Ga naar inhoud

Cherryy

Leden
  • Aantal items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Cherryy

  1. @Elize89 @Veerveertje Ik heb jullie beide toegevoegd! Elize, ik hoop dat alles goed gegaan is en dat je nu rustig kan herstellen en genieten van je boooobs! 

     

    @Veerveertje Volgens mij had jij al eerder in mijn album gekeken, heb er nu één foto bijgevoegd in BH (6 weken po). Zal binnenkort nog wat plaatsen. Nog steeds twijfels over de maat? Of ben je ondertussen gerustgesteld dat +- 300 cc een mooi resultaat zal opleveren?

  2. Wat spannend! Ik ben nu 6 weken PO en heb 300 cc geplaatst gekregen dual plane. Als ik terugkijk op mijn herstel is het eigenlijk heel erg mee gevallen (nou heb ik geen kinderen). De eerste week vond ik wel echt tegenvallen, vooral ‘s nachts onwijs last van mijn rug gehad door het op mijn rug slapen. Moest echt door mijn vriend overeind geholpen worden. Na deze week kon ik zelf weer veel en na twee weken moest ik eigenlijk juist opletten dat ik niet al teveel wilde gaan doen. Je kan in mijn album kijken als je wilt, dan kan ik je toevoegen. Mijn voorsituatie was 70b (met vulling), lengte 168 en gewicht 60 kg. Gisteren heb ik mij op laten meten bij de Hunkemöller. Kwam op een 70F, en die heb ik ook echt nodig.  Klinkt trouwens wel veel groter dan ik het eruit vind zien. 

  3. 20 minuten geleden, Veerveertje zei:


    Zo, maar wat ziet dat er al mooi uit zeg na 2 weken!!! Dat geeft me goede hoop, hahaha.

     

    Ja dat begreep ik inderdaad al, wat ik dus best tricky vind. Is de grootte die je ziet tijdens het passen met pasprotheses overeenkomend met hoe het echt wordt of wijkt dat toch nog wel wat af?

     

    Ik heb over 1,5 week mijn tweede consult omdat er de eerste keer niks gezegd is over profile, en ik daar dus ook nog wel over wil babbelen.

    Wanneer kies je bijv voor high/medium en bepaalt dat ook nog iets over de breedte of alleen over de hoogte? 

    In hoeverre ik er verstand van heb, is het verschil tussen medium profile en high profile dat bij medium profile de breedte breder is, maar minder projectie (naar voren) en bij high profile is de breedte iets minder breed maar is er meer projectie.

     

    Heb even een afbeelding opgezocht waarop je de afmetingen kan zien.

     

     

    CEE6B721-5A22-438A-AB7B-74CCE793FFB1.jpeg

  4. 4 minuten geleden, Veerveertje zei:

    Dag dames!

     

    10 maart word ik in Berman Clinics geopereerd, so far 300 cc dual plane ronde protheses, maar ik ga nog op tweede consult omdat ik twijfel of ik niet toch nog een tikkie meer erin wil en ik wil met foto’s aan kunnen tonen wat ik mooi vind.

    Ben echt doodsbang dat het misschien niet gaat worden wat ik voor ogen heb, ik kom zoveel foto’s tegen die ik prachtig vind, en andere foto’s weer die ik echt niet mooi vind, haha. 
     

    Zou ik misschien in jullie albums mee mogen kijken?? Zou heel fijn zijn! 


    Mijn album als staat als het goed is open. Ik ben nu 17 dagen po. Bij mij is 300 cc HP ronde protheses dual plane geplaatst. Ook wel handig om erbij te vermelden; lengte 168, gewicht 59. 
     

    Mijn ervaring is wel dat foto’s van andere niet echt een goed beeld geven, tenzij iemand dezelfde bouw / borstbreedte / voorsituatie enzovoort als jou heeft. Zo zie ik wel eens resultaten met 400 cc, die kleiner ogen dan mijn 300 cc en andersom.

  5. 1 minuut geleden, Redannie zei:

    Ik zal je toevoegen.

    8 januari spannend daar ben je nu ook zo aan toe.Ik heb ook mentor cohesive 1 high profile alleen 275cc

    krijg jij ook high profile?

     

    Ja ik krijg ook high profile!

    Bijna overal vind ik voornamelijk foto's van borstvergrotingen van minimaal 350 cc.. Waardoor ik bijna ga twijfelen aan 'maar' 300 cc. Wat mij betreft had de operatie liever vandaag dan morgen geweest. Hoe langer ik erop wacht, hoe meer ik ga lezen en opzoeken. Blijft toch spannend hoor! 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.