zo snel aan de beurt bent!

    Zelf heb ik een hele andere voorsituatie (geen kinderen gehad en was 24 toen ik januari 2021 mijn borsten liet vergroten) en heb 380 cc Motiva Round Demi laten plaatsen. Heb altijd een kleine 75A gehad (vulde dit niet helemaal op).

    Ik vind mijn borsten nu op een C cup lijken maar heb wel een grotere cupmaat. Zo ongeveer 75D. 

     

    Ik ben geen plastisch chirurg of expert maar het klinkt alsof de maat bij je zal passen. 

    Heel veel succes met de operatie!

     

    Groetjes!

  2. Op 29-3-2021 om 16:41, MiaMae zei:


    Hier loop ik ook tegen aan!! Ik denk dat het vooral te maken heeft van weer opstarten met sporten na een winter van weinig activiteit. Dankzij kerst en daarna de operatie heb ik toch zo'n 2,5 maand bijna niets gedaan dan (lange) wandelingen... Nu sinds een maand weer actief dus denk dat m'n lijf ook moet wennen. Ik zie het verschil trouwens wel in de spiegel, en had bedacht dat mijn implantaten ook zo'n 400g per stuk wegen (ik neem het ruim ;)) en die droeg ik eerder ook niet mee. Overigens was ik de eerste weken echt een opgeblazen waterballonnetje van alle pijnstillers maar dat zal denk ik niet zo lang een na-effect geven, toch?

    Ik reken ook ruim, haha! Mijn "ideale" gewicht is dan ook wat verschoven. Toch wel prettig om te lezen dat ik niet de enige ben. Voor de operatie wilde ik eigenlijk al een paar kilo eraf maar heb dit bewust niet gedaan.

    Inmiddels sport ik meer dan ooit en begin toch iets meer verschil te zien dan vorige week.

    Misschien toch een fijne geruststelling voor ons allebei: een kennis van mijn vriend is een half jaar "opgeblazen" geweest na haar borstvergroting.

    Dus nadat ik dat hoorde heb ik besloten dat ik gewoon geduld ga hebben (🙃). 

  3. Hoi!

     

    Inmiddels ben ik bijna 10 weken PO en alles gaat helemaal prima. De littekens gaan wel echt nog even duren als ik het zo bekijk maar dat vind ik helemaal geen issue. Ik kan alweer een tijdje heerlijk op mijn buik slapen dus ik ben zeer tevreden 😊!

     

    Ik vraag me wel af of anderen tips hebben of meer weten over het volgende: inmiddels weeg ik 65 kilo en het gaat er maar niet af.

    Ik zou heel graag terug willen naar 62 (en uiteindelijk 60).

    Daar waar ik voorheen binnen een week een kilo kwijt kon zijn (door simpelweg niet te snoepen), gaat er nu met een gezond dieet en 3 keer per week sporten geen grammetje vanaf.

     

    Is het gewoon een kwestie van geduld? Hebben anderen dit ook (gehad)? 

     

    Het is geen wereldramp maar ben wel nieuwsgierig.

     

  4. Op 10-2-2021 om 11:48, Fiedewiet zei:

    Wat een leuk topic dit 😁 Ik zit hier zelf ook al een tijdje over te fantaseren, grappig dat jullie hier precies hetzelfde over denken! 
     

    Ik kan met name niet wachten om nieuwe lingerie en bikini’s te kopen. En dan vooral zonder vulling! Ik kon het me voorheen echt niet voorstellen om een bh te dragen zonder vullen, nu kijk ik er echt naar uit. 
     

    En ik heb in de uitverkoop vorige jaar (toen de winkels nog open waren 😩) een jumpsuit gekocht bij Urban Outfitters met vrij laag decolleté en blote rug. Stond toen nog helemaal niet zo mooi, met zo’n plat bovenlijf, maar toch ook gekocht met het idee dat het straks (hopelijk) fantastisch staat met m’n nieuwe boobies🤩

    Oh wat leuk! Heb je een foto van de jumpsuit? Ben heel nieuwsgierig 😁

  5. 10 uur geleden, Surgerygirl zei:

    Hi ladies, vraagje! Misschien dat 1 van jullie hier ervaring mee heeft. Ik ben geopereerd op 4 februari (inmiddels 3 weken post up) en mijn borsten zijn heel erg rood. Niet warm, niet pijnlijk maar gewoonweg rood. Herkent iemand dit? En gaat dit nog wel weg gezien t er echt al 3 weken is en niet eens een beetje minder op is geworden

    Zelf zag ik echt nog wel een paar dagen een paarse/roze gloed van het ontsmettingsmiddel. Maar mocht wel al na 24 uur douchen.

    Hoelang mag je al douchen?

    Ik zou sowieso contact opnemen met de kliniek voor de zekerheid.

  6. 1 uur terug, MiaMae zei:

    Hi! Gaat goed dus, heb net een update geplaatst 🙂 Hoe gaat het met jou? Al weer wat meer soepel? Is ook echt het nieuwe ding dat mij nu bezig houdt, de souplesse van m'n nieuwe meiden 😂

    Ik heb je update gelezen, hoor! Fijn dat alles zo goed gaat. Zelf kan ik eigenlijk ook niet anders zeggen.

    Ook ik begin me af te vragen wanneer ze soepeler gaan worden maar geniet gelukkig ook al van het feit dat ik gewoon borsten heb! Gisteren had ik een kort topje aangetrokken zonder bh (mag officieel nog niet dus het was maar van korte duur) en ik was helemaal verliefd, haha.

    Je mag ook met recht trots zijn want ze staan/hangen (😂) er prachtig bij!

