Ga naar inhoud

Kaya74

Leden
  • Aantal items

    100
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Kaya74

  1. Op 8-10-2020 om 18:09, newboob zei:

    Hoi meiden,

     

    Ik wordt volgende week woensdag geopereerd en kreeg vandaag de tijd en richtlijnen door.

    Moet me om 12.15 uur melden.

    Maar nu komt het, ik mag vanaf de dag ervoor 00.00uur niets meer eten en drinken.

    Eten had ik al verwacht en is al een uitdaging, maar niet drinken had ik niet verwacht. Dat is toch ook niet te doen🤭.

    Ben heel benieuwd of dit standaard is en hoe dat bij jullie ging?

    Hoi, was bij mij ook onduidelijk, maar heb het opgezocht en nagebeld en wat hierboven ook al gemeld werd; tot zes uur van te voren licht ontbijt (twee beschuit met jam) dat mag gewoon, tot 2 uur van te voren mag je water of thee drinken (ook koffie, maar zonder melk). 

     

    Zou het ff navragen bij je kliniek maar weet het eigenlijk wel zeker 😉

  2. Hallo dames, excuses voor verlate reactie! Ben maandag weer begonnen met werken, gelijk te veel hooi op voel dus maandagavond lag ik voor pampus. Maandag wel alle foto's naar kliniek gestuurd en kreeg bevestiging dat deze doorgestuurd gingen worden aan de chirurg. Vanmorgen werd ik gebeld, mocht vandaag gelijk nog langskomen.

     

    Nou blijk een nabloeding gehad te hebben, vandaar enorme blauwe/zwarte plekken. Niet gelijk na de operatie, dat komt wel vaker voor, maar in de week of anderhalve week erna. Chirurg gaf aan dat het lichaam nu aan zet is om bloed af te voeren, kan aantal weken overheen gaan en tot die tijd gezwollen en strak blijven aanvoelen. Ze heeft er wel vertrouwen in dat he tried komt, maar geduld is het toverwoord. Wel moest mijn bh strakker dan dat deze nu zat, het is niet anders. Verder moet ik goed blijven opletten wbt verkleuring, pijn of koorts en pijnstillers nemen als ik last heb.

     

    Dus zo hangt de vlag er nu bij, ik probeer positief te blijven en uit te gaan van een goed afloop. Zal van de week nieuwe foto plaatsen, wordt wel al iets minder (of wil ik dat graag zien🤔)

  3. 4 uur geleden, Petra84 zei:

    @Kaya74 ik zou denk toch even bellen en vragen of je mss een foto mag sturen van hoe het eruit ziet of kan je jouw arts appe? Ik had niet zo extreme blauwe plekken 😊 maar ben ook geen kenner 

     

    @best_boobie mss weet jij meer en of dit normaal is? 

     

    Hoi @Petra84,

     

    Voor de zekerheid ga ik maandag ff contact opnemen, lees ook wel in oude berichten van hier op het forum dat het vaker voorkomt dus ik hoop maar dat het er soms bij hoort.

     

     @best_boobie, heb jij dit wel eens eerder meegemaakt hier op het forum?

     

  4. Zojuist, ProjectX zei:

    Ik denk dat het niet erg is, maar je kan voor de zekerheid je kliniek even mailen of bellen idd. Heb je koorts en is je ene borst warmer dan de ander? Zolang dat niet het geval is hoort het erbij denk ik. 

    Hoi, borst is niet warmer, ook geen koorts of steken verder. Alleen dus steeds meer blauwe/zwarte plekken en ook is de biedt nog erg gezwollen/strak ten opzichte van de andere

  5. Op 29-9-2020 om 08:34, ProjectX zei:

    @Kaya74 ziet er al goed uit hoor, heb ff in je album gespiekt en ze gaan steeds meer vormen. 🤗 Idd zoals iedereen zegt moet de bh lekker zitten en niet afknellen.. En bont en blauw zijn is volkomen normaal. Hoe gaat het slapen? 
     

