Jump to content

Maarly

Silver Member
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Maarly

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wat fijn om te horen!!! Wat fijn dat het zo goed is gegaan en dat de pijn mee valt!! Ben benieuwd naar je resultaten en foto’s ! hier is het ook bijna zo ver!
 2. Grappig dit komt van de site van Veldhoven kliniek 😜 3 weken zijn zo voorbij !!
 3. Spannend!! Klinkt ook best veel hoor, maar als je er maar zeker van bent! En de arts vertrouwen vooral !! Aftellen is begonnen!!
 4. Heel herkenbaar hoor!! Ik merk hoe meer verhalen ik lees hoe meer twijfel er naar boven komt. Ik vind het ook heel spannend straks wordt het veeeel te groot ofzo haha.
 5. Ow wat spannend!! Bijna zover! Welke dokter heb je ? Ik ga 27dec ook Veldhoven!
 6. Ja ik vind het ook niet niks idd en heb het voor nu ook even naast mij neergelegd, voor nu kan ik toch ff niks zeg maar .. maar als dit is waardoor ik weer meer zelfliefde krijg, dan heb ik het er voor over hoor. En ik doe het dan ook wel gewoon bij de kliniek waar ik het nu ook doe, ik ben dan ook weer niet zonnemaand die zich helemaal verdiept in bepaalde artsen hoor .. jij dan heb jij dat met je borstoperatie wel gedaan ?
 7. Ja een borst bij mij is groter als de ander idd, je kan het bij de pas sessie goed zien aan de voorkant, links duidelijk groter als rechts. Ik draag nu een B75, Pff mijn borstbreedte was 16? Kan dat? Ik weet het eerlijk gezegd echt niet meer. We gaan iig voor een moderate en geen high profile om mijn gehele borst te vullen
 8. Heey meid! Ik heb precies hetzelfde! Ik moet mijn borstoperatie nog ondergaaN dat wel, ik had dus naar de mommy makenover geïnformeerd, alleen kon dat dus niet meer, ik kon kiezen of deze operatie uitstellen of 2x onder het mes. Nja ik wacht al zo lang op deze operatie en ik heb alles al geregeld dat ik dacht ja neus. Deze gaat door. bij de kliniek waar ik ga hadden ze dit jaar ook geen eens plek meer voor een consult, omdat het zo gewilde operatie is.. ik (als alles door mag gaan vanwege COVID?!!) wordt 27-12 geopereerd, en heb dan in januari een check, dan gaat ze de pc bij mij m
 9. Wat zijn ze mooi geworden!! Ik ben even niet op het forum geweest, maar hoe gaat het nu ?
 10. Wat fijn om te lezen dat je er zo blij mee bent 😇 ik heb 27 dec mijn operatie. Word steeds spannender hoor, begin soms steeds meer te twijfelen. Nja hoe meer ik op het forum lees hoe meer ik twijfel hoor, daar komt het ook wel door. Ik heb nu een B75, en krijg 440 en 495 mentor xtra moderate. Ben zo benieuwd naar welke cupmaat ik ga, en dat het niet TE groot gaat worden. Mja, we gaan het zien wordt wel spannend! heb je foto’s gemaakt voor en na de tijd ?
 11. 27 december wordt ik geopereerd, 440 en 495 cc dual plane mentor xtra moderate. bij kliniek Veldhoven. komt steeds dichterbij 🤗
 12. De eerste arts had dus eerst 450 allebei de kanten en dan high profile. Maar de tweede arts die zei juist iets anders en toonde ook wel meer interesse En hij zei juist 2 verschillende maten omdat 1 borst dus groter is als de andere, zijn advies was om geen high profile te nemen maar de moderate te nemen en de gehele borst te gebruiken, links 440 en rechts 490 mentor xtra
 13. 27 december! Want dan is me man 2 weken thuis Ivm vakantie.. heb hier ook 2 kinderen van 3/5 lopen ! Ik ga even kijken of ik het een en ander kan vinden, ben poosje offline geweest eigenlijk .. en ben nog niet heel bekend zat net al te zoeken hoe ik foto’s kon toevoegen enzo .. ik heb het niet in het behandelplan gezien.. of ik ben zo scheel, ik ga nog een keer kijken!
 14. Nee kan het er niet bij vinden .. wauw wat slecht haha! Ik weet wel hoe zijn assistent heet dat is Joyce lavrijssen ofzo.
 15. Uhm weet ik eigenlijk niet eens meer, ik ben echt half jaar geleden al geweest .. ik ga eens kijken of het ik het behandelplan staat .. maar ik was de eerste x geweest bij een arts daar eerste consult en je krijgt dan 3 pasvormen .. die arts bleef maar achter zijn bureau zitten en zei toen ik de grootste in had van “ ja moet je mooi vinden “ maar meer zou ik niet doen. Nou bij thuiskomst twijfelde ik heel erg waardoor ik Dus nog een x ben gegaan bij een andere arts, en hij keek heel erg naar wat ik wou, zag dat 1 borst groter was als de andere .. nou ik heb nu van mez
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.