    • Like 1
  7. Op 13-2-2021 om 18:23, Amaryllis zei:

    Mijn excuus is een rugblokkade als iemand wat vraagt. Werkt prima. 😁 

     

    Ik heb maar tegen een aantal mensen verteld over mijn borstvergroting omdat ik het hun zaken niet vind en geen zin heb in rare blikken / opmerkingen, maar jeetje, ik heb zo zin om honderduit te vertellen over heel dit avontuur en hoe zwaar het al was. Vind het een beetje stiekem lijden. 😂

     

     

    Haha, ja rugklachten! Dat is een slimme als je het liever niet wil vertellen.

  8. 3 uur geleden, Amaryllis zei:

    Ik moest op controle, maar ga voorlopig wel te voet overal naartoe. 

     

    Zijn je wondes al gesloten ? Ontsmet je die elke dag ? Heb nu een klein open wondje van een stukje hechtdraad dat naar buiten kwam, word er al paranoïde van.  Gewoon ontsmetten en micropore overdoen, of hoe doe jij dat?

    Wij hebben wel andere wonden, denk ik. Bij mij zit ie in de borstplooi. Ik hoef niet te ontsmetten. Ik moet de micropore 7 dagen laten zitten en dan verwisselen. Indien het los gaat tussendoor, moet ik het ook vervangen. Ik zie maandag weer of ze al dicht zijn :)

     

    Volgens mij gebeurt het vaker dat er nog wat hechtdraad achterblijft. Ik heb het in ieder geval al eens vaker gelezen op het forum. Maar vraag het vooral na bij je kliniek. Ik hoop dat je je niet te veel zorgen maakt!

  9. 1 uur terug, Amaryllis zei:

    Heb je zwaar werk? Merk dat zelfs bureauwerk behoorlijk vermoeiend is. Ben echt helemaal kapot 's avonds. Fysieke job zou ik echt 6 weken mee wachten inderdaad. 

     

    Autorijden vind ik nog heel onprettig. Draaien lukt niet goed, schokken doen pijn, gordel doet pijn... 

    Ik werk in de gehandicaptenzorg. Veel ADL (tilliften, douchen, aankleden e.d.) dus ik was inderdaad ook niet van plan om eerder te starten.

     

    Vervelend dat je veel pijn hebt tijdens het autorijden :(. Moet je wel de weg op?

  10. Op 7-2-2021 om 12:45, Amaryllis zei:

    Ja, ben gisteren één gaan halen met een wijdere omtrek. Ik kan terug ademen, haha! 

     

    Hoe gaat het verder? 

     

     

    Wat goed! Ademen is geen overbodige luxe ;)

     

    Met mij gaat het op zich goed. 

     

    Vandaag heb ik voor het eerst weer auto gereden en moest ook best ver. Ik heb in totaal een uur achter een stuk gereden. Het laatste kwartier begon zowel schakelen als sturen pijn te doen (ik heb een vrij oude auto). Bij thuiskomst was ik ontzettend moe en had ik na een tijdje zitten veel pijn aan mijn borstbeen. Net als in de eerste week. Dus morgen doe ik weer echt even rustig aan en dan ook geen kleine huishoudelijke taken.

     

    Soms komen de muren een beetje op me af dus autorijden vond ik heerlijk. Werken mag ik pas weer over 3 weken...

  11. Zojuist, Amaryllis zei:

    Ik mag er ook nog tape opdoen als ik dat wil. Micropore, laat geen bacteriën door maar wel zuurstof zodat alles goed heelt. 

     

    Misschien kan je daar eens naar vragen? 

     

    Ik mag ook eindelijk douchen na drie weken! 😂

    Kijk, ik was de naam vergeten maar ik heb dus ook micropore gekregen. Dat zit er dan ook op. Ik moet het dus wekelijks verwisselen maar mag niet zonder.

     

    Oh wow, hoe was je eerste keer douchen na zo'n lange tijd?! 😁

  12. 1 minuut geleden, Melissa1988 zei:

    Hoi! Ik word 2 maart bij dr verdonck geopereerd twijfel tussen 315cc en 335cc motova progressief. 

    Mag ik ook even in album kan het moeilijk inschatten de grote. En dr verdonck geeft geen voorbeelden beroepsgeheim... 

     

    Hi, wat spannend en leuk voor je. Zelf heb ik wel wat groter, namelijk 380 cc (round, demi).

    Mijn pc liet ook geen foto's zien i.v.m. privacy.

     

    Ik zal je straks even toevoegen.

  13. Ik heb daarnet mijn eerste Hunkemoller bestelling binnen gekregen. Het zijn alleen twee hele saaie, stevige sportbh's. Toch merkte ik dat het me raakte.

     

    Volgens de maattabel van Hunkemoller had ik nooit borsten 😂. Dus ik deed altijd heel stoer alsof ik een hekel had aan die winkel terwijl ik natuurlijk super graag mooie bh's had willen kopen.

     

    Ik hoop (even heel egoïstisch) dat de harde lockdown in maart voorbij is zodat ik naar een lingeriewinkel kan.

    • Like 1
  14. 53 minuten geleden, Cath24 zei:

    Dit is een top filmpje want dan kan je het echt goed zien! Wil toch graag de bovenkant opgevuld hebben want zou voor de voorkant voor demi willen gaan maar na het kijken van het filmpje denk ik ja de bovenkant wordt toch het mooist opgevuld bij full🙈 wordt gek van mezelf hahaha 

    Ik zal je zo even toevoegen aan mijn album! Ik ben ongeveer even lang en we wegen hetzelfde.

    Ik heb 380cc Motiva Round demi, dual plane. 12,5 cm breed.

     

    De dames zijn nog lang niet waar ze moeten zijn maar misschien heb je er toch wat aan :)

     

    Succes met het maken van je keuze!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.