Ga naar inhoud

Ingo

Silver Member
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Ingo

  1. 8 uur geleden, Mjcls zei:

    @Redannie, @Ingo, @vithoufiore

    Ik heb jullie allemaal toegang gegeven tot mijn album. En ik neem graag een kijkje bij jullie ☺️

     

    Er zijn al een tijd geen nieuwe foto’s bijgekomen, maar heel spectaculair is de verandering niet sinds de laatste foto. Mijn borsten voelen wel soepeler aan, en het gevoel in mijn tepels en borsten komt terug waardoor ook het gevoel bij aanraking weer als voorheen begint te worden. Dat helpt enorm bij het aanvaardingsproces.

     

    Ben zelf ook wat onzeker, maar het is al veel beter dan in het begin!

     

    Het sporten gaat nu heel goed. Ik merk niks van het extra gewicht, en kan zonder problemen 10km hardlopen en op mijn buik liggen bij yoga.

    Mijn strakke sporttopjes doe ik voorlopig niet meer aan. Met een vollere boezem vind ik wat losser toch mooier.

     

    Veel succes dames!

     

  2. Hi Mjcls

    Als je een album hebt, zou ik dat graag ook willen zien. Ik zal zelf ook een album maken morgen. Mijn foto lijkt precies op die van jou met je zwarte top op  9 juli. Met top ziet het er bij mij wel prima uit, maar zonder.... Ik pas in elk geval nog mijn kleding in 34-36. Dat is al een geruststelling.  
    Ik ben heel erg sportief en mijn sportieve deel baalt dat ze al twee weken niks kan en over vier weken ook nog al dat extra gewicht moet meesleuren....Ik denk dat ik pas tot rust kom als ik merk dat ik weer zoals vanouds intensief kan sporten met deze nieuwe borsten.  
    Wel bijzonder als je je realiseert dat een borstvergroting vooral een mentaal proces is en er eigenlijk weinig begeleiding is voor dat aspect.   

  3. Hi, Dank je voor je reactie. Fijn dat het al wat gewoner gaat. 
    Ik heb een pas sessie gedaan in het ziekenhuis en thuis en ondertussen vorige week 255 laten plaatsen. Ik vind het ook veel groter uitpakken dan ik had gedacht. En dat terwijl ik lees dat de meeste vrouwen vinden dat het kleiner uitpakt. Dat is dan toch heel persoonlijk. 
    Ik denk nu echt dat 225 cc  of zelfs 195 cc beter was geweest. Maar na 1 week PO kunnen ze mogelijk nog wat slinken. Dat hoop ik maar. Kun jij je dat nog herinneren?  Had je het idee dat ze kleiner werden na de zwelling? Ik ben bang van niet namelijk. Dank vast!  

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.