fluffylittleclouds

Bronze Member
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About fluffylittleclouds

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik zie dat deze reactie alweer een paar jaar oud is. Maar ik wil toch reageren en wellicht hebben andere vrouwen iets aan mijn verhaal. Ik heb nooit hele volle of parmantige borsten gehad. En nadat ik afgevallen was, waren ze best wel leeggelopen/ gaan hangen. Ik heb voor alleen een lift gekozen. Ik had cup 80B en dat heb ik nog steeds. Alleen zitten mijn borsten nu hoger en ze ogen veel mooier en ronder. Mijn tepelhof is ingekort dus de verhouding is ook stukken beter. Er is wat weefsel naar boven verplaatst, maar zo'n bolling en volume als bij een vergroting zit er natuurlijk niet in. Mijn vorm is meer anatomisch. Maar dat kan ook een pré zijn, afhankelijk van je smaak.
 2. @Esmiralda Wat heftig, dat je zoveel klachten hebt! Hoe meer ik me erin verdiep, hoe meer verhalen zoals de jouwe ik lees. Als er een reële kans is dat het mis gaat, en fabrikanten dit weten, dat is het eigenlijk schandalig. Het lijkt me verdrietig voor je dat de protheses er nu uitmoeten, ook al is het beter. Destijds dacht je er goed aan te doen. Maar niemand kan in de toekomst kijken. Ik hoop dat je snel opknapt. 🤗💐
 3. Bedankt Esmiralda Mag ik vragen waarom jij je protheses laat verwijderen? Heel veel succes met de operatie alvast.
 4. Hallo dames, ik wil laten weten dat ik voor een borstlift gekozen heb. Mijn operatie is nu 4 maanden geleden. Ik ben er ontzettend blij mee. Mijn borsten zijn erg mooi. Met een lift + vergroting waren ze waarschijnlijk nog veel mooier geweest, maar ik zag het niet zitten om de protheses elke 10 à 15 jaar te laten vervangen (eventuele complicaties en bijwerkingen nog daargelaten). Nu ben ik er in 1 operatie vanaf. Daarbij vind ik siliconenborsten bij andere vrouwen niet prettig voelen, en ik weet niet of ik dat bij mezelf wil.
 5. Bedankt voor de reacties allemaal. Essi4, je verhaal heeft me wel aan het denken gezet. Kimmi, ik ga proberen om op mijn moeder te reageren zoals jij zegt. Maar zij is er van overtuigd dat ik mijn kop in het zand steek en de plastische chirurgie branche bewust informatie achterhoudt om eraan te verdienen. Oussie23, ik geloof wel dat het vaak goed gaat. Maar geloof ook dat tegen de tijd dat implantaten aan vervanging toe zijn, dat je er best last en pijn van kunt hebben. Momenteel neig ik naar alleen een lift. Ik heb nu een 80B.
 6. Beste forumleden, Dit voorjaar heb ik een operatie voor een borstlift met implantaten gepland staan bij de Bergman kliniek. Ik ben de laatste tijd afgevallen en hierdoor zijn mijn borsten wat leeggelopen. Ik vind dit niet bij mijn figuur en leeftijd passen. Daarom wil ik er iets aan laten doen. Ik heb in de mogelijke complicaties verdiept, omdat ik echt een afweging wilde maken of het risico de moeite waard is. Ik had in eerste instantie gehoopt dat ik met alleen lipofilling klaar zou zijn. Of desnoods lipofilling met lift. Maar dan ga ik waarschijnlijk niet het resultaat krijgen dat ik voor ogen heb. Ik vind implantaten wel een beetje eng (kans op gezondheidsrisico’s, ze gaan niet eeuwig mee etc.), ik vind de lift zelf overigens ook een beetje eng, maar toch besloten om ervoor te gaan. Mijn familie ziet de operatie echter niet zitten. Mijn vader en broer zijn er absoluut geen voorstander van, maar proberen mij er niet van af te praten. Mijn moeder daarentegen reageert vrij hysterisch en dwingend. In eerste instantie accepteerde ze het wel, maar sinds ze wat negatieve berichten op tv heeft gezien is ze er van overtuigd dat ik een auto-immuunziekte of kanker ga krijgen door lekkende siliconen.. Daarom wil ze dat ik de operatie afzeg. Hierdoor ontstaat veel conflict en hebben we zelfs een paar weken helemaal geen contact gehad, op mijn initiatief. Inmiddels is er weer redelijk goed contact. Samen de voors en tegens bespreken, of mee gaan naar een consult wil ze niet. Ik probeer nu het onderwerp te mijden en niet meer de discussie aan te gaan. Mijn moeder trekt zich daar echter niks van aan en begint er toch over als ze weer iets op tv ziet. Het vervelende hiervan is dat ik zelf ook ga twijfelen, angsten krijg en emotioneel word. Ik heb zelf niet genoeg spaargeld en daarom zou ik geld van mijn ouders lenen. Hiervan was al sprake toen er nog geen conflict betreffende de operatie was. Vreemd genoeg willen ze nog steeds het geld uitlenen. Omdat ze niet willen dat ik het ergens anders leen. Maar ik voel me hier inmiddels erg ongemakkelijk bij. Ik wil liever niet afhankelijk van hen zijn, zeker niet als ze me niet steunen. Ik heb een gunstige lening gevonden bij een kredietverstrekker en wil hier gebruik van maken. Ik weet nu al dat dit voor nog meer conflict binnen de familie gaat zorgen. De lening betreft bijna het gehele bedrag van de operatie. Samengevat, ik wil graag geopereerd worden maar laat me teveel leiden door mijn familie en mijn eigen twijfels. Hoe kan ik hier mee omgaan?