Ga naar inhoud

Juni

Leden
  • Aantal items

    92
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Juni

  1. 7 uur geleden, Janou zei:

    Yo Juni...

    Hoe is het met de frankenboobies?

    De barbamamma's hier beginnen nu ook langzaam te ontspannen. 

     

    Goedemorgen, wat fijn dat de barbamamas zich lekker chill beginnen te voelen😋.

    De Frankenboobies beginnen langzaam aan ook wat zachter en minder vierkant te worden. Gister de pleisters verwijderd en een paar lange stukken 'visdraad' afgeknipt. Volgende week plaats ik tussenfoto. Ik denk dat het helemaal goed gaat komen met onze boobies.

  2. 9 uur geleden, Elisabeth37 zei:


    gek gevoel hè dat verwijderen! Hoe is t nu met je? En hoe gaat t slapen bij jou? 
    ik kan echt niet wennen aan het rug slapen dus heb gebroken nachten.. Ben een buikslaper

    Hoi ja heel maf. Sommige stukjes voelde ik alleen doorf de trilling😋. Zo leuk om te kunnen zeggen dan mn boobies door trillen. Andere stukken voelde ik wel en was ik bang dat mn hechting of tepel meekwam🤭. Volgende week mogen ze er helemaal af. Nu heeft ze ter ondersteuning nog wat geplakt.

    Slapen op mijn rug is geen probleem. Helaas kon ik, door mijn ziekte, al een klein jaartje moeilijk tot niet op mn zij of rug slapen. Dus ben mn rug al gewend. Lijkt me lastig als je inderdaad anders gewend bent. Helemaal op je buik. Soms neem ik van die melatonine tabletjes vd kruitvat als ik vermoed moeilijk in slaap te komen. Zal wel raar gevoel zijn als je uiteindelijk weer op je buik mag😉 .

     

    Hoe gaat het met jou? 

  3. Vandaag voor controle geweest. Wat een maf gevoel het verwijderen van de pleisters. Omdat niet alles even gevoelig is heel raar. Hechtingen zien er keurig uit. Geen irritaties of iets. Na het kijken weer netjes afgeplakt.

    En ik zie dat je nu ook langzaam wat boller beginnen te worden aan de onderkant. Zo benieuwd hoe het er over een maand of 3 uitziet. Volgende week mag k de pleisters verwijderen en als ik last krijg van lange hechtingen deze afknippen. Recept voor siliconenpleisters meegekregen en nog n tube litteken creme.

    Maak later deze week nog wel even een foto.

  4. 3 minuten geleden, Janou zei:

    Mijn herinnering is een onbetrouwbare b*tch. Vergeet de helft of het valt haar in op momenten dat ik er niet om vraag😂.. 

    gewoonlijk al he.. Laat staan als ik ook nog eens helemaal strak van de medicatie net uit een narcose ben! 

    🤣mijn mond is vaak stuk sneller als het stemmetje dat je zegt ' zou je dat wel zeggen'. Heb op de verkoever hele verhalen lopen ophangen waarvan ik zelf nog flarden weet. Maar wat ik denk gezegd te hebben is niet best🤪. Die verpleger moet ook wel gedacht hebben...

    • Upvote 1
  5. 9 minuten geleden, Elisabeth37 zei:


    zwaar overgevoelig! Had ik wel al verwacht. Ben sws heel gevoelig qua alles wat mn lichaam betreft, kan weinig hebben zeg maar 🙈

    het lijkt ook net alsof ik steeds iets door mijn borsten heen voel stromen, vooral rondom mn tepels... heeeeel gek gevoel. Ik had ook zo’n soort gevoel toen ik stuwing kreeg na m’n bevallingen.. niet heel fijn 🥴

    Bij mijn borstvoeding niet op gang dus stuwing ken ik niet. Maar heb gehoord dat dat geen pretje is. Ik ervaar af en toe kleine steekjes. En soms een borrelend gevoel soort luchtbelletjes. Maar voornamelijk strak trekkerig gevoel .

  6. 8 minuten geleden, Elisabeth37 zei:


    @Juni Lijkt mij in t begin ff balen maar uiteindelijk altijd beter dan de gehele voorsituatie. Vind je het zelf erg?

     

    Ik zou dus een benelli lift krijgen. Dan zou er een donut reepje worden verwijderd van mijn tepelhof (dus meteen een tepelhofverkleining). Door die tepels zouden de implantaten worden geplaatst. Maar nadat ik thuis was gekomen zag ik dat ik onder mn borstplooien ook twee littekens had. Heeft dokter niks over gezegd, tenminste voor zover ik mij kan herinneren. Hij zal er vast een goede reden voor hebben gehad. En zal er met 3 maanden eindcontrole eens naar vragen, toch wel benieuwd naar..

    Nee vind het niet erg. Had het erger gevonden als hij gedaan had wat hij dacht en het achteraf opnieuw zou moeten. Nu is er op het moment van opereren besloten dat plan a niet het gewenste resultaat gaat geven en is daar op ingegrepen. Ben ik erg blij mee liever wat meer littekens en mooie boobies dan minder littekens en net niet resultaat.🙂 en ach ik loopt toch niet naakt rond. En als mijn man er problemen mee heeft zet huj het licht maar uit🤣

     

    Ongetwijfeld dat er een goede reden voor heeft gehad. Jouw pc zal ook voor het best haalbare resultaat zijn gegaan. Misschien paste de protheses niet door tepelgat? Weet niet hoe dat normasl gaat.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.