Soutje

Silver Member
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Soutje last won the day on August 25 2019

Soutje had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

1 Follower

About Soutje

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Beste! Ik wou al 3 jaar heel graag me borsten laten doen. Mijn moeder vond het ook helemaal niks. Ik heb toch voor mijn zelf gekozen en ik heb het gedaan! Mijn herstel was zwaar.. maar nu ik mij beter voel ben ik er zo blij mee echt waar. Zelfs mijn moeder ziet dat ik beter in mijn vel zit. Luister naar je gevoel en doe wat jou gelukkig maakt ?
 2. Hallo dames! Ik ben vandaag 4,5 week PO! Ook ik ben geholpen door dr. Fortuin! Heb heeeeeel veel pijn gehad de eerste week.. de 2e week ook maar t viel daarna wel mee! Ik ben super blijjjjjj met mijn 2 nieuwe vriendinnen! Ik kon dr Fortuin niet veel vinden op het forum en had enig mijn twijfels om te veranderen van PC die wel voorkwam op het forum. Ben blij dat ik dat niet heb gedaan! ?!
 3. Wat een prachtig effect met voor de spier... mij is vertelt dat voor de spier geen natuurlijk effect geeft? Maar als ik dit zie wauw!!!! Had me veel pijn gespaard voor de spier... achter de spier is toch wel een stuk zwaarder!! Vind het prachtig ????
 4. Goedemorgen allemaal. Ben vandaag 8 dagen PO. Gisteren mijn eerste controle gehad. Ik hou veel vocht vast. Rondom mijn borsten, in me boven armen en in me buik. Hoop dat dat snel wegtrekt. Zag gisteren de vorm van me borsten en daar schrok ik echt even van vond het zo niet mooi. De arts zei dat dat door de vocht komt en het wel wegtrekt? Ben een beetje onzeker geworden. Iemand die dit ook had?? En zijn je borsten nu wel mooi van vorm? Aub iemand??? Met de pijn gaat het opzich wel. Alleen smorgens lijkt het wel alsof ik weer bij dag 1 ben met de pijn. Maar als ik eenmaal beweeg valt het wel mee. Xx
 5. Goedemorgen! Ik kan mij zo erg vinden in jou verhaal!! Ik ben vandaag 8 dagen PO en vanochtend leek t wel alsof ik weer bij t begin was. Alles deed pijn leek wel alsof er een vrachtwagen over me heen had gereden. Moest er gewoon bij huilen... alweer. Nadat ik opstond en een uurtje verder was ging t wel alweer wat beter..... wanneer ga ik me nou gewoon mezelf voelen ?. En die spijtgevoelens had ik de eerste dagen ook heeeeel erg.
 6. Lieve Truuus ❤️! Doe maar knuffels nog even niet doet nog pijn haha. Gaat nu wel ok. Alleen nog wel steken en getintel etc. Het komt goed met ons ❤️! Binnenkort zijn we gelukkig haha xx
 7. Gelukkig dat het goed is gegaan Truus. Hoe gaat het met de pijn? Doet me goed om te lezen dat je lang hebt genoten van je vorige borsten. Neemt al een stuk onzekerheid bij mij weg. Doe lekker rustig aan! En succes met het slapen op je rug een poosje.. ik kan er echt niet aan wennen nog steeds slechte nachten. Vooral met deze warmte ??
 8. Goedemorgen meid, ja voel me echt niet lekker mentaal ook echt niet. Kan elk moment gewoon uitbarsten in tranen. Had de arts al even gebeld en gevraagd voor andere medicijnen. Ik mocht naast de paracetamol 3 ibuprofen nemen. En slapen gaat al dagen niet. Kan niet wennen aan het op me rug liggen en me schouders zijn zo stijf niet normaal. Ik ben vrijdag geopereerd. Ik hoop echt dat ik me beter ga voelen. Ben bang dat ik in een depressie zo val.
 9. Super fijn dat je zo open en eerlijk bent. Ik durfde het bijna niet te zeggen maar wou ze er ook uit hebben door de pijn. Nachten zijn toch zwaar pfffff .. maar je geeft me positieve energie. K hoop dat t morgen weer wat beter gaat. Thank you!!!!!!!
 10. Heel erg bedankt voor je reactie. Ik dacht dat het allemaal aan mij lag en ik dit gewoon niet aan kon. Morgen is t dag 3 PO of dag 4? Kan ik de dag van de operatie ook meetellen? Is t raar dat ik zeg dat ik niet eens in de spiegel heb gekeken of mijn bh heb uitgedaan. Zo niet goed voel ik me echt.
 11. Heel erg bedankt. Ik hoop echt dat het vanaf nu de goeie kant op gaat en ik me beter ga voelen. Was mezelf de laatste dagen echt even kwijt, vooral mentaal. Maar t komt goed. Merk vooral dat ik heel dorstig ben. Drink heel veel water, nadeel hiervan is vaak opstaan en na de wc ?. Heel erg bedankt voor t reageren. Doet me goed ❤️?
 12. Heel erg bedankt. Ik hoop echt dat het vanaf nu de goeie kant op gaat en ik me beter ga voelen. Was mezelf de laatste dagen echt even kwijt, vooral mentaal. Maar t komt goed. Merk vooral dat ik heel dorstig ben. Drink heel veel water, nadeel hiervan is vaak opstaan en na de wc ?. Heel erg bedankt voor t reageren. Doet me goed ❤️?
 13. Heel erg bedankt Truus. Ben heel emotioneel en t maakt inderdaad veel los. K waardeer je positieve bericht. Doet me goed. ❤️❤️
 14. Ja ff doorbijten maar vind t echt zwaar. Ook mentaal
 15. Heel erg bedankt ! Doet me goed om te horen dat ik niet de enige ben met deze last. Ik heb nog niet eens gedoucht moet je nagaan vooral met dit weer. Ik hoop dat het gauw beter gaat.