    @Mar1986 jeetje heftig zeg! Snap dat je niet goed weet wat nu.. sterkte 😘

     

    Slapen gaat eigenlijk heel erg goed, verbaas me erover want ben eigenlijk een echte zijslaper 🙂 Heb bij medipoint een verstelbare rugsteun geleend en gaat echt heel erg prima! Mijn bh staat nu een haakje minder en dit is al zo veel beter, dragelijk om zo nog vier (!!) weken door te moeten. Heb alleen mijn pleisters er nog op zitten, die mochten er eigenlijk vanaf woensdag af maar vind het toch best eng en heb er vooralsnog geen last van dus laat ze nog maar ff. Ook omdat ik beetje bezorgd ben of de rand van die bh er dan niet tegenaan gaat drukken/wrijven en eventueel korstjes of irritatie gaat veroorzaken.

     

  6. Hallo @Anns,

     

    ik ben 45 en heb twee weken geleden 450cc ergonomix voor de spier geplaatst gekregen. Dit betrof een wissel, hiervoor had ik 280cc, ook voor de spier. Voorheen droeg ik niet altijd ondersteunde bh's, dit zal ik nu wel gaan (moeten😉) doen. Als het voor de spier kan en je hebt genoeg eigen weefsel dan is dat misschien ook wel prettiger wbt herstel maar begrijp ook je zorg mbt mogelijk eerder 'hangen'.

  7. 15 minuten geleden, Mar1986 zei:

     

    Ja klopt.. het is een hele zware week geworden uiteindelijk. Lang verhaal kort, 2 weken PO heb ik opeens een positieve zwangerschapstest in mn handen.. 😔 Absoluut niet gepland, man lief heeft er zelfs pas een knip in gezet omdat we zeker waren dat we met 2 kids klaar waren maar toch ergens fout gegaan.. En nu ja weet niet zo goed wat nu hoofd zegt het een hart zegt het ander maar hoe dan ook heel kut getimed natuurlijk net na mn operatie. Denk dat ik daardoor ook meer klachten heb dan normaal. 

    Jeetje, kan mij voorstellen dat je nu qua emoties door een mallemolen gaat... En dat hart en hoofd nu misschien niet helemaal synchroon lopen. Weet ook niet goed wat te zeggen alleen dat welke beslissing jullie ook maken het een juiste beslissing zal zijn. 

     

    Heel veel sterkte en wijsheid @Mar1986 🍀😘

  8. Net wezen douchen en zag dat een van mijn borsten echt bont en blauw is. Deze staat ook nog erg gespannen terwijl de ander eigenlijk best goed gaat. Ik ben nog geen 2 weken po, weet dat ik geduld moet hebben maar dat is best lastig haha

     

    Ik heb wel een vraag over de bh, misschien dat iemand daar het antwoord op weet. Deze zit nu behoorlijk strak en zou op een tweede haakje kunnen. Is het beter om de bh voor compressie zo strak mogelijk te houden of kanjer geen kwaad om voor comfort iets minder strak te zetten (tweede haakje)?

  9. Hoi @Lindan,

     

    Niet iedereen weet van mijn borstvergroting hoor, alleen familie en vrienden die ik al heel lang ken (die van voor de eerste vergroting in 1994😉). Met een aantal praat ik erover, met het merendeel niet. Waarom? Omdat het ze helemaal niets aangaat wat ik doe of laat. Ik heb nog niet eerder de vraag gehad of ik een borstvergroting heb ondergaan en eerlijk gezegd zou het mij verbazen als ik die vraag zou krijgen, ook nu mijn implantaten een druk groter en voller zijn. Als er wel een vraag gesteld wordt dan zal ik eerst aangeven dat ik het een brutale vraag vind en daarna dat een goede push up bh wonderen doet 😁👍 Wij hoeven niets te verantwoorden, probeer wat anderen wel of niet van je vinden niet belangrijker te maken dan dat het is, slechts een mening 😘

    • Like 1
  10. Hoi @Lindan,

     

    Ik herken het wel hoor, (valse) schaamte voor wat andere mensen wel niet denken. Kan natuurlijk tegen je zeggen dat het echt onnodig is, maar dat weet je zelf ook veel en maakt niet dat je gevoel weggaat. Mensen hebben vaak een negatief oordeel over anderen, vaak komt dat voort uit jaloezie en afgunst. Wanneer een mooie vrouw langs loopt 'die staat strak van de botox' of 'die heeft dr borsten gekocht'. 

