Jump to content

DSCDCK

Silver Member
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

2 Followers

About DSCDCK

Recent Profile Visitors

163 profile views
 1. Hoi @CB88 Gaat herstel nog steeds naar wens en de boobs met de dag mooier? Zou ik mogen meekijken in je fotoalbum?
 2. Vind dat onze voorsituatie foto ook erg op elkaar lijkt! Hahahaha! Echt veel gelijkenissen hoor. Moet foto's nog uploaden, maar wil album privé.. Wel gevonden hoe je foto's toevoegt, maar of het dan prive is? Ga weer verder op onderzoek uit!
 3. Geen onbekende Dr Zaal! Ook heel veel goeds over haar gelezen en gezien! Oh wouw, super spannend! We gaan samen aftellen, december wordt echt een feestmaand en met nieuwe boobs het nieuwe jaar inluiden! Heb je trouwens een album die ik in zou mogen zien?
 4. 😄 De Maximizer Bra is 75C (wil het rustig opbouwen voor de omgeving hahahaa) Mijn originals zijn een kleine tot gemiddelde B (als ik sta - ligsituatie gewoon plat!). Fijn dat het herstel over het algemeen goed gaat en met niet al te veel pijn! Ja, ik ben (net als de meeste vrouwen denk wel) ook zo... Vooral als het voor je gevoel al een stuk beter voelt. Ben freelancer en het zal een uitdaging zijn om niet meteen aan het werk te gaan (vanuit huis). Dank voor het toevoegen aan je album!
 5. Wat fijn voor je dat het herstel meevalt!!!! HAHAHAHAA, oh wat erg! Nou hoop dat ik in "TEAM-meevallen" terecht kom! Pfff want tegen die 6 weken herstelperiode kijk ik toch wel het meest tegenop. Volgens mij komt er zoveel nieuws op je af, ik laat me maar verrassen hoor. Heb je een fotoalbum die ik zou mogen bekijken?
 6. Hi @Yvette-x morgen nog 3 weken! Spannend en ergens nog onwerkelijk. Ik heb maar even een goedkope Maximizer Bra gekocht, om alvast te wennen aan wat grotere Boobs 😆. Zo benieuwd hoe alles te ervaren. 8 oktober is ook nog kort geleden. Hoe voel je je? Valt het mee? En lukt het om goed rust te houden? Ik zal je verslag ook lezen 😊. En heb je foto's die ik zou mogen bekijken?
 7. Hoi @SiBre dank je wel! Oooh zo ontzettend spannend dit! Klopt helemaal, was echt een mega besluit, maar eenmaal genomen zo blij en sta te trappelen als een kind! Wat goed, ook door Dr. Van der Weij! En ook 340cc voor de spier! En anatomisch? Ben heel benieuwd wat dezelfde cc brengt voor ons! Ik zag dat je wat foto's had geplaatst, zou ik mogen kijken? Ook veel aftelplezier!
 8. Hoi! Nog dank voor je verzoekje om mijn topic te verplaatsen! Beetje zelfde voorgeschiedenis van jaren in gedachten, maar niet echt besluiten. Had mezelf voorgenomen om dit keer echt goed te verdiepen en dan eens en voor altijd een besluit te nemen. Toen ik eenmaal de nodige research had gedaan, wat niet eens zo lang duurde redelijk snel het besluit genomen. Had tijdens de researchperiode al een afspraak gemaakt voor consult (en ook meteen geïnformeerd naar een eventuele operatiedatum) dacht dan moet ik ook echt doorzetten met informatie winnen en voordat het zover is duurt nog wel
 9. Hoi @Desert-Rose echt een super forum! Ontzettend fijn om een plekje te hebben waar je zoveel met elkaar kunt delen! Dank voor het aanpassen van de titel en verplaatsen van de topic! Jaaaa nog 3 weken! Zooo spannend! Moet nog wel even uitzoeken hoe ik een album kan aanmaken, maar foto's komen eraan hoor!
 10. Hoi! Oh dat wil ik wel doen eigen topic met datum aanmaken. Weet alleen niet hoe? 🤷🏻‍♀️ Zal het even moeten uitvogelen 😄. Maar wat ontzettend toevallig de gelijkenis! Super leuk! Ook bij Boerhaave? En heb je er ook zo lang over nagedacht? Zal een album aanmaken, als ik weet hoe 😄. Heb jij een album en mag ik die bekijken? Ben trouwens 1.63 niet heel erg lang. Bij het doorpassen even twijfel gehad of met 340cc mijn nieuwe voorgevel niet te groot zou worden. Wil niet dat ze in de weg zitten of als ik ergens binnenkom je eerst mijn boobs ziet en dan mij.... Nu met
 11. Ooh!!! Jij ook nog in de aftelfase! Super spannend!!! Toevallig ook bij Boerhaave en Dr. Van der Weij? En wat voor prothese en plaatsing krijg je?
 12. Hoi!! Dank je wel!! 14 oktober is ook pas! Is alles naar wens gegaan? En hoe gaat het nu? Je zit nu ongeveer op de helft van je “6 weken herstel”? Ik krijg 340cc anatomisch en voor de borstspier. Ben volledig meegegaan in het advies van Dr Van der Weij. Het voelde zo vertrouwd en hierdoor kon ik ook snel een besluit nemen. Wat voor protheses heb jij en hoe zijn ze geplaatst? 😃
 13. Jaaaa!!! Sinds ik het besluit heb genomen, sta ik echt te trappelen. Probeer maar niet al te veel na te denken over de herstelperiode. Hoop dat het meevalt.. 😕 Hoe heb jij dit ervaren? Ik ben ook best een bezige bij, vooral het niet mogen sporten en rust houden zal ik (denk ik) lastig vinden.
 14. Dank je wel! 5 november is echt net! Heel fijn om te horen dat je super tevreden bent! Valt het herstel/pijn voor je gevoel mee? Ben nog een beetje mijn weg aan het ontdekken hier. Zag dat je ook verslag had gedaan, zal even lezen. 😃Vind het zo spannend allemaal! En ergens nog zo onwerkelijk. ☺️
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.