     

    Het zegt meer over de mensen die dit soort dingen over een ander zeggen, dan over jou. Jij gaat voor de beste versie van jezelf en in dit geval met een beetje ondersteuning van kleding, de sportschool én een operatie! Je borsten zien er echt prachtig uit, voorbeeld borsten om mee op consult te nemen 😍

     

    Mijn advies aan jou; own them en laat niets of niemand je onzeker maken over jouw keuze om je borsten te perfectioneren.

     

    Liefs Kaya 

  11. 4 uur geleden, Raven zei:

    Vandaag 6 weken post op! Eindelijk nieuwe bh’s! 
    Ik ben naar een wat grotere Hunkemöller gegaan en zo goed geholpen ondanks dat ze niet konden meten vanwege Corona. Eerst zelf allemaal D75 meegenomen de paskamer in maar zag al snel dat dat te klein was. Uiteindelijk 2 bh’s en 1 bh + string gekocht. Het was 3e bh gratis dus dat scheelde weer! 
    Ik zit nu op een 75E cup en de voorgevormde bh zelfs op 75F 😱 

    Had ik niet verwacht van te voren, maar ben zo enorm blij! 
     

    Ik heb een nieuwe foto aan mijn album toegevoegd. 

    Hoi @Raven, wat fijn dat je geslaagd bent vandaag, daar kijk ik ook zo naar uit🤗 Mag ik jouw album inzien, dan voeg ik jou bij mijn album toe!

    • Like 1
  12. 6 minuten geleden, Suuske76 zei:

    Ik heb ook operatie gehad bij Faceland, oostveen. Ik kreeg via de mail een keurig overzicht wanneer wat en dus ook de pleisters zelf verwijderen na 2 weken. Dit heeft mijn partner voorzichtig gedaan en ging helemaal prima. De wond genas/geneest mooi. Ik ben blij dat ik geen controle hoef te doen. Alleen op eigen verzoek maar is dus niet nodig

    Hoi @Suuske76, @AMST

     

    Ik mag inderdaad zelf de pleisters eraf halen na twee weken en eventuele controle is na 6 weken (maar hoeft niet). Zelf vind ik de controle wel prettig idee hoewel het wel met een consulente is en niet bij Oostveen-Bol zelf. 

    Afspraak staat nu in ieder geval en als het allemaal voorspoedig gaat wie weet laat ik die controle dan wel zitten. 

  13. 56 minuten geleden, AMST zei:

    Ja daar verbaasde ik mij ook over! Werd mij namelijk wel verteld dat ze contact op zouden nemen voor het verwijderen van de hechtpleisters, maar heb na een week maar zelf gebeld wanneer er contact zou worden opgenomen. Bleek dus dat dat niet standaard was en dat ik de hechtpleisters ook zelf mocht verwijderen? Nu ben ik zelf werkzaam als wondzorgspecialist, dus vind het geen probleem, maar lijkt mij niet echt de bedoeling.. Zeker niet bij een borstlift. Ik ben ook altijd gewend dat de hechtpleisters er zelf af moeten vallen bij mij werk, dus ik laat ze nog mooi even zitten waar ze zitten voordat ik wonden open ga trekken. Van die locatie wist ik het eigenlijk niet! Dat is wel raar.. Weet je ook waarom ze niet op een andere locatie doen?

    Heb net contact gehad, FL houdt controle spreekuur op drie verschillende vestigingen, Utrecht, Capelle en Eindhoven. Andere locatie is niet mogelijk is mij net verteld, dus heb maar controle afspraak gemaakt voor Capelle. Controle afspraak is iets van 15 a 20 minuten dus twijfelde of ik daarvoor wel bijna drie uur wil rijden, maar mijn man wil dat we (hij rijdt😉) sowieso gaan. 

     

    Mag inderdaad de pleisters zelf verwijderen na twee weken, maar jouw advies zou zijn laat nog maar even zitten? Vallen ze er uiteindelijk vanzelf vanaf?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.